Zelfs van de eerste maal toen wij enkel wat informatie wilden krijgen heeft Toni ons met raad en daad bijgestaan. Heeft de voorbije 6 maanden ons geholpen, gesteund en vooral zeer correct behandeld. O... Mehr ansehen
De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vrie... Mehr ansehen
Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Mehr ansehen
Wij verhuren ons appartement met Trevi- Axus. Zij ontzorgen de klant volledig in verband met deze verhuring. Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !
Vom Unternehmen geschrieben

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
Dorpshart 8, 2870, Puurs-Sint-Amands, Belgien
- 03/298.02.02
- info@trevi-axus.be
- www.trevi-axus.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en easy service
Vlotte en duidelijke samenwerking!
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik heb duidelijke info gekregen en antwoorden op al mijn vragen. Ze zorgen voor alle administratieve papieren en geven zelfs extra info. Alles is vlot verlopen....
Huisje/ thuisje
Heel vriendelijke en competente mensen die weten waar ze over spreken . Super !!
Ik ben op aanraden van een vriendin…
Ik ben op aanraden van een vriendin naar Trevi Axus in Puurs gegaan voor de verhuur van een appartement. De makelaar Toni Van Assche is heel geëngageerd, geeft een duidelijke uitleg en is heel vriendelijk. Hij neemt de tijd om te luisteren en correct advies te geven. Ik vond het een aangename ervaring om met dit kantoor in zee te gaan.
We had a great time
We had a great time! Very uncomplicated, reliable and friendly communication. Everything worked out just fine in the end. Thank you!
Heel vriendelijk en behulpzaam
Heel betrokken en snelle reacties.
Vriendelijk, duidelijk en snel
Vriendelijk, duidelijk en snel
De gesprekken waren altijd heel vriendelijk en duidelijk over wat er allemaal was/moest gebeuren.
We waren ook heel tevreden dat elk gesprek en inkijkmoment altijd 1 op 1 is en niet meerdere tegelijk.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam, hadden we vragen konden we die altijd stellen. Zeer tevreden!
Uitmuntende service
Zelden zo'n professionele en uitmuntende service gezien bij een immokantoor! Wij werden hier zeer gastvrij onthaald en voelden ons hier direct goed. Wij konden hier met al onze vragen terecht en werden heel geduldig, snel en deskundig te woord gestaan. Bedankt voor de fijne begeleiding!
Goede organisatie
Goede organisatie van de veelvuldige bezoeken van mogelijke huurders.
Vooral ook de communicatie tussen trevi en de vehuurder was voortreffelijk.
De selectie werd volledig doorgesproken met de verhuurder.
Perfecte service en samenwerking
De medewerkers van het Trevi kantoor Puurs hebben me ontzettend geholpen bij de verhuur van een appartement. Ik werd perfect op de hoogte gehouden van bezoeken en werd geïnformeerd over de kandidaten. Perfecte service en samenwerking.
Super vlotte samenwerking 💯
Topteam met warm thuisgevoel
De discretie, de rust en top vakbekwaamheid zorgen ervoor dat je een instant thuisgevoel krijgt. Bedankt Toni, Thibo, Evi en gans het team!
Vriendelijk en geduldige makelaars
Vriendelijk en geduldige makelaars. Na een lange en moeizame zoektocht hebben zo nooit opgegeven om ons te helpen. Zeer fijn om mee samen te werken!
Constructief en kennis van zaken
Zeer goed geholpen door de makelaar en…
Zeer goed geholpen door de makelaar en de eigenaar van de zaak. Zij passen hun openingstijden aan aan de mogelijkheden van de klant.
Super vriendelijk en bereid om…
Super vriendelijk en bereid om kantooruren aan te passen naargelang onze mogelijkheden.
5 sterren waard
De samenwerking met Toni Van Assche & Bjorn Van Praet was zeer aangenaam. Van de woning te bezichtigen tot aan het einde was alles vlot en professioneel verlopen. Geen enkele vraag is te veel. Daarom 5 sterren!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.