Watami Bewertungen 222

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse. De lavede min ordre forkert hele tre gange, selv efter jeg gjorde dem opmærksomme på fejlene. Derudover var ventetiden urimelig lang, både før jeg fik min ordre og hver gang den s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har besøgt Watami i Valby flere gange før og har altid været tilfreds. Både servicen, kvaliteten og smagen af maden er altid i top. Flot og hurtig servering. Maden smager altid frisk. Personalet er... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super lækker, frisk og varieret sushi Hyggelige omgivelser omend noget dårlig akustik Meget sløv betjening Vidste man ikke bedre?? skulle man tro tjeneren var skæv. Alt foregik i meget langsomt tempo... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nok lige i overkanten at tage 170 kroner for en 2 årig barn som kun har spist 2 stykker rejechips. Det nævnte vi også for personalet da den lille allerede havde spist før ankomst. Sød og smilende pers... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utrolig dårlig betjening…

For halvanden måned siden var hele familien på Watami Gentofte og det var en rigtig god oplevelse. I går var min søn og jeg på Watami på Østerbro og der er plads til forbedringer! Maden var fin, men serveringen er den dårligste jeg har oplevet. Vi bestilte 2 glas vin og en kande vand. Da vi fik vinen blev der skænket ca. ½ glas og selv om jeg påpegede det, var tjeneren ligeglad. Det skal siges, at vi jævnligt går ud og spiser og jeg har tidligere været 15 år i restaurationsbranchen, så jeg ved godt hvad et glas vin fylder! Vandet måtte vi bede om 3 gange før vi fik det. Maden var længe undervejs men smagte godt. Vi havde bestilt chilimayo, og blev oplyst om at det kostede ekstra, men blev ikke oplyst om, at det automatisk fulgte med maden så vi endte med 3 skåle chilimayo. Trøffelmayoen måtte vi bede om en ekstra gang før den kom på bordet. Der var i øvrigt rod i vores anden bestilling, så nabobordets sushi var på vores tallerken. Bordet til den anden side havde bestilt en kande vand, som de ikke fik drukket og de satte den på vores bord, for de havde betalt 25 kr. for den. Da vi fik vores regning, var samme kande vand på vores regning! Derudover var der hundekoldt i restauranten hver gang døren gik op og den lukker ikke selv, så min søn og ham på nabobordet lavede en turnusordning hvor de skiftedes til at rejse sig og lukke døren. Desuden blev vores dessert serveret oven i tallerkner og skåle fra hovedretten. Noget værre rod. Personalet var småsure og stressede for de var pressede, men det er ikke nogen undskyldning. Sørg for at oplære jeres personale ordentligt, så de kan klare opgaven. Det er ikke ordentlige arbejdsforhold.

29. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke et sted jeg kommer igen

Bestilte vegetar og da det blev severet havde de stilled det sammen først men fik det over på et bræt alene. Da jeg så begyndte og spise viste det sig det var stykker med kabsehale 😡 til en vegetar som havde bestil vegetar sushi vi fik en vag undskyldning
Sener på aften fik vi også en forkert drinks
Ikke et sted jeg vil anbefale
Noget af betjening var fin andet virkelig ikke særlig kompetent nærmest lidt sur

29. Februar 2020

En bismag af mug

Vi spiste en omgang take awey i sommerhus og kunne derfor ikke få ombyttet de dele af vores menu, der smagte muggent..... Fisken var ok, men en noget rodet og uæstetisk omgang sushi. Skuffende.

22. Februar 2020

Dårligere restaurant

Jeg har været på watami flere gang, sidst gang i Jan 2020.
Jeg kan nu se at madkvalitet er meget forringet fx. lammekoteletter ikke er længere en koteletter men nogle tørre, seje stykker, rib eye er heller ikke møre længere, tempura rejer er mindre med for meget deje i, selv sushi har for meget ris. Watami før var en god lækker restaurant men nu er ikke længere et sted at besøge. Mange af mine venner er også enig med at jo flere restauranter de åbner jo værre er kvaliteten.
Vi kommer derfor aldrig tilbage.

2. Februar 2020

Watami Østerbro

Watami Østerbro.

God mad, lidt lang vente tid.
Vi var 7 personer, der fik øl, sodavand og adskillige drinks, så det var lige i overkanten at kræve et par hundrede kroner for 3 kander vand.

1. Februar 2020

Anmeldelse af Watami Gentofte

Anmeldelse af Watami Gentofte
Ekstremt dårlig service, vi endte med at skulle betale 960 kroner for 2 personer, fordi bordet var reserveret til andre kunder senere på aftenen. Vi fik derfor ikke lov til at sidde og spise færdigt og fik oveni det et gebyr på 300+. Tjeneren tog desuden vores kande med vand med intentionen om ikke at fylde den op, så vi kunne forlade stedet til deres andre kunder. Det skal siges at vi lagde mærke til der var tomme borde stadigvæk. Ydermere fik vi “skæld ud” fordi vi ikke have pengene på kortet med det samme, hvilket er klart når man er 2 studenter på su. som havde regnet med et dels lavere beløb. Vi nåede ikke engang desserten, den fik den til sidst med to-go i det mindste. Kun fordi vi bedte om den. Det skal siges at vi var blevet informeret om at vi havde begrænset tid, da vi ikke havde bestilt bord, hvilket vi tager hensyn til. Men det er ikke iorden at man får maden 40 minutter senere når man i forvejen har 1,5 ti me til at spise. Alt i alt en ubehagelig oplevelse og ikke et sted vi nogensinde vil spise igen((:

4. Januar 2020

God sushi, men...

Har kun prøvet takeaway (Gentofte). Ville have givet den 5. stjerne hvis de havde reageret på gentagende mail-henvendelse hvor jeg gjorde opmærksom på at de havde snydt mig for en af delene i min menu. Jeg hørte aldrig fra dem, men påpegede manglen ved seneste køb. Det var den unge ekspedient ikke sønderligt berørt af... uanset, laver de fremragende sushi, så de får en chance mere, og konkurrencen i mit nærområde er ikke værd at tale om... men hep! Sørg lige for at huske “den gode oplevelse”...

10. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var helt klart den værste service…

Værste service jeg nogen side har oplevet, medarbejderne er ekstrem aougante!! Shusi'erne som vi havde bestilt var overfyldt med chilimayo og blandet med noget andet, så det smagte virkelig virkelig dårligt. da jeg gik derfra havde jeg virkelig meget kvalme og her til morgen var jeg tæt på at brække mig, hvilket skyldes maden fra igår. Alt i alt dårligt mad dårligt service og virkelig dårlig madpolitik!!! Never ever agin

16. Oktober 2019

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Vi var 10 mand stærk og bestilte over 300 stykker sushi. Det hele smagte godt men da vi alle blev prop mætte, var der stadigvæk +20 stks sushi tilbage og det var lidt af et problem da watami har en regel om, at man skal betale 10 kr Pr stk i dumbøde for alt hvad der resterer på fadet. Heldigvis har de et "hemmeligt" skab hvor man snildt kan disponere sig af med alle resterne. Fedt touch med de støj-isolerende gardiner. Vi råbte og skreg men ingen kunne høre et ord af hvad der blev sagt eller stønnet. Alt i alt en dejlig oplevelse, der går ikke for længe før vi kommer og besøger jer igen!

7. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lækker sushi, forfærdelig service - find et andet sted!

Fantastisk sushi, elendig service! Min kæreste og jeg var kommet for at nyde lækker sushi, i stedet bliver det ødelagt af den dårlige service.

Vi har bestilt bord udenfor, og det skulle vi aldrig have gjort; selvom der er larm inde i restauranten, så er der kun 4 borde udenfor, dvs. alle tjenerne er optaget af dem indenfor. Vi kan med nød og næppe få fat på de unge uerfarne tjenere, der kommer med mad til de to andre borde der sidder udover os. Men da vi ønsker at bestille sushi 2. gang kan vi ikke få fat på nogle, og venter i over 20 minutter på at der kommer bare én tjener ud, men nej. Vi går selv ind med kortet, og efter at have ventet på vores sushi, så får vi ikke alt det vi har bestilt, og tjeneren siger han vil gå ind og tjekke efter på vores menukort, om vi mangler noget, men kommer aldrig tilbage. I stedet står han og hyggesnakker med en indenfor, da vi kommer ind for at betale lidt efter.

Når man betaler over 200 kr. for sushi ad libitum, forventer man også at man KAN få sushi ad libitum, og ikke bare en enkelt gang. At man skal vente så længe på at få fat i en tjener, og man ikke får det rigtige, er sgu for dårligt.

Derudover er tjenerne så unge at de ingen erfaring har indenfor servicebranchen. Ansæt nogle med erfaring, eller lær jeres ansatte ordentligt op!

Ærgerligt at sushien er i top og servicen er fuldkommen i bund. Vi kommer ikke tilbage på baggrund af den dårlige service, god sushi kan man heldigvis finde andre steder også.

5. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God sushi og fantastisk service

Havde en fantastisk oplevelse på restauranten i Gentofte i går.
Servicen var i top, da tjenerne var meget opmærksomme på ens behov og maden smagte fantastisk.
Alt i alt gik vi derfra med et smil på læben og mætte af den gode sushi.

19. Mai 2019

Rigtig lækker mad

Rigtig lækker mad, som desværre ikke kan veje op for den langsomme service. Vi ventede en time og et kvarter på at få vores fire ruller sushi. Ad libitum er som regel sådan, så man bestiller lidt ad gangen og bestiller igen, hvis man er mere sulten, men vi havde bare ikke tid eller tålmodighed til at skulle vente yderligere en time på mere mad. Kunne se på bordene omkring os, at de ventede lige så længe som os.
Det var utrolig svær at komme i kontakt med tjenere, da de havde travlt. Vi fik en lille kande vand, da deres store kander åbenbart var i brug. Da vi skulle bruge en opfyldning af vores kande vand, tog tjeneren kanden og kom aldrig tilbage med vand, og vi opgav simpelhen. Alt for dyr en oplevelse ift. kvaliteten af besøget.

12. Mai 2019

For gammel tunfisk!!!

Har spist take away flere gange fra Watami Gentofte, og været godt tilfredse. Købte igen i går. Desværre var tunen dårlig, hvilket vi fortalte restauranten pr. telefon. Her tog de i mod telefonnummer og ville meddele det til chefen og vende tilbage. Har bare ikke hørt noget. Alle kan lave fejl, men også vigtigt at være klar med en undskyldning.

29. April 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste sushi i byen!!

Watami i Gentofte er helt klart et besøg hver! Efter tredje besøg, så går vi igen derfra med en oplevelse med helt fantastisk mad, fantastisk service og hyggelig stemning. Watami skal uden tvivl have fem stjerner!!

6. April 2019

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr