Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Mehr ansehen
mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Mehr ansehen
Ik heb mij via online contact laten bijstaan door mr. Van 't Hoff in een voor mij belangrijke zaak. Door aanmelding via een website kon daj tegen gereduceerd tarief. Ondanks dat ik niet de middelen h... Mehr ansehen
Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden
Vlijmenstraat 7, 5036 WC, Tilburg, Niederlande
- 0134700188
- info@vthadvocatuur.nl
- www.vthadvocatuur.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zeer betrokken advocaat Joris van 't Hoff
Tijdens een zware periode waarin ik verwikkeld was in een mededelingenprocedure CBR, heb ik enorm veel steun gehad aan Joris van 't Hoff. Hij luisterde écht, gaf duidelijke uitleg over mijn rechten en mogelijkheden, en stond altijd klaar met snelle en professionele hulp. Wat mij bijzonder opviel, was dat hij zelfs in het weekend bereikbaar was en snel reageerde – dat gaf mij veel rust en vertrouwen.
Ik voelde me gehoord en serieus genomen, iets wat je op zo’n moment hard nodig hebt. Zijn aanpak was zowel juridisch sterk als menselijk betrokken. Ik ben hier dankzij Joris goed doorheen gekomen.
Ik ben Joris dankbaar voor zijn inzet en raad hem absoluut aan iedereen aan die een betrouwbare en betrokken advocaat zoekt.
Joris van 't Hoff: Redder in de nood die gelukkig niet nodig bleek
Joris van 't Hoff reageerde op mijn verzoek om hulp na een incident op de Engelse snelweg: (1) snel , (2) to the point en (3) op kalme en geruststellende toon. Hij zou mij zo nodig helpen als ik bij het verlaten van het UK tegen zijn verwachting in toch zou worden aangehouden. Hetgeen (gelukkig) niet nodig bleek te zijn.
Erg Doelgericht en Netjes!
De reden dat ik een positieve reactie…
De reden dat ik een positieve reactie achterlaat is omdat deze Beste man de moeite en tijd heeft genomen om mijn zaak recht te trekken bij CBR, wat bij mij moeizaam ging, is het hem binnen 24 uur gelukt recht te trekken.
Mijn respect en compliment heb je verdient 🫡
Snelheidsovertreding heeft me heel goed geholpen door…
Joris heeft me heel goed geholpen door een domme fout van mezelf altijd te bereiken in de avond maar ja ik moet zeggen alles klopt wat hij zegd en doet echt super goed
eens maar nooit meer
heeft enkel ervaring met een rijbewijs die is ingevorderd en zelf dan betaal je je scheel. de nieuwe advocaat stuurde een bezwaarschrift voor niks. alleen de kosten van de zitting hoefde ik te betalen en niet elke mailtje!

Antwort von VTH Advocatuur
Heeft goed geluisterd ook in het…
Heeft goed geluisterd ook in het weekend .En is heel eerlijk in het advies.Als het advies positieve gevolgen heeft gaat een fles wijn hun kant op.vrgr
Superfijn geholpen
Superfijn geholpen. Vriendelijke en kundige jurist. Denkt mee en makkelijk bereikbaar. Heeft mij in mijn zaak omtrent het terugkrijgen ook enorm snel geholpen en met succes mijn rijbewijs terug bepleit. Daarnaast ook nog eens de geldboete beperkt gehouden. Simpelweg een kundige en vriendelijke man die kwalitatief werk levert. Aanrader !
Zeer tevreden
Goed contact, goed bereikbaar, duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden. Dankzij de hulp van meneer van ‘t Hoff mag ik mijn rijbewijs houden.
Zeer goede advocaat
Zeer goede advocaat, ter zake kundig, prettig in de omgang, procedurevast, snelle beantwoording van gestelde vragen.
Kortom Top!!!!!!
Professionele begeleiding, Succesvol pleidooi en voor mij gewenste uitspraak
Ik ben zeer goed begeleid en bijgestaan door de heer Van 't Hoff in een zaak over een (once in a lifetime) verkeers(snelheids-)overtreding. De uitspraak op de zaak heeft voor mij het goede resultaat gehad dat ik graag wilde en zonder de deskundige inzet en ervaring van de heer Van 't Hoff niet had kunnen realiseren. Begeleiding en inzicht vooraf en ter plekke bij het kantongerecht waren professioneel en met ervaring en verstand van zaken. Heeft voor mij tegenover de OvJ en de kantonrechten succesvol gepleit. Was voor mij als ondernemer de investering waard (vertegenwoordiging was mijn eigen vrije keuze en ik kreeg vooraf inzicht in de te verwachten kosten van de juridische bijstand) omdat het mij na de uitspraak in staat stelde mijn bedrijfsactiviteiten in alle rust te kunnen voortzetten.
Betrokken en proffessionele bijstand
Betrokken en proffessionele bijstand. Bij vragen kreeg is snel en helder antwoord. Méér dan tevreden.
Joris doet al jaren lang zijn werk heel…
Joris doet al jaren lang zijn werk heel goed is dag en nacht bereikbaar, luistert goed brengt je verhaal goed over en verdedigt je zoals het hoort.
[VTH Advocatuur] highly recommended
As per my personal experience i had an outstanding experience working with [VTH Advocatuur]. From the very first consultation, their team was professional, knowledgeable, and incredibly supportive. They took the time to explain all aspects of my case, answered all my questions, and provided sound legal advice every step of the way.
What impressed me the most was their clear communication and responsiveness. I never felt in the dark about my case, and they always made sure I understood the options available to me. The entire team demonstrated a deep understanding of the law, and their expertise made a significant difference in achieving a successful outcome.
I’m grateful for their hard work and dedication, and I wouldn’t hesitate to recommend [VTH Advocatuur] to anyone seeking legal assistance. They truly go above and beyond for their clients."
Especial thanks to Mr. G. de Leest.
Zeer zeker aan te raden!
Vandaag ben ik met kracht bijgestaan door Joris Vt Hof.
Ik kan niet meer zeggen dan TOP in hoofdletters!!!
Mijn dank is groot!!!
Dankzij VTH Advocatuur heb ik sneller…mijn rijbewijs terug.
Dankzij VTH Advocatuur heb ik sneller mijn rijbewijs terug dan verwacht. Hebben mij echt het gevoel gegeven dat ze er ook echt voor je zijn, duidelijk in communicatie, snel en helder. Zonder VTH(van t Hoff-Tijsterman) had ik het niet eerder terug gehad.
Meester Joris top advocaat!
Meester Joris heeft mijn zoon en mij fantastisch geholpen om een onterechte aangifte over geweld en racisme te bestrijden! Zeer aan te raden advocaat!!
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Goede service en communicatie. Zonder dhr tijsterman had ik mijn rijbewijs kunnen inleveren!!!
Persoonlijk, deskundig en accuraat.
Je krijgt een persoonlijke, deskundige en accurate behandeling. Kortom zeer tevreden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.