Jeg fik leveret forkerte varer. Kunne ikke få fat i firmaet som ikke undskyldte men sagde, at de var midt i en "indkøringsperiode". Fik efter meget lang tid de rigtige varer. Selv om jeg havde betalt... Mehr ansehen
Jeg bestilte et par ting hvor jeg skulle bruge en faktura til mit regnskab. Efter talrige opkald og mail har jeg endnu aldrig hørt tilbage fra virksomheden, og dette må betegnes som værende vi... Mehr ansehen
Jeg bestilte tebreve og bekræftelse på , at ordren var modtaget. På hjemmesiden står der. Levering i løbet af 1 -2 dage. Ringede til firmaet efter 14 dage. Ingen svarede i telefonen. Skrev mail et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et whiteboard og diverse småting til kontoret i sidste uge. Varerne kom hurtigere end lovet og der fulgte ekstra gaver med i form af bolcher og chokolade. Før bestillingen havde jeg no... Mehr ansehen
Über Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Og hvis du ikke kan finde det du leder efter, så bare skriv en mail eller ring til vores personlige kundeservice, så finder vi det for dig, og sparer dig for både tid og penge.
Kongevej 1, 8752, Østbirk, Dänemark
- +45 77 34 08 97
- rune@viergroenne.dk
- www.viergroenne.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan ikke blive bedre
Simpel bestilling, skarpe priser og venlig kundeservice - Varerne kom dagen efter som lovet.
Super hurtig levering
Bestilte den ene dag og fik leveret dagen efter. Det er fin service
Tilfreds eller ej!!
Vi her på bureauet, er super tilfredse med den behandling(service) vi har fået af "Vi er Grønne".
Vores produkter kom super hurtig, faktisk dagen efter kl. 10. og det kalder jeg Overklasse Service.
Fantastisk service!
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Bestilte mit whiteboard d. 16/02/2012 og modtog den med posten dagen efter klokken 10.00.
Det er hvad jeg kalder god service!
Meget fin service
Hurtig respons og kvalificeret korrespondance. Fair priser. Har stort set det meste man kan ønske sig til kontoret.
Super service / super produkter!!
Virkelig god service - super gode produkter.
Kan varmt anbefale at man køber sine produkter her.
Hurtig levering, varen helt som forventet, nemt og ikke mindst billigt :-)
Det var en hurtig levering
Hurtig levering og hele tiden opdateret om hvor pakken var.
Lever helt op til vores forventninger - dejligt.
Bestilte et whiteboard, og det blev leveret dagen efter. Overskuelig hjemmeside, der er nem at finde rundt i, og jeg fik en mail om at nu var pakken afsendt. Efterfølgende fik jeg en "personlig" (ikke en standard robot mail) om jeg var tilfreds med produktet og leveringen. Meget fin service, som jeg i den grad anbefaler.
Marianne Täkker Fredericia, DK
Utrolig hurtig levering. Min vare kom næste dags morgen, var godt pakket og det billigste sted at handle til det jeg skulle have. Tak
Rigtig godt
Bestilte Dymo tape som kom hurtigt dagen efter. God vejledning og mail-opfølgning. Rimelige priser. Her vil jeg gerne handle igen. Mvh. Johanna
Perfekt på alle måder.
Jeg bestilte i går eftermiddag nogle bogstøtter over nettet.
Allerede her til morgen (17 timer senere) var varerne ved min hoveddør.
Alt i købet forløb perfekt og muligheden for live-chat var forbilledlig.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos min grønne kontorforsyning. Hurtig, venlig betjening og ikke mindst rimelige priser.
Mvh. Erik Borup Larsen
Billig og hurtig.
Billig toner og levering dagen efter.

Antwort von Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning
Kan ikke være bedre.
Vi er grønne.
Smart hjælp via chat, så får man gode råd og vejledning før man bestiller varer.
Hurtig levering.
Meget, meget tilfredsstillende.
Rita Hansen.
Smertefrit
Bestilte lidt kaffe og andre blandede ting - modtog varerne dagen efter.
Ole Dorf
Billige priser, hurtig og korrekt levering. Her vil jeg handle for eftertiden!
Super service og Lyn hurtig
Jeg fik online hjælp mens jeg shoppede
Jeg fik ordrebekræftelse i samme sekund jeg havde bestilt - senere samme dag bekræftelse på at det var sendt.
Modtog pakken dagen efter bestilling.
Alt var som det skulle være.
Jeg føler mig værdsat og velkommen som kunde
Smertefri levering
Gik 2 dage, så havde jeg pakken. ingen problemer overhovedet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.