ELENDIGT!! Efter lang tids elendighed er det pludselig blevet værre ( troede ikke det var muligt) nu tager det en evighed at skifte kanal?? !!!
Das sagen Bewerter
har haft Waoo som tv (og internet) udbyder i mange år med Harddiskoptager (fra Waoo). Det har fungeret upåklageligt. Alle udsendelser kunne optages og spoles i, meget nemt at betjene. Nu Februar 2026... Mehr ansehen
Skrev forleden dag omkring store problemer med, at få åbnet et TV signal til en pårørende der er kommet på plejehjem. Plejehjemmet står som bruger af Waoo tv pakke man skulle blot henvende... Mehr ansehen
Mandag vil jeg bestlle ,tv pakke og internet gennem waoo men de hverken ønsker eller vil levere et Produkt undren vil man tjene penge må man gøre noget sine kunder men waoo laver flere dårlige rekla... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Info/hvervemøde som de ikke kunne stå ved.
Var til info møde vedr. tilmelding Waoo tv og Fibia.
Tilmeldte mig begge dele men Waoo havde nu trukket deres tilbud tilbage. Så jeg hverken kunne få tv eller fiber.
Brugte en hel aften på at høre om deres tilbud, som de nu ikke vil stå ved.
Dårlig kundeservice. Deres konsulent skældte mig nærmest ud for at jeg ringede for at rykke.
/Ole
Waoo webtv virker en gang imellem
Waoo webtv virker en gang imellem - men der er for lang tid imellem. Det må kunne laves bedre.
Deres TV boks i trådløs og deres smart…
Deres TV boks i trådløs og deres smart WIFI virker ikke som det skal.
Det er ustabil TV pixelere og smart wifi er ustabilt. har haft teknikker flere gange.
har endda prøvet at have 3 smart wifi enheder men lige lidt hjalp det, kun ekstra betalingen for den 3 enhed virkede fint☺.
TV sendt fra indgangs boxen til tv via antennekabel virker altid, men når man nu ikke har antennekabel i alle rum så er det ikke en løsning.
og nu man sælger en løsning som er trådløs så burde den også virke.
Mit apple tv boks virker fint da den kan køre på en normal router uden om deres smart wifi, hvilket deres tv boks ikke kan.
Men så har man et andet problem de tillader kun 5 enheder adgang og er man 4 personer i en familie med mobil telefoner, tablets og apple TV, så er det langt fra nok.
Noget udueligt skidt
Vi har nu haft waoo tv og internet i en månedstid. Vi genstarter tv boksen mindst en gang om dagen. Den er blevet forsøgt byttet en gang. Ombytteren var dårligere. Samme fejl som den oprindelige samt fjernbetjeningen virkede næste ikke. Internettet er en 500/500. Forbindelse med smart wifi. Den svinger meget i hastighed. Tv og lignende på nettet skal ofte gentilsluttes smart wifi.
Alt i alt har vi fortrudt vores skift fra boxer samt vores 20/2 internet hos Telenor. Kan man ikke undgå de 6 mdr binding når det ikke virker optimalt.
dårlig information ang. opsætning
Vi bestilte waoo med udvidet opsætning af tv og internet.
Vi havde spurgt om alt fungerede når de kørte så vi ikke skulle gøre noget. Damen sagde ja de klarede det hele.
Det viser sig så at man selv skal føre kabler gennem hele huset, hvilket så resulterer i en ekstra regning tilbud på ca 2000.
Det står længere nede i mailen, med lille skrift, at man selv skal føre kabler.
Synes virkelig det er dårlig information og jeg fatter ikke hvad den udvidede opsætning består af.
Mage til elendigt firma og medarbejdere
Mage til elendigt firma. I forbindelsesled Discovery/Yousef krigen, var jeg så dum at bestille Waoo Tv. Gudskelov fik jeg det aldrig installeret , for jeg opgav kampen efter at have talt med 3 medarbejdere ,hvoraf den ene faktisk bad mig holde kæft og lade ham snakke. Det kan jeg nu godtoverleve, men jeg opgav da. jeg fandt ud af at det er totalt umuligt at få hjælp til noget som helst, så jeg gik tilbage til Yousef ,hvor jeg som sædvanlig fik en toptunet betjening.
Prisstigning for hvert år
Prisstigning for hvert år, og det er sku dyrt nok i forvejen. Jeg vil ikke anbefale dem.
Fra første dag kommer der en tekniker…
Fra første dag kommer der en tekniker fra kabel afdelingen og fortæller at det ikke er noget problem at bruge de gamle antennekabler. Da signalet bare kan gå baglæns i kablet. Men da tekniker 2 kommer fortæller han at det kan overhovedet ikke kan lade sig gøre da de ikke kan fungere over de gamle antennekabler.
Vi får inst. 2 tv boxe. til 2 fjernsyn. Det hele virker faktisk rimeligt ok i 3 uger, men så begynder boxene at fryse. Man kan hverken slukke eller noget som helst. Alt går i sort. Efter 6-7samtaler med Waoo vil de nu sende en teknikker ud......engang i næste uge siger de.
Så min konklusion er at deres elektronik simpelthen ikke er godt nok. Alt for mange fejl og et kæmpe strøm forbrug på alle de boxe der skal til for at det alligevel ikke virker.
Hold jer langt væk fra dette produkt.
VÆRDILØST !
VÆRDILØST !! HOLD JER VÆK FRA FIBIA/WAOO OG DERES SÅKALDTE "TRÅDLØSE" BOKSE !!
ELENDIG OG FULDSTÆNDIG INKOMPETENT SERVICE (når altså du får fat på dem, efter en timers ventetid.. vel at mærke IKKE i weekenden !).
Jeg skiftede for nogle måneder siden mit udmærkede Viasat-signal (egen parabol) og mit Telia internet ud, med Fibia fibernet og dertil medfølgende Waoo-TV. Dette begrundet i en mindre besparelse på den månedlige ydelse. DET ER DE DUMMESTE PENGE JEG NOGENSINDE HAR SPARET !
Jeg har et TV i stuen, ét i soveværelset og ét i mit motionsrum, som er beliggende i min garage. Sidstnævnte var overordentligt vigtigt for mig, at opnå signal i - UDEN at skulle kable forbindelsen. Soveværelset var fuldstændig logisk ikke et problem, da der reklameres stolpe op og ned, på diverse egne netsider, om hvor stort et område(kvadratmetermæssigt) de trådløse enheder kunne dække. Da det hér drejer sig om et soveværelse ret ovenpå stuen, hvor det kablede TV står, var dette selvfølgelig ikke et problem. Jeg BETINGEDE mig netop, at dét i garagen skulle kunne "række", ellers var jeg ikke interesseret. Derfor var det også EN TEKNIKER der installerede udstyret i garagen.
Alt fungerede fint - når først det hele havde genstartet sig selv 3-4 gange. "Det er meget normalt", sagde teknikeren.. "Det gør det altid .. jeg véd ikke hvorfor".
Det gør det så ikke kun når teknikeren er der ! Det gør det ganske ofte. Genstart og opstartsprocedure bliver hurtig en "normal" del af ens hverdag, ligesom "du kan i øjeblikket ikke logge på Viaplay - prøv igen senere, eller kontakt din udbyder".. o.l.
Flimmer - frysning, optagelser der ikke kan afspilles - og en fjernbetjening der konstant skal parres, eller bare ikke reagerer på input, er også hurtigt hverdag.
Sidst i sidste uge ophørte begge mine TV med trådløs boks så fuldstændigt simultant med at fungere. Brugte hele weekenden med at se på en skærm under opstartsprocedure, som når til "IP-adresse" (henter) - og dét er det. På begge skærme. Hiver ledningen ud omkring 250 gange på tre dage - samme resultat hele vejen igennem weekenden: Står stiile og blinker bevidstløst, indtil den går ud til "trådløst setup", hvilket selvfølgelig ikke kan lade sig gøre, da der aldrig er indlæst en IP-adresse (!)."Timeout" osv. Om og om og om igen..
Mandag, efter at have forsøgt at komme frem til ventetid under 1 time tre gange, kommer jeg igennem til en tekniker - på 24 min.
Forklarer ham problemet. Dét kan han godt se.. JUBIII ! .. ... .. Han kan se, at mine 2 trådløse bokse står for langt fra hovedboksen (???!). Øhh.. de har - indtil for 3 dage siden - begge - fungeret. De stopper begge samtidigt med at fungere (?!)
Jeg vil springe "let" hen over vores dialog, som ender brat et stykke tid efter, da han meddeler mig, at han er nødt til at slutte samtalen. (Hvis det er muligt, må Fibia MEGET gerne lægge denne op til fuld offentlighed - den blev jo optaget, med henblik på evaluering af "kundetilfredshed"). Jeg evner simpelthen ikke at få Einstein til at forstå, at mine bokse IKKE har flyttet sig. at der - i mit hjem - INTET er sket, hvad angår placering af udstyr. Han insisterer på, at de står for langt fra - at jeg må flytte dem tættere på hinanden.. OG at der INTET er ændret fra deres side, i denne periode. Logik : Jeg skal nu flytte mit soveværelse og garage ind i stuen.
Jeg insisterer på, at han skal sende mig en skriftlig dokumentation på, at mine bokse - efter deres system - står for langt væk. Dette nægter han kategorisk. Jeg meddeler ham, at det er for at gå videre med dette.Han nægter, med henvisning til, at det "ikke giver mening".. at han har sagt, det er sådan - og sådan er dét.
Altså, det købte er værdiløst ! Det lovede holder ikke ! Der er ingen løsning. Ingen Hjælp. Ingen forklaring. Mine bokse har ved trylleri, enten flyttet sig selv - eller ændret signalstyrke.
Jeg skulle måske lige afslutningsvis sige, at forsøg med de "trådløse" bokse placeret 8 cm. fra hovedboksen, heller ikke virker.
Jeg troede jeg fik en god TV løsning…
Jeg troede jeg fik en god TV løsning med waoo og fibia. Men deres TV boks er elendig. Fryser og skal genstartes - konstant. De info jeg fik af fibia før jeg skiftede, de passede heller ikke. Et Apple TV tager 1 stream og ikke 0 streams, som en TV boks. Deres arkiv er heller ikke bruger venligt og udsendelser er kun tilgængeligt i meget kort tid. Slet ikke for godt og i det hele taget en meget dårlig start. Deres TV boks kan ikke wps med deres router, uden at bruge deres wifi løsning. Det virkelig dårligt!! Hvis i havde yousee før, er chancen for at blive skuffet - meget stor. Waoos app kan kun håndtere 5 Devices. I min familie er vi 6 personer og vi ser på både tablets, telefoner og computer. Men deres app smider ikke de passive enheeer af, så du får bare ikke adgang. Så hvad gør jeg så når ingen af mine enheder har adgang, og jeg har ikke kontakt til de andre Devices.
Jeg fik også af vide i pre sale at en boks gav adgang til 30 optagelser i skyen og med 3 bokse, ville jeg have 90 optagelser. Det har jeg ikke - kun de 30 i alt. Waoo skriver på deres hjemmeside at jeg kan købe flere optagelser. Det kan jeg heller ikke, der er kun hvis et større behov hos kunderne opstået, at de sætter det op, for så er det en opgradering for alle deres kunder.
Jeg gik fra yousee for at få alt flow TV også selvom de kostede lidt mere. Men waoo er virkelig skidt. Tænk om boksen går ned midt i noget spændene. Meget ringe TV og slet ikke noget der burde sælges - uanset pris for produktet virker ikke.
Ringe service
Ringe service. De stjæler dine penge for et godt ord!
Dårlig tv boks og dårlig service.
Jeg blev i sin tid overbevist af fibernet installatøren om, at tv bokse var den bedste løsning i stedet for kabel. Jeg har ikke haft andet end problemer siden og kundeservice er en by i Rusland. Det tager lang tid at komme igennem til Energi Fyn som jeg har Waoo igennem og når man endelig får en “tekniker” i røret, skal man bare lige flytte en router eller genstarte. Jeg har prøvet at forklare at jeg betalte for en udvidet installation, men hvis en tekniker skal komme ud, skal jeg selv betale igen. Kan ikke anbefale Waoo eller Energi Fyn.
Tv boksen er fra teknisk museum og er…
Tv boksen er fra teknisk museum og er ikke tidsvarende. Interface er ikke i top og harddisk manglende. Jeg vælger det fra.
Waoo det virker 👌konstant hjælp sød og…
Waoo det virker 👌konstant hjælp sød og rar kundesupport ....til ordblinde...YouSee...eller rettere seeyou.. 🤣forstår godt i har et kunde problem...☝️
Havde lidt start problemer men er løst…
Havde lidt start problemer men er løst og det virke perfekt har aldrig haft problemer med fibernet haft det i 8 år.
Boksen til tv fungerer ikke
Boksen til tv fungerer ikke. Efter 14 dage og utallige opkald til Fibia sker der overhovedet intet. Hold jer væk fra Waoo!!!!!!
Vores internet falder ud konstant
Vores internet falder ud konstant, fjernsyn er ligeledes udsat for udfald.
Vi skifter lige straks til anden udbyder det er dog det dårligste vi har oplevet. Håber andre kan lære af dette.
Mage til amatørpis skal man fame lede…
Mage til amatørpis skal man fame lede længe efter. Vores internet falder ud hele tiden, så er det nok vores pc som er for gammel. Vores tv kunne de ikke få i gang, trods trådløse bokse samt kabel, nå så var det vores tv som der var noget galt med, så skiftede vi det ud med et vi havde i gæsteværelset, så virkede det i en periode. Nu står der fame intet signal, forsøgte at komme igennem til dem i går i åbningstiden, kom ikke igennem, så du er der igen en weekend uden tv. Om jeg er rasende fame ja. Vi flyttede fra et andet selskab, som vi var rigtig glade for, men de kunne ikke levere internet hastigheden hvor vi bor, derfor skiftede vi. Men kan love vi skifter tilbage jeg kan leve med et langsomt internet men kan ikke leve uden tv.
Forfærdeligt
Forfærdeligt. Vores bolig forening har netop for få uger siden skiftet til det her skod selvskab. Og jeg har ikke ord for hvor ringe det står til. Jeg mister konstant signal på min tlf. Og kan ikke udføre opkald fra stuen efter deres teknikere har rodet med vores kabler. Internet har vi da self. Også når det selv har lyst til at virke. Alting er simpelthen for dårligt. Måske ikke deres tlf. Folk som hjælper flittigt. Men alle udover burde seriøst tage og flove sig lidt.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.