Elsker elsker elsker!! Champagne showet hele vejen! Kæmpe oplevelse alle pengene værd! Go Extreme or go home. Alle ens spørgsmål bliver besvaret med det samme af de skønne guider. Specielt sandra har... Mehr ansehen
sunny beach!! verkligen det finaste och bästa stället jag vart på, magaluf kan hänga sig i granen! haft så kul både under alla events och partykvällar. sen får vi inte glömma de finaste guiderna Frid... Mehr ansehen
Skönaste guiderna Olivia & Martina som alltid var hjälpsamma och ställde upp samt kunde svara på frågor dygnet runt! Kunde verkligen inte fått bättre guider i magaluf. Vid samtal med andra researra... Mehr ansehen
Vi har haft bästa veckan på Sunny Beach!! Tusen tusen gånger roligare här än i Magaluf. Allting har varit så himla kul, så bra events och ute kvällar. Sen har vi haft bästa guiderna ofc, Bella och Fri... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
om jag hade haft chansen hade jag tagit nästa flyg
Hade den bästa veckan och jag önskar jag kunde åka tillbaks. Guiderna var sjukt härliga, dem fanns där när man behövde dem och dem var bara helt fantastiska! Eventen var också riktigt bra, något man kunde göra nästan varje dag. Lätt den bästa resan jag gjort, tack för allt!!!
Bästa studentresan!!!!
Vi åkte med Uptours första veckan av sommaren och det var sjukt roligt!
Sebastian och Hampus är sjukt duktiga!!
VIP-bandet vad en sak som gjorde det hela resan bättre med rabatter och liknande.
Vi kommer absolut åka med Uptours igen!
Tack!! / 8 glada helsingborgare!!
Bästa resan jag gjort!
En av de roligaste veckorna i mitt liv tack vare Uptours! Hade verkligen kunnat göra om de!
Vill tillbaka
Sjukt underbar vecka! Jätte roliga event och riktigt härliga guider! Vill bara bli frisk och åka tillbaka igen!!
Sjukligt bra vecka!
Härliga event, bästa guiderna någonsin, fri bar, happy hour. Kan det bli bättre?
Värt vartenda blåmärke, bakfylla och böter ;)
just Keep Calm And Be Awesome 👌
Sjukt rolig vecka!!
UpTours var helt över mina förväntningar! Bra service 24/7, härliga guider som var professionella samtidigt som de kunde möta en på "kompis-nivå". Jag rekommenderar verkligen detta till alla som vill ha en sjukt rolig festresa! :)
Stort TACK!
Tack som fan
Åkte ner på den bästa veckan i mitt liv. Verkligen 100 ggr bättre än vad jag förväntat mig. Mysigt upplägg med events allt kändes verkligen spikat och det tog inte lång tid innan man kunde känna sig "hemma" i sunny. Riktigt schyssta guider, saknar dem lite nu :)
Ses igen i augusti?`:D
Där va man bjuden!
Sjukt roligt att komma ner till Sunny beach och känna sig välkommen av alla och speciellt guiderna som verkligen bjöd på sig själva och gjorde resan betydligt mycket bättre än vad den hade kunnat bli. Om du överväger att åka till Sunny beach så överväg inte längre utan bara kör för du lär ha en underbar resa med Uptours och deras underbara guider som lär dra mer er till alla underbara event. HALLA
Fantastisk resa!
Bästa vecka i mitt liv! Tackar alla som jobbar på uptours och alla fina människor jag träffade där!! Rekommenderar uptours!!!
Helt underbart
Jag är nu hemkommen efter en vecka med uptours och det har varit så sjukt bra! Reseguiderna tog hand om gästerna helt fenomenalt och alla event var svårslagna! 5 av 5 stjärnor!
En magisk vecka!
Åkte till sunny beach med UP Tours och de va e otroligt bra resa! Alla planerade aktiviteter på både kvällar och vissa dagar gillade jag väldigt mycket. Även guiderna va fantastiska som verkligen blev "en i gänget". HALLA
Dock när vi åkte, den första veckan i juni 2014, hade vi dåligt väder. Bara en heldag med sol och två med både sol och moln. Ett minus!
Men tänk då hur himla bra de hade varit med bra väder!!
Detta va en otrolig resa jag aldrig kommer glömma.
Ett minne för livet
Åkte 1 vecka med Uptours till Sunny Beach och det är något jag aldrig kommer att glömma.
Ifall du gillar att festa, träffa nya människor, sola och bada då ska du definitivt boka en resa hit! Guiderna var riktigt schyssta och dom va med oss på alla fester och events.
5/5
Grym resa!
Åkte med uptours 2 veckor till Sunny beach, galna events, vilda fester, goa guider. Bättre blir det inte!
Fantastisk vecka i Sunny Beach!
Jag och några tjejkompisar åkte med UPtours till Sunny beach i mitten av sommaren och jag är SÅ nöjd med hela resan.
Guidernas engagemang var fantastiskt och man kände sig verkligen trygg. De fanns till hands dygnet runt och informerade om allt viktigt, de följde även med på alla event som vi gick på, t.ex pubcrawl och full moon party (åker ni dit så MÅSTE ni följa med på dessa två event, så sjukt roliga!)
Om jag ska säga något negativt så var maten på hotellet inte så bra (vi bodde på Kalina garden) men det var väl ändå okej med tanke på det låga priset för resan.
Veckan i Sunny beach var den roligaste jag någonsin varit med om, och vi planerar redan inför att åka nästa sommar igen! Med uptours, givetvis.
Grymt bra resa!
Tyckte allt var awesome så fort vi kom ner till Sunny. Riktigt bra resa! Och ett stort tack till guiderna Sebbe x 2 som gjorde resan oförglömlig :)
Awesome !!!!!!!!
Fy fan vad det var roligt! Lätt den bästa veckan i mitt liv :) kommer att resa med er nästa år igen men får se vart :)
Riktigt bra resa! Hade väldigt kul därnere:)!
Det var en väldigt bra resa! Hade extremt kul :)!
Bästa kvällen
Det bästa jag och mina vänner gjorde under våra veckor i Sunny Beach var en BBQ-fest som Uptours anordnade. Vi blev uppmötta av Sebastian som visade oss vägen dit. Efter det blev vi hela kvällen servade med god mat och dricka. En kväll vi alltid kommer minnas som rolig och utmärkt service. Speciellt tack till Sebastian som tipsade oss om detta, vi alla är supernöjda!
Riktigt bra resa
Men hotelet var för stränga och det lilla minsta felet du gör så är det böter...
Oförglömlig resa!!
Sjukaste festerna? Galnaste människorna?
Då är sunny beach det bästa stället, åk med uptours och upplev sunny beach på en helt annan nivå, du kommer ha den roligaste tiden i ditt liv om du är en party sugen person!! Kan inte sätta ord på min resa men den var galet bra!! Man vill inte missa en vecka i sunny beach.... Tack till vår guide Sebastian Noveni som gjorde veckan till något alldeles extra!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.