Tweedehands Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kopiëren producten van websites van bedrijven en bieden dan de producten tegen hoge kortingen aan. Niet mee in zee gaan!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

goedkope MOET WEG Kitchenaid gekocht van verkoper (1e Belletje had moeten rinkelen 🙁) en via whatsapp verder gecommuniceerd: verkoper was net gescheiden uit Aarschot naar Zwolle verhuisd - geld nodi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aan beginnen! Is een malafide website! Want: - na aanmaken account kun je een explosie aan spam verwachten in je mailbox - Contact niet mogelijk (capcha is vereist maar die kun je nerg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel fraude en niet te melden via de site. Tweedehands bevat relatief gezien veel fraudeurs die vervalste of defecte producten aanbieden. Spijtig genoeg kan je via de site niks melden, enkel via de... Mehr ansehen

1. Online-Marktplatz
  2. Gutscheinservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tweedehands.Net is wél helemaal gratis! Al meer dan 700.000 gebruikers in Nederland én België! Start vandaag nog met gratis adverteren!

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is een hele slechte bedrijf

Het is een hele slechte bedrijf. Als je een normale advertentie plaatst, word je iedere keer eruit geknikkerd. Heb vandaag wel 12 keer geplaatst en toch gooien ze eruit zonder communicatie. Ik raad ten zeerste af om daar te adverteren. Gekke bedrijf.

21. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oplichters kunnen gewoon hun gang gaan op deze site.

Bedrijf geeft aan zich nog meer bezig te houden met het weren van oplichters. In de praktijk blijkt echter dat deze toezegging meer voor de bühne is en dat ze na herhaalde meldingen over een duidelijk geval van oplichters die gebruik maken van hun site geen enkele actie ondernemen. Ook wordt er niets teruggekoppeld nav de meldingen.

23. Februar 2024

Veel oplichters actief hier

Veel oplichters actief hier! Nep profielen.En ze doen er niks mee zielige figuren bij tweedehands.net Is zeker geen aanrader om te kopen hier zo.

12. Januar 2024

Zeer slechte site.

Zeer slechte site.
Ik wil nu mijn advertenties eraf halen, maar dat lukt niet.
Kan er niet bij. DE site zegt dat die er niet zijn

10. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben het helemaal eens met jullie…

Ik ben het helemaal eens met jullie allemaal. Ik heb 3 dagen terug een pup gekocht €165. Nu zeggen ik moest verzending van de pup ook betalen (€65). Ik dacht oké cool. Later ik krijg ik nog een mail. En zeggen ze van ja de pup die verzonden en geleverd moet worden bij jullie. Is in een ijzeren kist. Het moet eingelijk in. Een elektrische kist. Die kon je huren voor €200 en je hebt een verzekering nodig voor als er iets gebeurd met de pup. Dat kost €310. In totaal was het €510. En ze zeiden ook bij de levering van de pup krijg je 99.8% van je geld terug. Nu zeggen ze de pup is onderweg. Ik wacht een heel dag lang. De volgende ochtend zeggen ze van je je pup mist nog een quarantaine document die kost €660. Ik heb die natuurlijk niet betaald. Want ik zeker als ik dat betaal gaan ze nog met iets anders komen. Dus ik heb net €700 verloren aan niks. Ik zeg jullie alvast blijf weg van deze site!!!!! Dit wil je echt niet meemaken

16. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is een vreselijke slechte website

Het is een vreselijke slechte website. Iedere keer als je een advertentie plaatst wordt je eruit gegooid zonder pardon. En je krijgt ook nooit respons. Waardeloos is Tweedehands.net. Ik raad dit te zeerste af!!

9. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

100% nep (erotiek gedeelte)

Deze site staat in de categorie Erotiek vol met nep advertenties, zeg gerust 100%, reageer je op een advertentie krijg je steen vast een automatisch antwoord die je verleid om op een oplichters pagina in te schrijven.
Zet je zelf een advertentie krijg je heel af en toe een bericht die je wederom verleidt om op een oplichters pagina in te loggen.
Dus vermijden deze site, allemaal nep.

6. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens mij werkt de site niet meer.

De schietsport sectie is op 4 computers die wij gebruiken al 2 weken onveranderd (komen geen advertenties bij).
Een advertentie toevoegen lukt, maar dan vind ik hem niet terug tussen de advertenties.
Ik denk dat deze site geen enkele ondersteuning meer heeft en niet meer goed werkt.

contactformulier werkt niet, dus onmogelijk kan ik iets melden of vragen.

8. September 2023

Vrijwel 100 % nep

Ben meermaals actief geweest in de rubriek Contacten en Dating. Bijna dagelijks, op exact hetzelfde tijdstip; krijg je een vreemde reactie van - kennelijk - een computer. Bekijk je de overige contactadvertenties (ook in de rubriek erotiek) zie je in een oogopslag dat 99.99 % fake is.

20. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probeer al tijden advertenties te…

Probeer al tijden advertenties te wijzigen, helaas lukt dit niet. Contact maken onmogelijk. Krijg wel elke keer de mogelijkheid via mijn e-mailadres om advertenties te verlengen. Maar ook dit gaat niet. Krijg telkens een waarschuwing dat deze site onveilig is. Heeft deze site nog wel een eigenaar?

16. Juli 2023

OPPASSEN!

OPPASSEN!! Illegale praktijken. Deze site publiceert oude marktplaatsadvertenties. Er word onrechtmatig gebruik gemaakt van advertenties, bedrijfsnamen en logo's.

17. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aan beginnen, MALAFIDE website!

Niet aan beginnen!
Is een malafide website!

Want:
- na aanmaken account kun je een explosie aan spam verwachten in je mailbox
- Contact niet mogelijk (capcha is vereist maar die kun je nergens invullen: dead-lock)
- onbekend wie hier achter zit, geen adres o.i.d.
- account verwijderen niet mogelijk (via Google vind je wel een* link maar na klikken op 'verwijderen' blijkt dat je nog steeds kunt inloggen, ofwel account wordt in werkelijkheid niet verwijderd

*Google naar "account tweedehands.net verwijderen"

14. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je wordt gewoon opgelicht waar…

Je wordt gewoon opgelicht waar bewijs ze doen er niks aan ecort geiloma vraag alleen geld over nooit opkomen dagen berghoek en Rotterdam 0633469092 andre nr is de zelfde wima en sonja nr 0619432811 zijn de zelfde personen

2. Oktober 2022

absoluut onbetrouwbare site

absoluut onbetrouwbare site; werkt samen met een aantal andere sites en nemen van elkaar advertenties over waarbij de meeste niet eens echt zijn maar alleen lokkertjes om voor contacten te gaan betalen !

20. September 2022

Account geblokkeerd

Account geblokkeerd, alle advertenties er af gegooid, want er zijn div. "meldingen", waarvan laten ze niet weten. Normaal zou zijn eerst een berichtje wat er aan de hand is of waarschuwing. Ik heb er geen idee van wat er aan de hand is, want ik heb de laatste tijd niets verkocht. Denk dat ik te goedkoop was door jaloerse verkopers. Waardeloze site zonder verdere communicatie.

24. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze crimineel pikt ook nog eens de…

Deze crimineel pikt ook nog eens de adv. van marktplaats en zet ze doodleuk op z'n eigen site. Heb nog nooit op 2ehands geadverteerd zag dat meneer doodleuk al mijn adv. die ik op marktplaats had geplaatst op zijn site had gezet. TIJD DAT WE DEZE MAFKEES EENS KOMEN OPZOEKEN MET 10 JONGENS VAN MIJN SPORTSCHOOL OM DIT HEERTJE EEN LESJE TE GEVEN. Of kiezen per direct te stoppen met je praktijken. Ik zou voor die laatste optie gaan mister!!

20. Januar 2022

Waardeloos

Waardeloos. Alles wat je er op zet, word binnen een paar minuten weer verwijderd en je hele account word ook nog eens verwijderd. Echt een hele slechte site.

5. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr