Een jaar plezier gehad, 11 Februari smorgens nog gekeken, smiddags beeld Netwerkfout & als ik de site wil aanklikken dns server niet gevonden. Mailings komen terug.
Tvkijkenzondergedoe
Alles werkte prima tot gisteren. Blijkbaar is de URL veranderd. Deze staat op de nieuwe allesin1zien website bij FAQ. Vervolgens deze ingevoerd met mijn huidige inloggegevens en alles werkt weer. We... Mehr ansehen
Al jaren klant zonder echt noemenswaardige problemen. Sinds deze week doffe ellende. Helaas niemand bereikbaar om te helpen of op te lossen? Storingen kunnen gebeuren, maar laat even wat weten.
Op zich gaat het altijd prima, nu geen beeld, ik lees iets over URL aanpassen, wie wat waar? Hulp graag Aaaah inmiddels is het weer gaan werken gelukkig in mijn klushuis tenminste, ik hoop thuis ook... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Een jaar plezier gehad
Ook hier lukt het inloggen niet dit is…
Ook hier lukt het inloggen niet dit is al een paar uur nu.
Ik kan niet meer inloggen hebben hier…
Ik kan niet meer inloggen hebben hier meer mensen last van
Goede Wifi geen IPTV
Goede Wifi, goede signaalsterkte, maar geen IPTV. What's going on?
TVkijkenzondergedoe.com is verhuisd…
TVkijkenzondergedoe.com is verhuisd naar Allesin1zien.com. Je kan gewoon inloggen met je account gegevens op de nieuwe site.
Ik heb al en toe ook zitten denken ... geld weg. Maar geduld is een schone staat. Omdat ze verhuisd zijn is/was de website niet up to date en liep ik ook tegen betalingsproblemen aan. Lukte gewoon niet, na dat ik een email gestuurd had en deze ook in mijn klanten omgeving terug zag blijkt er wel naar gekeken word.
Let op:
Maak het geld over naar het rekeningnummer welk op de factuur in je klanten omgeving staat, vermeld altijd je factuur nummer links boven op je factuur!
Het kan 2 a 3 dagen duren dat de betaling is afgerond en verwerkt, heb geduld. Donderdag betaald, zaterdag bericht van betaald en weer beeld.
Ik heb meerdere pakketen afgenomen en nog weinig problemen ondervonden.
Zorg ook dat je dagelijks je content ververst, dat voorkomt problemen met zenders. Alles werkt nagenoeg probleemloos op mijn Formuler Z11.
Een paar jaar goed gewerkt echter de…
Een paar jaar goed gewerkt echter de laatste tijd verschrikkelijk zoals zovelen hier ook aankaarten.
Site offline - tickets worden gewoon zonder antwoord afgesloten - telegram chat kan je enkel volgen wat zij posten zonder meer. Het doel is na enkele jaren dus bereikt, geld verdiend. Maar nu valt alles weg...geen goede iptv/service meer. Vermoedelijk grote druk van brein etc..waardoor ze constant van website/ip moeten veranderen om onder de radar te blijven. Wel jammer want in het begin was het goed dat mag ook gezegd worden - maar momenteel zeker geen aanrader meer.
bedankt alvast voor het standaard antwoord :-) :
Jammer dat u dit zo ervaart, er moet dan iets mis zijn gegaan.
Simon
Tot tweemaal toe geen reactie van…
Tot tweemaal toe geen reactie van tvkijkenzondergedoe, zie eerdere reviews. Wat denk je wat stuurt allesin1zien een onbetaalde vergeten nota voor de periode 10/9 tot 11/10. Wel met logo IPTV Totaal en rekeningnummer en opmaak zoals tvkijkenzondergedoe met een onbetekenend excuus maar wel nog steeds op zwart. Het contact was niet mogelijk. De nota's hebben steeds het logo IPTV Totaal. Hoe zit het nu eigenlijk? Met IPTV totaal heb ik chat contact gehad en met een nieuw abb kan ik nu kijken tot 12/10 en als ik een nota van hun krijg nog langer hoop ik.
Al jaren klant
Veel zenders doen het niet of ze hebben…
Veel zenders doen het niet of ze hebben geen geluid zoals bv Kanaal ONS, ook viaplay doet het niet dus geen formule 1, voetbal en dergelijke.
En het ergste is dat ze niet bereikbaar zijn, gelukkig had ik een maand abonnement.
nooit problemen
nooit problemen, kan nu alleen niet op de site om te betalen, ik zou graag willen betalen kan iemand vertellen dat nu kan en wanneer de site weer online is. ook geen mail ontvangen om te betalen helaas
Was op zich wel tevreden maar sinds 2…
Was op zich wel tevreden maar sinds 2 dagen is de website uit de lucht en krijg ook geen reactie meer op mijn aangemaakte ticket omdat ik geen beeld meer heb.
Lees iets over url die is veranderd maar naar wat?
Momenteel geen site beschikbaar ticket…
Momenteel geen site beschikbaar ticket inschieten niet mogelijk.
Netwerkstatus geen problemen. Ik voel een uitdaging
Jullie moeten wat minder zeuren en niet…
Jullie moeten wat minder zeuren en niet zo snel alles vermelden.
Het werkt weer zoals het hoort dus maak niet zo snel slapende honden wakker.
Wie kan mij aan de nieuwe url helpen…
Wie kan mij aan de nieuwe url helpen dan?
Graag klanten op hoogte stellen van…
Graag klanten op hoogte stellen van veranderingen.
URL moet aangepast worden, maar naar welke URL?
server lijkt er helemaal uit te zijn
Helaas sinds gister al geen tv of iets dergelijke meer. De website doet het ook niet meer. Zeer jammer ben eigenlijk altijd zeer tevreden geweest. Ook jammer dat je nergens iets kunt vinden of het überhaupt nog gaat werken of enkel een flinke storing is.
Inmiddels werkt het weer. Alleen de website is nog offline
Wat scheelt er?ik kan niks meer zien…
Wat scheelt er?ik kan niks meer zien wie kan er helpen?
geen beeld meer en website is er niet meer!
Was super tevreden maar had een abbonement voor een jaar maar gisteravond ineens de melding geen internetverbinding en de website tvkijkenzondergedoe.nl werkt ook niet meer. Wat nu??
PS ik heb weer tv Superrrrrr!!!!!!!!!
Alles werkte prima tot gisteren. Blijkbaar andere URL
Wel gek dat dit zomaar zonder waarschuwing gebeurd?
Op zich gaat het altijd prima
Aaaah inmiddels is het weer gaan werken gelukkig in mijn klushuis tenminste, ik hoop thuis ook weer anders pas ik de url wel aan zoals hierboven beschreven bij allesin1 faq
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.