Wagamama Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi forsøgte at spise der på min datters fødselsdag..... Maden var lunken/kold, hvilket ikke er så heldigt når man bestiller ramen. Desuden var maden uspiselig, den havde en kraftig bismag af metal.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maden var gammel. En af os fik den serveret øjeblikkeligt, hvilket tyder på at de recycklerer bare gamle retter og den anden ventede 15 minutter for at få en eller andet blandning af alt mulig slags k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste oplevelse igår hos Wagamama tivoli først vente tid på 45 min før man kom ind. Og så startede mad kaos hvis man kan kalde det. forkerte retter kold mad rejer der smagte af olie drikkelse hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var to vennepar inde på Wagamama nytårsaften, hvor vi havde forudbestilt nytårsmenu 2023. Det var et 2-timers arrangement med en 3 retters menu og fri bar. Det var en rigtig god oplevelse med glad... Mehr ansehen

1. Restaurant
  2. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

wagamama noodle bars - serving up tasty noodles worldwide

Ungenügend

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Amsterdam Leidseplein;

Amsterdam Leidseplein;

Just ordered classic chicken/prawns menu .
Where was the chicken?? I found two little parts smaller than HALF a pea .-and about 8 little prawns.service was friendly when I picked up.. but I came for good food... last visit for me ever.

2. März 2025

Wagamama Leeds Trinity…

Went to Wagamama Leeds Trinity yesterday, really looking forward to eating there. Walked in, inside area full, outside covered area empty. Asked for a table outside, waiter said ‘you have to stand in the queue’. Said queue had 12 people in it, we questioned why we couldn’t have an empty seat outside. It turned out that the people in the queue had all been offered a seat outside but didn’t want it but we had to queue behind them for a seat outside that was available. Along with many other empty seats. Company policy apparently! Edit: Max from Wagamamas contacted me and resolved the issue to my satisfaction!

19. Februar 2025

Truly awful

Truly awful. Meals are just 30 pence worth of noodles with 20p worth of shoots, a tiny scrape of cabbage. An electron microscope is needed to find the chicken and prawns. Sprinkle on some brown msg packed sauce and charge £15.00. !!!.
Mains arrive before starters. Apparently this adds to the ' vibe '. As does the lack of heating.
Never again.

13. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

NOT BAD…

Nu har jeg prøvet at spise her 2 gange trods alle de dårlige anmeldelser. Jeg må sige at jeg blev positivt overrasket. Maden smagte godt og god betjening. Vi blev spurgt ved døren om vi vil have en tjener der kunne tale dansk, engelsk eller noget tredje.
Maden smagte godt og ikke af kloakvand, gulvet var ikke beskidt, toiletterne var fine. Priserne er måske i den højere ende, men stadigvæk acceptabel.
Den eneste minus var at der kom meget larm fra køkkenet da køkkenet er åbent, men på den anden side så kan man se hvad de foretager sig. Måske kan de få nogle gennemsigtige flexi plader for at få lyden til at blive i køkkenet.
Jeg er ikke bange for at komme derind og spise igen.

4. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wagamama, Galleria, Hatfield

On a family trip to Galeria, Hatfield. The portions could be a little more generous. Really miserly servings for the cost. Otherwise, tasty food - was just a taster unfortunately. Ambience was okay. Service was okay.

21. Dezember 2024

For Søren en bunke møg

For Søren en bunke møg. vildt hvadkan hoste op på en skål for 150 kr. for en nudel suppe med 4 små stykker kedelig kylling og Smagsløs nudler. Og kedelig suppe. Vi ventede en 30 min før de ville betjene os. De smed os væk for at få flere folk ind. Turist fælde.

22. November 2024

Fuldstændig elendig oplevelse!!!!!

Fuldstændig elendig oplevelse!!!!!
Hvis i er i Tivoli ALDRIG kom her. Skuffende smagsløs Chicken Ramen med 3 stykker kylling og suppe med smag a kloakvand. Servicen er forfærdelig de snakkede ikke dansk og kokkene burde blive fyret

21. November 2024

Tourist Fælde

Vi bestilte kylling firecrackers men det var fyldte med grøntsager med kun 2 stykker kylling som var sværeog finde. . Wagamama er en tourist fælde med ingen smag og dårlige service.

3. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spoiled birthday party !!

Kingston upon Thames branch. Grand parents taking two teenagers & one child for a birthday party meal. 03/09/24, bill ref. CHK 2191, TBL 732/1 GST10, 11155 navdeep. Child's meal served immediately but he would not touch plate as waiting for the rest to have theirs. 12/15 minutes later I complained to waiter & said I would not be giving service tip. Waiter replied that in Wagamama meals are NOT served at the same time. She did mention we could have had a free jug of tap water when we asked for the bill (too late). She did ask if any of us had any allergies.

3. September 2024

Tivoli

Tivoli

Desværre en rigtig uheldig oplevelse. Hende der startede med at tage imod vores bestilling så ud til at ønske sig meget langt væk.
Hun glemte drikkevarer, skeer til “suppen” og farveblyanter til ungerne. Alt blev efterspurgt et par gange , men alle (ja vi endte med at spørge flere forskellige ) vi spurgte virkede til at glemme det hele tiden.
Da vi tog den sidste bid kom hun ned med den bestilte øl som var knappet op. Vi fortæller det er lidt sent nu , men da den jo er knappet op kan vi jo drikke den. Det ville hun dog ikke tillade hvis vi ikke ville betale for den. Fair nok, men hold da op det var tragik komisk og virkelig en ærgelig oplevelse . Gi den dog med på husets regning og beklag . Men hun skød skylden videre på sine kollegaer og beklagede intet.

10. August 2024

Nul stjerner

Mine to døtre og jeg havde den værste oplevelse på Wagamama og vi sætter ikke vores ben der igen. Dårlig, ubehagelig og uhøflig betjening. Dernæst var de løbet tør for kimchi, flere råvarer samt ingredienser- og de rådede ikke bod på det- ved eksempelvis at tilbyde andre tilsvarende grøntsager/ forårsløg ell. lign. for de manglende dele i retterne, som derved kunne give lidt friskhed og løfte de smagløse retter. På trods af de manglende dele i retterne krævede de fuld pris fra alle gæsterne. Endvidere er kvaliteten af maden i den grad faldet til et så lavt niveau, at det på ingen måder kan anbefales, men derimod kun frarådes at komme der.
Hvis vi kunne give nul stjerner gjorde vi det.

18. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I don't know where to begin

I don't know where to begin. Order ebi katsu prawn and chilli squid as a starter and was shocked to what I received. The edi katsu was burned as If its been cooked for days and the chilli squid wad so chewy it was unbelievable. This was from wagamamas north finchley.

7. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr