Zelfs 1 ster is te veel. 3 keer afspraak verzetten 4de keer langskomen na 5 min terug weg. Water afgekeurd voor iets dat eigenlijk gewoon in orde is. Herkeuring aanvragen 31 december vervolgens al... Mehr ansehen
schandalige firma vincotte gent ( vriendsepolitiek met bewindvoerder uit dendermonde ( komen die uit gent voor een huis in mechelen ) daar stel ik mij vragen bij ..... hebben een epc waarde versla... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vinçotte biedt objectieve en adviserende services in inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding. Samen op weg naar veiligheid en efficiëntie.
Jan Olieslagerslaan 35, 1800, Vilvoorde, Belgien
- www.vincotte.be
Hat 37 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Al meermaals een offerte proberen…
Al meermaals een offerte proberen opvragen voor verschillende zaken, ook vaak telefonisch contact gehad, wel vriendelijk maar volgen jammer genoeg niks op!

Afspraak om 8h
Afspraak om 8h , niet komen opdagen en niet bereikbaar!!!

Antwort von Vinçotte
als ik kan 0 star geven zal ik zeker…
als ik kan 0 star geven zal ik zeker doen!oplichters!heel slecht ervaring. oplichterij van hoogste niveau!
Als ik nul sterren kon geven
Als ik nul sterren kon geven, zou ik dat doen. Zeer slechte klantenservice. Ik had een afspraak gemaakt voor een elektrische keuring, ik had vooraf betaald, maar ik kreeg geen antwoord of er iemand zou komen, hoewel de website anders beweerde. Er kwam niemand op de afgesproken dag. Twee maanden lang heb ik geprobeerd om erachter te komen wat er was gebeurd, maar telefonisch kreeg ik steeds een robot aan de lijn. Uiteindelijk kwam ik erachter dat er wel iemand was geweest, maar dat ik niet thuis was. Het gênante excuus is: je geld. Ik zal dit bedrijf aan niemand aanbevelen. Ze willen je geld houden en verzinnen smoesjes. Echt heel slecht

Antwort von Vinçotte
controleurs zonnepanelen aan te bevelen
nu het tweede jaar dat onze zonnepanelen installatie wordt gekeurd door Vincotte.
Wat een fijne controleurs! (mevrouw Julie en de heren Denis en Francois) Ze verstaan hun vak en zijn heel erg klantgericht. Zeker aan te bevelen!

Antwort von Vinçotte
Onmogelijk om met iemand te spreken
Onmogelijk om met iemand te spreken. Ik begrijp niet hoe die mensen opsdrachten krijgen. Kunt gewoon niks vragen
Controleert niet eens
Controleert niet eens
Een technieker die komt om een controle te doen van een aardgas installatie om dan in zijn veslag te schrijven dat de installatie definitief buiten dienst werd gesteld.
Zonder dan even de moeite te doen om dit even na te kijken met me.
Onbereikbaar
Je maakt 3 weken vooraf afspraak via internet en moet meteen betalen. 2 dagen voor de afspraak wordt ze afgezegd. Telefonisch niet te bereiken.
Oneerlijk bedrijf
Oneerlijk bedrijf
Onbereikbaar - duwen gewoon datum naar je toe met geen mogelijkheid om te wijzigen gezien deze amper voor de "verplichte 3 dagen" geinformeerd wordt. Verder krijg je geen informatie rond de exacte timing (een volledige dag is lang, je kan echt wel meegeven of het voormiddag/middag/namiddag zal zijn.
We paid 100 euros extra for late…
We paid 100 euros extra for late cancellation, which is not true.
Zelfs 1 ster is te veel.
Zelfs 1 ster is te veel.
3 keer afspraak verzetten 4de keer langskomen na 5 min terug weg.
Water afgekeurd voor iets dat eigenlijk gewoon in orde is.
Herkeuring aanvragen 31 december vervolgens alles betaald. 31 december niemand gezien geen maik gehad geen telefoon. Op mails wordt niet geantwoord.
Slechtste bedrijf. Ik raad niemand dit bedrijf aan blijf er weg ! Communicatie ver onder 0
EPC-keuring correct
Ik heb mijn EPC door Vinçotte laten doen. Keurder was op tijd, afspraak maken was gemakkelijk en attest digitaal. Zowel keuring algemene delen als van 1 appartement laten doen.
Slechtste klantenservice ooit!
We hebben vorige maand een afspraak gemaakt bij Vincotte om een keuring uit te voeren. De installateur kwam zijn afspraak niet na doordat die op de dag van de keuring niet kwam opdagen, zonder enige verwittiging, ook nadien hebben we niets meer vernomen. Wel kregen we een keuringsverslag van een andere woonst in onze mailbox, bijzonder raar. Al enkele weken proberen we contact op te nemen met Vincotte om de situatie helder te krijgen en een nieuwe afspraak te maken. Elke manier van (menselijke) interactie met dit bedrijf wordt gewoon onmogelijk gemaakt. Ze hebben een inventief systeem opgezet dat je telkens verplicht allerhande ‘formulieren’ in te vullen op de website bij vragen/ opmerkingen of klachten. Je kan dus m.a.w. als klant nooit in contact komen met een medewerker, geen menselijke interactie dus. Wanneer je naar het telefoonnummer belt hoor je een robotstem die je, je raadt het nooit, vertelt om toch maar zo’n formulier op de website in te vullen. Want, zo zegt ze, zo kunnen ze “je snel en efficiënt helpen”. Het feit dat je als klant op voorhand voor de diensten van Vincotte moet betalen maakt dat je als consument in deze situatie compleet machteloos bent. Intussen liggen onze werkzaamheden al een maand stil. Wat doen we in de tussentijd? Formuliertjes invullen…
van kwaad tot erger
Sinds de fusie met zijn Nederlandse tegenhanger is het van kwaad tot erger gegaan.
Onervaren inspecteurs maken fantasierijke opmerkingen en negeren het corrigerende werk van de lifttechnicus. Bovendien is het niet meer mogelijk om iemand aan de telefoon te krijgen, noch voor technische problemen, noch voor problemen met de facturering.
Schandalige verwerking van gegevens
Schandalige verwerking van gegevens. In 2022 een elektrische keuring laten uitvoeren in een vakantiewoning. Je krijgt enkel een blaadje mee. Nu hebben wij woningbrand gehad in onze privéwoning. Met resultaat al onze papieren verbrand.
Ik vraag een duplicaat aan. Enige reactie erop is dat ze niet zeker zijn deze digitaal te hebben, terwijl ze hiertoe verplicht zijn. Maar dat ik hiervoor wel eerst 100€ moet betalen.
Na 10-tallen mails nog geen factuur of duplicaat ontvangen.
Telefonisch niemand te bereiken.
Een echte schande, brandveiligheid is monopolie.
Onmogelijk toch dat je daar niemand kan bereiken.
Ik denk echt wel eens onderzoekje nodig naar gang van zaken daar.
Na een keuring
Na een keuring. Een factuur met de verkeerde BTW-nummer gekregen. 10 tallen mails en maanden verder nog niet rechtgezet maar wel veel herinneringen gekregen. Telefonisch niet bereikbaar. Hoe dat zo maar kan. Misschien iets voor Testaankoop?
Keuring zonnepanelen
We hebben onze zonnepanelen laten keuren. Hierna hebben we een verslag ontvangen, maar dit gaat over een ander huis (anders adres staat er op). We hebben dit meteen gemeld, de 1ste 2 weken kregen we nergens reactie op. Dan heeft mijn vrouw een klacht ingedient, daar is er afgesproken dat we niet moesten betalen tot we het juiste verslag hadden. We hebben ook gemeld dat het verslag binnen de 30 dagen moet verstuurd worden naar fluvius of hier staan boetes op. Dit zou zeker in orde komen binnen de week is ons beloofd. We zijn ondertussen meer dan een maand verder en hebben ons verslag nog steeds niet gekregen. We hadden terug mails gestuurd, weer geen reactie. Dan kreeg ik een betalingsherinnering, heb hier heel mijn verhaal op gedaan, het zou weer in orde komen. Dat komt het weer niet. Nu krijg ik een mail dat ze verdere stappen willen ondernemen omdat we niet betalen. Terwijl we nog steeds wachten op het juiste verslag, want wij riskeren nu wel een boete van 1000€bij fluivius dankzij hun.
Echt een schande dit bedrijf. Als particulier zou ik hier nooit naartoe gaan, want je bent gewoon een klein nummertje en ze denken alleen aan je geld. Maar service is 0,0
Sinds deze morgen omtreeks 10:00…
Sinds deze morgen omtreeks 10:00 vinçotte op verschillende nummers in België gebeld, veel toetsen indrukken om aan de lijn gehouden te worden met "onze medewerker zijn in gesprek, gelieve te wachten", dit gaat al meer dan een uur op verschillende nummers in België, wees het in Antwerpen, Gembloux, Brussel, Gent en noem maar op. Ge krijgt niemand aan de lijn.
Vinçotte heeft een monopolie en dit al jaren, er zijn andere keuringsorganismen die meters boven vinçotte uitsteken, maar toch blijft vinçotte ons pesten. Met hun arrogant en laks gedoe drijven ze mensen tot frustraties, hun beleid is voor de pot, alleen maar "online" invullen, geen kordate informaties, juiste info's ontbreken. Hoe komt het dat vinçotte voor maar 1€ het monopolie kon opstrijken boven een ander keuringsorganisme bij de staat? Voor jaren als zelfstandige was ik nooit onder de indruk van vinçotte, povere attesten, keuringen ondermaats en niet volgens de norm, als installateur zou ik deze nooit laten doorgaan. Andere Keuringsorganismen doen het veel beter. vinçotte echt geen aanrader, maar met het brandveiligheidsattest hebben ze heel België in de hand, alleen zij mogen een brandveiligheidsattest uitstellen. Dictatuur, vriendjes politiek en monopolie op zijn fijnst.
Na vorige miserie met zogenaamde…
Na vorige miserie met zogenaamde keuringsinstantie die op 7 min en zonder meting een controle uitvoert tevreden over de grondige keuring door Vinçotte. Ja je betaald meer, maar er is ook een echter keuring uitgevoerd ... weinig betalen voor niks of meer betalen voro uw eigen veiligheid? keuze is snel gemaakt
Opvragen duplicaat verslag
Vorige maand heb ik via de website een duplicaat van mijn verslag voor de keuring van de zonnepalen aangevraagd. Tot op heden niets ontvangen. Geen bevestigingsemail, niets...
Ik heb al proberen te bellen, maar je krijgt er niemand aan de lijn en ze sturen je door naar hun website (die niet werkt).
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.