Koop je hier een tuinhuis en er gaat iets stuk , krijg je als antwoord het is van 2019 dus koop maar een nieuw. Mijn zoon koct hier een tuinhuis in 2019 nu is het insteekslot kapot en ze kunnen geen... Mehr ansehen
Wonende in een max. 3,5ton woonwijk kon ik geen tuinhuis laten aanleveren. Van Kooten Tuin & Buitenleven bood hier de geschikte oplossing gezien ik het pakket bij hun kon ophalen en hierbij de nod... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super ontvangst in Wommelgem Voor de gesprekken begonnen werd kopje koffie aangeboden. Duidelijke en faire uitleg gekregen Levering ook top volgens afspraak Enige opmerking die ik zou kunnen make... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hallo, Wij willen Van Kooten Tuin en Buiten bij iedereen aanbevelen die een blokhut of tuinhuis wil kopen. Dit vanwege de uitstekende service en vriendelijkheid die het bedrijf aan ons heeft geto... Mehr ansehen
Über Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Vom Unternehmen geschrieben
Blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, complete tuinkamers, kapschuren en alle soorten tuinhout vindt u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.; met overdekte showrooms in NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven. Door het zeer diverse assortiment en een breed tuinaanbod, is voor elk persoonlijk doeleinde de ideale tuinbeleving haalbaar en maakbaar. Van houten bergruimte tot aluminium overkapping, carport of strakke tuinkamer. U vergroot uw persoonlijke leefomgeving en tovert uw tuin om tot een ware buitenbeleving voor uzelf, familie en vrienden. In maatwerk zijn we sterk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze website vindt u het gehele assortiment van Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.. Bekijkt u uw toekomstige blokhut, veranda, overkapping, chalet of luxe buitenverblijf liever in een van onze sfeervolle overdekte showrooms, dan bent u van harte welkom en staan onze medewerkers voor u klaar. Van Kooten Tuin & Buiten Leven levert tuinmaterialen in vele soorten tuinhout en voor vele buitentoepassingen; Douglas hout, hardhout, vlonderplanken, vurenhout, zweedsrabat, schuttingen, palen, tuinhekken, gordingen en regels. De experts van Van Kooten Tuin & Buiten Leven helpen u de juiste keuzes te maken. Afhankelijk van uw wens of project nemen zij u mee in de wereld van Buiten Leven en helpen zij uw dromen waar te maken.
Autolei 315, 2160, Wommelgem, Belgien
- +32 (0) 33 55 25 55
- marketing@vankootentuinenbuitenleven.nl
- www.vankootentuinenbuitenleven.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Super naverkoopsdienst
Super naverkoopsdienst, enkel zou ik de manual montage iets uitbreiden. Maar da's positieve kritiek, ik meld hen zeker wat ik gedaan heb.
Leuke klanten ervaring en snelle…
Leuke klanten ervaring en snelle levering.
Ik heb een Napoleon bbq ( gemonteerd…
Ik heb een Napoleon bbq ( gemonteerd showroommodel ) gekocht en heb daarvoor transportkosten betaald .
Ik had verwacht dat deze netjes en vrij van risico op schade geleverd zou worden. Ik schrok wel even toen ik de chauffeur mijn straat zag inrijden. Daar stond mijn bbq gemonteerd op een palet bovenop een stapel hout. Vastgemaakt met spanriemen en verder niet beschermd. Gelukkig was er buiten een kleine kras niets aan.Ik had ook medelijden met de chauffeur die trouwens heel vriendelijk en behulpzaam was,die toch wat toeren heeft moeten uithalen om de bbq van de vrachtwagen te halen ( deze was hoog gestapeld) in de regen. Verder ben ik wel heel tevreden van de bbq,een topper.
De bezorgen was onvriendelijk en…
De bezorgen was onvriendelijk en plaatste een loodzwaar pakket pal voor de ingang. Hij weigerde mee te helpen zogezegd daar hij rugpijn had. Service ZERO!!!!!

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Lekkend tuinhuis geplaatst door Van Kooten!
In juli 2019 tuinhuis geplaatst dat aangekocht was in Wommelgem en deze laten plaatsen door Van Kooten.
Na drie maanden en dit met de eerste regenbui hadden we al prijs het dak zo lek als een vergiet!
Wij belden meermaals en mailden naar de firma maar kregen daar als antwoord dat er geen garantie is op dakleer(asfalt) m.a.w.of dit dan niet telt in garantie en dit na geplaatst te zijn door eigen mensen van Van Kooten.
We zijn nu een maand verder en ze laten niets van zich horen noemen ze dit na service?
Ik concludeer hier uit! Wil je u laten …... koop dan bij Van Kooten

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Goederen werden veertien dagen later…
Goederen werden veertien dagen later geleverd dan beloofd.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Plaatsing van tuinhuis niet op afspraak…
Minpunt: Plaatsing van tuinhuis niet volgens afspraak geplaatst.
Data van plaatsing is enkele keren verandert
( niet prettig voor klant )
- Plaatsing zelf is evenwel goed verlopen.
- Kwaliteit is niets op aan te merken
- Mensen die komen plaatsen 100% ok
Goede service maar slechte kwaliteit
Klantvriendelijk maar slechte kwaliteit. We hadden op de website een tuinhuis gezien dat we heel mooi vonden. Voor de zekerheid toch langsgegaan in de winkel in Wommelgem om alles te bestellen. Op de website stond dat het tuinhuis geïmpregeneerd kon worden wat voor ons van groot belang was. Eens besteld kregen we een aantal dagen later telefoon dat dit toch niet mogelijk was. Toen kregen we de aanbieding een aantal producten gratis te krijgen ter compensatie. Achteraf bleek dit niet gratis maar aan vermindering te zijn. Jammer maar het was beter als niets. Tuinhuis werd heel mooi geleverd maar eens we het in elkaar aan het zetten zijn blijken veel rabatten beschadigd of afgebroken te zijn, veel planken zijn krom, lengte van bepaalde balken kloppen niet ... Kortom vriendelijk personeel in de vestiging in Wommelgem maar slechte kwaliteit tuinhuis. Jammer!

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Bij aankoop en levering van onze…
Bij aankoop en levering van onze aankoop stelden wij vast dat er elementen bij het plaatsen ontbraken.
Na 1 mail en ter plaatse te zijn geweest werd er een bestelbon opgemaakt om de nodige elementen na te leveren, ook werd er een pot verf meegegeven om de planken te impregneren.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Goede kwaliteit en duidelijke afspraken. De online 3d planner is een grote meerwaarde om je idee uit te werken.
Voldoende extra materiaal voorzien voor de afwerking.
Het was soms een beetje zoeken in de verschillende planken en op de plannen. Dus zeker eerst alles goed sorteren en orderen. De ruwbouw stond op één dag onder dak en dit op mijn ééntje. Het kliksysteem is zeer eenvoudig en werkt snel en efficient.
Ik raad zeker Van Kooten Tuin en Buiten leven aan !

Aluminium veranda / carport
Het duurde even alvorens we werden geholpen in de winkel, maar daarna verliep alles zeer vlot. De verkoper was behulpzaam, de bestelling werd sneller geleverd dan verwacht (maar wel na telefonische afspraak) en de veranda liet zich goed monteren. De handleiding had nog iets duidelijker mogen zijn, maar het is wel doenbaar. Alle onderdelen waren aanwezig, er waren geen beschadigingen en de kwaliteit leek ons dik oké. Wij zijn tevreden!

Goede totaalervaring
Goede ervaring met de verkoper.
Zonder problemen de levering kunnen uitstellen.
Nadien werden alle leveringsafpraken gerespecteerd.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
ben heel gelukkig met de overkapping

goed en correct geholpen

Heel goede service
Heel goede service. Alles netjes op tijd en goed materiaal wij zij heel content van dit bedrijf .mvg mevr Lemmens

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
na onderhandeling een correcte prijs…
na onderhandeling een correcte prijs gekregen zoals vermeld op de atvertentie's ,levering correct en zelfs vroeger dan gepland.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Zeker een aanrader kwaliteit en service…
Zeker een aanrader kwaliteit en service en klantvriendelijk.

Niet volgges verwachting
Sorry maar de kwaliteit van het tuinhuisje beantwoord zeker niet aan onze verwachtingen. Veel planken en ook de deuren waren getrokken van het vocht. Een beetje minder handige kan nooit dit huisje monteren. Na de klacht over de getrokken deur kregen we een deur "fixateur"???
Niks mee aan te vangen, we hebben zelf een truukje toegepast zodat we de deur wel kunnen monteren. De uitleg van montage was ook zeer summier. We merken wel, door de prijs, dat dit product reeds een tijdje in de verpakking lag te wachten op verkoop. Jammer want een vorig huisje van Makro was een betere koop kwestie de voorgenoemde zaken.
Een mening wil ook zeggen wanneer het niet goed is het mag gezegd worden.
Een vriendelijke goede dag gewenst.

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
De verkopers weten spijtig genoeg niet…
De verkopers weten spijtig genoeg niet wat ze verkopen, en hebben zeker nog nooit een montage gedaan van een tuinhuis. Als men U aanraad om gootplanken bij te bestellen voor €80 en dit huisje is reeds voorzien van de nodige gootplanken en U dan word voorgesteld om deze terug binnen te brengen aan een bedrag -30% en dan de melding krijgt van steekt die in U koffer Mijnheer een lengte van 4m dan stel ik me toch ernstige vragen.Ik zou nooit nog een tuinhuis bij van kooten bestellen.
Op inlichtingen weten ze geen antwoord en moeten het steeds navragen bij de leverancier als eveneens een zeer summier plan, waar dan nog een deel van ontbreekt bij de levering.
Het pakket werd goed geleverd maar bij de opbouw bleek snel dat er delen ontbraken.
Conclusie :Zeer ontevreden klant

Antwort von Van Kooten Tuin & Buiten Leven België
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.