Viktech Bewertungen 91

TrustScore 4 von 5

4.0

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De sidste mange år, har vi haft faste folk gående fra Viktech. Der har været lidt udskiftning, men Viktech har været gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med længere og kortere varsel, til diverse tømrer opgaver. Han viser sig på pladsen og følger op på... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man lovede mig højt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Personaldienstleister
  2. Personalvermittlung
  3. Zeitarbeitsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Viktech er en håndværksvirksomhed, som leverer fleksible personaleløsninger indenfor bygge-, teknik og anlægsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

91 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

god service

god service, godt personale og den bedst oplevelse

22. September 2017

Antwort von Viktech

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os på Trustpilot. Det er vi glade for.

Direktør

Vi har haft folk ude fra Viktech et par gange og det har fungeret godt, det bedste har været at der med kort varsel kunne findes nogle folk til os og vi har både haft gode folk og lidt mindre gode folk men ikke at der har været grund til at skifte dem, der har bare skulle være lidt mere opsyn.

18. September 2017

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har flere gange lejet personale af …

Har flere gange lejet personale af Viktech.
Har kun godt at sige om firmaet,
God dialog om udlejning

Med Venlig Hilsen
Anders Leopold Verup
EL-DAM ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

16. September 2017

Hurtig arbejdskraft

Hurtig levering af arbejdskraft og kundeservicen er god.

14. September 2017

Dygtige maler fra Viktech

Jeg kan kun anbefale Viktech til andre, de folk jeg har til at gå, laver et rigtig flot stykke arbejde og selvom de ikke snakker dansk så har de evnerne til at omgås de andre håndværker på byggepladsen. Jeg har lige afleveret et større boligbyggeri til stor tilfredshed, med Viktech's folk.

13. September 2017

Antwort von Viktech

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lejet mandskab gennem et par …

Jeg har lejet mandskab gennem et par måneder og det har været en god oplevelse.
Dygtige folk og god service fra Viktech's side.

Malerfirmaet Kjøller- Jensen

11. September 2017

super sammenarbejde

super sammenarbejde. kan klart anbefales.

6. September 2017

Kvalificeret arbejdskraft

Fin service, kvalificeret arbejdskraft og hurtig respons. Lidt malurt i bægeret er dog den "service", som vikaren har fået. Fik forkert tøj, sko mv. flere gange, trods det at bureauet allerede havde oplysninger om størrelser. Ydermere virkede vikaren usikker på, hvordan han skulle forholde sig til sit vikariat, regler, aftaler mv. Måske, at han i flere henseender, skulle have være klædt lidt bedre på! Dog stadig en positiv oplevelse, da vikaren rent fagligt lever op til forventningerne!

28. August 2017

Hej Tina

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse på Trustpilot. Det er vi glade for. Vi tager det hele til efterrretning og forsøger at stramme op næste gang!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak for rigtig god behandling!

Vi kontaktede Viktech, da vi var i en meget presset situation. Vi havde prøvet et andet vikar bureau som IKKE levede op til forventningerne, men satsede på trustpilot anmeldelserne herinde stemte overens med hvordan det virkelig var og det GJORDE DE VIRKELIG! Vi har lige afsluttet forløbet som har varet ca 1-2 måneder og vil bestemt kontakte dem igen næste år hvis det bliver aktuelt vi mangler nogle vikarer. Tak til Alexander for at vende hurtigt tilbage når vi fik spørgsmål. Kan bestemt anbefale dem til andre!

24. August 2017

Antwort von Viktech

Dejligt, vi kunne hjælpe dig og du må endelig kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe en anden gang.

Rigtig god weekend.

Viktech

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubrugeligt vikar bureau

Skulle bruge 2 velkvalificerede tømrere til at sætte Troldtekt lofter op på et gymnasium.
Rimeligt nemt arbejde.
Henvendte mig til Viktech ca. 4 uger før jeg skulle bruge dem.
Og hvad fik jeg, nogle aldeles ubrugelige, uengagerede, dovne, mere optaget af rygepauser end opsætning af lofter.
Ligeledes en konsulent der blot meddelte at kunne de ikke bruges kunne jeg bare sende dem hjem, han kunne (ville) ikke skaffe andre.
En total dårlig oplevelse der kostede mig omkring 35000 kr. ekstra i omkostninger for udbedring af forkert opsætning udført af vikarerne.
Gad vide om jeg ønsker at bruge det bureau igen?

27. Juli 2017

Hej Ole

Vi vil gerne beklage den oplevelse, du har haft af Viktech. Vi gør vores bedste for at finde velkvalificerede medarbejdere, og det lykkes ofte. Men nogen gange går det galt, og i de situationer kan vores kunder benytte sig af vores tredags-garanti, hvor de ikke betaler for medarbejderne, hvis det inden for de første tre dage konstateres, at samarbejdet ikke fungerer. I de tilfælde vil vi gøre vores bedste for at finde en ny medarbejder til kunden, hurtigst muligt.

Vi har kigget på historikken i din sag, og er ikke helt enige i din udlægning.

Du bestiller to tømrere hos os d. 7. juni, som starter 19 dage senere, d. 26. juni på pladsen i Virum. Vores konsulent er også til stede på første arbejdsdag for at sikre sig, at de møder til tiden, og for at udlevere værktøj og arbejdstøj til tømrerne. På tredjedagen, d. 29. Juni, ringer ham dig op for at sikre, at alt er som det skal være. Dette bekræfter du, men siger dog samtidig, at du er lidt utilfreds med tømrerne. Vi tilbyder dig, at stille med to tømrere næste dag, som dog ikke taler dansk, hvis du ikke ønsker at fortsætte samarbejdet med de to oprindelige, hvilket du ikke ønsker. Konsulenten følger op per mail senere på dagen og skriver, at du må sige til, hvis der er noget, vi kan gøre.

Et par dage senere kontakter du konsulenten for igen at ytre din utilfredshed over de to tømrere. Konsulenten anbefaler dig igen at sende de to tømrere hjem, så vi kan finde et par nye tømrere hurtigst muligt. Dette ønsker du ikke. Du kontakter os flere gange efterfølgende for at klage, og hver gang har du mulighed for at udskifte dem med et par andre tømrere fra Viktech, hvilket du ikke ønsker.

Mv. Viktech

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very professional and great service

Very professional and great service. They have replied quickly and efficiently to my requests and I am very satisfied with their services so far. The temp they supplied has been a perfect match for the job.

14. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samarbejdet jeg har med Viktech …

Samarbejdet jeg har med Viktech indeholder alle de dele, af det jeg forventer af et vikarfirma.

God dialog inden opstart, hvor forventninger afstemmes.
Info omkring opstart af nye vikarer.
Opfølgning undervejs - både på ledelsesniveau og hos pladsformand.
Årligt møde.

Kan varmt anbefale Viktech. Specielt min konsulent Jørn.

5. Juni 2017

Problemfrie oplevelser

Vi er et lille 3-mands firma. Og havde fået et par større opgaver, vi ikke selv kunne bemande.

Vi har på 2 forskellige projekter gjort brug af Viktech til bemanding af opgaver indenfor el-branchen, vi ikke selv havde kapacitet til at løse pga. travlhed. Vi fik i begge tilfælde stillet mandskab til rådighed med kort frist. De var udstyret med eget værktøj/tøj. De kom til aftalt tid/mødested sammen med Viktechs kontaktperson. Som herefter følger op de følgende dage. Det hele har kørt gnidningsfrit & kvaliteten i de folk vi har fået ud er rimelig. Vi gør gerne brug af Viktech en anden gang.

29. Mai 2017

Viktech

En rigtig god samarbejdspartner! Professionelt styret virksomhed, med nem elektronisk godkendelse af timer. God opfølgning på deres ansatte i hele udlejningsperioden. Vi har i perioder haft den samme udlejningsmand i op til 2 år. Der er altid fuldstændig styr på det kontraktmæssige!
Anders Wivel

17. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr