Orthopedische wandelschoenen gekocht omdat mijn voeten kapot waren na werk. Echt verschil tbh. Zien er ook normaal uit, niet van die rare medische dingen.
Unternehmen hat geantwortet
Ik kocht een paar orthopedische wandelschoenen omdat mijn voeten elke dag pijn deden na werk. Ik verwachtte niet veel verschil maar ze helpen echt. Ze zitten comfortabel en zien er gewoon normaal uit.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb de orthopedische sneakers gekocht na een lange week en verwachtte er niet veel van. Ze zijn licht, lopen makkelijk en mijn voeten doen ’s avonds minder pijn. Ze zien er ook normaal uit wat ik f... Mehr ansehen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
ik wil artikelen terug sturen en al meerdere keren contact gezocht . En om een retourformulier gevraagd.
Krijg alleen reactie van een korting.
Maar retourformulier wordt niet gestuurd.
Waardeloos bedrijf

Antwort von Betermode
Mijn fout ik had voor de bestelling de reviews moeten lezen. Hier staat namelijk dat het product wat niet op voorraad is ertoe leidt dat je een tegoed krijgt. Dat wil ik niet ook omdat het antwoord AI is gegenereerd. Voelt totaal onbetrouwbaar.

Antwort von Betermode
Deze firma bestelt zelf (na uw bestelling) in China waardoor de leveringsdatum langer duurt dan beloofd.
Hun antwoorden op mijn mails zijn gemaakt door chatgpt en naast de kwestie. Heb gebeld 31 6 25492100 (het nr. gevonden op FB), blijkt van een oud werknemer te zijn. Hij beweert dat de website niet meer bestaat !?!?!

Antwort von Betermode
De galajurken waren 2 vodjes, het zag er totaal niet uit als op de foto's. Het komt ook niet uit Eindhoven, maar uit China met dito kwaliteit. 3x een aanvraag tot retour gedaan, keurig binnen de tijd. De eerste keer een aanbod van 25% korting gehad, wat ik heb afgewezen en weer verzocht om retourinstructies. Geen antwoord.
#BM31318 graag volledige bedrag terugbetalen!

Antwort von Betermode
Product dat ik besteld heb is blijkbaar niet meer leverbaar. Ik wil mijn geld terug en geen tegoedbon. Er word niet geantwoord op mails waarin ik dit aangeef.

Duurt lang.
En krijg een linkje om de bestelling te volgen en wordt door na China gelinkt.
Dat is nou net niet wat je verwacht bij een .nl
Weken wachten

Antwort von Betermode
Ik bestel iets bij beter mode Eindhoven maar nu komt mijn bestelling blijkbaar uit China. Heb ze gemaild door op de mail-link te klikken op hun site maar dat mailadres werkt dus niet. Krijg de mail terug . Oplichterij dit bedrijf. Voel me nu al bedrogen

Antwort von Betermode
De webshop heet Beter Mode Eindhoven maar ik heb het idee dat dit geen Nederlandse webshop is maar een Chinese shop die werkt via een Nederlandse webside. Bestellingen zijn veel te lang onderweg om een Nederlandse webshop te zijn.

Antwort von Betermode
Ik onderga nu hetzelfde als een andere persoon hier schreef.
Ik heb product besteld en kreeg iets wat daar totaal niet op leek. In discussie nu voor terugbetaling en retournering. Al 2x een aanbod gehad voor korting en/of gedeeltelijke terugbetaling, terwijl ik niets aan het product heb. Ik wil gewoon het product retourneren en mijn geld terug.
En als het antwoord van het bedrijf op deze review is om contact op te nemen met de klantenservice, dat ben ik al teveel aan het doen. Betaal gewoon terug!

Antwort von Betermode
Hanglamp gehaald voor boven de tafel en hij past perfect. Niet te opvallend maar maakt de ruimte wel af.

Antwort von Betermode
Was eerst gewoon aan het rondkijken maar heb uiteindelijk toch besteld. De site voelt clean en simpel, niks verwarrends wat ik wel chill vind.

Antwort von Betermode
De website is echt makkelijk te gebruiken. Ik vind het fijn dat alles simpel is en niet te druk, maakt shoppen minder stressvol.

Antwort von Betermode
Helaas heb ik meerdere mailtjes gestuurd dat ik het product geretourneerd wil hebben. Ze geven 14 dagen de kans om iets retour te sturen, maar reageren zelf niet op het verzoek van het aanmelden voor retour.
Wat nu?

Antwort von Betermode
Regenpak besteld en het werkte echt goed in zware regen. Bleef droog en het voelde niet bulky, waar ik bang voor was.

Antwort von Betermode
Kleine koekoeksklok gekocht gewoon voor de lol en het geeft eigenlijk een leuke vibe aan de kamer. Simpel maar werkt.

Antwort von Betermode
Was niet van plan iets te kopen maar kwam toch terug en heb besteld. Alles voelt gewoon duidelijk en betrouwbaar.

Antwort von Betermode
De bureaulamp is gewoon goed. Makkelijk te verstellen en voelt niet goedkoop of wiebelig zoals andere die ik had.

Antwort von Betermode
Ik vind dat Beter Mode niet correct handelt. Ik heb al meerdere mails gestuurd dat ik graag een product wil retourneren maar ik krijg telkens hetzelfde antwoord of een antwoord voor 25% korting of dat ik een reden van retour moet geven terwijl ik dit al DUIDELIJK had vermeld dat ik dit NIET wil. Ik vind het geen goede service naar klanten toe. Ik ga hier niet meer bestellen, ik wacht nog altijd op mijn terugbetaling en een fatsoenlijk antwoord van hun.

Antwort von Betermode
Beter Mode zijn wat mij betreft gewoon ordinaire oplichters. Het duurt heel lang voordat je je product krijgt en als je wilt retourneren doen ze je een fantastisch aanbod, nl. 25% retour van je aankoopkosten en je betaalt tussen de €6 en €10 aan transportkosten.

Antwort von Betermode
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.