Waveboard.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, eneste minus var, at jeg ikke fik mail om at pakken var kommet på posthuset. Men da jeg kontaktede Wakeboard var de hurtig og kompetente i deres hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manglede akut en gave, så sender en mail en søndag om det er muligt at afhente det bestilte. Fik en mail retur med det samme !! At selvfølgelig kunne vi finde ud af det. Bestilte boardet mand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik alletiders vejledning om valg af board til min søns (9½) julegave. Så jeg bagefter kunne gå på shoppen og bestille efterfølgende. Super hurtig levering - blev dog leveret hos nærmeste... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Skateboardgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Waveboard.dk er YouWe's officielle onlinebutik for salg af waveboards og tilbehør online. Vi ønsker at tilbyde et så bredt udvalg som muligt, indenfor waveboard kategorien.

Kontaktinformationen

Bewertung abgeben

Fin service

3. September 2016

Hurtig kommunikation

Har skrevet to mails i forbindelse med køb. Det er lige før, jeg tror der er døgnservice på besvarelse. Min bestilling blev sendt som lovet. Dog glemte Post DK at give besked om pakken - men det blev også løst af Waveboard.dk. God oplevelse!

24. Mai 2016

Alt i alt ok

Pakken var itu ved afhentning i postbutik, kunne have været pakket mere forsvarligt ind.
Hurtig og levering og alt i alt godt tilfreds

5. Mai 2016
Waveboard.dk-Logo

Antwort von Waveboard.dk

Hej Majken,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, hvis din pakke har taget skade under transporten. Vores lager ligger eksternt hos et logistikfirma, og vi pakker således ikke vores pakker selv. Vi vil selvfølgelig straks forelægge dem din anmeldelse, og tale med dem om, hvad der kan gøres bedre på den front.

Hvis der er sket det mindste med selve produktet, eller du af andre årsager måtte ønske en ombytning eller returnering, skal du ikke holde dig tilbage. Giv os et kald, så sørger vi for, at det kommer til at ske.

Jeg håber du bliver glad for dit køb.

Med venlig hilsen
Morten Sakariassen
Streetsurfing Danmark ApS

Kvalitet.

Suveræn service og levering til tiden, super kvalitet. Kan klart anbefales.

12. April 2016

Kanon service

Beskrivelsen på produktet stemte 100% overens med min forventning, bestilte sent om aftenen og 36 timer senere kunne boarded hentes på posthuset

1. April 2016

Meget hurtig levering

Jeg har købt tilbehør til waveboard nogle gange. Det er dejligt at have den mulighed. Første gang jeg købte hjul (2 i en), blev det ene lejepå det ene hjul defekt efter 2 mdr. kan man købe kun leje, forde hjulet er i fineste orden :)

13. März 2016

Alt perfekt

Kun haft det et døgn, men min søn på 11 synes, det er super fedt

10. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt i orden firma at handle med

Det er nu anden gang i dag jeg bestiller varer fra firmaet. Jeg syntes de har en ærlig og meget overskuelig hjemmeside, gode priser og har 2 gange talt i tlf med dem, der har jeg fået god vejledning og det har aldrig været et problem at ændre i "pakke løsning".
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre

7. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waveboard.dk - så er du godt på vej

Mine børn ønsker sig waveboards og jeg har ingen erfaring med sådanne. Jeg følte mig i rigtig gode hænder hos Waveboard.dk. Super hjemmeside, overskueligt og meget informativ. Hurtig ekspiditon, venlig op professionel.
Marianne

8. Februar 2016

hurtig og pålidelig levering

Vi kom i tanke om, den 20/12 at Waveboard.dk havde julegavEN til vores datter, og med en-to dages levering tænkte vi at det måtte kunne lade sig gøre. Og det gjorde det.... bestilling søndag aften - afhentning tirsdag formiddag ved Brugsen.... Hurtigt og pålideligt... Nu håber vi bare at datteren kan lide den :)

23. Dezember 2015

Nemt og hurtigt.

Beskrivelseene på hjemmesiden gjorde det nemt at finde ud af hvilket slags waveboard, der skulle bestilles. Dagen efter bestilling er boardet afsendt, og kun 2 dage senere kan vi hente boardet i pakkeshoppen. Nemt og hurtigt.

20. Dezember 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr