Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Mehr ansehen
mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Mehr ansehen
Ik heb mij via online contact laten bijstaan door mr. Van 't Hoff in een voor mij belangrijke zaak. Door aanmelding via een website kon daj tegen gereduceerd tarief. Ondanks dat ik niet de middelen h... Mehr ansehen
Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden
Vlijmenstraat 7, 5036 WC, Tilburg, Niederlande
- 0134700188
- info@vthadvocatuur.nl
- www.vthadvocatuur.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
CBR rijgeschiktheid bezwaar
Adequate opvolging en snelle reacties hebben geleid tot het succesvol oplossen van mijn zaak betreffende onterecht beoordeelde rijgeschiktheid door het CBR
Ik ben goed bijgestaan voor mijn strafzaak
Ik ben goed bijgestaan voor, tijdens en na de strafzaak.
Door de voorbereiding wist ik goed waar ik kon verwachten, dit hielp de spanning te verminderen.
Tevens was de uitleg over de strafmaat en goed en helder.
Ik ben heel tevreden.
De heer j j van t hof zelf is geen…
De heer j j van t hof zelf is geen goeie advokaat het draait bij hem alleen maar om geld hij leert zich niet goed in tijdens de rechtzaak zorgt hij ervoor dat je juist een hogere straf krijgt omdat hij je dossier niet leest of niet goed leest hij zegt dingen die juist niet zo zijn en alls je het tegen hem zegt dan antwoord hij met kan niet en dan pas duikt hij in de dossier en staat versteld 5 minuten voor de zitting en dit heb ik 2 keer mee gemaakt niet 1 keer maar de rest van de advokaten die bij VTH werkt zijn juist wel goed ik ben door jj van t hof [verdedigd] en door een collega van hem collega was goed hij zelf leeft in een fantasie wereld en denk je te kunnen overhalen extra te betalen met zijn verhaaltjes gebasserd op niks omdat hij er van uit gaat dat je niet weet hoe het gerechts systeem werkt.

Deskundig advies
Mijn partner en ik hebben een zeer goede ervaring gehad met VTH advocatuur.
Joris van 't Hof heeft ons aangehoord en heeft een deskundig en eerlijk advies uitgebracht.
Wij voelen ons zeer geholpen en gesteund tijdens het volledige proces, en uiteindelijk zeer tevreden met de goede afloop.
Ik kan hem met volle overtuiging aanbevelen
Mijn ervaring met deze advocaat is uitstekend. Hij werkt zeer professioneel, is juridisch sterk onderlegd en communiceert snel, duidelijk en to the point. Hij denkt actief mee, ziet cruciale details en handelt strategisch en zorgvuldig. Dankzij zijn expertise en doortastende aanpak heb ik een vrijspraak behaald, wat zonder hem zeer waarschijnlijk niet gelukt was.
Ik kan hem met volle overtuiging aanbevelen.
mr J.J
mr. J.J. van 't Hoff heeft mij heel goed geholpen van A tot Z, zeker een aanrader een advocaat met hele goede kennis💪🏻
Rijbewijs
Joris van ’t Hoff,
is een snelle en deskundige advocaat die precies weet waar hij mee bezig is. Hij reageert snel, pakt zaken direct op en heeft me uitstekend geholpen met mijn CBR-zaak. Zeker een aanrader!
Goed geregeld geen stress!
Ik ben oprecht tevreden over VTH Advocateur.
Ondanks dat ik zelf veel te laat was met een advocaat te benaderen hebben ze dit bij VTH voor mij weten op te lossen.
Met name het persoonlijk contact via whatsapp,maakte de lijnen kort en gaf mij veel duidelijkeid en vertrouwen.
Op de zitting werd ik bijgestaan door
advocaat Bouman van VTH-advocateur,zij was voor mij een echte ondersteuning rustig,duidelijk en strijdbaar.
Het positieve resultaat volgde al snel en de stress behoorde tot het verleden na de uitspraak.
Ieder die nog twijfelt zou ik willen adviseren doen!
Mijn ervaring was echt goed.
Mvg
Nabil
Teleurstellend
Mijn ervaring met dit kantoor heeft duidelijk gemaakt dat er verbeterpunten liggen op het gebied van transparantie en communicatie. Cliënten horen tijdig geïnformeerd te worden over kosten en het verbruik van voorschotten. In mijn geval gebeurde dit onvoldoende, wat leidde tot onduidelijkheden achteraf. Daarnaast waren de antwoorden niet altijd volledig of zorgvuldig, terwijl hiervoor wel kosten werden gerekend. Ik hoop dat het kantoor deze feedback gebruikt om de dienstverlening te verbeteren.

Mr, J.J. van 't Hoff
Mr, J.J. van 't Hoff
He's really supportive person and he takes all the case seriously and he has big experience as lower !
I recommend him and he's office
Betrokken en deskundig
Wij zijn enorm dankbaar voor de inzet van Joris van 't Hoff. Zonder hem was vrijspraak van mijn zoon nooit mogelijk geweest. Communicatie verliep altijd prettig en duidelijk.Zelfs na verontrustend mailtje nam hij 's avonds direct de moeite om ons persoonlijk te bellen en gerust te stellen.
Hij is erg betrokken en deskundig.
Wij raden hem absoluut aan! Ga niet zelf de strijd aan met officier van justitie - die zijn vaak star en alleen uit op hun eigen gelijk ook als ze het weldegelijk mis hebben!
Deskundig en betrokken
Ik ben erg tevreden over de deskundige en betrokken hulp die ik heb ontvangen. Mijn advocaat reageerde altijd snel en legde zaken duidelijk uit. Dit gaf mij het gevoel dat ik serieus werd genomen. Zijn aanpak heeft geleid tot een snelle en positieve afhandeling. Ik kan deze advocaat zeker aanbevelen!
Kundig advies
Kundig advies; doorgaan tot de uitspraak naar tevredenheid was. Open en transparante communicatie. Ondanks het feit dat je liever geen advocaat nodig hebt raad ik VTH Advocatuur ten zeerste aan.
CBR bezwaar rijongeschiktheid
Top advocaten! Rijbewijs was afgenomen voor een jaar plus en heb hem binnen no time terug gekregen door deze top advocaten. Zeer aanbevolen!!
Het contact is heel fijn verlopen
Het contact is heel fijn verlopen. De advocaat liet me gehoord voelen en gaf me de ruimte mijn verhaal te doen en is hier goed mee om gegaan. Het bezwaarschrift wat is gemaakt was zoals ik dat graag had gezien maar niet zelf kon. De uitkomst was dat het bezwaar gegrond verklaard is. Dit is de gewenste uitkomst uiteraard.
VTH Advocatuur
Mr Van het Hoff heeft me uitstekend bijgestaan met advies en rechtelijke bijstand tijdens een moeilijke periode (rijden onder invloed van alcohol).
De emails en voorbereidingen voor de zitting heb ik echt als uitstekend ervaren. Daarnaast vond ik de communicatie ook laagdrempelig en zeer prettig.
Dit alles heeft mij en de zaak uiteindelijk geholpen.
Ik zou VTH (mr. Joris van het Hoff) dan ook van harte aanbevelen aan mensen die een (straf-)recht advocaat zoeken, bedankt voor uw hulp en bijstand in deze zaak.
Zeer tevreden over Joris van ‘t Hoff!!
Een betere advocaat als Joris van ‘t Hoff kun je niet hebben. Hij reageert super snel als je hem mailt of via een andere manier van contact.
Hij is deskundig op het gebied van CBR procedures en in strafzaken.
Bij mijn eerste zaak in het jaar 2023 heeft hij mij uitstekend bijgestaan, in beide procedures zowel bij het moeilijke CBR procedure als in de strafzaak. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat ik binnen half jaar mijn rijbewijs terug had. Het zag er voor mij slecht uit, omdat ik een forse alcoholpromillage van 1030 µg/l alcohol had uitgeblazen bij mijn aanhouding.
Ik heb van deze wonder advocaat veel geleerd op het gebied van CBR onderzoeken, hij weet er alles van en hoe je het beste door het CBR onderzoek kunt komen en met welke tactieken.
En helaas ben ik vorige jaar voor de tweede keer aangehouden voor het rijden onder invloed. Dit keer wel met een lagere alcoholpromillage van 485 µg/l
Ook bij de tweede zaak Joris van ‘t Hoff benaderd. En ook bij deze zaak heeft hij mij met succes geholpen. Ik mocht mijn rijbewijs behouden zowel in het CBR procedure als in de strafzaak, terwijl tenuitvoerlegging rijontzegging van 6 maanden boven mijn hoofd hing, van de vorige strafzaak. Joris van ‘t Hoff heeft het voor elkaar gekregen om mijn rijbewijs te behouden tijdens de zitting van afgelopen maandag.
Tevens is hij een vriendelijke advocaat.
Joris van t Hoff is echt een aanrader.
Heeft u problemen met uw rijbewijs? Dan bent u bij hem op het goede adres.
Nogmaals hartstikke bedankt Joris voor uw hulp en voor het bijstaan bij deze procedures.
Als ik in de toekomst juridische hulp nodig heb, zal ik u zeker weer benaderen.
Sami
GA NIET IN ZEE MET DIT KANTOOR
Ik heb VTH Advocatuur in Tilburg benaderd vanwege een CBR-zaak (EMG-cursus). Ze gaven vooraf aan dat een eenvoudig geval ongeveer 2 uur werk zou zijn, en een moeilijk geval maximaal 3 uur. Uiteindelijk kwamen ze ineens met een rekening van 3 uur en 55 minuten, terwijl er naast wat onderzoek niets is bereikt. Ze geven aan gespecialiseerd te zijn maar deze bizarre tijd en rekening laat het anders blijken.
Ik heb uiteindelijk zelf een brief naar het CBR gestuurd, omdat er vanuit het kantoor geen oplossing kwam. Ondanks dat er één uur van de rekening is gehaald, zit ik alsnog met ruim €700 aan kosten – zonder enig resultaat.
Mijn advies: ga absoluut niet met dit advocatenkantoor in zee. Ze hebben letterlijk niets bereikt in mijn zaak en ik ben alleen maar veel geld kwijtgeraakt. Ze spelen enkel in op stres en berekenen bizarre tijden voor korte mailtjes, zowel lezen als typen.
PAS OP VOOR DIT KANTOOR!!! Je kan beter de cursus direct gaan betalen, die kost ongeveer hetzelfde als de factuur die VTH advocatuur stuurt.

Antwort von VTH Advocatuur
Je kunt goedkoper hulp krijgen!
Ik wil iedereen aanraden om ook eens te informeren bij andere advocaten qua prijs. Hier heb je kantoorkosten en er word meer tijd in rekening gebracht dan anderen advocaten dit doen, onder aan de streep ben je voordeliger uit bij een ander.
Tijdens proces zeer goed begeleid
Tijdens proces zeer goed bijgestaan,daadkrachtig,goede communicatie zowel per telefoon als E-mail.
Zeker een aanbeveling om VTH Advocatuur in te schakelen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.