VVS1.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb kun noget der ikke kan gå i stykker. Har mailet 4 gange over flere måneder, ingen svar. Har ringet 1 gang hvor der blev lovet svar og action på min reklamation, intet er sket. Min reklamationsret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte for over 3 mdr. siden en Danfoss Air Dial, som har vist sig at have en fejl, hvor den låser hele menustrukturen, når jeg vil indstille blæsertrinene manuelt. Jeg har nu henvendt mig telefo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hurtig levering af vare fra dag til dag. Varen blev dog leveret i en kælderskakt af AO Centrallager, Rørvang 3; 2620 Albertslund, men en ærlig person fandt og afleverede den på min adresse. Muligheden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den dårligste webside jeg nogensinde har bestilt fra. Har ventet i 14 dage nu mod en lovet levering på hjemmesiden der hed 1-3 dage. Og firmaet er umuligt at komme i kontakt med både på tlf , mo... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

15 juni 2015 blev webshoppen VVS1.dk overtaget af ny ejer. Med knap 50 års erfaring i VVS-branchen byder vi nye, som gamle kunder velkommen i vores nye webshop, hvor vi vil gøre vores bedste får at I får en god oplevelse. Vi har et bredt sortiment af alt i VVS, KLOAK og EL artikler. VVS1.dk - bedst og billigst - køb dit næste gør-det-selv projekt hos os. Vores medarbejder team er klar til jeres ordre :0)

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God Service

Fik leveret min ordre allerede en dag efter den var bestilt.
kunne ikke være bedre:-)

3. Oktober 2011

Manglende bogholderi

Jeg har placeret en ordre en søndag men skriver mandag til firmaet for at få denne ændret, hvor jeg bliver informeret om at det er nemmest hvis jeg laver en ny bestilling hvori jeg indføre mine rettelser, og så annullere vvs1.dk min gamle ordre og gennemføre den nye.

Jeg kan nu konstatere at vvs1.dk har trukket penge fra mit kort på den den oprindelige ordre samt den ændrede, dette er ikke lovligt da de kræver betaling for en ydelse de ved de selv har slettet samtidigt er det i direkte modstridende med deres egne handelsbetingelser der lyder: "vvs1.dk hæver ikke pengene før varerne er færdigleveret." Som nævnt er ordren aldrig leveret da den er slettet!

Dette er alt for ringe!

1. Oktober 2011

Antwort von VVS1.dk

Hej Boris, vi beklager fejlen der er sket på baggrund af et teknisk problem. Dine penge er blevet tilbageført d.d. Fejlen er opstået i en ikke registeret sletning af ordren i vores database, en fejl som vi nu har fået rettet.

Vi er godt klar over lovgivningen og vores eget regelsæt.

Derfor synes jeg også det er en lidt urimelig bedømmelse, da det ikke direkte har noget med din ordre at gøre. Desuden har du valgt at sende os en mail vedr. problemet på en lørdag og derefter brugt Trustpilot til klage igennem. I stedet burde du have ventet til vi havde svaret dig og evt. løst problemet sammen med dig i dag, mandag, hvorefter du kunne have bedømt os mere fair, så vi havde fået en chance for at rette vores fejl.

Fortsat god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan uden tøven give 5 stjerner for et helt simpelt, hurtigt og præcist handelsforløb. Tak for det!
Jeg vil vende tilbage.

26. September 2011

Alletiders service

Hurtig behandling, god service og pris.
Jeg valgte at afhente ved VVS1 og kunne allerede dagen efter bestilling hente min vare.
Jeg vil absolut bruge dem igen. Thumbs up.

23. September 2011

God support

Fik den ønskede vejledning, korrekt forsendelse - til den forventede tid. Jeg handler sikkert hos vvs1 igen. Ikke 5 stjerner, da jeg kun har handlet der 1 gang.

20. September 2011

Fin service

Vi har afhentet hos VVS1 og det har fungeret fint. Udemærket webshop og god funktion med at kunne følge ordren. Kun tilfredshed herfra.

20. September 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering med beskadigede varer

Nem, overskuelig hjemmeside med gode søgemuligheder. Priser ok, men ikke de billigste.
Hurtig levering, dog var flere ventilationsrør bulede og det må de ikke være når de skal være synlige.

19. September 2011

Antwort von VVS1.dk

Hej Morten, og tak for bedømmelsen!

Det var uheldigt med dine rør, hvis det er muligt må du gerne sende os nogle billeder af dem og fortælle os hvordan indpakningen evt. var. Så kan vi gå videre til vores leverandør og sige det skal gøres bedre. Det er jo ærgerligt at lave en flot installation hvor man så har et par rør med buler i, så det må vi have lavet om på!

Mvh.

Det kører bare...

Rigtig hurtig levering, billigst på nettet med det jeg skulle bruge. Desværre sendte de ikke varen som vist på billedet, og prisen i indkøbskurven på deres side viste ikke den rigtige pris ved betallingen blev det 1½ kr. dyrere.
Men jeg vil bruge dem igen... håber så at kunne give 5 stjerner

19. September 2011

Antwort von VVS1.dk

Hej Poul, og tak for bedømmelsen.

Vi tjekker op på de problemer du har bemærket, så vi kan gøre det så fejlfrit som muligt. Desuden har jeg udskiftet billedet på den vare du bestilte, så den gerne skulle passe igen. Det svært at være på forkant hver gang, så vi er meget glade for at blive gjort opmærksomme, tak!

Mvh.
VVS1.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr