VW Horsens Bewertungen 36

TrustScore 3 von 5

2.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig og behagelig service iforbindelse med udlevering af hjul og udlevering af disse. Kort og godt professionelt! Mvh Lars Oxholm Jensen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundemodtagelse. Kontaktede dem den 5.10.2021 vedr. min Caravelle der netop havde passeret 100.000 km. Vandforbrug. Kunne få en tid den 18.11.2021. Når nu bilen bliver brugt til at køre 45-50.000 km... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde aftalt tid på værkstedet med hjulkifte og efterfølgende undervognsbehandling med lånebil fra mandag til onsdag. Da jeg kom onsdag kl 16 var bilen ikke undervognsbehandlet. De kunne ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skadesreparation - lånebil og efterfølgende rengøring lød jo godt... Påkørte et rådyr - og det betød desværre en reparation - mit forsikringsselskab anbefalede at anvende bl.a. VW Horsens, da de til... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

God service;)

Mvh Lars Oxholm Jensen

20. Januar 2026

2 mdr vente tid

Har været kunde på dette værksted siden 2017, men søger nu andet sted hen.
Min bil meldte kortvarigt en motorfejl og hakker en lille smule når den accelerere.
Går ind for at hører om de vil kigge på det, men de har desværre først en tid om ca. 2 mdr. Eller jeg kan få den i vente kø, som vel og mærket er 19 biler lang OG som kræver at man stiller bilen hos dem.
Adspurgt om vi så kan få en lånebil er svaret en himlen med øjne, et nej det har vi ikke og en smart bemærkning om, at det er jo lidt træls, når man KUN har en bil.

25. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig opførsel og misligholdt aftale

Da jeg kom onsdag kl 16 var bilen ikke undervognsbehandlet.
De kunne ikke svare på hvorfor der ikke var udført undervognsbehandling, så nu har jeg en bil uden undervognsbehandling æv
Det var sidste gang jeg satte mine ben hos Horsens vw værksted

30. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service og arrogant…

Utrolig dårlig service og arrogant personale , var forbi vw horsens i nov. 2024 og kigge på ny bil , stillede sælgeren nogle konkrete spørgsmål , han åbenbart ikke kunne svare på ....vi kigger lidt videre , og væk var sælger ..... Vi kører så til Århus og finder to biler deroppe - 2 stk. id5 ...
Men der er problemer med at koble op fra tlf. og vi kører ud til vw horsens for at høre hvorfor det ikke virker ....den første mand kan heller ikke få det til at virke ...han henter en anden - og her går det helt galt .
Det første han siger til os er : hvorfor vi ikke har købt bilerne her i Horsens -og på en virkelig arrogant måde ...han løser det og siger så : han skal ind til sine kunder der ligger sine penge i huset her .
En møgbeskidt og arrogant tilgang over for deres vw kunder. KOMMER DER ALDRIG MERE !!!

8. Dezember 2024

Dødsyg butik

Dødsyg butik. Sælgerne virker ubegejstrede.
De har aldrig de nyeste modeller hjemme. ID7, ny Passat eller ny Tiguan.
Nixen men en Polo med manuelt gear yes Sir.

15. Juni 2024

Kære Torben.
Tak for din anmeldelse - om end den er ærgerlig læsning for os.
Vi bestræber os altid på at have et stort og bredt udvalg - men der er flere faktorer, som spiller ind, og som kan have den konsekvens, at visse modeller ikke altid er i butikken.
Det kan jeg kun beklage - og jeg kan da kun opfordre dig til at kontakte mig, såfremt jeg kan være behjælpelig med at skaffe en specifik model til Horsens. Autocentralen driver seks VW-forretninger, så det kan sagtens være, at en model, der lige nu ikke står i Horsens, er til stede i et af de andre bilhuse.
At du vurderer vores bilhus i Horsens som "dødsygt" har jeg svært ved at bifalde - men det er jo en smags sag. Og at du betegner mine kolleger som ubegejstrede har jeg også lidt svært ved at genkende.
Du er velkommen til at kontakte mig på jw@autocentralen.com, hvis jeg kan være behjælpelig med noget.
God søndag til dig!

Super veludført arbejde

Fik lakeret en ridset motorhjelm på min Cupra Born og Kenny, der lakerede bilen har udført det til perfektion. Og han blev endda færdig en dag før planlagt tid.

24. April 2024

Kære Allan.
Tak for de fem stjerner og de pæne ord - det sætter vi stor pris på.
Jeg sender din ros videre til Kenny i Horsens.

Manglende kundeservice

1)Værkstedet have ikke styr på deres kalender så der var aflysning og derefter fejl i SMS beskæftigelserne.
2) Jeg blev beskyldt for at ville lave forsikringssvindel, da jeg bad værkstedet om skulle kigge på en anden ting mod betaling, når de havde bilen( forsikringssag.)
3) Det ovenforstående manglede fortsat efter endt værkstedsophold hos VW Horsens. Nu er bilen blevet lavet færdig på et andet værksted - det viste sig at være noget VW Horsens kunne have løst let - ærgerligt jeg skulle benytte et andet værksted for at få løst den lille ting og lavet bilen færdig.

12. Juni 2023

Kære Charlotte.
Tak for din anmeldelse herinde, som jo er ærgerlig læsning.
Jeg kender i udgangspunktet ikke noget til din sag, men jeg vil meget gerne kigge nærmere på den, for det er jo tydeligt, at du ikke har haft en god oplevelse.
Vil du sende mig din bils registreringsnummer samt kontaktinfo på dig, så undersøger jeg sagen og vender tilbage til dig snarest?
Du kan skrive til mig på jw@autocentralen.com.
Jeg ser frem til at høre fra dig. God dag til dig!
Med venlig hilsen, Jesper fra Autocentralen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig stil...

Synes det er dårlig stil at tage 399,- for dækskifte, når bilen i forvejen skal laves for 60.000 efter et uheld, men det synes man åbenbart ikke hos VW Horsens....

11. Dezember 2023

Kære Bo.
Tak for din anmeldelse, som jo er lidt ærgerlig læsning.
Jeg har forhørt mig hos mine dygtige kolleger i Horsens - og jeg kan forstå, at der er tale om to forskellige opgaver.
For det første er der tale om en skade, der - antager jeg - bliver afregnet med forsikringsselskabet.
For det andet et hjulskifte, som du selv har bestilt.
Det er i hvert tilfælde sådan, jeg har fået seancen refereret.
Jeg er på ingen måde enig i, at det er udtryk for dårlig stil, at vi tager betaling for den opgave, du har bestilt hos os.
Men det er da beklageligt, at det udløser en dårlig anmeldelse herinde.
God dag til dig.
Mvh Jesper Werge fra Autocentralen.

Useriøst værksted

Jeg har for 3. dag i streg prøvet at ringe til VW Horsens, og for 3. gang blevet stillet videre til deres "central".

Og for 3. gang fået at vide, at jeg skal have fat i deres værksted (som jeg startede med at ringe til). De ville give beskeden videre, og jeg vil ville blive ringet op.

Det er så stadig ikke sket.

5. Dezember 2023

Kære Jayden.
Det er jeg da ked af at høre, at du har haft udfordringer med at komme igennem til vores bilhus i Horsens.
Vil du eventuelt sende mig dit telefonnummer og din bils registreringsnummer på mail til jw@autocentralen.com - så sørger jeg for, at du bliver kontaktet i morgen tidlig.
Jeg beklager!
Og håber på at høre fra dig.
Mvh. Jesper fra Autocentralen

VW VÆRKSYED DER IKKE KAN LAVE VW

VW VÆRKSYED DER IKKE KAN LAVE VW
Jeg har aldrig oplevet noget som dette !!!!

Vi var ude for en påkørsel, hvor efter vi afleveret vores bil ved VW Horsens, for at få udbedret skaden, men øv øv bilen blev aldrig den sammen igen, de har opdater kørercomputeren, der har gjort kører oplevelsen en helt anden og ikke til det Beder desværre, selv om de reklamere med de tager billede af alle fejl og mangler inden de gøre noget ved bilen, MEN DET MÅ JEG LEVE MED SIM I SIGER, dog har vi stadig store problemer med bilen i den side skaden var sket, vi kan nu ikke køre i bilen, uden vi er ved at blive blæst ud af den med lyd og vind fra passerer døren, for et være helt ærlig så havde vi den forbi VW i Horsens 5 eller 6 gange hvor de siger der ikke er noget galt med bilen, så vi har idag en bil vi ikke kan sælge, da vi er så ked af at have den efter VW har haft den og vi kan ikke holde ud at køre i den, så pt har vi en Bil til 100.000 som vi ikke kan sælge eller bruge, vil aldrig bruge VW Horsens, de Ødelægger jeres bil !!!!!

PAS PÅ DER UDE !!!!!!

13. Juli 2022

Kære Michael.
Da der er tale om en begivenhed, der daterer sig til juli 2021, er sagen i Trustpilot-regi forældet.
Derfor er den første anmeldelse om sagen (som denne er en kopi af) blevet fjernet - og jeg agter også at bede Trustpilot om at fjerne denne.
Du er velkommen til at kontakte mig på jw@autocentralen.com, hvis du har noget konkret, som du ønsker svar på.

7⭐ herfra

7⭐ herfra. Kristian fra erhverv har virkelig været en kæmpe hjælp her. Var virkelig forstående over for min situation. Alt i alt en god oplevelse.
Mvh Mp tømrer og køkken montage

11. Mai 2023

Antwort von VW Horsens

Kære Mads. Tusind tak for de virkelig pæne ord - og de mange stjerner...
Jeg sender dine roser videre!
God weekend!
Mvh Jesper Werge fra Autocentralen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min VW Passat skulle til omsyn pga…

Min VW Passat skulle til omsyn pga forurening, men først skulle fejlen findes. Mekanikeren var vaks, testede for fejl og blæste derpå bilen ud og vi kørte til syn med det samme - og godkendt!!.

21. März 2023

Kære Willy.
Tak for din fine beskrivelse og de fem stjerner - det betyder meget for os at få tilbagemeldinger som denne. God vind med din Passat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og kompetente medarbejder…

Super service og kompetente medarbejder .

Fik min firmabil repeteret hos jer og jeg kan slet ikke få armene ned.
I forhold til andre VW værksteder jeg har prøvet, er jeres service helt i top.
Jeg har for første gang fået tilsendt video af hvad der er blevet lavet, det er super at man faktisk bliver involveret.
Personalet er yderst imødekommende.
Klar anbefaling her fra.

1. März 2023

Kære Thomas.
Tusind tak for de pæne ord - det varmer!
Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Find et andet værksted til din bil...

Find et andet værksted til din bil...

Har tidligere benyttet VWs værksteder da jeg har været VW ejer i snart 20 år. Men har aldrig prøvet så elendig kundeservice, og arrogant personale som VW Horsens.
Vender ikke tilbage ved spørgsmål, tager mega overpris på reperationer (jeg kunne få det samme lavet ca. 20.000,- billigere på andet værksted)
Når man ringer og vil tale med dem, bliver man mødt med en ligegyldighed jeg sjældent har oplevet, ingen lyst til at hjælp, ingen lyst til at forklare hvorfor de tager overpris.

HOLD JER VÆK!

OPDATERET 03.03

Min opstand er ikke udokumenteret, jeg er fået lavet samme opgave faktisk 25.000 kr billigere.
Jeg føler jeg blev godt behandlet.

24. Januar 2023

Opdateret 3. marts 2023:
Jeg har undersøgt sagen internt, og vi har en lidt anden oplevelse af, hvordan sagen er forløbet.
Det ændrer selvfølgelig ikke ved, at du har oplevet det, som du har - og det er ærgerligt. Det kan jeg kun beklage.
Der er nogle faktuelle ting i din anmeldelse, som vi ikke har samme opfattelse af, men der er ingen grund til at gå yderligere ind i sagen her.
Jeg tager dog afstand fra, at mine kolleger er arrogante, er ligeglade med vores kunder og i øvrigt yder elendig kundeservice. Det er ikke sådan, vi ønsker, at kunderne skal opleve Autocentralen.
God weekend.
---
Kære Jesper. Tak for din anmeldelse, selv om det jo ikke ligefrem er roser, du sender i vores retning. Omvendt skal man jo have gjort sig fortjent til roser - og det kan noget tyde på, at vi ikke har. Altså gjort os fortjent.
Jeg stiller mig noget undrende over for, om du virkelig kan få samme reparation udført så meget billigere på et andet værksted - men det er jo en detalje i den store sammenhæng.
Det væsentlige her er, at du oplever vores kundeservice som elendig og ligegyldig.
Jeg undersøger sagen internt og vender tilbage - for det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at agere over for vores kunder.
Hvis du har yderligere information, er du velkommen til at skrive til mig på jw@autocentralen.com.
Uanset hvad, så kontakter jeg dig - og ønsker dig en god weekend.
Med venlig hilsen, Jesper Werge / Autocentralen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårlig service og overholder ikke aftale. Utilfredsstillende skadereparation.

Aldrig haft en så dårlig oplevelse hos et bilværksted før. Afleverer min bil på værksted efter en skade og skal bruge en låne bil. Man får bare nøglen kastet i hovedet og får at vide at låne bilen står udenfor et sted. Hvad med at følge en ud til bilen og samtidig se bilens stand sammen. Kunne ikke finde bilen og gik så ind igen og spurgte hvor den lå. Medarbejderen gik med ud, men stod 50 meter fra og plejede. Inden man når at sige noget, så var hun løbet ind igen. Da jeg kom hen til bilen, var den hverken støvsuget eller ny vasket fra tidligere kunde. Men jeg magtede ikke at gå ind og påtale dette, da jeg tænke at de nok har travlt derfor.
Fik så lovet at bilen var færdig 6 dage efter. Men på selve dagen hører man intet fra dem og ringer så omkring kl 9 for at høre om de forventer at bilen er færdig på dagen. Fik bare at vide at det kunne de ikke svare på og vil ringe tilbage senere. Da tiden nærmede sig til afhentnings tidspunktet som stod på kontrakten til lånebilen og jeg stadigvæk ikke havde hørt fra dem. Ringede jeg så og spurgte om jeg skulle hente min bil om en halv time som aftalt eller ikke. Her blev jeg informeret om at bilen ikke var færdig og de manglede dele og de først kunne lave min bil færdig til om 7 dage. Hvorfor har man dog ikke fortalt mig det kl 9 eller ringet og informeret kunden om sådan noget. Min mand ringer så dagen efter og spurgte om vi ikke kunne få en anden låne bil med automatgear, da vi jo skulle vente en hel uge mere og vi ikke var vant til at køre i Alm. gear. Og det plejer vi nemlig hos Audi. Fik så et flabet svar tilbage at så skulle vi bare vælge Audi og ikke dem. De kunne jo bare sige at de ikke havde andre biler i stedet for at svare så flabet. Endnu 7 dage er gået. Vi venter og venter. Men hører intet fra dem. Ringer igen på dagen og spørger om vi kan hente vores bil nu. Så var svaret. Ingen ved noget om jeres bil. Så vi må vente til imorgen til værkfører kommer og vil kontakte os der. Vi hører igen intet og jeg ringer igen og spørger. Fik dog fat i en som så siger at den er klar om 3 dage. Godt nok træls. Det viser tydeligt at de ikke har styr på noget og helt sikkert er det sidste gang vi laver noget hos dem. Skal helt sikkert også få lavet skadekontrol på vores bil for at sikre at de har repareret vores bil ordenligt, for det ser i hvertfald ikke tilfredstillende ud. Desuden kan man ikke stole på et sted som er så ligeglad med sine kunder og ikke har styr på tingene. Vi vil helt sikkert advare alle dem vi kender.

9. Februar 2023

Antwort von VW Horsens

Kære Hong. Tak for din udførlige beskrivelse herinde. Det er jo ærgerlig læsning, og den oplevelse, som du giver udtryk for her, det er slet den måde, som vores kunder skal opleve Autocentralen på.
Jeg kender ikke til din sag - ud over, hvad du her har beskrevet - og jeg vil nu undersøge internt, hvad der kan være gået galt.
Du hører fra mig. Det er naturligvis mit håb, at vi kan rette op på det dårlige billede, du har fået af os.
Du ønskes en god dag.
Med venlig hilsen, Jesper Werge fra Autocentralen.

Kundemodtagelse

Når nu bilen bliver brugt til at køre 45-50.000 km årligt måtte jeg finde en anden løsning. Tidligere har jeg oplevet de tilsvarende ventetider. Har nu skiftet til VW Tarp i Tyskland. Fik tid 2 dage efter henvendelse. De konstaterede at det var topstykke ++ der var galt.

5. Dezember 2021

Antwort von VW Horsens

Kære John. Tak for din anmeldelse, der naturligvis er ærgerlig læsning. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at skulle vente halvanden måned for at få en tid på vores værksted - det kan jeg kun beklage. Vi har oplevet meget stor travlhed på værkstedet, og samtidig med, at bilhuset har været under opbygning, har det desværre afstedkommet for lange ventetider.
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker, at vi skal gå i en dialog omkring din VW Caravelle. Vi vil jo gladeligt forsøge at gøre skaden god igen, hvis det er muligt.
Du kan skrive til mig på jw@autocentralen.com.
Mvh Jesper Werge / Autocentralen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ifm med nedbrud på min…

God service ifm med nedbrud på min Audi. Fint med lånebil i perioden. Altså 👍. Fortsætter samarb med jer. Og tak til Rikke

28. November 2022

Kære Karsten.
Tak for de pæne ord og den fine bedømmelse. Det luner!
Og dejligt, at du gerne vil fortsætte med at bruge Autocentralen!
Jeg sender din ros videre til Rikke.
Mvh Jesper / Autocentralen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu må det vist være min tur at komme…

Nu må det vist være min tur at komme med mine oplevelser hos VW i Horsens.

Modtagelsen: Den kan nok ikke blive bedre ved indtjek/udtjek. Og det som man evt har fået lavet, det fungere bare.

Reservedele: Her kan man ikke andet end at smile “højt” Altid en spydig bemærkning er klar fra personalet i front, og ligeså længeres nede bagved.
Hurtig præcis og sjov er det at bestille varer her.

15. November 2022

Kære Børge.
Tak for de pæne ord og den flotte bedømmelse. Det varmer!
Rigtig god mandag til dig.
Mvh Jesper / Autocentralen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en god oplevelse

Tak for et professionelt forløb ifb. med bilkøb.

10. November 2022

Hej.
Tusind tak for de mange stjerner og den fine anmeldelse. Det varmer!
Hav en god start på ugen.
Mvh Jesper Werge / Autocentralen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr