ELENDIGT!! Efter lang tids elendighed er det pludselig blevet værre ( troede ikke det var muligt) nu tager det en evighed at skifte kanal?? !!!
Das sagen Bewerter
har haft Waoo som tv (og internet) udbyder i mange år med Harddiskoptager (fra Waoo). Det har fungeret upåklageligt. Alle udsendelser kunne optages og spoles i, meget nemt at betjene. Nu Februar 2026... Mehr ansehen
Skrev forleden dag omkring store problemer med, at få åbnet et TV signal til en pårørende der er kommet på plejehjem. Plejehjemmet står som bruger af Waoo tv pakke man skulle blot henvende... Mehr ansehen
Mandag vil jeg bestlle ,tv pakke og internet gennem waoo men de hverken ønsker eller vil levere et Produkt undren vil man tjene penge må man gøre noget sine kunder men waoo laver flere dårlige rekla... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Falsk reklame at tv kan køre trådløst
Vi har nu haft waoo tv i 6 måneder. Det har kun virket trådløst i en af månederne sammenlagt.
Vi har fået byttet tvboxen 3 gange og har flyttet på kabler i en uendelighed.
Kan absolut ikke anbefales.
Hurtigt internet
Tak fordi I fik internettet så hurtigt i gang efter strømafbrydelsen i lørdags d 18 september .
Signal forsvinder gentagende gange og…
Signal forsvinder gentagende gange og kommer tilbage med flimmer paa skaerm.
Ved genstart af boks kan den ikke finde tv portal saa genstart skal gentages utallige gange.
Det har fungeret ufattelig ringe siden skiftet fra EM
Det kører faktisk ganske godt her
Det kører faktisk ganske godt her, sikkert fordi jeg har fravalgt deres tåbelige tv-boks og istedet streamer tv kanalerne via en Apple TV 4k boks.
SÅ RØG FORBINDELSEN IGEN IGEN IGEN
Er man så naiv at man tror kundeservice er til rådighed, bliver man skuffet: i åbningstiden får man dette svar: det er i øjeblikket ikke muligt at få forbindelse, prøv igen senere.
AT WAOO HÆVDER AT VÆRE BEDSTE SELSKAB GENNEM 10 ÅR, TILLADER JEG MIG AT STILLE MIG VOLDSOMT TVIVLENDE OVERFOR!!!!!
Tror at alle os, der kun har en eneste mulighed for internet, og derfor er underlagt WAOO'S MONOPOL, burde lave en samlet henvendelse til FORBRUGEROMBUDSMANDEN, for at få afklaret hvilke kriterier der ligger til grund for den utroværdige påstand om at være bedste selskab gennem 10 år OG HVORFOR TRUST PILOT SIGER NOGET GANSKE ANDET!!!!
Total håbløs udbyder!!!
Har ikke andet en problemer med det håbløse bras!! Det både tv og internet. Tv boks skal jævntligt slukkes fordi tv fryser. Deres tv app er det ringeste gang bras i verden! Når man surfer på nettet virker det pludselig ikke. Og når man så slår over på mobilnetværk så spiller det igen.
Til alle folk som overvejer at skifte til Waoo! HOLD JER VÆK!!!
Vil ikke anbefale Waoo TV - sorry
Kan desværre ikke få YouSee hvor jeg bor. Waoo er milevidt fra YouSee. Leder allerede efter et alternativ efter én uge - virkelig dårligt.
Mit tv signal falder ud i 5
Mit tv signal falder ud i 5 - 10 sekunder ca. 2 gange i timen - billedet fryser og kommer så igen. Jeg har fået en ny boks skiftet hdmi kabel og prøvet de 4 forskellige hdmi stik på tv’et - jeg har ringet til Waoo/FIBIA og fejlmeldt, fik den besked at en teknikker ville kontakte mig, dette er ikke sket.
Pisse irriterende - lige før var det midti et straffespark
Forbandet dårlig TV streaming!
Forbandet dårlig TV streaming over internet. Hver gang jeg prøver at se noget som andre også synes er interessant, så hakker det, eller stopper helt.
Prøv nu lige at komme ind i kampen og sørg for at I har nok båndbredde og andet der er nødvendigt ved vigtige sportsbegivenheder og andre lejligheder hvor mange mennesker prøver at følge med...
Nul stjerner herfra
Nul stjerner herfra - ANBEFALES IKKE - hold fast hvor er det ringe. Hjemme har vi haft TDC/YouSee internet gennem mange - det har kørt helt problemfrist. Vi har en sommerhus med Waoo med WAoo-tv-boks. I løbet af ca. 3 år har der været et utal af problemer. Ufatteligt ustabilt og klodset - og de sender meget nødigt en teknikker ud. BARE RINGE.
Total manglende kunde service
Total manglende kunde service
Jeg har nu gennem et halvt år forsøgt at fortælle, at jeg finder det urimeligt, at de gennem to og et halvt år har taget betaling for en kanal de aldrig har aktiveret så jeg kan se den. Men nok på min regning trækker for den hver måned. Lidt ligesom da jeg pludselig opdagede at de var begyndt at trække leje for to ekstra TV-bokse... Da jeg opdagede det. Lød svaret om jeg havde kvitteringer på dem. For det fremgik ikke af deres system. Men til alt held kunne de findes frem i en flere år gamle mail. Som jeg så kunne fremvise, ellers kunne man også her blot betale for noget man ikke havde fået.
Men ud over den manglende kanal. Havde jeg spurgt til om de kunne omlægge mit net til firma-betalt og hæve fra 500 til 1000MBit hvis de ellers mente de kunne levere denne hastighed, da det ikke gik for godt med de 500.
Her skulle der så udfyldes et skema med diverse informationer. Dette blev gjort og returret Per mail. Hvor der også blev gjort opmærksom på at såfremt de fandt det meget besværligt at levere den aftalte ydelse... Så kunne de godt opsige mit abonnement i henhold til deres egne regler. I forbindelse med ændrede forhold ved deres kanal og pris omlægning 1. Januar. Men Intet skete.... Så da jeg ikke hørte noget spurgte jeg til det igen. Så lød svaret at de kunne da godt sætte hastigheden op. Men de havde jo sagt at jeg skulle udfylde skemaet. Det var så her jeg valgte at respondere. Med en kommentar om at den jo netop var vedhæftet den mail hun lige havde svaret på. Så jeg forstod efterhånden godt de dårlig anmelder den sidste tid. Hvis det kun var deres betalings "service" der fungerede. Men at kunde service ikke engang gad at åbne og læse det man skrev.
Men da regning for det næste kvartal kom og de fortsat trak for en ikke leveret kanal og ej heller havde fået flyttet mit net over til firma-betalt. Valgte jeg at afvise regningen og skrive til dem endnu engang med at jeg havde gjort det og hvorfor. Samt den kendsgerning at de i og med at de jo netop ved at fortsætte mit abonnement også havde givet accept på at de mente de ville kunne levere som aftalt. Da de jo ellers havde haft muligheden for at afbryde det forhold som de nu valgte at sende endnu en ukorrekt regning for?
Men de sidste mange mails jeg har skrevet er der ikke blevet svaret på til tros for at de er sendt til flere adresser samtidigt.
Det eneste der virker er deres automatiske opkrævningsmaskine. Som uden at reagere på de igang værende sager blot sender rykker for en regning der er forkert.
For så at sende en 2. Rykker Per brev som ankom 3 dage efter sidste indbetalingsdato. Flot!
Men også her var der yderligere to mailadresser som næsten hele forløbet blev samlet og sendt til også men. Ej heller her kom der noget svar retur....
Nå jo og så alligevel... For nu er forbindelsen lukket.
Gætter på dette var svaret på mit spørgsmål til om de rent faktisk ønsker at havde kunder?
Mvh. Michael
Kunde.nr. 376368
Fibia/Waoo Ringsted
P.S.
Vil dog havde lov til, at sige at jeg når jeg har talt med nogen personligt via tlf. Har de altid været venlige. Både via deres kunde service og deres tekniske support.
Så tror det bunder i manglende kvalifikationer og tidspres grundet manglende hænder og pres fra ledelsen. (Må stå for min egen regning) Men måske med ordre til at prøve via deres måde at agere på, at få flest mulige kunder til at opgive, at klage og blot "true" dem til at betale. For ellers har vi RKI.
P.P.S.
Waoo det ville være dejligt om I ville ulejlige jer med at svare på dette medie. Når direkte mail ingen interesse har.
Da jeg så ved om jeg blot skal glemme jer og støve tlf/kabel-tv af igen. Indtil at TDC måske kommer som et seriøst bud på en fiberopkobling. Nu hvor jeres WAOO faktor er blevet skruet helt i bund ☹️
>>>>
Reply from Fibia
9 hours ago
Hej Michael
Du vil få et svar på dine spørgsmål, via en mail. Vi oplyser ikke abonnements vilkår eller personlige ting via et åbent forum. Det er imod reglerne for GDPR.
Angående din henvendelse omkring Waoo, der skal vi bede dig henvende dig til Waoo. Vi kan desværre ikke svare på deres vegne.
Hilsen Lasse
Fibia
<<<<
Takker for besvarelsen. Kan se at der er sket lidt siden jeg blandt andet havde jer på min sidste mail. Da der nu er kommet regninger for de sidste fire måneders internet til min arbejdsplads 🙂 jo bedre sent end aldrig.
Hvad angår den besvarelse du lover per mail. Må jeg nok skuffe med at jeg nok næppe kommer til at modtage den. Da den mail i har er adresseret min hjemmepc og denne mail boks. ER NEDE.... DA I HAR LUKKET NETTET......
Mvh. Michael
Det dårligste
Det dårligste
Mere elendig kundeservice findes ikke.
Har gentagende gange kontaktet dem omkring tv som ikke virker. Tv boks er skiftet. Alle kabler er skiftet. Nyt tv er prøvet. Signalet mistes simpelthen mellem tv boks og kablet som går ind i huset. De forstår det bare ikke, bliver hver gang ved kontakt mødt med de samme spørgsmål.... tænd/sluk, skift hdmi kabel, osv osv. har bedt om en teknikker, og blev endelig lovet at der ville komme en. Han kom dog aldrig. Jeg kontaktede så kundeservice igen... og ja... samme procedurer.... prøv dit prøv dat. Medarbejderen valgte så rigtig “voksent” at smide røret på. Så nu er eneste udvej at finde anden udbyder. Så glæder mig vildt til at kunne se tv igen 😊
Et godt råd!!!! Hold jer langt væk fra det foretagende. Service eksisterer simpelthen ikke hos dem.
VI SKIFTEDE FRA YOUSEE DESVÆRRE
VI SKIFTEDE FRA YOUSEE DESVÆRRE - WAOO ER DET VÆRSTE **** MAN KAN KOMME I NÆRHEDEN AF
Hvorfor har i fjernet tv2 news på den…
Hvorfor har i fjernet tv2 news på den lille pakke.nu har vi haft denne fra start .
Fantastisk!
Super god forbindelse og godt udstyr. Medgiver at det krævede en del forsøg for at få det til at fungere, men det er en detalje og alt i alt intet at klage over.
Nemmere tilgang til kundeservice og lidt mere brugervenlig opsætning ville give dem 5 stjerner
Dårlig kundeservice og dårligt udstyr
Dårlig kundeservice og dårligt udstyr. Og så til overpris.
Jeg er ny kunde og blevet godt hjulpet…
Jeg er ny kunde og blevet godt hjulpet igang med internet, men kan ikke få hjælp til at få kanaler lagt ind på mit tv, da Waoo ikke kan hjælpe fordi jeg har et Samsung TV ! Det synes jeg er virkelig dårligt, da de skulle sælge et produkt til alle apparater, men det gør de så åbenbart ikke.
Det er dog det værste gang møj Net er…
Det er dog det værste gang møj Net er dårligere en det billigste. Tv virker aldrig. Rigtig taget i numsen med 6 mdr binding.
Har forsøgt at komme igennem på…
Har forsøgt at komme igennem på telefonen, men de oplyste at der var usædvanligt travlt og over 20 minutters ventetid. Det var presserende fordi mine børn får hjemmeundervisning og vi har mistet internettet! Jeg ventede i 40 minutter og blev så smidt af linjen. Da jeg ringede op igen meddelte de at der var mere end 60 minutters ventetid. Superdårlig service...
Totalt manglende kundeservice !!!
Så blev det min tur til at mærke den ikke eksisterende kundeservice hos Waoo TV. Jeg kontaktede dem i dag telefonisk kl. 12.01 for at høre om jeg også kunne få fibernet på min nye adresse da jeg står for at skulle flytte. De meddelte at ventetiden ville være 61 minutter, hvorfor jeg valgte at trykke 1 på telefonen hvorefter de meddelte at jeg ville blive ringet op af en medarbejder efter samme tidsinterval som angivet. Kl. 1505 valgte jeg at ringe op igen. Denne gang var den estimerede ventetid på 65 minutter. Igen valgte jeg at trykke 1 for at blive ringet op igen. I skrivende stund, kl. 1800 har jeg intet hørt fra dem og nu har de lukket. Må ud og finde mig en ny udbyder, for en sådan behandling finder jeg mig ikke i !!! Så vælg alle andre end Waoo TV.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.