har mistet alt det, der engang gjorde det godt. Der er ingen udvikling, ingen innovation – kun gamle funktioner og et design, der hører til i 00'erne. Udviklerne virker ligeglade, og supporten svarer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Decideret ringe behandling, som man får af crewet. De kan ikke tåle kritik. De truer kritiker med bans, for at stoppe debatten. Debatter der vel og mærket handler, om forskelsbehandling og vennetjen... Mehr ansehen
Dem som repræsentere Virtual Manager lyver folk direkte op i hoved på offentlige forums og derefter kommer udvikler og låser tråden og truer med IP ban til klubberne som har skabt lidt kritik... wow.... Mehr ansehen
Blev bannet i december sidste år.. Prøvede at forklare mig til admin dog uden held.. Næste problem kommer så nu hvor jeg opdager at der er trukket penge til licens i hele banningsperioden frem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virtual Manager er et dansk online managerspil, hvor du som manager skal lede din klub til sejr i forskellige ligaer. Du opretter, træner, sælger og køber selv dine spillere, sætter selv taktik og meget mere.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hej.
Jeg er lige blevet banned, deres begrundelse er "Mistanke om overdragelse" totalt til grin!
Hvis de tror at den er blevet overdraget pga. min IP-ADRESSE har ændret sig, kan de godt tro om igen.... De fleste ved at hvis man flytter til en anden by, ændres ens
IP-Adresse!
Rent faktisk kan de IKKE Login-Banne en når de kun har en mistanke... Det skal ophøre! Kan simpelthen ikke være rigtigt!

Antwort von Virtual Manager
Jeg vil gerne anbefale Virtual Manager på det varmeste. Jeg har spillet i et par år nu og synes det er rigtig godt :)
Super godt spil som man kan bruge en masse timer derinde
Jeg synes generelt også at Virtual manager er et supergodt spil men det undrer mig som i indlægget før mit at de stemmer vi afgiver ikke bliver brugt til noget !! At de udvikler et ungdoms akademi har vel næsten lige så mange stemmer som de andre muligheder tilsammen men det bliver altså total ignoreret til fordel for en ny kampsimulator som folk ikke ønsker ( stemmer på ) i nær det omfang som ungdomsakademiet !! Personligt kunne jeg ikke være mere ligeglad med kampsimulator da det er referatet der er vigtig i mine øjne !!

Antwort von Virtual Manager
Har brugt over 2 år på dette fantastiske spil og der er langt rigtig mange timer i det, samtidigt kan man spille 100% gratis men for ca 60 øre om dagen kan du få adgang til alle spillets facetter og det er i min verden billigt og alle lige fra flaskedrengen til os andre kan være med.
Dog kan der kun gives 4 stjerner da der pt bliver arbejdet på at ''forbedre'' en kampsimulator i spillet.
Dette vil medføre en del ændringer af et ellers næsten perfekt spil, som i mine øjne ødelægger mere end det gavner, og hertil vil jeg lige komme med lidt ris til udviklerne.
Lyt nu til hvad folk virkelig vil have i stedefor at køre jeres eget løb, stadion editor var første store fejl, og er 99% sikker på at kampsimulatoren bliver den næste.
Forstår ikke at i så flot får folk til at afgive stemmer til hvad de ønsker af ændringer og nye tiltag i vman, når i alligevel laver noget helt andet, man føler sig snydt og lidt til grin.

Antwort von Virtual Manager
hej du skal prøve virtual manager det er fedt
Hej Vman.
Jeg vil bare gerne rose Bårdur for hans gode venlighed, hjælpsomhed, og sikkerhed i min supportsag.
// Joakim Madsen
Solgte en spiller. Der var vurderet under den pris jeg fik for ham. Alligevel fik jeg en bøde på to gange spillerens værdi. Der må simpelthen være tale om en fejl, Men det mener ombudsmanden ikke, så nu er jeg stoppet. Ombudsmanden kunne ikke give mig en saglig begrundelse for bøden. Virker noget amatøragtighed.

Antwort von Virtual Manager
Har efterhånden spillet en del år, og hver gang det går nogenlunde og man laver en handel. Så bliver man enten pålagt bøde og handelsblokering, eller man får reduceret den sum af penge som man har solgt en spiller for.
I starten var det fint, men efter de har fået en såkaldt "automatisk sladrehank" omkring transfers, så bliver alle handler set som snyd, medmindre en af parterne er fra "crewet" - dem som styrer spillet.
Bl.a. har jeg solgt en spiller som 15 årig for 3 mil. - klubben som købte ham havde selv vurderet det var en fin pris. Jeg får så kun 125.000 for ham, da det er uge 29(!!!!!) - og dette er i sommerferien. Da han bliver 18 år i hans nye klub, samme træningsgennemsnit som hos mig, bliver han solgt for 3 millioner - UDEN problemer. Snyd? Det er i det i mine øjne.
Og det er kun en af mange transfers... Lorte spil! Sådan noget bras man har betalt for gennem så lang tid, og så får man bare en finger langt op et vist sted, fordi man pludselig udvikler sin klub. Tag Jer sammen, og lad være med at snyd folk for deres penge og rettigheder! Sgu for langt ud...

Antwort von Virtual Manager
jeg har købt 2 spillere som jeg meget gerne ville have til over pris og blev så banned fra handel i 7 dage pr. spiller + en bøde som var på 103.000 + 204.000 credits + så har jeg haft solgt 2 spillere til en over pris på 5.000 credits, som giver 7 dage yderligere pr. spiller + yderligere bøder så jeg nu ligger i minus 360.000 cirka. jeg kan ikke se hvorfor hvis man bare køber for mere end de er værd eller sælger for mere end de er værd! de banner bare dem som de har lyst til fordi at de får penge for det! så må de køre en større sag hvor det ikke bare er en der sidder med magten... Fedt spil, FUCKING DÅRLIG oplevelse!

Antwort von Virtual Manager
Har spiller i 1½ år nu. Det er lidt svært at forstå, hvornår en handel er ok - i starten, men ved hjælp af forum og support, fandt jeg hurtigt ud af det - og nu stjæler det altså timer !!!
Noget af det bedste, er de venner man får. Altid hjælpsomme, og efter lidt tid, begynder man selv at hjælpe - fed oplevelse.
Det er gemt godt væk når man skal afmelde sig deres abonnements service.. Jeg fandt det, men brugte flere minutter på det.. Virker næsten som om det er gemt væk med vilje..
Derudover er det også lidt dyrt i forhold til hvad man får - og man har reelt intet valg hvis man vil spille spillet på et middel niveau..

Perfekt service.
Jeg havde købt 7 dages vman licens, og den blev forlænget 3 måneder med 74 kroner. Da jeg ikke havde pengene på daværende tidspunkt, spurgte jeg om jeg kunne få dem refunderet. Det skete helt upåklageligt, med helt perfekt service.
Engageret ledelse, god moral. M.M.
PERFEKT
Havde været inaktiv i over et år, og betalt for der "vip" medlemskab, som trækker automatik .. Kontaktede dem nu her og fik refunderet pengene!! ikke andet end 5 stjerner herfra :D
Havde glemt at afmelde mit abonnement på vman-licens og jeg havde vel og mærke ikke brugt spillet i perioden jeg havde licensen.
De valgte at refundere beløbet for den tid jeg ikke havde været logget på.
Det er service i topklasse.
Tak for det, super service.
Elsker vman!
Bare lidt dyrt de ting man kan købe.....

Antwort von Virtual Manager
På min nuværende klub har jeg spillet siden november måned eller sådan noget, men har haft 2 klubber før men var på samme tid, så blev bannet, det er ved at være nogle år siden, og nu kunne jeg ikke drømme om at snyde, for syntes det er et rigtig godt spil og jeg bruger en del tid på det hver dag. og denne gang har jeg også valgt at købe licens og jeg føler mig ikke snydt på nogen måde, og det giver lige det sidste til spil oplevelsen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.