Virkelig dårlig oplevelse. Fik en salat med bundfrossen kylling, hvilket er helt uacceptabelt. Når man reklamerer med friske salater, forventer man naturligvis også friske råvarer og ordentligt tilber... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lækker mad og butik, men servicen og hastigheden i Valby kan klart forberedes. Måske et smil når man kommer ind, og et besøg hos en hvilke som helst Joe&Juice i forhold til kunde interaktion sa... Mehr ansehen
Super dårlig service ved wedo food i Valby her til aften. Brunetten bag skranken var super utålmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis Wedo ønsker at eksistere på længere sigt, er det helt forkert at halvere portionsstørrelserne og fastholde prisen på uændret niveau. Vi har købt salater hver uge, men det slutter nu. Simpelthen f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Wedo laver vi lækre salater, vi vil gerne bidrage til at du som gæst får nemt ved at vælge det grønne til i en hektisk hverdag.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Kørte fra Brøndby til Vanløse for at købe 4 salater, 2 af dem var bland selv som vi havde set på appen til kr79 inkl 1 stk romkugle. Men det kunne vi ikke få da det kun var igennem appen(what) så vi skulle betale 89kr og ingen romkugle. Super dårlig service og sidste gang vi handler der.

Antwort von Wedofood
Så gik den ikke længere.
Sur betjening i butikken i Valby. Måtte desværre minde ekspedienten om at hun havde glemt en ingrediens. Det tog hun ikke særlig pænt. Og salaten samt agurkerne er ikke det jeg vil kalde friske. Langt fra. Virker ikke som de er fra samme dag. Men hey. Så er jeg færdig med at købe der. Ergo penge sparet..

Antwort von Wedofood
80 gram kylling i en salat til 99 kr. Røveri!

Antwort von Wedofood
Jeg synes jeres salater er fine, men det er ikke i orden, nok i virkeligheden en sag for Forbrugerombudsmanden, at I reklamerer med at man får 20% rabat på førte app-køb, når så app-priserne ligger noget over butiks- og hjemmesideprisen, så jeg reelt kun har fået 11% rabat - min salat stod i butik og på hjemmeside til 99 kr, og jeg kom til at betale 88, nemlig 110 - 22 kr.
Næste køb er uden rabat, og dermed 10% dyrere i appen!! Den kommer jeg ikke til at bruge igen!

Grebet af Wedo,
Som altid er salaterne dejlige, men efter en 3 ugers ferie hvor hjernen har været på flightmode, kom jeg til at bestille pickup i torvegade i stedet for Nørrebrogade.
Da jeg kommer for at hente maden til kontoret får jeg at vide de ikke har min ordre, fordi jeg jo er gået forkert...
Heldigvis hjalp den side ekspedient/ salat superwoman mig og aflyste min ordre i Torvegade for derefter at lavede den til mig på Nørrebrogade.
Kæmpe god service og af hjertet tak fordi i greb en ferie sløv sjuft!

Antwort von Wedofood
Jeg køber ikke så tit jeres salater, men jeg synes, de er gode - og til den dyre side. Jeg har to favoritter, Wild Child og Wegan. Lørdag aften går jeg en omvej hjem for at komme forbi Wedo i Valby, køber en Wegan og glæder mig til at komme hjem med den. Gid jeg dog havde kigget nærmere på salaten, da jeg betalte. Da jeg kom hjem og hældte den over på en tallerken, kunne jeg ikke genkende, hvad jeg havde købt. Efter lidt kiggen på jeres hjemmeside fandt jeg ud af, at det var en Omega. Og jeg som ikke kan lide soltørrede tomater, var ikke i humør til laks (man kunne så heldigvis slet ikke få øje på den i salaten), og det hele var smasket ind i dressing. Og den indeholdt også næsten dobbelt så mange kalorier som Wegan. Øv, 99 kr. ud af vinduet til en salat, jeg slet ikke ville have. Jeg var den eneste kunde, så jeg tænker ikke, at den unge kvinde bag disken var stresset. Det varer nok lige en rum tid, inden jeg kommer forbi igen

Antwort von Wedofood
Jeg var idag kl ca 14.30 I Wedo Vanløse. Vidste jeg skulle have en Wegan , hvor betjeningen hurtigt blandede ved at kaste ingredienser i den store skål. Jeg havde 200 kr kontant og kunne se en100 kr seddel stikke opad kassen. Betjeningen kunne ikke se hun kunne give mig tilbage, og jeg spurgte hvor mange mønter hun havde i sin hånd 13 kroner. Hertil svarede jeg at så kunne jeg jo godt få mine 111 kr i byttepenge da jeg nævnte 100 kr sedlen.
Hun stak mig sedlen og nærmest kylede mønterne på disken uden et eneste ord.Vendte mig ryggen og gik.
Efter min mening et stort attitude problem , jeg havde intet sagt eller gjort andet end at være en kunde midt på eftermiddagen.

Antwort von Wedofood
Prøv at hør. Maden smager jo meget godt. Men kan vi ikke stoppe med at stå og veje om jeg har fået 5 gram laks for lidt eller meget i. Det sender et kedeligt signal, og er grund nok til jeg ikke gider komme igen. Det sku for sterilt.

Antwort von Wedofood
Salaterne indeholder lidt meget substans i forhold til priserne.
Romkuglerne mangler smag og har en blød, dejede og ikke indbydende konsistens.

Antwort von Wedofood
Justering af pris og attitude måske??
Jeg elsker salater fra Wedo MEN, de er virkelig begyndt at slagge på flere parametre!
Jeg bestilte bland selv med 50 gr. kylling men hvor var kyllingen, ja der var 2 små stykker som ikke var tilsvarende vægt! Udover det bestilte jeg ekstra avokado men hvor var avokadoen?? Der lå et lille stykke i bunden.
Der udover er servicen elendig.. Når man ringer er de flabede og lader én vente i 5 min imens de snakker med kollegaen, JA det kan høres selvom forbindelsen er elendig..
Jeg gider ikke engang snakke om deres uduelige hjemmeside, er det mon et barn der har oprettet den?
Til sidst ville en chauffør fra Wolt ikke levere den op i vores lejlighed, hmm... er det ikke det jeg har betalt levering for??
Wedo Frederiksberg.. Få styr på jeres salater OG medarbejdere til den pris...

Antwort von Wedofood
Elendig service i appen. De afviser ordre uden begrundelse. Mangler iøvrigt PT en masse af deres sædvanlige valgmuligheder

For dyrt!
For et år siden kunne jeg købe en bland selv salat til 79,- og kunne vælge hvilke tilbehør jeg ville.
Nu skal man betale ekstra for æg, avocado og al slags ost. Det er for dyrt til mig. bye bye wedofood..

Antwort von Wedofood
Elendig koncept ifht pre-order da butikken altid har for få ansatte til at håndtere de travle tidspunkter. Ikke godt nok!

Antwort von Wedofood
Wedo skal virkelig til at passe på! Jeg har købt salater her i Lyngy, Kødbyen, Vanløse gennem de sidste 2 år og altid været meget tilfreds. Men det sidste års tid er portionerne blevet mindre og mindre - først blev beholderen reduceret i diameter (måske 4-5 cm) til en mindre model (marginalt højere - måske 0.5 cm). Og nu har jeg de sidste 2 gange, først i Vanløse i forrige uge og i dag, fået salater, der kun var 3/4 fyldt op. Det er blevet for dyrt ift. mængden af produkt. Superærgerligt at se, at et brand, der er blevet bygget op så dygtigt med et lækkert produkt, ødelægges af dårlige beslutninger. Så dumme er jeres kunder altså ikke - det bemærkes, når der spares på denne måde.
Tilføjelse 6.6.2022: Wedo har kompenseret oplevelsen. Tak.

Antwort von Wedofood
Købte 2 salater fra Nørrebrogade, havde bestilt over nettet. Vi havde tilkøbt blomkål til den ene salat, det var der, men ingen tofu som er en fast ingrediens i den salat, rigtigt øv!
I farmer salaten var den pulled pork stor og klumpet, croutonerne bløde og begge salater var ikke fyldt op, som vi har fået det flere gange før.
En kedelig oplevelse og sidste gang vi køber fra Nørrebrogade

Antwort von Wedofood
Jeg bliver nødt til at skrive om min oplevelse hos Wedo i Torvegade d. 19/5 kl 18.15. Kommer smilende ind i butikken, men de 2 ansatte unge piger smiler ikke tilbage og er på ingen måde imødekommende. Jeg bestiller alligvel 2 salater. Da jeg skal have mine salater bemærker jeg at der ikke er ret meget salat i den ene og den anden er heller ikke så fuld som den plejer at være. Jeg kommenterer dette og får blot et kort svar om at det er vejet af, ikke noget med at fylde mere i. Jeg plejer at købe den samme salat på Amagerbrogade, og den er fyldt helt op til randen, her var den ene kun lidt over halv fuld. PÅ Amagerbrogade plejer jeg også at kunne bede om at få lidt goma dressing ved siden af uden beregning, her fik jeg en lille sjat og skulle betale 10 kr. Altså 99 kr for en nærig salat med ikke økologiske produkter, sikkert fra udlandet og lidt dressing...IKKE I ORDEN. At betjeningen samtidig var uhøflig, kort for hovedet og slet ikke kundevenlig betyder at jeg ikke handler hos Wedo mere. WEDO NEJ TAK!

Antwort von Wedofood
Favoritten er der fjernet tang (kæmpe fejl), som vegetar var det desuden ikke muligt at få fjernet kylling og vælge andet produkt.. Endte med selv at blande salat (cæsar uden kylling) men dressingen var vandet og salatbladene så store at jeg selv skulle skære dem over.
Min bedstefar fik salaten Farmer. Her lå hans pulled pork stykker i store klumper og ikke rørt rundt.
Kedelig madoplevelse til al for mange penge.

Antwort von Wedofood
Overpriced kedelige salater. Ellers tak!

Antwort von Wedofood
Wedofood, Wedo greens ? Je undre mig over i ændrede navn- indtil jeg så jeres anmeldelser..
Men jeg er ikke her for at pege fingre..
i laver lækre salater, og jeres favorit salat er legendarisk.
Men jeres service niveau og priser passer ikke rigitig sammen. Hvis man betaler 89kr for en salat giver det ingen mening at i vejer kyllingen- en salat sp dyr burde den svømme i protein fra kyllingen. En anden er det ikke er økologisk.. hvorfor er det så dyrt ?
Jeg vil dele denne andmeldelse på dansk og engelsk på wedofood og wedogreens

Antwort von Wedofood
Altid lækre (dog dyre) salater. God og hurtig service, når man er i butikken. Træls, at man ikke kan bestille online med levering i Valby (3 km fra butikken i Valby) og hvis man gør det via levering på wolt skal man bestille dessert og sodavand.

Antwort von Wedofood
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.