Van De Moer Instruments Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na mijn aankoop van een Yamaha Avantgrand N3 piano in Aalst, heb ik gisteren opnieuw een prachtige aankoop mogen doen bij Van De Moer in Antwerpen: een Martin 000-42 Standard. 🎸 Het was ev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst gehad. Hebben mijn gitaar perfect hersteld en mij goed geinformeerd hoe dat proces liep en wat ik kon verwachten. Bij ophaling een extra gitaareffect gekocht e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een budget Telecaster nodig voor het type nek en single coils eens te proberen. Ondanks de beperkte selectie in de kleinere winkel in Antwerpen uitermate tevreden van de prijs/kwaliteit van wat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een vriendelijke, zachtmoedige verkoper met ruime em actuele kennis over instrumenten en toebehoren en dan over de markt van muziekinstrumenten en fabrikanten. Een persoonlijke aanpak zonder koopsdru... Mehr ansehen

1. Musikinstrumentengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.

Hervorragend

Alle Bewertungen

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Un magasin à l'écoute des visiteurs

J'avais vu sur leur site internet que je pouvais y trouver un double deck CD "DJ", pas facile ... à Namur, impossible! J'y suis allé le 18/02. Nicolas, très sympathique, a constaté après vérification qu'il ne pouvais pas me fournir cette appareil, mais m'a envoyé chez TX3 à Aalst également; et là j'ai trouvé ce que je cherchais. Mille mercis pour ce conseil qu'il m'a donné

21. Februar 2026

Guitar case

Delivery took a bit longer as the product wasn’t in stock, but otherwise everything went smoothly and the price was good!

27. Januar 2026

Een hele fijne ervaring

Een hele fijne ervaring, daar voel je je als klant echt wel koning, een professionele uitleg en met de nodige tijd over drums was hetgeen ik zocht en gekregen!

Bedankt!

Een aanrader

Peter B.

27. Januar 2026

Behulpzaam

Altijd vriendelijke en behulpzame mensen in de winkel. Er hangt een gezellige sfeer en ze nemen echt de tijd om je te helpen. Een aanrader voor wie op zoek is naar goede service en mooie instrumenten.

12. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eind goed, al goed!!

Bestelling werd gedaan op 28 november. 4 december heb ik zelf een mail verzonden met de vraag wanneer geleverd werd. Daar antwoord op gekregen. 10 december nog een mail verzonden met vraag waar mijn bestelling blijft. Dan pas begint de afwerking ervan, met finaal de levering op 13 december. Dus eind goed al goed, maar enige communicatie uitgaande van Van de Moer zelf, rond stand van zake had hier wel op zijn plaats geweest.

13. Dezember 2025
Van De Moer Instruments-Logo

Antwort von Van De Moer Instruments

Beste Paul

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom je bestelling niet verliep zoals het hoort. Je hebt volledig gelijk: we hadden je proactief op de hoogte moeten stellen van de status, in plaats van te wachten op jouw bericht.

We zijn blij dat uw bestelling uiteindelijk goed is aangekomen, maar we nemen je opmerking over de informatievoorziening intern mee om onze service te verbeteren. We hopen je een volgende keer een vlekkeloze ervaring te kunnen bieden.

Tom
Van de Moer Instruments

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima prijzen en snelle verzending!

Prima prijzen, snelle levering via DPD en snelle reactie op vragen. Van De Moer instruments is dan ook een goed alternatief voor online reuzen zoals Thomann en Music Store Professional! En als je in België woont zijn er een aantal winkels die zeker een bezoekje waard zijn.

12. Dezember 2025

Super service

Wat een goede service, ruim de tijd gekregen om te testen, super klantvriendelijk, vakmanschap 100%. Hier ga je alleen naar buiten met de beste service en natuurlijk een prachtige gitaar 😆
Groetjes Siemen

20. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr