Wedofood  Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse. Fik en salat med bundfrossen kylling, hvilket er helt uacceptabelt. Når man reklamerer med friske salater, forventer man naturligvis også friske råvarer og ordentligt tilber... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Super lækker mad og butik, men servicen og hastigheden i Valby kan klart forberedes. Måske et smil når man kommer ind, og et besøg hos en hvilke som helst Joe&Juice i forhold til kunde interaktion sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig service ved wedo food i Valby her til aften. Brunetten bag skranken var super utålmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvis Wedo ønsker at eksistere på længere sigt, er det helt forkert at halvere portionsstørrelserne og fastholde prisen på uændret niveau. Vi har købt salater hver uge, men det slutter nu. Simpelthen f... Mehr ansehen

1. Salatbar

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Wedo laver vi lækre salater, vi vil gerne bidrage til at du som gæst får nemt ved at vælge det grønne til i en hektisk hverdag.

Ungenügend

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget lang ventetid…

Jeg må sige at jeg synes at jeres service og kommunikation via hjemmesiden er under al kritik. Jeg bestilte til afhentning på hjemmesiden og fik besked om at ordren var modtaget og klar til afhentning 17:53. Jeg var i butikkens ca 17:50 og ventede så i 25!!!!! minutter før maden var klar. Havde jeg vidst det så havde jeg valgt at købe maden et andet sted.
Jeg synes I vildleder når I angiver et specifikt tidspunkt hvor maden er klar - og så er den langt fra klar.
Øv!

24. März 2022

Kære Julie,
Jeg beklager meget den lange ventetid og vi får naturligvis fulgt op med personalet i den pågældende butik, så vi kan komme til bunds i sagen.
Det er selvfølgelig ikke i orden at du skal vente i 25 minutter og det beklager jeg som sagt meget.
Jeg kan forstå på min kollega at I har været i dialog og fundet en løsning.

2 ud af 2 triste leveringer af salat

Har to gange bestilt salat fra Wedo i Vanløse. Jeg tænkte at det gik galt første gang, alle kan fejle.
Men nu har jeg to gange i træk fået en flad omgang salat. Det var en farmers med pulled pork. Jeg fandt en hård klump i bunden og skar den ud og fordelte den efter bedste beskub.
Ingen smag, ingen finess og så kostede salaten 172 kr med udbringning.
Sådan går det når et navn bliver så hyped, at man ikke behæver at gøre sig umage.
Og jeg er MEGET nem at gøre tilfreds 😞

15. März 2022

Kære Mogens,
Jeg er virkelig ked af at høre hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os og jeg vil naturligvis få fulgt op på dette med det samme. Jeg følger også op med vores køkken omkring vores pulled pork.
Såfremt du har mulighed og lyst, må du meget gerne sende en mail til feedback@wedogreens.com, så vi kan finde en løsning.
Kærlig hilsen
Mie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget lidt mad og ingen feedback

Bestilte online 22. feb. 3 salater til afhentning i Vanløse.
Den ene salat var ca. halv størrelse af de andre to salater. Jeg har tidligere bestilt samme salat fra samme sted og her var mængden som de andre salater.
Jeg skrev kommentar på jeres hjemmeside (under kontakt) 23. februar men har intet hørt fra jer.
At samme salat kan laves med 2 meget forskellige mængder mad er utilfredsstillende og endnu mere utilfredsstillende er det, at min henvendelse fra 22. februar ikke er besvaret. Måske en online anmeldelse kan hjælpe på dette?
Jeg kommer aldrig til at købe mad fra WeDo igen og jeg kommer aldrig til at anbefale WeDo til andre.

2. März 2022

Kære Jacob,
Jeg beklager meget hvis du har fået for små salater hos os og kan sagtens forstå du ikke er tilfreds med dette.
Jeg kan godt se din bestilling fra den 22. februar, men det ser desværre ud til at din mail ikke er nået frem til os.
Har du mulighed for at kontakte os på feedback@wedogreens.com, så vi kan finde en god løsning til dig?

WEDO Grønnegade 6/2-2022

WEDO Grønnegade 6/2-2022

Meget sur og ikke særligt imødekommende personale. Sur attitude, og vi følte vi var i vejen, da vi sad i caféen og spiste. Øv øv.. Det var ellers en rigtig lækker salat jeg fik, dog en meget (!) tør cæsar salat, med for lidt fyld i forhold til salaten, som min veninde fik.

7. Februar 2022

Kære Bjørg,
Jeg er virkelig ked af at høre hvis I har haft en dårlig oplevelse hos os og jeg vil naturligvis få fulgt op på dette med det samme, da vi aldrig vil gå på kompromis med vores service. Jeg er også rigtig ked af at høre hvis jeres ene salat har været tør.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Seriøst, kom nu ind i kampen!!!

Som min søn på 11 år udtrykte det; "hvor er det ærgerligt at det skal være så besværlig, når nu det smager så godt".
Wedofood I har nu, I over meget lang tid haft udfordringer med Jeres online bestillingssystem, og nu også Jeres App... Seriøst det tager forever at afgive en bestilling ved Jer, hvis det overhovedet lykkes! Og når så tilmed Jeres personale i Jeres shop, er klar over problemet, men I foresat vælge ikke at løse problemet?

1. Februar 2022

Kære Torben,
Jeg beklager meget hvis I oplever udfordringer ved at bestille online. Vi arbejder løbende på at forbedre vores bestillingssystemer og vi er naturligvis meget interessede i at høre din feedback. Såfremt du har mulighed for at uddbybe, er du meget velkommen til at kontakte os på feedback@wedogreens.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde ikke set kommentar til maden

Min kollega havde bestilt frokost til os her på kontoret og skrevet i kommentarfeltet ved bestilling, at den ene skulle være uden chili. Da den kommer frem, er den alligevel med chili. Wedo kunne åbenbart ikke se den kommentar på deres computer, så der er noget galt med deres bestillingssystem. Men de vil ikke give pengene tilbage, selvom vi HAVDE skrevet i kommentarfeltet, at der ikke skulle være chili i. Så nu skal vi straffes, fordi der er noget galt med DERES hjemmeside.

Maden var lige til at smide ud, fordi jeg ikke kan tåle så stærk chili. De tilbød, at jeg kunne komme og hente en ny, men jeg var på arbejde og kan altså ikke blive ved med at rende frem og tilbage i arbejdstiden.

Og hvis deres hjemmeside virker, har de tydeligvis lavet den så kompliceret at bruge, at ingen almindelige mennesker kan finde ud af skrive kommentarer. Så må de jo få kigget på bruger"venligheden".

God service havde været enten bare at give os de penge tilbage, når nu fejlen ligger hos dem. Eller simpelthen levere en ny omgang uden chili. Jeg tilbød endda at betale for leveringen. Men det kunne de åbenbart heller ikke.

Det endte med, at jeg måtte bestille min frokost fra en helt anden restaurant, samtidig med at vi så har betalt for en portion fra Wedo, som blev smidt ud.

17. Januar 2022

Kære Ida,

Jeg har talt med din kollega og jeg beklager meget hvis jeres kommentar ikke er gået igennem.
Jeg tror, at der hvor fejlen kan være sket, er at man skal huske at trykke på gem, efter man har indtastet kommentaren og inden man går tilbage.
Hvis ikke man gør dette, vil kommentaren nemlig ikke blive registreret.

Jeg er ked af at høre, at du ikke kunne spise din salat og at den derfor måtte smides ud.

Jeg er også ked af at høre, at I ikke syntes vores bestillingssystem er særlig brugervenligt. Vi værdsætter meget jeres feedback og tager det bestemt videre, så vi kan finde bedre løsninger. Vi er ikke interesserede I at det skal være forvirrende og jeg kan sagtens forstå din frustation omkring dette.

Jeg ønsker dig al det bedste og håber at I alligevel har lyst til at besøge os igen.

Hav en dejlig aften.

Valby d

Valby d. 22-12-2021 Wedo:
Bestilte min mad til afhentning på et bestemt tidspunkt men får en sms om den så er klar 20 minutter før. Når jeg kommer ind står den bare på bordet med en masse andre, ikke kølet. Jeg spørger hvilken der er min og de to piger i baglokalet siger den med dit navn og snakker videre… jeg stiller andre spørgsmål og de snakker fortsat i baglokalet.. dårlig service.. ærgerligt de ser kunden som en belastning.. 1 stjerne herfra for service niveauet.

22. Dezember 2021

Kære N. Andersen,
Jeg beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte mig på feedback@wedogreens.com, så vi kan finde en løsning.
Mie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været på wedo maaaange gange…

Har været på wedo maaaange gange førhen. Nu er de simpelthen faldet for meget af på den. Nu koster halvdelen af tingene 5-10 ekstra. Så det der med en bland selv salat til 79 kr gleeeem det, når halvdelen af det du kan lide ligepludseligt er begyndt at koste mere. Dressingen er de også stoppet med at give (skulle man tro) det knas tørt. Tror desværre stedet har mistet gnisten for hvad du stod for i starten. Vi kommer der ikke mere nu. I skulle hellere tage et andet sted som feks olioli.

14. Dezember 2021

Kære Dennis,
Jeg beklager meget, hvis du føler, at vi ikke længere lever op til dine forventninger.
Alle vores ingredienser, pånær avocado, er altid indkluderet i en bland selv salat. Ønsker man mere, end 4 ingredienser og fx kød, vil der dog være et tilkøb. Jeg beklager hvis du har fået andet oplyst. Jeg er selvfølgelig også ked af at høre, hvis vi har glemt dressingen i din salat.
Du må meget gerne sende os en mail til feedback@wedogreens.com, hvis du har lyst til at uddybe og så vi kan finde en løsning til dig?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selvom jeg betalte for ekstra…

Selvom jeg betalte for ekstra dressering var det en tør Cæsar men også trist salat … bestod mest af alt af salatblade …

9. Dezember 2021

Kære Emma,
Jeg beklager hvis du føler du har fået en tør og kedelig salat hos os. Du må meget gerne kontakte os på feedback@wedogreens.com, så vi kan finde en løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Medarbejder er helt blank ang. allergener

Medarbejder er helt blank ang. allergener og når man spørger råd til en vegetar salat svarer de "det er lidt for frihed for mig". Brug noget tid for at lære jeres personale op!

19. November 2021

Kære Valeria,

Blandet oplevelse på Wedo Amager

Til trods af at jeg havde oprettet mig i deres app, var jeg logget ud, og jeg kunne simpelthen ikke logge ind igen. Så jeg tænkte da at jeg kunne bare ringe til deres telefonnumer og bestille to salater til afhentning.

Medarbejderen fortæller mig det ikke er muligt, og hun må ikke lave salater på telefonbestilling, og at jeg skal bestille igennem deres App eller Wolt.

Det var vildt frustrerende, hvilken inkompetent ledelse har truffet den beslutning, at man ikke må bestille på telefon? Det kan man ALLE steder? Det SKAL i ændre. Det er jo elendig behandling af jeres kunder og medarbejdere at de ikke må træffe beslutningerne selv.

Jeg bestiller faktisk ofte på telefon for at undgå apps som Wolt der tager et cut fra restauranter, for at støtte restauranten. Komisk nok giver Wedos administration en mellemfinger til en når man prøver på det.

Det aller sjoveste var, at når jeg så går ind i butikken, så kan jeg sagtens bestille de 2 salater uden at betale inden de er færdige. Så hvad er meningen? Der kan jeg da også bare smutte og så spilde jeres tid og penge?

Og ja, som mange skriver herinde. Deres kundeservice er ikke den bedste - nogle gange kan man stå og glo på en medarbejder og de imødekommer ikke en. Men det er ikke altid sådan.

Deres bøf bearnaise salat er den bedste salat jeg nogensinde har fået. Det eneste der er godt ved Wedo er egentlig maden selv.

16. November 2021

Kære Shakiel

Tusind tak for din anmeldelse af Wedo.
Jeg beklager meget at du ikke har modtaget god kundeservice i butikken på Amager.
Vi sætter vores gæster meget højt, og bruger meget tid på at træne vores personale i god service.
Det er sandt at vi som princip ikke tager imod bestillinger på telefon, dette er primært fordi at folk der ringer så kommer før i køen, i forhold til dem der er fysisk i butikken. Derudover kan vi ikke altid tage telefonen hvis der er meget travlt i butikken, da vi først og fremmest prøver at have fokus på gæsterne der.

Når det så er sagt så skal vores medarbejdere tage imod bestillinger, hvis du oplyser at du ikke har kunne bestille fx via vores app. Derfor er det også meget beklageligt at dette ikke blev gjort i denne sammenhæng.

Hvad appen angår vil jeg også meget gerne hjælpe. Hvis du ikke kan komme ind på din profil kan det være forbi du ikke har downloadet vores nye app? Vi fik ny app for lidt tid siden, og selvom du har den gamle skal du oprette en ny bruger i denne app.

Jeg vil enormt gerne videresende din anmeldelse til butikken, og give dig en kompensation.
Hvis du skriver til feedback@wedogreens.com så kan jeg bedre hjælpe med en løsning, og finde frem til hvorfor du ikke kan komme ind på appen.

Louise / Wedo :D

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er blevet skrevet tilbage på min…

Der er blevet skrevet tilbage på min kritik at de ikke kunne styre hvordan en anden kunde opføre sig det er slet ikke der jeg er de skulle have sagt ja kom bare du har nummer 23 så det er din tur i skal ikke lægge ansvaret fra jer, er det ikke jer som køre med nummer konceptet jo så når jeg har det nummer så skulle i have sørget for at jeg blev betjent

3. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I er faldet helt af på den

Udover at kvaliteten på jeres mad generelt er faldet på det sidste, så tvinger i nu folk til at købe en ekstra ting ved siden af salaten. Det er ikke længere muligt for mig at købe noget hos jer, uden at jeg er tvunget til at betale for noget andet som jeg så skal smide i skraldespanden.

9. Oktober 2021

Kære Emil

Tusind tak for din besked, vi sætter stor pris på feedback.
Jeg beklager meget at du synes kvaliteten er faldet, og at du føler vi tvinger dig til at købe ekstra ting, som du derefter skal smide ud. Jeg er ikke helt sikker på hvad du henviser til, men jeg vil enormt gerne tage en dialog med dig :D Derfor vil jeg blive meget glad hvis du vil sende en mail til feedback@wedogreens.com så kan vi tage en snak.

Rigtig god dag

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 timers levering en søndagsaften???😳…

2 timers levering en søndagsaften???😳 vi bestiller Aldrig mere volt/wedo med den helt elendig og uacceptabelt service😩😩

19. September 2021

Kære Bibi

Tusind tak for din besked, vi sætter stor pris på feedback.
Jeg beklager meget at du har skulle vente 2 timer på en salatlevering via Wolt.
Jeg vil rigtig gerne hjælpe med en løsning på den oplevelse.
Kan jeg lokke dig til at sende en mail til feedback@wedogreens.com :D
Så kan vi tage en dialog

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig service ved wedo food i…

Super dårlig service ved wedo food i Valby her til aften.
Brunetten bag skranken var super utålmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude afslørede tydeligvis, at hun bare gerne ville hjem. Hun smilte ikke engang ved ankomst i butikken. Ingen smil, ingen service, ingen venlighed. Bare alt i alt super røvservice.

Mega ærgerligt, når servicen normalt er ok

Ps. Siden hvornår er avokado begyndt at koste 10kr ekstra? Det stod ikke informeret nogen steder, og blev for den sags skyld heller ikke sagt særlig venligt, da jeg efterspurgte det.

6. September 2021

Kære Josephine

Tusind tak for din anmeldelse af Wedo, det sætter vi stor pris på.
Jeg beklager meget den uheldige service du har oplevet i Valby.
Vi sætter kundeservice meget højt, og er derfor kede af denne oplevelse.
Kunne du evt sende en mail til feedback@wedogreens.com, så vil jeg meget gerne hjælpe med at finde en løsning på situationen.

Avocado er taget af menuen fra den 17 august, og kan derfor kun tilføjes som tilkøb. Jeg beklager at vores medarbejder ikke var mere behjælpelig med oplysning om dette.

Jeg ser frem til at høre tilbage fra dig

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Super dårlig service i We Do i lyngby…

Super dårlig service i We Do i lyngby igen i dag - må vist revurdere mit stamsted:(

1. September 2021

Kære Rikke

Mange tak for din anmeldelse af Wedo.
Jeg beklager meget at du har oplevet dårlig service i vores afdeling i Lyngby. Jeg vil sætte stor pris på at du sender en mail til: feedback@wedogreens.com så har jeg mulighed for at se nærmere på sagen.
Vi ønsker nemlig kun at give den bedst mulige service til vores gæster.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg køber tit salater på Amagerbrogade…

Jeg køber tit salater på Amagerbrogade og Gammel Kongevej, men de er simpelt hen så nærige på Amager med dressing. Sidder her og spiser den tørreste favoritten. Bestil et andet sted fra, hvis du vil have dressing på din salat. Gammel Kongevej kommer tilpas dressing i.

27. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Savner allergener er mere tydelige i App og på web

Hej Wedo.
Som nabo til Kødbyen elsker jeg jeres salater, og har fulgt med I jeres koncept i mange år. Appen fungerer og er brugervenlig. Men hverken på jeres hjemmeside eller i appen er det tydeligt hvilke allergener der er i f.eks. de forskellige dressinger. Det ville være en rigtig stor hjælp hvis det kunne indskrives på en måde så det var nemt og tydeligt hvad man skal (kan) vælge som allergiker. Var f.eks. inde for at skulle bestille en Wild Child salat, man kan så vælge den standard cæsar dressing til ikke at være blandet i og så kan man tilkøbe en anden dressing (det koster så 10 kr. ekstra at være allergiker fair nok) men dvs. at du kan ikke fravælge standard dressingen kun vælge en ekstra til, og det kan være forvirrende når man modtager to bøtter af noget der ligner lidt det samme, det ene kan man tåle det andet kan man ikke. Jeg måtte ringe til jeres personale for at få oplyst hvad der var gluten I og ikke, og det gjorde mig også en smule usikker da hun ikke lød særlig sikker på det, men sød og hjælpsom. Jeg ved også fra en veninde at hun savner de samme oplysninger. Så vi kan ikke være de eneste. Ellers big thumbs up :)

13. August 2021

Kære Cecilie

Tusind tak for din besked, vi sætter stor pris på feedback.
Lige nu udarbejder vi en særlig allergeneliste, som vil ligge klar både når du bestiller i app, på vores hjemmeside samt i vores butikker. Den kommer i denne uge, så man kan være 100% sikker i alle vores butikker som allergiker.
Derudover kan du med fordel skrive en kommentar til dine bestillinger i fremtiden. Fx at du ønsker din dressing skiftet ud med en anden, da du har allergi. Det skal ikke koste 10 kr ekstra at være allergiker, og dermed vil du ikke få 2 dressinger med i din bestilling.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag
Du er altid velkommen til at kontakte os på feedback@wedogreens.com
hvis du har spørgsmål fremover.

Manglende brød

De sidste 2 gange jeg har hentet salater fra jeres butik har der manglet brød til. Rimelig irriterende.
Ellers smager det godt.

5. August 2021

Kære CS

Tusind tak for din anmeldelse af Wedo, det sætter vi stor pris på.
Jeg beklager meget at der har manglet brød 2 gange.
Hvis du skriver til feedback@wedogreens.com, har vi mulighed for at hjælpe dig med en løsning.

Jeg ser frem til at høre tilbage fra dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er vild med Wedos salater

Jeg er vild med Wedos salater, men der er simpelthen én afgørende ting jeg bliver nødt til at brokke mig over….. de sidste 5 gange jeg enten har skullle til at bestille på jeres hjemmeside eller på Wolt, er der “lukket grundet travlhed”. Men, når jeg så er dukket op i butikken lige bagefter, er der ikke én eneste kunde, personalet gør rent og står og snakker ude bagi. Blev helt irriteret da det efterhånden er femte gang og forlod derfor butikken. For mig virker det da virkelig som om at man hverken vil servicere eller sælge…mega øv…

31. Juli 2021

Kære Rie

Tusind tak for din anmeldelse af Wedo, det sætter vi stor pris på.
Jeg beklager meget at du har oplevet lukket på Wolt, og derefter bliver mødt af en butik uden kunder. Jeg kan love dig for at hverken vi eller vores personale lukker online salg uden en grund. Travlhed kan være en årsag til lukning af online salg, men der kan også være andre.

Hvis du har andre henvendelser eller ønsker at forsætte dialogen, er du velkommen til at kontakte vores mail: feedback@wedogreens.com, der er vi altid behjælpelige i situationer som fx denne.

Louise / Wedo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr