Vi har købt up-Down plissé gardiner hos webgardiner. Vi har hele vejen igennem fået rigtig god information og kundeservice. Desværre kom gardinerne først i forker farve og dernæst forkert mål. D... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er en gardinforretning med butik i Roskilde, der sælger GARDINER – solafskærmning – markiser. Vi er med i kæden Botex, som er en sammenslutning af gardinbutikker på landsplan.
Gullandsstræde 8, 4000, Roskilde, Dänemark
- +45 4635 3402
- info@webgardiner.dk
- www.webgardiner.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg blev glad for købet og sælger var…
Jeg blev glad for købet og sælger var en yderst behagelig oplevelse.
God oplevelse
Kan se der er nogen dårlige anmeldelser her. Derfor vil jeg gerne del min gode oplevelse med Webgardiner.
Jeg havde bestilt Farber lamelgardiner i mørkeblå med sorte skinner til min stue, da jeg gerne ville have noget der kan holde i mange år.
Da jeg modtog varen, var skinnerne til min store overraskelse hvid, da jeg pakkede dem ud. Jeg skyndte mig at tage et par foto og henvendte mig straks på e-mail til Webgardiner. Der gik kun 1½ time, så havde de svaret at der er lavet en reklamation hos deres leverandør, og der kommer nye skinner til dig.
Skinnerne er nu ankommet, og jeg har fået det hele monteret, som bare passer perfekt til stuen.
Så stor ros herfra for den gode behandling jeg har oplevet.
P.S Det bør også nævnes at de ikke har trukket pengene fra mig, før det hele var leveret :-)
Provokerende service
Vi modtog en gardinstang, som var en anden farve end på billedet. Derudover var der dele som ikke passede sammen. Da vi gør opmærksomme på dette over mail får vi følgende svar:” :-) “. Der vil vi ikke handle fra igen.
Skulle have læse anmeldelserne inden…
Skulle have læse anmeldelserne inden jeg bestilte...
Bestilte et lamelgardin d. 28/5 og modtog allerede kort efter lamellerne, men ikke gardinskinnen.
Da aftalt leveringsdato først lå senere i juni antog jeg, at det var en dellevering og at gardinskinnen ville komme til den oplyste dato.
D. 1/7 bliver betaling trukket, men da jeg stadig ikke har modtaget skinnen, kontakter jeg dem d. 5/7.
Samme dag får jeg følgende svar:
"Der er scannet 2 colli ind og afleveret på din adresse. Så det er lidt mærkeligt at skinne ikke skulle være der."
Jeg gentager at der kun er leveret én pakke på adressen, men hører ikke fra dem igen.
Rykker for svar d. 6. august og igen senest 4. september - men det lader til, at de er ligeglade og ikke har tænkt sig, hverken at sende en skinne, refundere omkostninger eller overhovedet at svare på mine henvendelser.
Så hermed en kraftig opfordring til at gå langt udenom firmaet.
Fusk med fragt!
Jeg skulle have læst Trustpilot inden jeg handlet fra dette sted, for det er lige så dårligt som scoren hos Trustpilot indikere :-(
Jeg købte en vare og betalte for hjemmelevering (valgte DIREKTE hjemmelevering og BETALTE 89kr) for det, som i forvejen er CRAZY dyrt for et brev size/vægt forsendelse.
Herefter sender de det så til pakke-shop så jeg selv skal hente det og da jeg brokker mig over det, for jeg af vide de har sendt denne email til mig EFTER jeg havde købt og betalt for varen (altså været igennem checkout).
"Denne mail er sendt til dig d. 10-4-24, hvor vi skriver at pakker der sendes med øges, sendes til GLS-pakkeshop: Tak for din ordre hos Webgardiner. Vi har modtaget din ordre som er sendt videre til leverandøren. Leveringsdato følger. Vi trækker først beløbet, når ordren er afsendt fra lager. Tjek din ordrebekræftelse om målene er de korrekte. Gardiner på special mål tages ikke retur. Velux produkter returneres ikke, hvis de har været åbne. HAR DU BESTILT VELUX M08 ELLER MK08 TJEK EN EKSTRA GANG MANGE BESTILLER FORKERT. Husk at tjekke op på om type og model stemmer overens med vinduet. Returnering af vare skal aftales med Webgardiner og sendes til Webgardiners adresse. Vær opmærksom på, at pengene ikke refunderes, hvis varen sendes til forkert adresse. Er De i tvivl om, hvilken adresse der skal benyttes, bedes De kontakte Webgardiner. Pakker der sendes med GLS eller DAO bliver sendt til den nærmeste pakkeshop"
Hvad w.t.f. skal jeg bruge det til når jeg netop havde valgt den dyre hjemmelevering. Det er ren og skær beregnet fusk fra deres side.
Det var så der jeg lærte man altid læser Trustpilot inden og aldrig handler hos Webgardiner.dk igen!!!
Total fusker butik!!!
Jeg skulle købe gardiner til huset
Jeg skulle købe gardiner til huset, men ingen tager telefonen hverken i butik eller på eller support, og ingen telefonsvarer. Så bliver man lidt nervøs da det virker useriøst. Checkede så heldigvis trustpilot og kan se jeg vist skal handle et andet sted :O
Forkerte mål på modtagne rullegardiner og virkelig dårlig service
Vi modtog vores rullegardiner og måtte konstatere, at de ikke dækkede det areal vi skulle have dækket. Der manglede 3 cm. Vi havde fulgt målevejledningen og havde fratrukket 0,5 fra det areal, vi skulle have dækket som beskrevet i målevejledningen. De havde så fratrukket yderligere 2, 5 cm til beslag. Vores gardiner skulle køre udvendigt på rammen og der var derfor ikke behov for at trække fra til beslag. De oplyste IKKE i deres målevejledningen at der ville blive fratrukket yderligere 2,5 cm til det. Tværtimod står der: så er du sikker på.... at det dækker det areal du har brug for. Snakkede med en fra kundeservice som var utrolig ubehøvled og vred. Det var mere mit problem end hendes og hun ville ikke lytte til mine undringer over deres målevejledningen for de havde aldrig oplevet sådan en fejl før og det var atypisk, at jeg skulle have dækket hele vinduet?! Men hvis jeg bestilte igen skulle jeg bare skrive i bemærkninger at stofmålet skulle være x antal cm.... Det kunne være rart at være oplyst om på forhånd.
Fejl og dårlig kundeservice!
Deres målevejledning er misvisende i sådan en grad, at de tilsendte gardiner ikke passer i vores vinduesramme. Vi har fulgt anvisningen, trukket de beskrevne 0,5 cm fra og indsendt dette. I beskrivelsen står, at når man fratrækker de 0,5 cm, så vil man opnå at få dækket det areal man har behov for. Da gardinerne ankommer, er der trukket yderligere 2,5 cm fra i bredden - så nu er der 1,5 cm ‘luft’ i hver side af vinduet mellem karm og gardin. Hurtig kontakt til kundeservice gav i to omgange blot argumenterne: ‘i har målt forkert’, ‘jeres vinduer er atypiske’ og ‘det er første gang vi får sådan et problem oplyst’…. Åh herregud mand - gudsforjammerligt… Selvom der står at man ikke kan fortryde på købet - så er det vel ifølge købeloven okay at reklamere, hvis man ikke får det produkt man har bestilt? Svaret fra kundeservice var, at vi blot kunne bestille nye samt beskrive vores (ellers almindelige) vinduer i ‘bemærkninger’… Og så risikere at stå med endnu et sæt ubrugelige gardiner… Hold da kæft en god service…
Forkert info om lagerstatus og betaling trukket længe før levering.
Jeg bestilte bademåtter og gardiner hos dette firma fordi de havde den specielle farve, jeg ønskede, på lager, så jeg kunne få den i løbet af 3-4 dage. Efter en uge trak de pengene fra min konto, men der kom ingen varer. De viste sig, de først skulle bestille dem hjem, selv om deres bestillingsside viste, at de var på lager. Jeg modtog først mine varer tre uger efter, de havde hævet betalingen for dem.
100% tilfredstillende i alle henseende.
Jeg købte nye faber plisse gardiner til stuen, det var en blandet landhandel mht mål.
Men deres kundeservice var super og jeg kan bestemt ikke klage over noget fra deres side.
Leveringstiden var lidt lang men det står også på deres side at den kan være forlænget grundet corona..
Hurtig og imødekommende behandling af reklamationer
Min reklamation på to Velux-gardiner blev besvaret meget imødekommende og med dags varsel. Jeg vil anbefale, at man holder sig til e-mail-kommunikationen. Det er hurtigere og mere enkelt end at ringe.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Bestilte 2 faber gardiner. Leveringstiden var lidt rigelig lang men de ankom og var som forventet. Jeg skev til webgardiner at jeg gerne ville købe yderligere 2 stk som skulle være identiske med de allerede leverede. Jeg blev fejet af med: du kan selv bestille på hjemmesiden, og hvis de ikke er i samme farve eller mål som de allerede bestilte er det dit eget ansvar. Ingen mulighed for at bestille hverken pr telefon eller mail. Godt at der er mange steder i DK at købe faber :-)
Vores bestilling viste sig
Vores bestilling viste sig, at være med skrammer på begge ophæng, efter mail med billeder blev gardinerne ombyttet og de defekte kunne beholdes. Vi kan kun anbefale firmaet med deres gode service.
Vildt lækre gardiner
Har modtaget vores dobbelt rullegardiner fra LuxGardiner, hold nu op, hvor er de bare flotte. De passer helt perfekt og sikken en kvalitet 👍 Min nabo har også dobbelt rullegardiner, de er fra Faber, men kvaliteten er ikke bedre, blot noget dyre. Så vi har virkelig gjort et super godt køb. Webgardiner får min varmeste anbefaling 😊
Dog var gardinerne blevet leveret i Frederikssund og ikke i Roskilde, men et kald til Webgardiner, og gardinerne blev leveret hertil dagen efter.
Kan klart anbefales.
Jeg bestilte mine to VELUX gardiner mandag, og kunne hente dem torsdag på min lokale Shell. Jeg er yderst tilfreds med servicen fra Webgardiner. Jeg fik hurtig ordrebekræftelse og derefter mail om hvornår jeg ville modtage mine gardiner.
Jeg kan klart anbefale, at handle hos Webgardiner.
God service og kvalitet.
Vi fik rigtig god rådgivning og muligheden for, at stille en masse spørgsmål inden bestilling.
Vores plissegardiner ankom til tiden og vi er rigtig godt tilfredse med dem.
Her handler vi igen.
Dårlig oplevelse
Havde bestilt et sengetæppe, men da jeg efter 5 dage ikke havde modtaget det skrev jeg til dem hvornår jeg kunne forvente at modtage det.
Fik først svar et par dage senere og der skrev de bare at varen var udgået så de havde annulleret min ordre... Tænker umiddelbart at hvis varen er udgået kunne man fjerne den fra hjemmesiden og skrive til kunden med det samme i stedet for 1 uge senere...
Handler helt sikkert ikke der igen!
Elendig leveringstid
Bestilte 5 gardiner hvoraf det ene var forkert - skulle 3 forsøg til inden det rigtige kom - 2 måneder senere :-(
Det bedste jeg længe har oplevet med handel på en internet butik.
Super produkt og fremragende levering før den dato man har fået oplyst.
Kan stærkt anbefale denne butik.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.