Een jaar plezier gehad, 11 Februari smorgens nog gekeken, smiddags beeld Netwerkfout & als ik de site wil aanklikken dns server niet gevonden. Mailings komen terug.
Tvkijkenzondergedoe
Alles werkte prima tot gisteren. Blijkbaar is de URL veranderd. Deze staat op de nieuwe allesin1zien website bij FAQ. Vervolgens deze ingevoerd met mijn huidige inloggegevens en alles werkt weer. We... Mehr ansehen
Al jaren klant zonder echt noemenswaardige problemen. Sinds deze week doffe ellende. Helaas niemand bereikbaar om te helpen of op te lossen? Storingen kunnen gebeuren, maar laat even wat weten.
Op zich gaat het altijd prima, nu geen beeld, ik lees iets over URL aanpassen, wie wat waar? Hulp graag Aaaah inmiddels is het weer gaan werken gelukkig in mijn klushuis tenminste, ik hoop thuis ook... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
plots over twee uur geleden geen…
plots over twee uur geleden geen connectie meer. URL is veranderd van naam. ik kan nog wel inloggen op de website en ik zie dat ik actief ben. ticket versturen niet mogelijk blijkbaar. Wat is er aan de hand. Gegevens zijn nog steeds dezelfde.
Ik heb 3 maanden gekeken zonder gedoe…
Ik heb 3 maanden gekeken zonder gedoe alleen nu laadt er niks. Je kan geen ticket aanmaken
Gelukkig handig neefje dus nu doet ie het weer. Nieuwe url ingevoerd (die met lemon)
Laffe blaffende chihuahua
Als je alleen al kijkt naar zijn neerbuigende antwoorden naar zijn klanten, die zich dan volgens hem het aan hun ligt en ze niet mogen verschuiven achter een ‘fake naam’.
Treed ze naar voren voor een goed gesprek ipv de stoere interhooligan uit te hangen.
Maak jezelf bekend en los je zooi op waar jij ruime tijd goede centjes mee hebt verdiend.
Update:
Deze reactie is alles zeggend, ik heb meerdere tickets geopend en zonder reactie worden deze gesloten. Als ik jouw reacties bij andere lees die je kopieert en plakt geef je jouw klant de schuld, of heb je hier geen actieve herinnering meer aan als goede ondernemen?

Antwort von Tvkijkenzondergedoe
Met plezier gekeken, maar kan nu niet verlengen.
Altijd met veel plezier tv gekeken via jullie, maar sinds een paar dagen lukt het ons niet om te verlengen. Normaal kregen we een email, maar ook die zie ik niet verschijnen. Kan er wat aan worden gedaan?
Al 3 maanden geen reactie op tickets
Al 4 maanden bezig om een antwoord te krijgen. Tickets aangemaakt, maar die worden gesloten zonder dat je antwoord krijgt. Abonnement verloopt over 3 dagen en nog steeds geen faktuur ontvangen. Abonnement wijzigen lukt niet, nieuw abonnement aanvragen lukt niet. Overal krijg je een error melding op. Resultaat is, dat we voorcde derde keer in een paar maanden as maandag zonder tv zitten. Bagger. De kwaliteit is prima, maar de klantenservice is echt enorm slecht. En dat is helaas de enige manier om contact te maken, via het aanmaken van een ticket. Maar daar wordt dus NOOIT op gereageerd.

Antwort von Tvkijkenzondergedoe
Geen service, Geen reactie, niks!
Opvallend dat er op ieders review sinds 7 dagen een reactie is geplaatst door het "bedrijf" en allemaal zijn ze even zinloos dat er iets mis moet zijn gegaan haha.
Dienst doet niets meer (zelfs na betaling) en op tickets worden zoals eerder aangegeven niet meer gereageerd, next!
Reactie:
Nogmaals, op tickets worden niet gereageerd en constant gesloten zonder enige reactie dus jullie helpen niet, dat is nu juist het hele probleem hé ;-)

Langjarige, nu ontevreden, klant
Langjarige klant, betaal altijd per jaar.
Tot voor 5 maanden top service maar sinds die tijd is het een drama: kanalen laden zich niet wegens 'parser exception' of 'UnrecognizedInputFormat' (Formuler Z11 Pro). Helptickets worden, zonder resolutie of opgaaf van reden, gesloten en de service blijft een drama - van alle kanalen, VOD en TV-Series is misschien 20% te bekijken.
Kennisbank: leeg
Nieuws: leeg
FAQ: leeg
geen mogelijkheden om zelf een oplossing te vinden op basis van, de door provider (niet) geleverde, informatie. Erg teleurstellend momenteel
Sales is goed, aftersales is een absoluut drama: we hebben je geld, nou zoek het zelf maar uit...

betalen
probeer 'n test pakket te betalen, maar wel herinneringen en geen banknummer. Er wordt ook niet op tickets gereageert. Zwaar RUK !!!

Antwort von Tvkijkenzondergedoe
Heb een abo voor één maand genomen om…
Heb een abo voor één maand genomen om eerst te zien hoe het allemaal gaat. De eerste Z11 box was na twee dagen al stuk. De tweede van Bol gaat wel, maar erg vaak stilstaand beeld. Terwijl mijn dubbele KPN box nooit problemen had. Z11 kost ruim 160 Euro, wanneer er geen verbetering komt, gaat deze ook terug. Ga niet voor half ontwikkelde producten betalen..

Gewoon zorgeloos tv kijken
Krijg netjes een mail met de datum dat contract van maand gaat verlopen. Je betaals en krijg nieuwe login voor een maand. Oplichters geven veel aan ik ken alleen maar positieve geluiden. Denk dat hoop mensen niet weten dat het eigenlijk illegaal is en verwacht dan ook geen perfecte klantenservice.

Een week geleden betaald
Een week geleden betaald. Alleen zonder juiste factuurnummer. Via diverse tickets het juiste doorgegeven. Ze reageren nergens op en zit nu al week zonder!

Helemaal ruk!
Helemaal ruk!
Reageren niet op tickets en ook niet op mails.
Geen enkele mogelijkheid om vragen te stellen en om ze te pakken te krijgen.
Wat een ruk-bedrijf!

Werkt super!
Heb het nog maar een paar dagen maar werkt perfect! Was wel even een gedoe met installeren maar dat lag aan mezelf omdat ik het niet goed had gelezen. App gedownload die me aansprak en kijk nu gewoon tv.. Beeld is super. Niets te klagen dus en uiteraard hoop ik dat dat zo blijft 😁

Oplichters!
Oplichters!
Geen contact mogelijk, geld kwijt als je een abonnement afsluit.
Niet doen !

Wat erg wat erg, cijfer 0,0
Wat erg wat erg, ik had een jaarabonnement. Deze verliep per 9 april jl. helaas geen enkele mail waarin stond vermeld waar ik mijn abonnement kosten voor het nieuwe jaar naar toe kon storten. Bam per 9 april geen beeld meer dus. Ik dacht van, ik mails ze even met de vraag hoe nu verder. Helaas na denk ik ondertussen 5 mails geen enkele reactie terug, klantenservice 0,0.
Hoe is zo iets nog mogelijk in deze tijd.

Begin goed daarna drama
Eerste maanden geen problemen. Betaalde altijd per maand. Opnieuw een factuur ontvangen, vervolgens staat nergens in de mail dat ze een nieuw rekeningnummer hebben. Dus geld overgemaakt naar het oude rekeningnummer. Geld weg, klantenservice waardeloos. Eerst volgende reminder staat in de mail dat ze een nieuw rekeningnummer hebben. Lekker laat dus. Geen excuses vanuit hun kant alleen maar berichten met eigen schuld, naam kan beter zijn kijkenmetgedoe
Ze reageren nergens op
Ze reageren ook niet meer op vaste klanten als je een mail stuurt.
De kanaal F1 tv pro met commentaar van alov mol van grandprixradio doet het al weken lang niet meer maar wel reclame maken!

Oplichters
Oplichters, niet reageren op tickets. Testaccount ging prima, daarna jaarabo besteld en geen reactie meer!
Wegblijven bij deze oplichters!!

Geen contact mogelijk
Er is geen contact te krijgen met deze partij. Helptickets worden gesloten zonder reactie en ook op e-mail wordt niet gereageerd.

1 jaar abo
1 jaar besteld en na enkele uren de inlog gegevens gekregen

Antwort von Tvkijkenzondergedoe
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.