Waveboard.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, eneste minus var, at jeg ikke fik mail om at pakken var kommet på posthuset. Men da jeg kontaktede Wakeboard var de hurtig og kompetente i deres hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kom i tanke om, den 20/12 at Waveboard.dk havde julegavEN til vores datter, og med en-to dages levering tænkte vi at det måtte kunne lade sig gøre. Og det gjorde det.... bestilling søndag aften - a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manglede akut en gave, så sender en mail en søndag om det er muligt at afhente det bestilte. Fik en mail retur med det samme !! At selvfølgelig kunne vi finde ud af det. Bestilte boardet mand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik alletiders vejledning om valg af board til min søns (9½) julegave. Så jeg bagefter kunne gå på shoppen og bestille efterfølgende. Super hurtig levering - blev dog leveret hos nærmeste... Mehr ansehen

1. Skateboardgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Waveboard.dk er YouWe's officielle onlinebutik for salg af waveboards og tilbehør online. Vi ønsker at tilbyde et så bredt udvalg som muligt, indenfor waveboard kategorien.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig ekspedition

Havde skrevet at det skulle bruges som fødselsdagsgave og derfor skulle være fremme senest om formiddagen
3 dage efter. Fik straks svar og varen var fremme i god tid

3. Oktober 2015

Lynhurtig

Bestilt søndag , afsendt mandag , modtaget tirsdag . Det syntes jeg er super .

23. September 2015

Superservice

Ringede først, meget serviceminded samtale, lovning på, at det, jeg besluttede at bestille, kom hurtigt ud, hvis jeg afgav ordren på nettet inden 14 - og ganske rigtig - allerede dagen efter kunne jeg afhente varerne, det er da superservice.

17. September 2015

god oplevelse

Det gik nemt og smertefrit, fri fragt ved køb over 600 kr. vores waveboard kostede 599,- gratis fragt! det plejer helt sikkert ikke at være tilfældet andre steder.

17. September 2015

De har styr på det!!!

Da jeg skulle finde et lækkert waveboard til min datter, fandt jeg straks et lækkert et på deres hjemmeside...Forsendelse er gratis!!!

31. August 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

6 Dage.

Lidt ærgeligt at man skulle vente 6 dage med at få sine ting. Specielt når man har en søn på 11, som blev ved med at spørge mig om pakken.

21. Juli 2015
Waveboard.dk-Logo

Antwort von Waveboard.dk

Hej Per,

Vi er meget kede af, at din søn har måtte vente længere end normalt på sine nye hjul.

Normalt afsendes alle ordrer efterfølgende hverdag. Din ordre kom ind onsdag aften, og beklageligvis kom den ikke automatisk med ordrefilen til vores logistikfirma om torsdagen og fredagen. Når det ikke sker kommer weekenden i vejen, og derfor kom din ordre først afsted efter weekenden, og blev leveret tirsdag.

Vi gennemgår nu vores proces, så vi får en løsning, der fanger den slags tekniske fejl, dagen efter de sker, og ikke først 2 dage efter, som i dit tilfælde.

Som du kan se af vores øvrige anmeldelser her på Trustpilot, er det ikke normalt serviceniveau for vores webshop, så det skal vi dybt beklage.

Vi håber din søn trods alt er glad for sine nye hjul.

Morten Sakariassen
Waveboard.dk

God personlig betjening

Kan varmt anbefale Waveboard.dk. Jeg havde nogle enkelte spørgsmål og fik hurtig, personlig betjening, som opfyldte mine behov.

26. Juni 2015

hurtigt og effektivt

Det har været en meget positiv oplevelse at handle med waveboard.dk
Nemt at bruge hjemmesiden, informative mails vedr. bestillingen og meget hurtig levering. Handler gerne hos jer igen.

26. Juni 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem og overskuelig hjemmeside

Det tog ikke lang tid fra beslutning til bestilling. Hjemmesiden er meget overskueligt. Vi fandt det rette waveboard til min datter på 11 år. Et plus at man kunne få leveret varen til en anden adresse. Meget tilfreds.

21. Juni 2015

Super!

Jeg synes, at det var super godt! Jeg købte nogle enkelte hjul og de virkede bare perfekt! Jeg kan kun anbefale det. :D

19. Juni 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr