Waveboard.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, eneste minus var, at jeg ikke fik mail om at pakken var kommet på posthuset. Men da jeg kontaktede Wakeboard var de hurtig og kompetente i deres hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kom i tanke om, den 20/12 at Waveboard.dk havde julegavEN til vores datter, og med en-to dages levering tænkte vi at det måtte kunne lade sig gøre. Og det gjorde det.... bestilling søndag aften - a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manglede akut en gave, så sender en mail en søndag om det er muligt at afhente det bestilte. Fik en mail retur med det samme !! At selvfølgelig kunne vi finde ud af det. Bestilte boardet mand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik alletiders vejledning om valg af board til min søns (9½) julegave. Så jeg bagefter kunne gå på shoppen og bestille efterfølgende. Super hurtig levering - blev dog leveret hos nærmeste... Mehr ansehen

1. Skateboardgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Waveboard.dk er YouWe's officielle onlinebutik for salg af waveboards og tilbehør online. Vi ønsker at tilbyde et så bredt udvalg som muligt, indenfor waveboard kategorien.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig handel

Fra jeg havde bestilt til jeg havde pakken gik 1 hverdag. Sammenlignede priser inden køb, og den bedste pris og bedste beskrivelse af produktet fandt jeg her. Ekstra plus med gratis taske. Det er ik taget i brug endnu, men har forventning om at boardet lever op til beskrivelsen😊

4. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god service og meget fine waveboards

Vi har købt 3 waveboards som børnene er meget glade for - god service og rådgivning inden køb. Bestilte på nettet tirsdag og havde varerne med posten dagen efter. Kan bestemt anbefale køb på waveboard.dk. bh/Trine og co.

2. August 2014

Lykkelig papsøn

Min papsøns Waveboard var slidt ned og knægten havde selvfølgelig ikke sagt noget før problemet var akkut = ferie samme med kammeraten.
Men 3 klik + 2 dage så havde vi et nyt smart Waveboard, fremtidssikret med ekstra hjul o.a. og glad var han og så er familien jo glad.

30. Juli 2014

perfekt

Super service og rådgivning - hurtigt levering. Kan kun anbefale waweboard.dk

28. Juli 2014

super hurtig levering

Jeg ringede i weekenden og skulle have svar på nogle smørgsmål inden bestilling og der var åbent så jeg fik svar med det samme på mine spørgsmål det var dejligt kunne så bestille mine varer og havde dem allerede om tirsdagen ( kun 2 dage) super.

Med Venlig Hilsen
Anette Larsen

27. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service og fantastisk rådgivning

Som erfaren netshopper er jeg dybt imponeret over den service og rådgivning, jeg har fået hos Waveboard.dk. Jeg har aldrig før fået en så kompetent, engageret og hurtig betjening i en webshop.

Waveboard.dk kan i den grad anbefales!

21. Juli 2014

Fremragende service

Jeg ringede torsdag aften (telefonen var åben til 22!) for at høre om et waveboard kunne nå at være fremme til mandag morgen (sønnens fødselsdag) hvis jeg bestilte det nu. For at være sikker på at leverancen ikke glippede, nu det var en fødselsdagsgave, fik jeg tilbudt at kunne hente boardet fredag aften hjemme hos en ansat, der bor i nærheden af mig - eller komme fredag og hente det på lageret i Kastrup. Jeg gjorde det sidste, og fik alt i alt fornem behandling. Selve produktet er det intet at udsætte på. Anbefales på det varmeste.

15. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt levering og super kundeservice.

Fin leveringstid og gode priser. Kundeservice helt i top. Jeg havde et problem med mit nye board og ringede til dem. Der var ingen der tog telefonen, hvorefter jeg blev omstillet til telefonsvare hvor jeg lagde en besked. Samme aften ca. Kl 17:30 ringede waveboard.dk til mig og beklagede de ikke kunne besvare mit opkald noget før. Fin service. Mht fejlretning af det defekte board var der også tip top service.

23. Juni 2014

Perfekt

God hjemmeside, som er nem at finde rundt på. Super hurtig levering...!!!

17. Juni 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr