Tweedehands Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kopiëren producten van websites van bedrijven en bieden dan de producten tegen hoge kortingen aan. Niet mee in zee gaan!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

goedkope MOET WEG Kitchenaid gekocht van verkoper (1e Belletje had moeten rinkelen 🙁) en via whatsapp verder gecommuniceerd: verkoper was net gescheiden uit Aarschot naar Zwolle verhuisd - geld nodi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aan beginnen! Is een malafide website! Want: - na aanmaken account kun je een explosie aan spam verwachten in je mailbox - Contact niet mogelijk (capcha is vereist maar die kun je nerg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel fraude en niet te melden via de site. Tweedehands bevat relatief gezien veel fraudeurs die vervalste of defecte producten aanbieden. Spijtig genoeg kan je via de site niks melden, enkel via de... Mehr ansehen

1. Online-Marktplatz
  2. Gutscheinservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tweedehands.Net is wél helemaal gratis! Al meer dan 700.000 gebruikers in Nederland én België! Start vandaag nog met gratis adverteren!

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onmogelijkheid om een advertentie te…

Onmogelijkheid om een advertentie te plaatsen, zelfs na 5 keer proberen geen enkel resultaat.
Sinds de site werd vernieuwd werkt hier niets meer.
Zo te lezen klaagt iedereen hierover en toch doet men hier niets aan.
Ik heb 1 ster gegeven omdat het anders niet gaat, maar dit verdient normaal geen enkele ster.

20. November 2024

Ervaringen met tweedehands.net

Advertenties worden zonder bericht verwijderd. De prijzen van mijn advertenties worden gewijzigd. Er is geen e-mail adres. De klantenservice heeft alleen voorgeprogrammeerde vragen en antwoorden. Men wil gegevens van mijn bankrekening. vandaag kreeg ik ca. 14 berichten van Ronald Martinez namens Tweedehands om naar een link te gaan. Er zouden verdachte activiteiten vanuit mijn account zijn geweest. Ik heb geschreven, dat ik zijn berichten verdacht vind. Waarschijnlijk is Ronald Martinez een gehackte naam. Overigens is 2ehands.be wel een serieuze site (dochter van marktplaats.nl).

16. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos sinds de nieuwe versie

Waardeloos sinds de nieuwe versie , berichten box werkt niet , daarbij reageren ze nergens op qua oplichting , de advertenties staan er nog gewoon op weken na de melding , ene Pia uit oosterhout / Nijmegen heeft er luchtbuksen opstaan die alleen verzonden worden na een gok van de helft en bij ontvangst de andere helft nooit meer iets van vernomen , helft geld kwijt dus , melding en aangifte van gedaan maar daar verwacht ik niet veel van

10. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen support op tweedehands net

Al weken kan ik mijn berichten op tweedehands net niet lezen, krijg een foutmelding maar daar wordt door de sitebeheerder niets aan gedaan. Verder staat er nergens op de site een mail adres vermeld waar je een vraag kunt stellen of een klacht indienen, en geen enkel bericht waarom men niet bereikbaar is zo slecht, ga mijn account maar opheffen, dat is een oplossing

3. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"ERROR 404 Deze pagina kunnen we niet…

"ERROR 404 Deze pagina kunnen we niet vinden
De door jou opgevraagde pagina is niet beschikbaar op Tweedehands". Verschijnt telkens wanneer je een advertentie wil plaatsen. Dit is al maanden zo, en er is niks, maar dan ook niks dat ze eraan willen verhelpen, hoeveel negatieve reviews er ook opduiken. ONGELOOFLIJK!!!

2. Oktober 2024

Werkt gewoon niet

Sinds de update trekt de website op niets meer.

Vroeger zag het er wat oubollig uit en kon het soms wat verwarrend zijn maar ... het werkte wel. Nu kan je amper iets zoeken en je kan gewoonweg geen advertenties plaatsen. Je krijgt een of andere error 500 en bij je berichten krijg je error 400 of weet in veel.

Echt rommel.

26. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GEEN ster voor deze belabberde site

Ik hoef eigenlijk geen review te schrijven, want alle negatieve reviews, die er sinds de update gegeven zijn, kloppen helemaal.
Het is dat je een ster moet geven, maar eigenlijk verdienen ze helemaal GEEN ster.

11. September 2024

Waarom een upgrade

Waarom een upgrade, de oude werkte prima. Nu totaal waardeloos, krijg steeds 404 melding als ik een advertentie wil plaatsen. Wat een bagger.

11. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat jammer van deze prachtige website

Wat jammer van deze prachtige website! Sinds de upgrade werkte er bijna niets of nauwelijks meer iets. Middels een bij mij bekend e-mailadres heb ik ze op de hoogte gesteld, maar er gebeurd helemaal niets. (Geef de mensen trouwens ook de mogelijkheid om jullie een email te sturen; jullie kunnen er alleen maar jullie voordeel mee doen!) Pagina's opvragen duurt een eeuwigheid, de layout van de oude advertenties is één soep geworden doordat alinea's en spaties aan elkaar zijn gekoppeld, advertenties zijn niet meer te plaatsen (foto's worden niet meer geüpload), aanpassen van advertenties geeft foutmeldingen, wisselen tussen diverse functies werkt niet, mijn berichten kan ik niet lezen en zo kan ik wel een tijdje doorgaan. Alles werkt niet of héél traag en 'stroperig'. Hoe jammer, want na Marktplaats, was dit toch één van de fijnste verkoopsites om mee te werken. (De hele upgrade is mij trouwens een raadsel, want de 'oude' website werkte fantastisch!) Ik laat mijn oude advertenties maar staan en hoop op beterschap. Zo niet dan zit er niets anders op dan mijn account te sluiten. Jammer, jammer, jammer!

7. September 2024

Rampsite

Oude site werkte perfect. De nieuwe site is een ramp. Kan geen advertentie plaatsen. Krijg dan een 404 foutmelding. "Kan de opgevraagde pagina niet vinden" Dit is een grove fout in de programmering die niet wordt opgelost

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kan geen advertenties plaatsen!

Update 20/09: nog altijd hetzelfde, het interesseert de bevoegde personen duidelijk geen bal! Waarom bestaat deze website überhaupt nog???
Ik kan geen advertenties plaatsen, ik krijg elke keer een 404 foutmelding! Ik ben blijkbaar niet de enigste!

1. September 2024

Kan geen advertenties plaatsen

Kan geen advertenties meer plaatsen. Slechts 1 advertentie is gelukt maar alle die ik daarna heb gedaan lijken te lukken als ik op plaats advertentie druk maar zijn daarna niet in mijn lijst met advertenties terug te zien en ook niet op de site te vinden als je ernaar zoekt. Waardeloos. En vooral dat je op geen enkele manier contact kan opnemen. Wanneer wordt dit opgelost!?
Dit is al een paar dagen zo!

28. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr