Tur til Skotland - Højlandet, Hebriderne og Edinburgh. Meget flot tur hvor vi så Skotlands helt fantastiske smukke natur. Programmet var meget varieret og lagt så vi så meget forskelligt og boede 3 st... Mehr ansehen
Rejse til Mallorca. Sa Coma d. 24.08.2026 var fantastisk. Lækkert hotel Juniorsuite med pragtfuld udsigt til pool og havet. Jeg boede på første sal. Udsøgt service og lækker morgenmad/aftensmad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gode rejseledere. Kan anbefale turen til Nordmakedonien Spændende program og all inklusive så her kan man rejse med uden at skulle til at planlægge næste skridt. Så trænger man til en historisk/ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Føler ikke Vitus rejser går op i Kvalitet. Hoteller med meget snavsede og plettede gulvtæpper. Elevatorer der ikke virker. Små værelser uden rengøring. Plettede underlagner. For meget buskørsel og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne. Voksne der har lyst til at opleve mere af verden samt gerne vil lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.
Rejser for voksne
Vom Unternehmen geschrieben

- 40 års erfaring!
- Vitus Rejser har over 40 års erfaring med grupperejser i hele verden.
- 100% danskfondsejet
- Vitus Rejser er som et af de eneste større rejsebureauer i Danmark 100% fondsejet. Et evt. overskud går til godgørende formål.
- Medlem af Rejsegarantifonden
- Vitus Rejser er optaget i Rejsegarantifonden under nr. 197.
- Rejser med indhold
- De fleste udflugter, arrangementer og måltider er altid inkluderet i rejsens pris.
- Altid dansktalende rejseledere!
- Giv din rejse en ekstra dimension og oplev hele verden med kompetente og smilende rejseledere.
- Personlig service
- Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at finde din drømmerejse. Besøg os eller ring mandag - fredag fra 09.00 - 16.00.
Sølvgade 15-17, 1307, København
- 33 14 65 66
- info@vitus-rejser.dk
- www.vitus-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Turen til Rhinen og Mosel
Vi er lige kommet hjem fra turen, Rhinen og Mosel. Turen oversteg helt klart vores forventninger. Det var en meget smuk natur og byerne vi besøgte på turen, var super, det sammen var arrangementerne med vinsmagning.Der var et fantastisk social samvær, man følte sig allerede som en del af gruppen, på busturen til destinationen.
Skibet var super, og der var valgmuligheder til hvert måltid, og maden var meget lækker. Der var om aftenerne passende med arrangementer arrangeret af rejselederne.
Vi vil bestem rejse med Vitus igen.

En flot tur
Har lige været på rejse i Gardasøen Søens bagland, en fantastisk tur.Et godt hotel,men maden var under alt kritik, ingen smag, dårligt kød jeg kunne blive ved,ærgerligt. Vi havde en fantastisk guide Charlotte som vitterligt havde sat sig ind i tingene, vores chauffør Søren kørte supergodt og man følte sig sikker.I det hele taget en fantastisk tur, på nær maden. Annette Wichmann

Ikke mere Vitus ...
Jeg og min hustru deltog i en grupperejse (m/bus) i Skotland i slutningen af august/begyndelsen af september d.å.
Rejsen var skæmmet af en rejseleder ved navn Susie, der optrådte, som om hun var tropsfører for en gruppe ulveunger i 6-7-årsalderen. Flere af deltagerne, som alle var ældre, dvs. over 70 (herunder undertegnede), var tidligere erhvervsledere i større firmaer. At blive tiltalt på en totalt respektløs, undertiden uforskammet og ufleksibel måde var simpelthen for meget for flere af os. Alle konstruktive forslag fra de rejsende blev afvist med det resultat, at vi undertiden kom ud i groteske situationer.
Dertil kom at rundrejsen i det smukke skotske højland forgik i busser, der havde den kedelige egenskab at være forsynet med vinduer, der ikke tillod almindeligt udsyn. Genskin fra vinduerne i bussernes modsatte side gjorde udsynet til en psykedelisk oplevelse. Hele turens formål gik derved væsentligt til spilde.
At Vitus i sine rejsebetingelser anfører, at man ikke må forvente busser af ”dansk kvalitet”, ændrer efter vores mening ikke i, at man på en busrejse må forvente at kunne se ud af vinduerne uden problemer …
Dette er 2., men desværre sidste gang vi rejser med Vitus.
Mht svaret fra Vitus har jeg naturligvis ingen anelse om, hvorvidt rejselederen har optrådt lige uforskammet over for alle rejsende. Og tolerancegrænsen varierer selvfølgelig fra person til person. Min blev bare overskredet - i den grad …

Vin og vandring Umbrien
Turen var godt planlagt. Hotellet, maden og vinen levede helt op til vores forventninger. Vores guide Kirsten var meget behagelig at være sammen med. Havde et godt overblik og en stor viden om området og historien.

Antwort von Vitus Rejser
Fra den 11 til 21 September 2025 var vi…
Fra den 11 til 21 September 2025 var vi på en vidunderlig ferie med Vitus Rejser til Gardasøen. Vejret var med os, 24-28 grader, dejlige udflugter, gode hoteller og forplejningen var også i top, sidst men ikke mindst var vi sammen med hyggelige medrejsende og en chauffør (Rene`) og guid (Helle) som gjorde denne tur til en kæmpe oplevelse.
De bedste hilsner til alle fra Bodil og Karl i Fuglebjerg.

Godt tilrettelagt med udflugter
Godt tilrettelagt med udflugter, restaurant besøg og tid til sig selv. Hotellerne centralt beliggende og med god udsigt for nogle af værelserne. Søde mennesker i gruppen, rejselederen vidende og tog sig omsorgsfuldt af stort og småt. Spændende tur, min gik til Nord Makedonien.

Fantastiske rejseledere
Fantastiske rejseledere, fra vi mødtes i lufthavnen til vi landede i Danmark igen.
De var synlige under hele turen,
Tak til Lars og Vagn.
Flodkrydstogt på Donau.
Nemt at bestille på deres hjemmeside.

Antwort von Vitus Rejser
God tilrettelagt ferie med en dygtig…
God tilrettelagt ferie med en dygtig guide.
Super hotel og gode ture.

Alsace og vinruten
rigtig god bustur med god stemning og mange gode oplevelser,
Guiden var rigtig dygtig.
jeg kunne godt tænke mig der var givet bedre information omkring hvad det er for noget vin man får på turen da det er 90% hvidvin.
en anden ting er også at der kunne måske også gives lidt information omkring hvad alders gruppen er da folk på rejsen for det meste var 70+.

Spændende program
Spændende program. 3 hovedstæder på 8 dage i højt tempo med musik, historie og arkitektur.

Harzen et besøg værd
Vores 3. rejse med Vitus gik i år til Harzen, Quedlinburg. Meget smukt område, som bestemt er et besøg værd.
Noget af det vi også sætter pris på hos Vitus er en god rejseleder der kender noget til de byer man besøger undervejs. At der er mange stop ned gennem Sjælland hvor man kan stå på bussen og starte sin ferie. At der hurtig opstår god stemning bland de rejsende. Det er bare hyggeligt og meget afslappende. Hilsen fra en der stadig er på arbejdsmarked.

Antwort von Vitus Rejser
Jeg synes man føler sig tryg ved at…
Jeg synes man føler sig tryg ved at rejse med VITUS

Antwort von Vitus Rejser
Vi har lige været med Vitus rejser til…
Vi har lige været med Vitus rejser til Sverige . Besøg til Skærgården. Og sejltur på Gøta kanal. og Husqvarna Museum .
En rigtig god oplevelse som vi godt kan anbefale. Vi boede på et flot hotel , god forplejning.
Super god rejseleder Joakim og en rigtig god chauffør Torben .

River Cruise fra Wien til Bukarest
River Cruise fra Wien til Bukarest. Dejlig tur med mange højdepunkter. Wien er smuk, Bratislava charmerende, Budapest imponerende, Vukovar skræmmende fra krigen på Balkan, Novi Sad spændende museum, Beograd flot kirke, Vidin provinsby langt ude på landet og Bukarest har en stor bygning. Skibet MS Vista Nova lidt træt i kanterne, men personalet og fortæring fortræffelig. Derudover store roser til Vagn og Berit - 2 yderst kompetente rejseledere.

Antwort von Vitus Rejser
En rigtig dejlig ferie er netop…
En rigtig dejlig ferie er netop overstået med en Vitus-tur til Rhinen & Assmannshausen med afvekslende seværdigheder. Vi kørte i svævebane, besøgte et kloster hvor nonnerne sang for os og vi fik en fantastisk god information om druens vej til flasken på et "vinslot". Krydret med en meget varieret rundvisning med en god rejseguide, kunne vi blot læne os tilbage i bussædet og nyde oplevelsen. Og de gode aftner på hotellet må man ikke glemme.

Antwort von Vitus Rejser
Altid godt at rejse med Vitus

Antwort von Vitus Rejser
Vitus levede endnu en gang op til vore…
Vitus levede endnu en gang op til vore forventninger, Flodkrydstogt på Douro. Alt helt i top.

Antwort von Vitus Rejser
En dejlig tur til Sverige med…
En dejlig tur til Sverige med Gøtakanalen som højdepunkt. Boede på dejligt hotel i Skövde med godt personale trods travlhed; især lækker morgenmad. Rigtig trygt at rejse med dygtig chauffør og guide, der planlagde og gav god info undervejs. Det er 4. gang, vi rejser med jer - det gør vi gerne igen

Antwort von Vitus Rejser
En fantastisk tur til Maastricht med…
En fantastisk tur til Maastricht med bus . Med en fantastisk chauffør og en god guide . Et vidunderligt dejligt og super hyggeligt hotel, med imponerende god mad og godt værelse . 💪🥰

Antwort von Vitus Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.