Virtual ManagerBewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har mistet alt det, der engang gjorde det godt. Der er ingen udvikling, ingen innovation – kun gamle funktioner og et design, der hører til i 00'erne. Udviklerne virker ligeglade, og supporten svarer... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev bannet i december sidste år.. Prøvede at forklare mig til admin dog uden held.. Næste problem kommer så nu hvor jeg opdager at der er trukket penge til licens i hele banningsperioden frem... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Computerspieleladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Virtual Manager er et dansk online managerspil, hvor du som manager skal lede din klub til sejr i forskellige ligaer. Du opretter, træner, sælger og køber selv dine spillere, sætter selv taktik og meget mere.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig behandling af mange årigt kunde

Jeg har haft en klub på jeres spil indtil idag, hvor jeg får afvide jeg er blevet bannet pga i kan se at min far har underskrevet en supporttersag tilbage i 2007, hvor jeg var en lille dreng, som fik hjælp til spillet pga jeg ikke kunde læse og skrive, men jeg brændte for for fodbold og jeres spil og har spillet det hverdag indtil idag hvor i bannede mig uden at høre min historie, i mente at klubben var blevet overdraget, men jeg har hele tiden haft den, så mener jeg er blevet bannet uden grund, da jeg ikke har syndt, det er ikke den måde i får kunder på og tænk over det næste gang i banner nogle uden grund. mine venner stopper også og det er kun pga i har bannet mig og desuden kan i ikke tåle kritik i har slettet mit opslag på facebook. Det er da at stikke halen mellem benene.

hilsen Marc

18. Dezember 2016

Hej Marc.

Jeg er ked af, at du føler dig dårligt behandlet. Vi har dog et regelsæt, som skal overholdes. Hvis vi har nok beviser for, at reglerne er blevet brudt, så giver vi en passende straf til de involverede klubber.

Administratoren for Virtual Manager

ganske enkelt for dårligt

Man kan ikke lave en go handel uden den bliver reguleret og man mister det hele. og den som man så køber spilleren af for ikke engang sine penge igen. Laterligt spil!

5. Dezember 2016

Hej Martin.

Der skal selvfølgelig være plads til at kunne lave gode handler. Men vi har et regelsæt, som skal overholdes af vores brugere. Hvis en af vores Cheat Huntere har vurderet, at der har være et brud på reglementet, så vil det selvfølgelig give en straf til de 2 klubber. Jeg kan se, at du også har appelleret sagen til vores ombudsmænd, hvor de har afvist din appel.

Hvis du mener at du har fået en dårlig behandling i sagen, så er du velkommen til at skrive til vores support, og bede om at blive sendt videre til administratoren. Hvis du henviser til dette svar i supportsagen, så skal de nok sende dig videre til mig. Så vil jeg tage et kig på sagen og give dig fyldestgørende svar, og se om dommen skal ændres.

Administratoren for Virtual Manager

Godt spil!

Godt spil, fed start bonus! Ville dog ønske, at man kunne købe sig til et start boost mere en én gang. ;)
MEN stadig 5/5.

20. Oktober 2016

Supporten.

Supporten er det dårligste jeg nogensinde har oplevet. I alle samtlige spil jeg har spillet. De lukker sager uden grundlag, de nægter at svarer på sandheder og beviser og lukker ens tråd fremfor at svarer tilbage som support... Der er ingen dialog kun magtmisbrug.

6. Dezember 2015

Utrolig dårlig support

jeg skrev en support sag i søndags d. 19-07-2015 i dag har vi d. 24-07-2015 og jeg har stadigvæk intet hørt.

Det er dybt godnat og yderst uprofessionelt at drive en hjemmeside på den måde overfor sine brugere.

24. Juli 2015

Kære bruger

Jeg har meget svært ved at forstå at vi ikke har reageret efter fem dage.
I langt de fleste tilfælde er vores svartid under 24 timer.
Og vi har pt. ikke en eneste sag liggende tilbage fra den 19. juli.

Vil du være venlig at sende mig en mail på support@virtualmanager.com hvori du skriver nummeret på support sagen - eller linker til den. Så vil jeg personligt tage vare på den.

Administratoren på Virtual Manager

Super godt managerspil

Jeg har spillet Vman siden 2007 - altså 8 år og synes stadig det er et fantastisk spil. Det er tilpas simpelt og stadig med masser af muligheder.
Jeg har haft perioder hvor jeg har brugt meget tid og perioder hvor jeg har brugt ganske lidt tid på spillet.
Er man lidt driftig med at handle kan man ret hurtigt nå langt i spillet.

Jeg har det nok som flertallet i Vman, at jeg bliver irriteret når de laver ændringer, men hver gang har det vist sig at være en stor gevinst for spillet.

Jeg spiller Vman i mange år endnu :-)

27. Januar 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hvordan melder jeg mig ud ???

har snart betalt til dette i 2 år nu da jeg ikke kan få mig meldt ud - spillet var ellers okay.

16. Oktober 2014

Kære bruger

Hvis du stadig betaler licens kan du annullere abonnementet ved at logge ind på klubben, og dernæst gå ind på "Konto", "Butik" og "Abonnementer". Herfra kan du til enhver tid se alle aktive abonnementer - og opsige dem.

Hvis du har problemer med det skal du være meget velkommen til at skrive til mig på support@virtualmanager.com så vil jeg gerne hjælpe dig med at annullere abonnementet.

Super godt spil!

Nu har jeg spillet Vman i nogle år, og jeg mener stadig det er et godt spil, selvom nogle venner kritisere spillet overfor mig, praler det af og jeg forsvare spillet. Der er masser af tid man kan bruge i spillet, både på forum, med venner og på auktionen når man skal finde nogle ordenligt spillere, og samtidig arbejde med taktikken.

Spillet er kun blevet bedre med tiden, hvor det ses at udviklerne lytter mere og mere til brugerne end man ellers har set det.
Prisen for Licens/klip er lige tilpas sammenlignet med andre manager spil, vil jeg meget hellere betale Licens her.

Har heller aldrig haft nogen decideret problemer når jeg har brugt Support, har måske været uenig med dem nogle gange, men der er altid blevet fundet en løsning, selv når man er sur eller frustreret tager dem der sidder i Supporten det stille og roligt.

30. September 2014

Uprofesionelt Crew

Decideret ringe behandling, som man får af crewet. De kan ikke tåle kritik. De truer kritiker med bans, for at stoppe debatten. Debatter der vel og mærket handler, om forskelsbehandling og vennetjenester og udnyttelse af systemet etc. de vælger bare at låse de forskellige tråde uden begrundelse. Efterfølgende truer de sig til stilhed.
De ønsker ikke at svare på spørgsmål eller på nogen måde tage ansvar, for fejl. De forskelsbehandler klubber.
Jeg er meget meget utilfreds.

29. September 2014

Mildest talt elendigt

Dem som repræsentere Virtual Manager lyver folk direkte op i hoved på offentlige forums og derefter kommer udvikler og låser tråden og truer med IP ban til klubberne som har skabt lidt kritik... wow. Man burde kunne give 0 stjerner til en virksomhed som denne.

29. September 2014

7 dage - stadig intet svar

Jeg oprettede en supportcase, idet jeg blev straffet for at have snydt med pengene i spillet. Dette var ikke sandt, derfor henvendte jeg mig selvfølgelig til deres support, med et langt indlæg, hvori jeg forklarede hvorfor jeg lige præcis ikke havde snydt.

Nu. 7 dage efter. Så har jeg stadig intet svar fået. Jeg kan se at de har set min henvendelse, da de har flyttet den - men intet svar har jeg fået - selvom jeg flere gange har prøvet at komme i kontakt med dem igen. Intet virker tydeligvis.

Utrolig uproffesionelt, specielt når man tænker på at jeg har betalt for mit licens lige siden dag ét. At de så ikke engang kan tage sig tid til at kigge seriøse henvendelser igennem skuffer mig dybt - og ærligt er det ikke sikkert at jeg kommer til at spille igen.

En straf på 700.000 C og ingen svar er altså hvad jeg har tilbage - plus en måneds licens forud, som de har været så frække at hæve, selvom der stod at mit første køb ikke var bindende og jeg ikke ville blive automatisk opkrævet fremover.

SKUFFET !!!!!! 0 stjerner hvis det var muligt !!!!

23. September 2014

Vman.dk

Jeg har længe spillet det og kan godt anbefale det til alle der overvejer et online spil der ikke er total overdrevet.

Folk skriver til tider ret grimt men det bliver der slået okay ned på.

Sueporterne er flinke til at svare og man keder sig aldrig på siden.

7. Februar 2014

Super!

Udmærket spil. Jeg kan især godt lide, at det er et spil, hvor man skal strukturere sit hold og ikke "bare" skal flytte rundt på mændene for at score et mål. Det giver en god fornemmelse af strategi med mange flere faktorer som fx. køb og salg af spillere mv. 5 stjerner herfra - kan anbefales.

16. Januar 2014

Underholdende

Super sjovt spil, meget underholdende. Det skal helt klart prøves.
Det er nemt at finde ud af, hvilket jeg sætter stor pris på.

16. Januar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr