Wegener Biler Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornøjelse at købe bil hos Wegener Biler. Super kundeservice, hvor vi fandt de bedste løsninger i fællesskab. Rune fortjener kun ros.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Biler til gode priser og rigtig god service. Sælger tog sig god tid til at vise bilen og sørge for at alt var nemt og effektivt. Vi skrev under onsdag, og torsdag var bilen synet og serviceret og kl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i julen 2025 købt en brugt Skoda Enyaq. Første gang vi tog til Wegener Biler for at kigge på Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte også overens og endte samme dag m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. Sælgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... Mehr ansehen

1. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/køb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

EN GOD OPLEVELSE

Martin Wegener er Wegener biler. I ham møder man en seriøs og professionel bil-mand uden de flamboyante salgstaler. Han ved hvad har med at gøre, da han selv arbejder med ved alt omkring bilerne.Tillige yderst sympatisk og imødekommende personlighed. Jeg har lige fået bilen, så ser vi frem til at alt fortsætter, hvad jeg tror det gør. Han får mine bedste anbefalinger.

16. August 2020

Antwort von Wegener Biler

Et stort tak for din flotte anmeldelse her Emil, den sætter vi stor pris på -det gør arbejdet enormt berigende. Afslutningsvis vil jeg henvise til at vi tror på at der skal to til tango, og vil der for også sige dig og kone tusind tak for en god og inspirerende dialog gennem forløbet.

Tak for handel og held og lykke med den fine "nye" bil, vi glæder os til at se jer næste gang :)

Martin Wegener og Mathias Ruseng

Fantasisk service af Martin

Kæmpe imodkommende og god fyr, super service og rar at snakke med. Han har styr på tingene og søger for det bliver det bedste for en KÆMPE ros!
Vil helt klart anbefale Wegener biler, til ALLE Andre! :D

28. Juni 2020

Hej Magnus

Tak for anmeldelse - din oplevelse betyder noget for os.

Held og lykke med sidste del af uddannelses forløbet og din videre vej mod dine mål :)

Tak for handlen og på gensyn næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Martin for fantastisk…

Tak til Martin for fantastisk imødekommende service. Jeg bemærkede med det samme, at der blev lyttet til alle mine spørgsmål, og Martin tog sig god tid til handlen.
Vi havde en virkelig god og positiv oplevelse, og jeg kan give min varmeste anbefaling, hvis du tænker på, at købe ny bil.

21. Juni 2020

Hej Helene

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre at din oplevelse har været tilfredsstillende og i øjenhøjde.

Vi vil også benytte lejligheden til at sige tusind tak for møde, handel og rigtig god dialog.

Vi glæder os til at betjene jer når Karl skal skiftes ud :)

De bedste hilsner.

Fantastisk oplevelse

Købte ny bil hos Martin. Fra første gang var han mega imødekommende, hjælpsom og svarede pænt på alle vores spørgsmål. Da vi kørte mod København igen var min kæreste og jeg enige om, at det var der, at vi skulle købe vores næste bil - og det blev det. Fantastisk oplevelse både under og efter købet.

Endnu engang tak for handlen Martin :)

21. Juni 2020

Hej Jon!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, og tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det har været en fornøjelse at handle med jer, tak for tilliden gennem processen.

Alt held og lykke med fremtiden, vi glæder os til at betjene jer næste gang, og måske endda møde et nyt familiemedlem :)

Professionelle unge mennesker..

Vi blev mødt af 2 meget unge fyre, der var 100% professionelle.. Efter en snak over telefon med Martin, kom vi ned og blev presenteret for bilen vi var interesseret i.. Efter prøvetur, og mere snak, blev vi enig om et par småting, der lige skulle laves, og blev rådet til og sælge vores gamle bil privat, da det ville give flere penge. Alle spørgsmål vi havde, blev svaret på, og hvis han ikke lige havde svaret, er google en rigtig god ven..
Vi blev ringet op af Mathias,ugen efter, og kom ned og hentede vores nye campingtrækker. Kan kun anbefale Wegener biler.. 😊

14. Juni 2020

Hej Frederikke :)

Tusind tak for de flotte ord - Vi er meget beæret over jeres flotte anmeldelse, tusind tak.

Tak for en god dialog gennem processen - Vi ønsker jer en masse gode oplevelser og campingture med jeres fine nye Mazda.

Tak for tillid og handel, vi glæder os til at betjene jer næste gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hustru og jeg har netop købt en…

Min hustru og jeg har netop købt en Mercedes C 2,2 ved Martin. Det har været et yderst seriøst bekendtskab, hvor aftaler er blevet holdt til punkt og prikke. Det er en troværdighed der er i højsædet og med en tilfredshed for begge parter, og jeg kan anbefale at du kikker forbi Wegener Biler inden du køber noget et andet sted. Tak for en optimal kundeservice.

11. Juni 2020

Hej John

Tak for den flotte og beskrivende anmeldelse - den sætter vi enormt stor pris på.

Det glæder os at i har været tilfredse med besøget hos os, og ikke mindst at i er glade for jeres nye fine Mercedes.

Tak forhandel og en god dialog gennem processen, hos os tror vi på at der skal to til tango.

Vi glæder os til at betjene jer igen - på gensyn næste gang :)

Martin Wegener & Mathias Ruseng

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt et pragt eksemplar af en…

Har lige købt et pragt eksemplar af en Audi A6 hos Wegener Biler, og hele vejen igennem handlen, har det været en fornøjelse at have med Martin at gøre. Der har været god rådgivning og jeg har følt mig godt behandlet.
Selv da min nye bil havde en dårlig dag, som Wegener Biler ikke kan gøre for, var der ingen problemer.
Der er 5 klare stjerner herfra :)

10. Juni 2020

Hej Martin

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på.
Og tusind tak for møde, god dialog og godt humør gennem processen, det gør arbejdet hammer sjovt.

Vi håber den nye og meget unikke A6'er allerede nu giver en masse gode oplevelser - vi tør ihvertfald godt smide en flaske rødvin efter, at der ikke kører en magen til i Vejle-området :)

Rigtig god fornøjelse, og endnu en gang tusind tak for handel og tilliden.

På gensyn næste gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og Sælger Martin er…

Fantastisk service og Sælger Martin er den mest reelle fyr jeg længe har mødt. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af Wegener biler.

18. Mai 2020

Antwort von Wegener Biler

Tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi enormt stor pris på!

Vi håber du er blevet mødt i øjenhøjde og vi har kunne afdække jeres behov og forventninger - Vi glæder os til at tage imod jer igen næste gang :)

Martin Wegener & Mathias Ruseng

RS3 - Skarp leasing

Købte et pragteksemplar af en Audi RS3 hos Wegenerbiler. Det er den bedste beslutning jeg længe har taget. Yderst tilfredstillende service og pris. Ingen tvivl om at gutterne fra Wegenerbiler får lov at sælge mig min næste bil :)

14. Mai 2020

Vi købte en Mercedes hos Martin

Vi købte en Mercedes hos Martin. Der var en fantastisk god og troværdig service hele vejen igennem. Der var ro til at vi kunne vælge den helt rigtige bil for os og Martin var behjælpelig og tålmodig hele vejen igennem!

28. April 2020

Hej Maja

Tak for mødet og en rigtig god dialog gennem processen.

Det er vigtigt hos os at vide at vores kunder går glade og tilfredse her fra, det sætter vi en ære i.

Vi sætter stor pris på jeres anmeldelse og glæder os til at se jer i butikken igen næste gang :)

Martin Wegener og Mathias Ruseng

Highly recommended!

Highly recommended! :)

6. April 2020

Antwort von Wegener Biler

Thank you very much for your ratings Attila, we are very glad to hear you enjoyed your experience here.
Wish you a good summer, see you next time :)

Best regard

Det dur bare 👍

Købte en fin MB hos Wegener biler i Silkeborg. Servicen var bare helt i top. Begge gutter er helt ned på jorden og brugte god tid på os. Kan kun varmt anbefale Wegener biler.

5. April 2020

Hej Lianne

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på! :)
Tak for en god dialog, vi ønsker langvarige relationer til vores kunder, og håber vi har gjort os fortjent til et besøg en anden god gang.

Rigtig god sommer i jeres flotte nye bil :)

Mathias Ruseng og Martin Wegener

KANON service hos Wegener Biler

Jeg har købt ny bil ved Martin ved Wegener Biler ( Martin Wegener) og jeg må sige sikke en god service. Jeg havde lidt udfordringer med bilen til at starte på, men de kom og hentede bilen på min bopæl og jeg fik en lånebil. Og efterfølgende har det bare kørt KANON, så jeg vil anbefale ALLE at købe bil hos Wegener Biler.

1. April 2020

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi STOR pris på! Vi satser på lange kunderelationer og glæder os til at se dig næste gang :)

En virkelig god bilhandleoplevelse

Har købt en brugt MB hos Martin og Mathias og det har fra første kig været en virkelig god bilhandleoplevelse. En dejlig professionel, ordentlig, jordnær og reel proces - super behagelige at snakke med hele vejen igennem.

Man har virkelig ikke følelsen af at det bare gælder om at sælge for enhver pris...(en følelse man let kan få andre steder) og ikke mindst en meget "rar" og reel behandling ift. det at skulle tage bil i bytte.

Wegener er perfekt når man ikke gider "bilsælgertyperne" med alt for meget salgsgas og tilmed har Wegerner et rigtigt godt udvalg af virkelige flotte dyrere kvalitetsbiler.

Jeg vil helt klart starte med at kigge efter vogn hos Martin og Mathias (Wegener) næste gang.

24. März 2020

Hej Klaus

Tak for en rigtig god dialog og en god handel, vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse her -og glæder os til at tage imod dig næste gang :)

Rigtig god sommer i den flotte ny mercedes.

En verdensklasse service

En verdensklasse service!

At handle bil hos Martin og Mathias har været den bedste oplevelse jeg kunne ønske.

Jordnære, reelle, realistiske og super behagelige at snakke med.

Det handler ikke bare om at sælge en bil til en. Det handler om at man får den rigtige bil!

Så skal du kigge på dyrere biler og er træt af højrøvede sælgere, så er Wegener biler det rigtige sted.

Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg køber min næste vogn!

12. Februar 2020

Hej Kristoffer

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse - det gør vores hverdag super sjov og inspirerende!

Tak for handlen, tilliden og dit gode humør -vi håber du er godt kørende og føler friheden igen ved frit at kunne komme rundt :)

Vi ønsker dig alt held og lykke med situationen efter uheldet, både Mathias og mig er helt overbevist om at dit gå-på mod, dit gode humør og tiden nok skal råde for din vej :)

Vi glæder os til at tage imod dig igen næste gang :)

Mathias og Martin

Den bedste købs oplevelse

Den bedste købs oplevelse, jeg har haft i mange år.
Fra første samtale i telefonen - Og til at få bilen leveret hvor jeg arbejder, som er 200 km fra Silkeborg.

Wegener biler sælger ikke kun biler, de sælger gode oplevelser....

8. Februar 2020

Hej Pau

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det har været en fornøjelse at møde jer og tak for en kanon god dialog gennem hele processen - vi er overbevist om der skal to til tango :)

Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye Ilva butik i Hjørring, det er jeg helt overbevist om bliver en stor succes med dit væsen og væren.

Vi glæder os til at tage imod dig og Maja næste gang :)

Fremragende service!

Tusind tak til Martin for rigtig god og jordnær service. Martin er super flink, og strækker sig langt for at gøre kunden tilfreds. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal have vores næste bil!

8. Februar 2020

Antwort von Wegener Biler

Hej Maja! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det har været en fornøjelse at møde dig og Pau. Vi ønsker jer alt held og lykke med fremtidsplanerne og glæder os til at tage imod jer næste gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt brugt Mazda 6 Van hos…

Har lige købt brugt Mazda 6 Van
Og solgt min nyere Renault captur, hos Martin Wegener.
Mega god service, med kunden i centrum. fik en fair pris, for min “gamle” bil.
De bedste anbefalinger herfra 👍🏻
Annemette ( klud, klip og pleje )
Torben ( Silkeborgs handyman )

6. Februar 2020

Hej Annemette og Torben

Tak for den gode dialog og jeres flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for jeres besøg hos os og glæder os til at se jer næste gang.

Alt held og lykke med forretningen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs, professionel og fair brugtvogns forhandler

fredag d 31/1 handlede vi bil med Martin fra Wegener biler
og allere d. 4/2 kunne vi hente vores nye mercedes

Hele forløbet er gået gnidningsfrit, og Martin er en yderst professionel og er yderst fair at handle med!

Kommer gerne tilbage og handler her næste gang jeg skal købe bil :)

Tak for handlen Martin

5. Februar 2020

Hej Rune

Tak for din anmeldelse, den sætter vi rigtig stor pris på.
Det har været en udsøgt fornøjelse at møde jer, tak for rigtig god dialog og tilliden.

På gensyn næste gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte i slutningen af 2019 en BMW…

Jeg købte i slutningen af 2019 en BMW hos Martin. Han tog min gamle bil i bytte til en absolut fair pris.Jeg kan kun sige at man får god service og hurtig levering og kan derfor anbefale Wegener Biler til andre.

22. Januar 2020

Hej Jan

Tak for din flotte anmeldelse - vi er rigtig glade for at have leveret en god købs oplevelse.

Vi glæder os til at handle med dig næste gang :)

Martin Wegener

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr