Waardeloze update inzake Pricewatch. Heel erg onoverzichtelijk, ronduit waardeloos. In plaats van een stap vooruit, zijn dit 10 grote stappen achteruit. Ronduit onbruikbaar geworden. Zelfs een... Mehr ansehen
10 jaar lang met veel plezier lid geweest. Handig voor vanalles tech gerelateerd met een leuke community. Althans zo was het ooit, het forum is nu een dictatuur geworden, gerund door een soort maffia... Mehr ansehen
ooit was Tweakers een mooi platform waar gediscuseerd kon worden zonder polarisatie. sinds ook hier de schoorsteen moet roken word dit net als vele andere sites, een gepolariseerde boel, waar je... Mehr ansehen
Censuur voert de boventoon, afwijkende politieke meningen zijn reden tot verwijderen van posts en het uitdelen van bans aan gebruikers. Jammer, het uitwisselen van beelden van voor- en tegenstanders k... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
kleutersite
kleutersite, vol zielige mannetjes die heel stoer doen en heel weinig inhoud plaatsen. Artikelen staan vol onwaarheden en onzin. Kinderachtig huil gedrag als je wat zegt, zielige moderators die je schopjes kunt geven, hoe kinderachtig ben je. Je account deleten is helemaal een ramp, ze doen net of ze van de overheid zijn, zo zielig is het
Steunen Frauduleuze Bedrijven & Cyber Bullying Moderators
Veel mensen denken dat de recensies van Tweakers iets betekenen, maar ik kan u vertellen, dat dit absoluut niet het geval is.
Ik kocht een nieuw product bij een grote firma. Vervolgens krijg ik een product met schade aan de doos en schade aan het product. Het product blijkt intensief gebruikt en blijkt helemaal niet nieuw te zijn.
Vervolgens maak ik een recensie op tweakers om mensen te waarschuwen voor deze firma.
Het bedrijf legt direct contact met tweakers na het lezen van mijn recensie. Ze maken hier excuses bij de moderators voor het probleem. Maar eigenlijk is er geen excuus voor frauduleuze handel. Want producten als nieuw aanbieden en als gebruikt verkopen vind ik frauduleuze handel.
Het bedrijf meld mijn recensie als een fake review, dit terwijl ik bewijs heb van de schade en de aankoop factuur. Deze bewijzen deelde ik ook met Tweakers.
Hierna verwijderd een tweakers moderator mijn complete recensie van tweakers. De reden voor het verwijderen is omdat het (frauduleuze bedrijf) nog met de zaak bezig zou zijn.
De moderators van Tweakers zijn niet onpartijdig. Tweakers verdedigd bedrijven, zelfs als bedrijven fraude plegen of mensen oplichten.
Teleurstellend, al zeg ik het zelf. U kunt de recensies van Tweakers niet vertrouwen.
Na deze ervaring vertrouwen ik eigenlijk geen enkele recensie op internet nog. Het lijkt allemaal bedrog te zijn.
Ook zijn de moderators van Tweakers gespecialiseerd in cyber bullying en trolling. Ze zetten termen bij je account om je te kleineren of ongeloofwaardig te laten overkomen naar anderen.
De van Tweakers moderators houden niet van negatieve reviews.
Niet onafhankelijk en professionele Cyber Bullies.
Op 9 januari een shopreview geschreven…
Op 9 januari een shopreview geschreven over Alternate. Eentje met maar 1 ster, want na betaling werden de producten niet geleverd.
Ik zag dat mijn shopreview boven een hele reeks 5 sterren reviews stond, naar aanleiding van een winactie.
Binnen een kwartier werd mijn echte shopreview kennelijk gerapporteerd en vervolgens verwijderd. Omdat het geen afgeronde shopervaring zou zijn?
Dit geeft mij het gevoel dat er meer speelt.
autoritaire moderators
autoritaire moderators vooral richting mensen die van bepaalde dingen geen kennis hebben . Kijken neer op praktisch opgeleide mensen is mijn ervaring dat geld ook voor de meeste mensen die daar rondhangen.Weten alles beter en voelen zich verheven en kijken neer op anderen,Verder wel een fijn forum voor info jammer dat de meeste zich daar een übermensch voelen
Ze verwijderen een review omdat het…
Ze verwijderen een review omdat het niet in hun straatje past.
My go-to tech website
My go-to tech website. Pricewatch and secondhand stuff is always used as its way safer than marktplaats. Would recommend.
Ik stuurde Tweakers een bericht dat een…
Ik stuurde Tweakers een bericht dat een specifiek model vaatwasser op meerdere plekken te koop was dan die zij toonden en 1 van de sites die ik hen stuurde was de prijs van dezelfde vaatwasser ruim 10% goedkoper!
Ik kreeg daarop het antwoord dat de website waar hij goedkoper was niet was aangemeld bij hun en dat de andere hun prijs voor het product niet had doorgestuurd!
WTF!?
Je hoeft dus nooit meer op deze site te kijken naar waar een product goedkoper is. Daarnaast doen ze zelf niet meer onderzoeken zoals vroeger, maar ligt alles in handen van de winkels.
Alsof dat niet genoeg was, zie ik in de e-mail dat Tweakers eigendom is van DPG media. Dat is een Zio bedrijf dat ik voor geen meter vertrouw en wilde daarom mijn account verwijderen.
Raad eens...
Ook dat kan niet!
Moet je eerst een verzoek indienen bij DPG media en dan kijken ze na 4 weken of ze je kunnen helpen.
Tweakers in niet meer wat het was dus blijf heel ver weg van deze site!
Deze website houd er vreemde praktijken…
Deze website houd er vreemde praktijken op na
Ze misleiden mensen met verkeerde en valse prijs info
en ze doen zich op rtl4 voor als de consumenten waakhond!
Als je met voorbeelden komt dan wordt je geblokkeerd!
Ze willen niets lezen over valse prijsinfo zoals black friday acties die niet kloppen!
Er zijn goedkopere shops die ze bewust niet vermelden op deze website!
Een schofterig team wat daar werkzaam is!
Negatieve review wordt verwijderd
Negatieve review wordt verwijderd. Microkid blijft mails sturen na een 'steekproefgewijze check' en er komen telkens nieuwe vragen en opdrachten in de mails tot ze/hij/zij zich stil houdt en dan na een paar weken heel sneaky de review verwijderd.
Helaas, wat geweest is niet meer
Helaas, het was vroeger een baken van IT kennis. Sinds de overname door DPG is het berg afwaarts gegaan. De artikelen zijn simplistisch, saai en oppervlakkig en zijn nu meer gemaakt om de "laagste gemeenschappelijke deler" te raken. Het moet immers wel geld op leveren.
Dat is nu eenmaal de heden-ten-daagse stand van zaken... Erger nog is de enorme politieke bias op het forum gedeelte. Moderators en een vast groepje gebruikers heeft af op alles wat zij als rechts van GroenLinks zien. Iedereen heeft recht op een mening, dat is het probleem niet, maar wat wel erg is is dat er geen enkel debat of discussie mogelijk is. Bij elke afwijkende mening wordt er op de rapporteer knop gedrukt, en komt er een eveneens biased moderator een ban uitdelen. Ik heb 17 jaar lang een account gehad, maar de lol is er helemaal af.
Voor mij was het klaar ten tijde van de moord op Charlie Kirk. Zijn dood werd openlijk goedgepraat en licht verhuld gevierd. Wanneer ik gebruikers dan wijs op hoe ziekelijk dit is, en dat zij deze mening ontwikkelen op basis van misquotes volgt er een scheldpartij. In plaats van dat de mensen die over de schreef gaan worden aangepakt, krijg ik een ban omdat ik zou hebben opgeruid.
Het zou grappig zijn als het niet zo triest was. Ver van weg blijven tenzij je graag in een bubbel zit.
Alleen de Pricewatch is nog interessant en zelfs die neemt met de dag in waarde af.
Trieste boel anno 2025
Zoals vele al melden. Tweakers is helaas overgenomen en geinfesteerd door extreem wokisme en linksheid. Moderatie wordt zwaar misbruikt en elke andere mening, terecht of onterecht, wordt niet getoleerd. In discussie gaan is ook kansloos aangezien er volledig bewuste tunnelvisie wordt gebruikt en er helaas geen onafhankelijke controle is. Maw, het is een ontzettend extremistisch woke zooitje dat totaal geen andere meningen tolereerd en dus ook de moderatie is niks anders dan censuur en misbruik van de eigen regels.
Het forum is soms nog wel bruikbaar en voornamelijk vraag en aanbod maar verder is het gewoon een trieste boel geworden en dat zeg ik als tweaker van het eerste uur. Gelukkig is er een toekomstig alternatief in de maak waar het weer om de essentie gaat van waar het ooit voor was bedoeld. Ik denk wel dat dat ze hun kop gaat kosten en er heel veel leden over gaan stappen als ze niet snel iets gaan veranderen
Ons “kindlief” Microkid blijft…
Ons “kindlief” Microkid blijft onterecht mensen dwingen handelingen te verrichten die ze niet willen. Hier is het probleem: ik mag een bedrijf zijn, maar als ik ervoor kies te adverteren als particulier, dan doe ik dat — dat is mijn keuze en die moet worden geaccepteerd. Tweakers/het platform hoort die keuze te respecteren.
Als ik mezelf als een helikopter wil identificeren, dan is dat mijn goed recht. Dit is Nederland :-)
Prima
Prima koffie, zeer vriendelijke en behulpzame mensen aan de balie.
Slechte moderators
Slechte moderators. Super links modden alles weg wat ze niet aanstaat.
Ik hou de review maar kort. Want Tweakers probeert hier ook te modereren door reviews te rapporten. Triest.
Onmisbaar voor technieuws, reviews en inhoudelijke discussies
Prima site met goede discussies en een open community. Er is veel kennis aanwezig, onderwerpen worden doorgaans grondig uitgediept en de interactie is meestal inhoudelijk. Daarnaast is Tweakers de beste bron voor technieuws en reviews in de Benelux, aangevuld met de Pricewatch, userreviews, een forum vol expertise, communityprojecten en een rijk archief. Het haalt misschien niet altijd het niveau van de grootste Europese of Amerikaanse titels, maar binnen Nederland staat er geen betere. De moderatie zorgt er juist voor dat het niveau hoog blijft en dat bijdragen relevant blijven. Wie daar moeite mee heeft, kan beter terecht op nu.nl, waar moderatie nauwelijks aanwezig is en de discussies vaak blijven steken in losse meningen zonder onderbouwing. Overigens wordt je mening hier niet verwijderd zolang je die normaal onderbouwt en binnen de regels brengt. Je moet echt iets extreems doen wil je bericht verdwijnen, en dat zegt vooral iets over degenen die hier klagen. Hun andere eensterrenreviews laten doorgaans hetzelfde patroon zien.
Tweakers is mijn online platform
Tweakers is mijn online platform waar ik dagelijks kom. Hier haal ik mijn IT-gerelateerde nieuws, kijk en koop ik graag in de V&A-hoek en heb ik leuke en goede conversaties in de verschillende draadjes op het forum. Ik hou van de gemoedelijke sfeer en de goede discussies.
Het is te triest voor woorden wat voor…
Het is te triest voor woorden wat voor moderators er bij tweakers rondlopen. Denk je ergens anders over krijg je het onmiddelijk aan de stok met een van de machtsgeile moderators van Tweakers. Ben je het niet met ze eens krijg je onmiddelijk een ban met een belerende mededeling dat je eerst met hangende pootjes je excuses aan mag komen bieden bij o.a. B*r en Microp**mel!
Natuurlijk biedt geen enkel mens zijn excuses aan voor een eigen mening! Vervolgens wordt er dus door deze zelfde moderators een heksenjacht geopend om er voor te zorgen dat je nergens meer gebruik van kan maken. Serieus, als dit je dagelijkse werk moet zijn... Wat een trieste vertoning! Lijkt wel een sociale werkplaats voor mannen die thuis niks te vertellen hebben.
En als dit nou een op zichzelf staand voorval was maar dat is het niet. Alle negatieve reviews hier op trustpilot gaan over deze autoritaire moderators. Een tech site met een uitgesproken linkse mening die alles censureert dat niet in hun eigen straatje past. Zelfs hier op trustpilot zetten ze die heksenjacht gewoon door omdat ze geen commentaar kunnen verdragen! Beter zou Tweakers deze moderators eens onder de loep nemen. Vrijheid van meningsuiting hebben ze bij Tweakers nog nooit van gehoord.
Tweakers.... 0 sterren!
Slechte moderators
Slechte moderators, doen alles naar eigen belang.
Dictatoriale moderators
Zeer slechte moderators die alles in hun eigen voordeel uitvoeren of het nu in het belang is van het forum of niet.
Moderators in het crypto deel die eigen topics aanmaken en als ze vervolgens niet genoeg likes krijgen op hun berichten belachelijke onuitvoerbare regels bedenken voor topics die wel druk bezocht worden. Op deze manier sturen ze gebruikers naar hun eigen topics zodat deze meer activiteit krijgen. Hierdoor krijgen hun eigen posts dan weer meer likes en reacties.
Dat ze daarmee topics kapot maken die al vele jaren oud zijn en veel mensen plezier van hebben is niet interessant genoeg, zolang ze maar likes kunnen farmen in hun eigen topics.
Ooit een levendig kennisplatform…
Wat ooit een levendig kennisplatform was, is nu niet meer dan een digitaal lijk dat strompelt op de automatische piloot van DPG Media. Moderatie is geen beheer, maar een ritueel van linkse ideologische zuivering: afwijken van de norm? Verwijderd. Kritiek op de moderatie? banned. Iets inhoudelijks posten met een afwijkende mening? Alleen als het binnen de hermetisch afgesloten linkse echo van de admins en moderatoren past.
Wie verlangt naar diepgang en vrije uitwisseling van ideeën, vindt hier slechts een groepje digitale anonieme debielen met kleine bit-size p*nissen. Het is een digitaal museum voor linkse consensus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.