Fremragende service. Meget venligt og kvalificeret personale. Hjælper på trods af at man kommer lige ved lukketid. Får lavet alle mine reperationer her og er tilfreds både med arbejde og pris. E... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fået leveret et sæt vinterhjul til min Mazda CX30, fra et tysk dækfirma. Efter ca 400 km vises funktionsfejl i tpms systemet. Uni-auto udbedrer fejlen, men efter ca 400 km er den samme fe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev anbefalet værkstedet af en forhandler i Silkeborg, da jeg efter skifte til nye sommerdæk hos andet værksted, oplevede at bilen ikke kørte lige ud som den skal. Uni Auto formede hurtigt a... Mehr ansehen
Poul Larsens vej 18, 8600, Silkeborg, Dänemark
Fantastisk værksted for personbiler. Morten og Jeanette driver et super professionelt værksted med en masse dygtige og dedikerede medarbejdere, og de er altid imødekommende og hjælpsomme med at løse ens udfordringer, uanset hvilke man kommer med. Desuden er de meget fleksible med at finde plads i kalenderen så det hele passer sammen

Antwort von Uni Auto A/S
Uni Auto formede hurtigt at finde problemet og løste det med det samme.
Derfor kan jeg kun varmt anbefale dem.

Antwort von Uni Auto A/S
Altid gode service og jeg ved min bil er i gode hænder og kører gerne fra Ikast for at lave min bil. Tak til Morten og hans team
Hilsen Benjamin

Antwort von Uni Auto A/S
Har nu brugt dette værksted i en lang årrække og har altid været super godt tilfreds. Venligt og flinkt personale, der altid er villig til at hjælpe og finde gode løsninger. Mine allerbedste anbefalinger.

Antwort von Uni Auto A/S
Nå, sidder og venter på ombytning af sommer til vinterhjul (ja ja lidt sent, men NY bil :-) Sjældent har jeg oplevet så stor kundeservice som her. Havde egentlig tid til i morgen, men da det så pludselig passede bedre i mit kram i dag, ringede jeg kl 15:50 til Uni-Auto og forespurgte om det på nogen måde kunne klares i dag - SELVFØLGELIG - var svaret, 2 “mand høj” er netop sat på opgaven her “5 min. i lukketid” Det er F…… hvad jeg kalder kundeservice. Er glad for at have valgt deres dækhotel, så har jeg en undskyldning for snart at komme igen!!!

Antwort von Uni Auto A/S
Genialt værksted, jeg har brugt det siden jeg blev 18 år, og jeg er aldrig gået skuffet derfra! Kan kun anbefales

Antwort von Uni Auto A/S
Uni-auto udbedrer fejlen, men efter ca 400 km er den samme fejl tilbage.
Jeg får, af Uni-auto, en kreditnota på hele fakturaen beløb.
Det er da god stil.

Antwort von Uni Auto A/S
Har nu flere gange (senest i dag) været hos Uni Auto og hver gang har servicen været ud over det sædvanlige!
Super fleksibilitet og hurtig hjælp.
Resultaterne af arbejdet ligeledes altid i top.

Antwort von Uni Auto A/S
Hele min familie bruger uniauto efter jeg besøgte dem for en del år siden.
De har styr på det de laver samt er utrolig flinke og rare!
Kan 100% anbefale dem til alle.
Og det gør jeg også!
Hilsen Peter g.

Antwort von Uni Auto A/S
Fik skiftet en servopumpe hos uni auto, samt. Motorophæng, som en forhandler betalte jf. Reklemationsretten. Først smider de en brugt servopumpe i, som ikke dur, bilen er hos dem i tre dage, bagefter siger de til mig, at man ikke længere kan få fat på Motorophæng til den årgang. Ringer så selv til audi, som siger dette ikke passer, og at de har Motorophæng hjemme. Det viser sig så, at det er nogle uoriginale de vil sætte i, på trods af, at originale var aftalen. Servopumpe skulle være ny, men viste sig at være brugt, og ej duede. Så henter en bil efter tre dage, hvor Intet virkede... Måtte køre derop igen efter en uge, og igen få overståede skiftet. Et halvt år efter dur servopumpe ikke. Min kæreste, som er er mekaniker, ser at remskiven ikke har været spændt, hvorfor den så er rendt løs, og har smadret servopumpen. Vi ringer til uni auto, hvoraf vi dokumentere med billeder, hvor man tydeligt kan se, at dette skyldes en uspændt remskive, som har smadret servopumpen, som lægger olie nu, hvilket skyldes, at den den er påmonteret forkert og yderligere virker den 'nye' servopumpe jo heller ikke når den spilder olie . Uni auto vil ikke dække, da vi jo har kørt i bilen et halvt år, som de siger. Min kæreste oplyser dem, at vi har et 2 års reklemation på reperationer, og at en remskive ikke kan gå løs af sig selv. Uni auto benægter endvidere, at de kan se rillerne på remskiven, på trods af, at dette absolut ikke kan undgås, at kunne se. Hvis jeg kunne, ville jeg have vedhæftet et billede herfor.
Vi skal nu selv betale 6000kr for at få lavet vores servopumpe, samt få skiftet remskiven, pga. Deres mekanikere ikke har spændt remskiven ordentlig.
Så det blev en dyr omgang, at få uni auto til at 'reparere' vores bil.. Så hav lige en ekstra opsparing på kontoen, hvis du vælger dette sted...
Svar til Jeanette fra uni auto:
Punkt et, så har han aldrig truede med noget som helst. Vi fortalte blot, at vi vil lave en anmeldelse på trustpilot, idet vi ville advare andre om jeres værksted.
Punkt to: så har den jo ikke kørt upåklageligt, idet alt servoolien er smidt, hvilket jo naturligvis er sket over en længere periode.
Punkt tre.: så havde han bilen skilt ad, idet han troede det var motoren det var galt med (der er en mislyd), men finder så tilfældigvis ud af, midt i processen, at det er servopumpen, der er stået af, idet alt olien er smidt, hvilket skyldes, at remskiven IKKE var spændt, som vi tager billeder af med det samme, og sender til jer, hvoraf i blot benægte. Dette har gjort til, at servopumpen er løbet tør for olie, og nu ikke virker. Derfor skal vi til at betale et værksted for at skifte denne, inkl. Ny remskive.
Dette er Jeres fejl, at remskiven ikke har været spændt, da i monterede remskiven, som nu har ødelagt servopumpen. En ny servopumpe inkl moms koster 5000kr og dertil kommer ny servoolie og remskive. Så 6000kr er faktisk sat lavt. Det skal Vi til at betale nu.
Vi har snakket med 3 forskellige værksteder, hvor alle kan se, at fejlen skyldes en remskive der er løbet løs, og ej har været spændt. I er sjovt nok de eneste, som ikke kan se det
...... Føj.. Og så den forvrænget version du beskriver nedenstående, det klæder jer da bare endnu mindre.
Håber virkelig at folk overvejer grundigt, at bruge jer til at reparere deres biler, idet i fra en kant af, fraskriver jer alt ansvar på det i laver. I lyver så ydermere også 🤔 og jeg kan da også se på tidl. Anmeldelser, at vi absolut ikke er de eneste, som har været uheldige med jer.
Opdatering: nu skal du lige huske at vi har sendt dokumentation - så det er en løgn igen.
I har også monteret den givne remskive, som er skylden til den ødelagte pumpe, og i har også monteret den pumpe, som ikke dur.
Vi har billede dokumentation på det hele. Jeg kan desværre ikke vedhæfte billede herinde, men havde det været en mulighed, så havde jeg skam også
gjort det

Antwort von Uni Auto A/S
Har igen fået lavet div ting ved min bil hos Uni Auto...og IGEN til stor tilfredhed..:))
De er utrolig hjælpsomme, dygtige og løser ALTID problemerne..
Uni Auto får mine BEDSTE anbefalinger
Henrik

Antwort von Uni Auto A/S
service var i top. De var hurtige og effektive med deres arbejde, men også billigt. Kan varmt anbefales

Antwort von Uni Auto A/S
Jeg købte en Volvo V70 in oktober, 2018 hos Silkeborg Bilsalg. Den er 7 år gammel, i god stand. Jeg bemærkede, at der lød noget støj fra den højre baghjul, men sælgeren reagerede ikke. En uge senere, da jeg tog imod bilen, var støjet stadigvæk uændret. Handleren vidste ikke, om bilen var undervognsbehandlet, sagde, der var kun en tændingsnøgle til Volvoen, kunne ikke finde nøgle til aftageligt anhængertræk. Ved gennemgang af bilen hos min automekaniker fik jeg at vide, at bremsen skulle repareres. Desuden konstaterede jeg også, at den højre fordør kunne ikke lukkes. Jeg kontaktede bilforhandleren, der henviste mig til værksted Uni Auto A/S. Bremsen blev repareret, og låsen af den højre fordør byttet, ifølge mekaniker hos Uni Auto. Jeg konstaterede kun derhjemme, at døren stadigvæk ikke kunne lukkes. Jeg bor i Nordjylland, så ønskede jeg ikke at køre tilbage til Silkeborg igen. Min bekendte automekaniker her i nærheden har kontaktet Uni Auto flere gang siden oktober, og bedt dem om at sende en ny lås til bilen. De lovede at det sendes, men låsen aldrig ankommet. - Det er utroligt, og fuldstændig uacceptabelt, synes jeg. Hold du dig fra dem så længe som muligt!

Fremragende service.
En trailer, hvor stikket skulle justeres for der kom lys, blev ordnet øjeblikkelig - uden beregning.
Stor anbefaling til UNi Auto
Jens Nielsen

Antwort von Uni Auto A/S
En regning, som uoplyst fordobles fra licitationen på Autobutler til den præsenteres for mig, det tror jeg de fleste vil stille spørgsmålstegn ved - det gjorde jeg ihvertfald. Tingene sad fast på min gamle Volvo, ok, og der var et par ekstra ting jeg bad dem om at lave. Men det er altså nødvendigt, at kunden løbende accepterer, når der er væsentlige ændringer til en prisaftale indgået på forhånd. Et par rolige meningsudvekslinger og en pragmatisk tilgang fra direktøren, gav os et fælles ståsted for en god løsning. Direktøren blev tilfreds og det blev jeg også, så tak for at i medvirkede til en god løsning. Jeg kommer igen.

Antwort von Uni Auto A/S
Vi er rigtig glade for at bruge Uni Auto og kan kun anbefale dem
Oplever kun god service og fair priser
Mvh
Claus Lund
Holmland Biler

Antwort von Uni Auto A/S
Uni Auto leverer altid upåklagelig service, holder hvad de lover, laver kvalitet til prisen og jeg kan varmt anbefale dem.
Var hos Uni auto juli md. inden Italien tur for at få skiftet olie + filter. Havde selv olie/filter med for at nedbringe udgifter. Fik det skiftet og tog på ferie. Igår d. 21/9 var min bil til stort service hos VW Silkeborg hvor jeg bliver ringet op af mekaniker der siger at olien drypper fra filter og at da han fjernede det sad to tætningsringe. Den gamle var ikke blevet fjernet. Ringer idag til Uni for at fortælle dem det, for jeg svaret er der taget billeder-nej. Så kan vi ik gøre noget selvom jeg stod og fortalte min oplevelse. Måske han lige ku tale med mekaniker hos VW istedet for at få afsluttet hurtigst mulig. Det er et filter og 300kr. vi snakker om. Meget dårligt. Vil fortælle om den dårlige udskiftning af filter og er da ligeglad med de penge, men lange forklaringer kan jeg ik bruge til noget. Amatører.
Opdatering, ved ikke hvad det svar har med fejl montering og ingen dansk kundskaber. Selvfølgelig kom jeg tilbage, men det kunne bestemt ikke passe hvad jeg fortalte. Nu havde VW lavet det så ...

Antwort von Uni Auto A/S
Mine vinduesvisker gik i stå midt på ruden. Jeg ringede for at høre om værkstedet havde tid til at se på det.
Jeg kom og en mekaniker kom ud for at tjekke sikringer. Det var ikke der det var galt. Han fik åbnet kølerhjelmen og kiggede på viskermotoren. Mekanikeren kunne godt få viskerne til at køre når han tryggede på viskemotoren. Hans konklusion blev, at der skulle ny viskemotor på.
Han ville undersøge om der kunne skaffes en brugt via autoophug.
Da denne (autoophug) ikke vente tilbage, lejede jeg en bil, til dagen efter, så bilen stod på værkstedet,
Mekanikeren prøvede inden jeg kørte i den lejede bil, at forsøge at sætte viskemotoren fast med strips, men kunne ikke lade sig gøre.
Jeg kørte i den lejede bil og blev ringet op dagen efter, at der ikke kunne skaffes en brugt viskemotor, så der skulle en ny på.( i første omgang lød det absolut ikke som en problem at skaffe en brugt viskemotor)
Det ville koste 1500 kr + moms og arbejdsløn.
Jeg valgte at hente min bil, uden at få den lavet og lagde 650 kr for leje af bil og en halv times arbejdsløn :-(
Nu er min viskemotor sat fast med strips og fungere upåklageligt. SÅ viskemotoren er IKKE defekt.
Det kunne en mekaniker vel også have gjort.............................og jeg kunne have lagt 2500 kr for noget der ikke var nødvendigt !

Antwort von Uni Auto A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.