Boeken van een hotelkamer ging snel, echter daar is ook alles mee gezegd. Wij wilden graag een nacht bij boeken, en hebben daarom meermaals geprobeerd contact op te nemen met de engelstalige klan... Mehr ansehen
Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring gehad met onze boeking via Trivago en de boeking komt niet overeen met wat wij hebben geboekt. De hotel Magic Robin Hood voldoet totaal niet aan onze verw... Mehr ansehen
Hotel in Bergen was ogenschijnlijk voor 2 overnachtingen 100 euro goedkoper via Trivago, echter zonder ontbijt. Ontbijt was € 26,30 pp pn. Dus tel uit je winst Trivago 4 euro duurder dan booking.com
Their third party company Prestigia. Rips you off of your hotel fees and taxes. They claim that you will not have to pay it at the hotel, but you do have to pay it after they have already charged you... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.
Kesselstr. 5-7, 40221, Düsseldorf, Deutschland
- https://support.trivago.com/hc/nl
- www.trivago.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Doorverwijzing naar onbetrouwbare boekingssite
Voor gekozen accomodatie op de site van Trivago werd ik door Trivago doorgestuurd naar boekinhssite van Expedia. Geld weg, geen reservering gekregen! (Zoals kennelijk continue gebeurt, zie reviews van Expedia op deze site.)
Heel vervelend dat Trivago kenelijk zaken (blijft) doen met een boekingsbedrijf waar zo verschrikkelijk veel klachten over zijn.
Via Trivago bij Roomdi geboekt. Ellende!
Via Trivago een kamer in Blanes geboekt bij de bookingssite Roomdi. Annuleren onze kamer vier dagen voor vertrek. Dus wel een reis maar geen verblijf. Alles vol nu natuurlijk. Drama. Gebeld met hotel. Zij zeggen dat Roomdi mijn kamer zelf gecanceld heeft omdat ze teveel mensen ingeboekt hadden. Maar Roomdi legt de schuld bij het hotel en zelfs bij mij. Geboekt via Trivago maar die bemoeien zich er niet mee. Nooit meer. Mooie reclames van Trivago maar beter boek je via je vertrouwde bookingssites.

Kaart van Trivago klopt niet
Nu al 2x meegemaakt dat de locatie op de kaart helemaal niet klopte. Zodra je doorgelinkt werd zag je waar het hotel echt lag, soms 30km verder.

Antwort von trivago
Omdat wij tijdig een appartement wilden…
Omdat wij tijdig een appartement wilden reserveren voor het komende wintersport seizoen, wilden wij boeken via Trivago.
Trivago linkte ons door naar VBRO.
Tot twee keer toe werd boeking van een beschikbare locatie in Samoens, Frankrijk geweigerd, zonder opgave van redenen.
Niet echt professioneel....
Als antwoor op dit review kwam het verweer van Trivago " dat zij slechts een vergelijkingssite zijn en dat zij ons slechts willen helpen bij het vinden van de ideale locatie"
Ik ben van mening dat Trivago dan op z'n minst beter moet nagaan of deze
"ideale locaties" wel te boeken zijn.
Nogal knullig allemaal....

Antwort von trivago
Prinsotel Alba is een heel mooi complex…
Prinsotel Alba is een heel mooi complex die service hoog in het vaandel hebben staan. Heb je een vraag niets is teveel of te gek. Men lost het op. Alles is daarnaast super schoon. Van kamer tot gym tot restaurant. Het ligt perfect. Vlakbij zee en dichtbij het stadje. Alles lopend te doen. Wij vinden het een TOP locatie.
Aangegeven prijs klopt niks van
Als je op Trivago zoekt naar hotels en vervolgens ga je naar de aanbieding en dan wordt door verwezen is de prijs wel een paar 100 euro hoger.

Slecht bedrijf voor hotels
Slecht bedrijf voor hotels. Geen zaken mee doen.

Antwort von trivago
Hotel Juliana - Een juweeltje!
Hotel Juliana is een pareltje in hartje Brussel op het imposante Martelarenplein dat dringend dient ontdekt te worden... of dat je feitelijk geheim wil houden voor jezelf....Smaakvolle luxe, vriendelijke bediening en lekker eten om niet te praten van de kamers die je doen wegdromen.
Een absolute aanrader voor wie elegante rust wil ontdekken in hartje Brussel!

Flix Hotels criminelen nog steeds via Trivago te boeken
Omdat Je bij Trivago nog steeds hotels kan boeken via Flix Hotels zijn zij net zo verantwoordelijk voor het bedrog en criminele gedrag van a Flix Hotels zelf.
Flix Hotels heeft al bijna 850 dagen mijn geld in hun bezit. Geboekt en betaald in juni 2019 voor (gelukkig maar 1 dag) verblijf in hotel in april 2020. Met gratis annulering met recht op geld terug (COVID doet er dus niet toe eigenlijk).
In het begin heeft Flix nog een enkele keer gereageerd. Voornamelijk omdat ze me voucher wilde aansmeren in plaats van geld terug. Toen ik dat niet wilde kreeg ik mail over Duitse wet en weet ik veel wat en dat ze pas na 31-12-2020 gingen terug betalen.
Nou, goed. Ik begrijp de COVID omstandigheden natuurlijk en heb daar begrip voor.
Maar ondertussen zijn we 10 maanden verder, heb ik nog geen geld terug en er wordt door Flix Hotels ook niet gereageerd op mails (en ik ben niet de enige).
Flix Hotels is geen onderneming die het moeilijk heeft vanwege COVID. Het zijn criminelen. En Trivago daarbij ook omdat Flix nog steeds wordt aangeboden door hun.

Bedrog
Omdat ik geen enkele reactie krijg op mijn mails.. vorige week hadden we voor 4 nachten een b&b in Italië geboekt. Op foto zag alles er prima uit. We hadden speciaal gezocht naar iets met zwembad om even een paar dagen uit te blazen. De foto van het zwembad zag er prachtig uit. Bij aankomst was de teleurstelling enorm groot. De b&b had geen zwembad? Toen we de foto’s toonden moesten de mensen lachen en zeiden dat trivago in de fout is hiermee en dit een oude foto was van 5 jaar geleden.
Daarnaast had de b&b bepaalde “huisregels”. We moesten voor 23uur terug binnen zijn en telkens onze sleutels afgeven. Hier was op voorhand nergens niks over gecommuniceerd. Wij zijn dan ook maar 1 nacht ipv 4 gebleven.
€450 in de vuilbak. Wij voelen ons enorm bedrogen door trivago en hopen ons geld terug te krijgen. Dit is puur bedrog

Niet boeken op stayforlong/trivago
Ik heb een vakantie geboekt op stayforlong.com, dat doorverwezen werd door trivago. Ik werd dus opgelicht. Ik ging op 21/07 naar de geboekte hotel en ze zeiden dat ik geen reservatie had bij hen en dat ze niet werken met stayforlong. Ik stond daar om 14u30 bij ideal prime beach hotel. Om 18u20 heeft stayforlong mij een mail gestuurd dat mijn hotel is veranderd naar Green nature diamond hotel. Ik wou zelf op 20/07 op reis maar omdat het volzat heb ik voor 21/07 gekozen. Endan zeggen ze op die zelfde dag, via een mail (om 18u20 )nadat ik daar 4 u vast zat, dat er geen plek is in het hotel. Ik heb meermaals geprobeerd om hen te bereiken, maar het lukte mij niet. Meermaals mail gestuurd en ook geen antwoord meer gekregen. Ik kom helemaal uit België naar Turkije. En ben nu op een plek die ik niet ken.
Slechte service, ik dacht dat trivago een wereldwijd bekende bedrijf was, maar niet vertrouwen op trivago, zelfs de wereldwijde bedrijf werkt met oplichters.
heel erg bedankt voor deze fijne vakantie.
Jullie Hebben mij niet gevraagd of dat ik naar dit hotel wil. dit is absoluut niet mijn keuze, maar een keuze van jullie. Gaat dat zomaar met mijn geld?
Ga mijn best om een goede klacht in te dienen, ik heb al mijn bewijzen hiervoor! jullie moeten aan mij ook vragen en alles op voorhand regelen met de hotel, en niet last minute. ik ben niet tevreden.

Antwort von trivago
Vandaag ben ik erachter gekomen dat…
Vandaag ben ik erachter gekomen dat mijn reservering bij bel villa voor een midweek vakantie, niet geaccepteerd word bij t vakantie park de horsetellerie.
Bellvilla schijnt wel vaker foute boekingen te doen en zijn telefonisch niet te bereiken.
Ik ben mn geld kwijt.

Hotel fletcher wolfheze
Hotel fletcher wolfheze, ik las veel slechte berichten hierover en ging met bezwaard hart erheen. Nou, niets is minder waar. Hotelpersoneel zo behulpzaam en vriendelijk, niets is teveel. Had op de site willen boeken voor diner, maar op de een of andere manier lukte dat niet. Nou, oke, via postcodeloterij een voucher gekregen voor korting diner, met code een diner geboekt bij ander fletcher hotel, paar km van het hotel waar we zaten. Kom ik inchecken in Wolfheze, blijkt dat ik wel mijn diner in het hotel kan gebruiken. Ik denk, nou het zal wel problemen geven om dit om te boeken, maar nee hoor, niets was teveel....de receptionist haalde er iemand bij, (van de avondbediening) en hij regelde dit gewoon voor mij. Diner omgeboekt van het ene naar het andere hotel. No problem. Te gek, schone ruime kamer, klein balkonnetje erbij, fris en netjes in de kamers, niks op aan te merken. Totaal geen punt, personeel op en top netjes, vriendelijk en behulpzaam. Nou, zo wil ik wel in ieder hotel geholpen worden. Voor mij geen minpunten. En oubollig, vies, onvriendelijk? Nou, ik weet niet wat voor mensen die revieuws geschreven hebben maar voor mij scoord dit hotel een dikke 7.5 tot 8. Heerlijk rustig in de bossen, lekker stil en je hoort alleen vogeltjes fluiten....

Antwort von trivago
eerst was het een duidelijke en…
eerst was het een duidelijke en overzichtelijke site. Nu kan ik niets meer vinden. Zeer onduidelijk allemaal. Jammer. Maar hier kan ik niets boeken.

Diefstal
2x een creditcard nummer gebruiken terwijl ik alle gegevens maar 1keer heb ingevuld. En dan weigeren het geld terug te betalen is diefstal! En vooral ontkennen dat jullie die fout gemaakt hebben en de schuld op andere bedrijven te steken dir hier niets mee te maken hebben. Echt laag!

Antwort von trivago
Via de Trivago site werden wij…
Via de Trivago site werden wij doorgezet naar de site OTEL.COM bij het boeken van ons hotel in Milaan. In de periode van 10 t/m 13 april 2020.
Het hotel was Ramada Plaza Milano.
Door het Corona virus werd de vlucht en de voetbal wedstrijd geannuleerd. Wij kunnen met geen mogelijkheid contact krijgen met Otel.com.. Geen telefoon wordt er aangenomen, geen email wordt beantwoord.
Wij hebben contact gehad met het hotel, maar bij navraag blijkt dat hun geen betaling van Otel.com hebben ontvangen. Maar het is wel geïncasseerd door Otel.........
Trivago geeft geen reactie en Otel.com ook niet.
Boek dus niet meer via deze sites !!

Schandelijk gewoon..
Schandelijk gewoon... ze innen via de visa al direct geld, terwijl de vakantie over 6weken volgt... en zogezegd kunnen we annuleren tot 3 dagen voor afreis,,
Gangsters zijn het, beste mensen reserveer daar nooit, ze declareren reeds het bedrag van tevoren dat je pas bij de checkout in je hotel moet betalen...dit is oplichting van het allerhoogste niveau.. wij zijn opgelicht.. hopelijk hebben jullie het begrepen en overkomt het jullie niet..

Antwort von trivago
Trivago plaatst niet bestaande deals…
Trivago plaatst lokkertjes terwijl de deal allang niet meer bestaat. Voorbeeld: hotel de Pelikaan op Texel. Staat er nu voor de tweede dag weer op, maar er zijn helemaal geen kamers meer beschikbaar.

Antwort von trivago
Geen reactie op verschillende mails
Hotel geboekt via Trivago bij Loveholidays. Helaas vanwege corona is alles geannuleerd. Zowel Loveholidays als Trivago reageren niet op de verschillende mails. Beide organisaties zijn zeer slecht bereikbaar. Het omboeken naar een andere datum op de site van het hotel lukt ook niet.
Top locatie gezellig met passie en…
Top locatie gezellig met passie en gedrevenheid runner deze dames de broodjes zaak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.