Waardeloze update inzake Pricewatch. Heel erg onoverzichtelijk, ronduit waardeloos. In plaats van een stap vooruit, zijn dit 10 grote stappen achteruit. Ronduit onbruikbaar geworden. Zelfs een... Mehr ansehen
10 jaar lang met veel plezier lid geweest. Handig voor vanalles tech gerelateerd met een leuke community. Althans zo was het ooit, het forum is nu een dictatuur geworden, gerund door een soort maffia... Mehr ansehen
ooit was Tweakers een mooi platform waar gediscuseerd kon worden zonder polarisatie. sinds ook hier de schoorsteen moet roken word dit net als vele andere sites, een gepolariseerde boel, waar je... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Soort van China is het Tegenwoordig
Tweakers was een soort van Hong Kong. Vrij en een mooie gemeenschap. Toen kwam DPG Media als een soort China en beloofde dezelfde vrijheid als ze het mochten overnemen. Na de overname werdt het Langsaam corrupt en en werden afwijken meningen steeds minder getolereerd. Je moet 99% dezelfde mening hebben anders wordt je mening gecensureerd verwijderd en daarna wordt je zelfs verbannen. Beetje zoals wat er met de Pro Democratie mensen in Hong Kong gebeurde.
Geloof dus nooit de belofte van DPG Media. Want alles wat ze overnemen wordt een Extreem Linkse Woke nachtmerrie. Tegen de beloftes in..
Extreem Links tot Woke aan.
Je mag Trump en Must etcetera voor vanalles uitmaken waarheid of geen waarheid. Bron? Nee niet nodig want het zijn Rechtse Politici.
Maar durf je over Linkse Politici iets te schrijven of te speculeren of milde kritiek te uiten. Knip Knip Ban... Waar is je Bron?!
Hetzelfde tijdens de Corona crisis. Je moest Persé het Officiële Chinese Naratief volgen ookal weet iedereen dat de meest logische oorzaak geen Wet Market is... Anders Knip Knip...
Zelfs extreem Linkse Talkshow host John Stewart deelt die mening. Maar Tweaker dult geen alternatieve meningen. Of diversiteit kwa gedachtengoed.
Erg Jammer. Ik had gehoopt dat VVDer Koen Crijns er een bezem doorgeen ging halen. Maar het is nog steeds een Linkse Echochamber waar afwijkende meningen niet geduld worden.
Niks daar verkopen
Mensen kunnen heel simpel klagen onterecht. De koper dus en tweaker blokt de verkoper net zo makkelijk!
Nooit wat verkopen
Want ze zijn onbereikbaar voor de verkoper en de oplichter lacht je uit
Die heeft je product goed ontvangen maar klaagt en jij als verkoper word onterecht geblokkeerd
Hou het op marktplaats!
Ik mis de oude Tweakers toen het…
Ik mis de oude Tweakers toen het Neutraal was nu is extreme Linkse website. iedreen die niet eens is met de cult word -1 slechte mod systeem, Ik zelf gebruik alleen nog Pricewatch wat nog nutig is aan de website, Videocardz, als mijn nieuwe Tech Website.
censuur, machtsmisbruik
De moderators van dit platform, censureren alles wat niet in hun denkbeeld past weg. Zeg je daar wat van dan krijg je een ban .
De moderator die mij de ban gaf, schreef mij dat ik hem een plan moest aanleveren , waarin ik duidelijk omschreef hoe ik voortaan alleen nog maar positieve bijdragen ( lees: passend bij zijn denkbeelden) ging leveren. deed ik dat niet, dan werd de ban permanent. het Dedain! saillaint detail is dat deze medewerker zelf al een keer in opspraak kwam wegens het zich schuldig maken aan laster.
ik kreeg van hem ook nog een email adres om heen te mailen mocht ik zijn beslissing niet acceptabel vinden. Ik heb dat gedaan, nooit antwoord gehad.
RED FLAG
Walter walter walter.. onze micro(p)kid.
Ik heb veel racisten gekend, maar deze steekt er toch eventjes boven allemaal uit.
Mijn reviews bij anderen verwijderen als het hem niet uitkomt en zodra je daar wat van zegt, spoor je niet.
Want n stelletje zielige mensen daar bij tweakers.
Censuur en gekleurd
Helaas eens met vele andere reviewers hier. Tweakers is onderdeel van DPG Media en dus extreem links georiënteerd. Ieder ander denkend mens wordt geband en worden de berichten van verwijderd. Censuur speelt daar dagelijks de hoofdrol.
Hier zou door de politiek tegen opgetreden moeten worden!
To go site voor product informatie en…
To go site voor product informatie en prijs updates.
Best tech review in Europe I know of
Best tech review in Europe I know of. Very easy to compare stuff.
Censuur voert de boventoon
Censuur voert de boventoon, afwijkende politieke meningen zijn reden tot verwijderen van posts en het uitdelen van bans aan gebruikers. Jammer, het uitwisselen van beelden van voor- en tegenstanders kan juist leiden tot meer begrip voor elkaar. Wat je ziet is dat in de eigen bubbel nieuws verdraaid wordt conform de voorkeuren van de bubbel. Tweakers weigert pertinent pro rechtse meningen zoals pro-pvv of pro-trump. Dit terwijl de helft van de Nederlandse bevolking rechts stemt. En Trump notabene net de democratisch gekozen president is van de VS.
De kwaliteit van de inhoud is veelal…
De kwaliteit van de inhoud is veelal ondermaats in de forums waar de 'held die zijn eigen leven als voorbeeld voor alles en iedereen voor de enige waarheid aanziet'... oh man wat een zelfbeeld moet deze arme gozer hebben.
Op de forums zitten veelal autisten lijkt het wel. Een daarvan MotorBeast noemt zichzelf specialist, het is een spastilist. Tegengas kan deze persoon niet tegen en wordt ook nog gesteund door gelijkdenkende. Waardevol wordt alleen zijn huis, zijn installatie zijn aircos, zijn (zeer beperkte) kennis en alles andere wordt dan afgedaan als niet relevant. Zonder onderbouwing gooit hij andermans ideeen van tafel, zijn ervaring is het wel en wee van deze wereld.
De Pricewatch is goed en het technische…
De Pricewatch is goed en het technische deel van het forum is goed, maar de admins zijn machtswellustelingen die andersdenkenden wegmodereren. Bij contact met de admins hebben ze tegen mij gelogen, mij geghost en extreem lang niet gereageert. Een poging tot een gesprek over hun gedrag bleek niet mogelijk. Dit doet mij denken aan diverse organisaties waar grensoverschrijdend gedrag ook werd toegedekt.
Tweakers.net activistisch haatdragend platform - Kritiek wordt gecensureerd
Dacht, goh, laat ik mijn "mening" geven over een game preview op Tweakers. Maar goh, je wordt helemaal down kapot gemoddereerd als het niet hun mening is. Ook al ben je "on-topic", ze -1'en je helemaal de grond in, enkel omdat ze er niet mee eens zijn.
Laat staan de verwensingen door speels met woorden om te gaan, want jou mening is niet hun agenda, en je moet gewoon je muil houden.
Ach, ik snap het nu wel, FOK.nl en Tweakers.net worden door dezelfde partij gehost, dus dit is niet echt vreemd te noemen. Tweakers was voorheen wel een interessante IT site, maar is nu een activistisch zootje, vermomd als "IT" site.
De PriceWatch is het enige wat het nog enigzins een reden geeft om het te bezoeken, maar voor de rest, neuh...
Ziekelijke website
Ziekelijke website. Zit vol met links-extremisten vermomd als "techneuten"
Zomaar een quote van een gebruiker hier en 100% Mijn account is van 2008 en wat mij opvalt na jaren van afwezigheid daar. Dat het moderatie systeem corrupt is geworden. Het politieke spectrum is extreem links geworden. Elke mening die niet in een straatje valt krijgt een -1 en verdwijnt je reactie. Ook wordt er agressief op je gereageert. En krijg je om de haverklap een moderator melding dat je post is verwijderd.
17 jaar lid maar het is klaar.
17 jaar lid maar het is klaar.. tweakers is de vuilnisbak van het internet geworden door dat het enige wat nog telt de centjes zijn. Daarnaast net als velen hieronder is het een dictator schap geworden en wordt om se haverklap berichten gecensureerd.
Paar jaar terug schreef ik veel technische artikelen over de f1 waarmee heel veel mensen geholpen waren. Dat is al een tijd gestopt want ik gun dit soort partijen niet mijn werkuren om er vervolgens volop van te profiteren voor hun eigen reclame inkomsten.
Nu weer gecensureerd dus zojuist mijn account opgezegd. Owja kan alleen per mail en verstopt in de kleine lettertjes voor een tech bedrijf weten ze bar weinig van de avg wetgeving.
Hun product reviews zijn al jaren gekocht door de aanbiedende partij samsung en apple lijken tegenwoordig een goede zak geld te geven voor positieve recensies die totaal niet onderbouwd zijn.
Gevaarlijk, slechte, bedrieglijke site.
Slechte moderators, onbeleefd, droog, hulpeloos, stalkers in de brievenbus. Ze tonen geen enkel respect als u zich zorgen maakt over uw privacy of andere zorgen. De gebruikers die je hulp bieden zijn allemaal boeren en onbeschofte mensen. De helft van de moderators weet niets van multimedia. Ze reageren altijd grof. Als je iets verkeerd doet, ben je schuldig. En ze leggen de schuld bij je eigen schoenen. En ze beweren dat je verplicht bent iets vast te leggen over software die je gebruikt en die bazaar heeft, maar dat staat nergens genoteerd. Als u ergens problemen mee heeft, raad ik u aan contact op te nemen met de ontwikkelaar van de software. Of de fabrikanten van uw apparaat. Daar word je netjes en beleefd behandeld. Gebruik geen tweakers en abonneer je niet op de nieuwsbrief, het zijn stalkers, elke dag nutteloze informatie.
Ik hoop dat tweakers officiële illegaal word bevonden voor de cookies en de thirtparty en spammen van mails. Ik ga hand voor tand er voor zorgen dat Google officieel een einde maakt aan deze bedriegers.
Tweakers is gevaarlijker en rotter dan temu en tiktok samen.
De prijzen in de pricewatch
De prijzen in de pricewatch sectie kloppen zelden. Meestal zijn ze fors hoger.
Ook klopt het artikel vaak niet met de link in de prijslijsten.
Het is een groot machtsplatform…
Het is een groot machtsplatform geworden. Bepaalde gebruikers ook zoals Watercoolertje en Blokker_1999 en K995 en ga zo maar door zijn echt de grootste autisten die het helaas vaak verpesten voor anderen omdat hun mening als feit gepresenteerd moet worden. Dat verpest vaker wel dan niet de sfeer onder de reacties. Daarnaast heb je ook nog de admins die graag hun handjes laten wapperen als ze denken dat je een fout hebt gemaakt, waarschuwingen vliegen om je oren als je pijnlijke opmerkingen maakt over beleid of politiek omdat het niet strookt met hun mening.
Je krijgt hetzelfde als bij Reddit en dat begint steeds erger te worden. Bepaalde mensen kunnen helaas niet goed met hun macht omgaan online en dat uitten ze dan op vrijwillige basis op een platform als Tweakers.
Goede Tech-site maar er loopt veel mis met de community.
Goede Tech-site. De grootste en beste van NL en BE.
Toch loopt veel mis met de community en stijl. Hoge bomen vangen veel wind en dat is ook hier het geval.
1. De moderatie is godlike en gekleurd. Een keer meldde ik op een Forum een shop die fraude pleegde. De site stond op hun price watch en heeft me €600 afhandig gemaakt. Het bericht werd als 'speculatie' gevlagd en het topic werd gesloten. Ook een 100% on-topic en positieve FP reactie kon niet gesmaakt worden door een mod --> 20 x 0, reden = onbekend, mogelijk slechte dag.
2. De meeste leden links-conservatief: Tegen kapitalisme, tegen de moderne economie, tegen socialmedia, tegen aandeelhouders, tegen Netflix, tegen Apple, tegen X, tegen waterstof, EV's tegen ruimtevaart, GPT is een hype, 5G straling moet eerst grondig onderzocht worden, Klimaatopwarming is om belastingen te kunnen heffen en ga maar door. Veel links-conservatieve off-topic anti-reacties kunnen dan weer op veel +2's rekenen.
3. De persoon die Iphones reviewed heeft zelf een beperkte ervaring Iphone SE van 10 jaar oud. Je merkt duidelijk de onderhuidse weerstand tegen een Apple-product, en dit valt bij de community in de smaak.
4. Ze willen kwalitatieve FP-reacties maar behandelen ze als minderwaardig tegenover het forum wat de sfeer niet ten goede komt.
slechtste klantenservice ooit
Ik heb iets besteld en nooit iets gekregen. Niemand neemt contact op met me, hoe vaak ik het ook probeer. Insta, via DPG, de mail niets. Ik wil mijn geld terug.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.