Travelgenio Bewertungen

1'104
TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio re... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Serieus ontvang je alleen maar standaardmails? Wat is dit voor rarigheid. Stuur je een mail naar de klantenservice enige wat je terug krijgt is dit bericht: Unfortunately we have not located a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Mehr ansehen

Ungenügend

(1'104)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

geen contact mogelijk

Onze vlucht is gecanceld en probeer Via telefoon en mail in contact te komen met travelgenio. Ik heb een mail gestuurd zonder antwoord en sta op dit moment al bijna 2 uur in de rij. Ik wil graag mijn gecancelde vlucht veranderen naar een andere vlucht eerder die dag maar weet niet hoe ik in contact moet komen met jullie.

22. September 2021

Antwort von Travelgenio

Vielen Dank für Ihren Kommentar, Zite Arts.

Bitte schicken Sie eine E-Mail an customer.service@travelgenio.com von der bei der Buchung verwendeten E-Mail-Adresse aus und geben Sie im Betreff die Buchungsnummer (8-stelliger numerischer Code aus der E-Mail-Bestätigung) an.

Sie erhalten dann Anweisungen, wie Sie einen unserer spezialisierten Mitarbeiter erreichen können.

Bestaat mijn ticket wel?

Afgelopen maandag heb ik bij Schipholtickets.com een vlucht naar Khartoum geboekt. Ik kreeg een bevestiging van de boeking per e-mail en kon binnen 72 uur rekenen op de definitieve bevestiging van deze vlucht. Maar tot op heden heb ik niks ontvangen. Zoals bekend is klantenservice niet bereikbaar. Ik vraag me dus af of er überhaupt een ticket is of dat ik gewoon ben opgelicht. In dat geval, vraag ik me ook af welke stappen ik moet nemen om mijn geld terug te krijgen.

Krijg net bevestiging van Turkish Airlines dat ik in hun boekingssysteem sta, maar dat ze me geen boekinggevens kunnen sturen omdat Schipholtickets dat moet doen, maar hoe bereik ik daar de klantenservice?

Ik krijg geen antwoord op mijn vraag naar customer.service trangenio . Laat staan dat er een gespecialiseerde agent is. Ik wil toegang hebben tot een e-ticket maar dat kan alleen via mijn reisagent, jullie dus! Ik wacht nog steeds op de tweede bevestiging

17. September 2021

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Edith Tulp, voor je opmerking.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 15 september had ik een vlucht…

Op 15 september had ik een vlucht geboekt. Wegens corona is deze gecanceld. Helaas tot heden is het mij niet gelukt om een voucher of uberhaupt mijn geld terug te ontvangen. Ik heb meerder malen pogingen gedaan om in contact te komen maar helaas zonder enig resultaat. Ik ben doorverwijzen naar vluchtmaatschapij maar zij kunnen mij uiteraard niet helpen want ik heb niet via hun geboekt.

Er wordt ook nu niet meer gereageerd op mijn mails

Update 07-09-2021
Ik krijg dus een reactie na mijn review hier te plaatsen als het volgende

"Dear client

As prior informed, to start the refund process, you must contact the airline for the authorization (with your name, canceled flight, airline stamp and date)

Regards--
Customer Care Team"

Dit kan toch niet waar zijn?? Dit is toch geen reactie en niet een antwoord op mijn vraag/verzoek.

Ik geef duidelijk aan dat ik al contact heb opgenomen mer Royal air maroc. Zij kunnen mij niet helpen omdat ik niet direct van hun heb geboekt. Zij verwijzen mij door naar jullie. Op een eerder mail van jullie wouden jullie 60 euro administratie kosten in rekening brengen. Nu geven jullie aan dat ik contact moet opnemen met vluchtmaatschapij. Ik heb mijn tickets bij jullie geboekt en het is wettelijk vastgesteld dat ik recht heb op teruggaven van organisatie bij wie ik rechtstreeks heb geboekt dus van jullie.

Is er echt niemand bij jullie die zijn werk echt wilt doen en clienten niet wilt oplichten?

Wordt vervolgd....

3. September 2021

Beste klant,

We hebben vernomen dat onze collega's van het Advanced Customer Support-team contact met u hebben opgenomen over uw vraag. Alle informatie is per e-mail verzonden naar hetzelfde adres dat u tijdens het aankoopproces hebt opgegeven.

We vragen u vriendelijk om contact met hen op te nemen via de e-mailthread die al is geopend met het e-mailadres dat is gebruikt in het boekingsproces.

Bedankt en groeten

Onbereikbaar bedrijf, géén klantenservice

In oktober 2019 een ticket geboekt voor 28 april 2020 naar Australië. Vlucht is door de luchtvaartmaatschappij gecancelled wegens Covid-19. Dus helaas kon mijn reis niet door gaan. Geprobeerd contact te zoeken met Schipholtickets (Tavelgenio is de moedermaatschappij wat weer onderdeel is van miljoenenbedrijf Otrabo) maar bedrijf is onbereikbaar.
Anderhalf jaar later nog steeds geen refund of voucher, zelfs geen mailtje. Het gaat om meer dan €700.

In eerste instantie kreeg ik netjes bericht van schipholtickets.com

24 maart krijg ik het volgende bericht:
In order to offer the most efficient service possible, we are giving priority to clients with an immediate departure date. We therefore ask you not to contactus if your flight is not due to leave within the next 72 hours. If you do contact us,
we ask you to make contact through the contact section of our website. If you’vealready contacted us, you do not need to contact us again. All requests are registered and will be dealt with based on the departure date.

Dus geen contact opnemen... tot 72 uur van te voren.

Vervolgens krijg ik 3 april onderstaand bericht:

Hierbij informeren wij u dat de luchtvaartmaatschappij wijzigingen heeft aangebracht in sommige van de door u gereserveerde vluchten. Verifieer hieronder de nieuwe gegevens van uw reservering en neem zo spoedig mogelijk contact op met de luchtvaartmaatschappij of met ons. Wanneer u geen contact opneemt, kunt u uw vluchten en het betaalde bedrag hiervoor verliezen.

Dus wel contact opnemen!

Maar onmogelijk om contact te krijgen. Telefonisch niet, per mail niet en het formulier op de website waar ze naar verwijzen, bestaat ook niet. Uiteindelijk maar een mail gestuurd naar alle (voornamelijk noreply) emailadressen die ik van ze kon vinden uit mijn eerdere boekingen en op Google.

Krijg ik op 3 mei (een maand later) als reactie of ik geen contact wil opnemen:

For your piece of mind, we inform you that your request is registered on our system and will be handled by one of agents as soon as possible. Given the high number of requests, we are giving priority to those with upcoming reservations. We would appreciate it if you did not contact again. This would only increase our workload and delay pending operations.We will get back to you through this same channel as soon as we have news for you.

Ik snap best dat ze druk zijn en dat ik geduld moet hebben, maar inmiddels is het niet 72 uur voor mijn vlucht en al lang niet meer as soon as possible maar ruim 3 maanden na mijn vlucht.
Én nog steeds niks gehoord over refund of voucher.
Geen enkel contact of informatievoorziening van deze partij.
Ronduit onprofessioneel en slecht.

UPDATE 5 NOVEMBER 2020:
Nog steeds niets gehoord. Nogmaals gemaild met de eis dat ze binnen 14 dagen contact opnemen. Bij uitblijven van een reactie zal ik de geschillencommissie inschakelen.

UPDATE AUGUSTUS 2021
Anderhalfjaar later! Nog steeds geen reactie. Klacht ingediend via ECC. Die een lijst met klachten heeft verzameld en toegestuurd naar het moederbedrijf. Totaal geen contact mogelijk met dit bedrijf.

6. August 2021

Antwort von Travelgenio

Hartelijk dank voor uw bericht, Viviane Bronkhorst.

Wij laten je vervolgens weten welke stappen je kan volgen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In Oktober 2020 zouden wij naar Zuid…

In Oktober 2020 zouden wij naar Zuid Afrika gaan, dit is vanwege COVID niet door gegaan. (Geboekt januari 2020)
De boeking is geannuleerd.
Ik wacht al maanden op mijn geld. Meerdere keren contact proberen te zoeken, maar ik ontvang geen enkele reactie. Mijn refund aanvraag staat nog steeds op ‘in behandeling’. Na ruim 1,5 jaar na de boeking zou een reactie toch wel netjes zijn.

2. August 2021

Antwort von Travelgenio

Hartelijk dank voor uw bericht, Mickey.

De terugbetalingstermijn verschilt naargelang het beleid van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zij zijn verantwoordelijk voor de goedkeuring en verwerking van terugbetalingen.U kunt ons in ieder geval een e-mail sturen naar customer.service@travelgenio.com met uw reserveringsnummer, zodat wij kunnen controleren op de vergoeding al verwerkt is.

Bedankt.

Fraud Company

Fraud Company. Do not use.
I was trying to book a flight ticket but the payment failed for some reason. So I used another card and booked my tickets on another website. The next day I get a message from this company saying that the payment has been processed and tickets have been booked. How on earth can you do that when you show a payment failed error on your website and then book the tickets without my permission the next day with my credit card on file. Extremely questionable practices by the company. Now I have run after them for refunds.

30. Juli 2021

Antwort von Travelgenio

Hello Nitesh Dulal. Of course we can help you with your queries on the amounts for your booking.

Please send us an e-mail to customer.service@travelgenio.com stating your booking reference and your queries about this and we will check the details immediately.

Regards.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb op 21/02/2020 een reis naar…

Ik heb op 21/02/2020 een reis naar cancun geboekt (betaald via schipholtickets) met als afreisdatum 05/09/2020. Covid zorgde voor een annulatie van mijn reis. Tot op heden is mijn aanvraag nog in behandeling. Meer dan een jaar na datum zou enige duidelijkheid over de refund niet misplaatst zijn.

27. Juli 2021

Bonjour Cathy Decocqueau.

Laissez-nous vérifier auprès de la compagnie aérienne l’état du remboursement, car, comme vous le savez, le traitement et l’approbation des remboursements sont gérés par la compagnie.

Pourriez-vous nous envoyer un e-mail à l’adresse customer.service@travelgenio.com en indiquant les détails de votre réservation afin que nous puissions consulter la compagnie ? Les délais de remboursement varient en fonction des compagnies aériennes.

Nous attendons votre retour. Nous vous remercions.

Cordialement.

Hele slechte klantenservice!

Wij hebben met pijn en moeite onze geanulleerde vlucht (corona) omgezet naar een open ticket. Ze gaven aan dat terugbetaling niet mogelijk was via de vliegtuigmaatschappij. Heel raar want mijn andere familieleden hebben het wel terug gestort gekregen via een ander aanbieder. Nu willen we contact opnemen om ons open ticket om te zetten naar een ticket echter krijgen we niemand te pakken! Ben al dagen bezig om een telefoonnr. Te vinden omdat het telefonisch moet!

22. Juli 2021

Hallo, Berkay Sevinc.

Danke für Ihren Kommentar. In den nächsten Stunden werden Sie eine Antwort per E-Mail erhalten.

Vielen Dank für Ihre Zusammenarbeit.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb via tripmonster/ travelgenio…

URGENT I’m waiting waiting and waiting😡
Hi, what a STUPID company...I'm still waiting for the administrative processing of my booking. My patience has run out!
THE FLIGHT IS NEXT WEEK ON 15 JULY
EN I HAVE NOT RECEIVED
ANY SERIOUS REACTION!!!
CALL ME OR MAIL ME WITH A CAPABLE ANSWER!!!!

Booking number is 18904136

I didn’t receive any confirmation after the payment. So I ask you to confirm my booking asap. If I don’t get any confirmation within 3 hours then I will take legal action and I will even inform your bank about your mala fide practices.

Paid on IBAN: NL59ABNA0626226163
TRAVELGENIO SL via WorldPay Customer Payments
Omschrijving: 17832124274
Kenmerk: 05-07-2021 14:54 0030007418703576
Valutadatum: 05-07-2021

Ik heb via tripmonster/ travelgenio zojuist geboekt en betaald, maar krijg geen bevestigingsmail. Wanneer ik inlog met mijn e-mailadres, geeft het geen boekingen gevonden aan. Ik heb betalingsbewijs en al gemaild met reserveringsnummer, maar helaas geen gehoor.
Ik kan niemand bereiken, zowel per e-mail als telefonisch!!!

5. Juli 2021

Antwort von Travelgenio

Hello Sule Aker. Thank you for your comment.

You will receive a response to your mailbox in the next few hours.

Thank you for your cooperation.

Waiting for refund for 6 months, still no answer

Flight with KLM in May was cancelled due to COVID and at first I decided to give the agency time out of leniency and understanding for the situation.

On January 8th I requested a refund (over 1300 Euro) and have been waiting ever since (6 months). First they send a mail in March stating they needed my banking details for refund and then nothing again. In my last communication in June they state they have to contact the airline again.

Ridiculous, this should have been resolved by now and my money refunded so I can book a new holiday.

1. Juli 2021

Antwort von Travelgenio

Thank you very much for contacting us again.

Please don´t hesitate to follow up your case through the e-mail thread with our colleagues if you need it.

Thanks for your patience.

Regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via schipholtickets oftewel Travelgenio…

Via schipholtickets oftewel Travelgenio vliegtickets gekocht €202,35. Door de huidige crisis omtrent Corona is mijn vlucht geannuleerd. Refund aangevraagd via Vueling want daar vlogen wij mee. Na 3 maanden achter m’n geld aan te gaan, krijg ik via Vueling te horen dat ze een bedrag van 183,96 teruggestort hebben naar Travelgenio. Dit is niet het bedrag van € 202,35 Travelgenio heeft dus €18,39 achtergehouden. Zonder kennisgeving. Nu krijg ik een mail van Travelgenio dat zij het bedrag van 183,96 gaan storten minus 30,- pp aan travel agency fee??????? Dit is gewoon fraude... oplichters nooit meer boeken!!!

Zelf heb ik tot 2x toe mijn vlucht moeten wijzigen en betalen via Vueling en zelfs dat kreeg ik volledig terug.

18. Juni 2021

Antwort von Travelgenio

Hello Lis Nouhayla. Thank you for your comment.

You will receive a response to your mailbox in the next few hours.

Thank you for your cooperation.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb vorig jaar een voucher gekregen

Ik heb vorig jaar een voucher gekregen. Heb al meerdere keren gemaild en gebeld om een refund te krijgen maar je krijgt niet eens een reactie van ze!! Nooit nooit boek ik daar nog mijn ticket!

Typische standaard reactie travelgenio!! Alle gegevens zijn al meerdere keren door gemaild. Jullie willen gewoon het geld niet teruggegeven terwijl we daar wel recht op hebben

My bookingscode is 17532158. Email isn’t aloud here. passenger name Mohan Poudel

16. Juni 2021

Antwort von Travelgenio

Judith Brouwers, we are sorry that your experience was not as you hoped.

Satisfying our customers is our main goal, so we will review your case and get back to you as soon as possible.

Regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vind het niet normaal

Ik vind het niet normaal, ik bel op ongeveer na 3a5 minuten wordt de lijn verstoord en dat wel 3 keer achterelkaar. Bah

1. Juni 2021

Antwort von Travelgenio

Bedankt voor je opmerking, Servet. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar customer.service@travelgenio.com, en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog steeds geen geld terug

Zeer slecht bereikbare site, mailadres is onvindbaar op site, of een telefoonnummer. De vlucht van onze dochter is vorig jaar zomer, juli 2020, geannuleerd door de vliegmaatschappij. Na een lange zoektocht naar een telefoonnummer of mailadres hebben in september 2020 eindelijk contact!! En een verzoek tot refund ingediend. Echter nog steeds hebben we ons geld niet terug; ook al is toegezegd dat de vliegmaatschappij het geld , minus refund-kosten a 30 euro,(en waarom als de maatschappij de vlucht annuleert??) terug zouden krijgen. Dat was in september 2020; tot op heden nog niets gehoord; op site staat dat de aanvraag in behandeling is, Schandalig dit.

17. Mai 2021

Antwort von Travelgenio

Bedankt Julia voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This company has the most horrible and untrustworthy service in the world

This company is utterly unreachable, it took almost a year before we got a message that they would refund our flight that was cancelled last year because of corona. Of the amount of about 950 euros I have so far received 22 euros, which is ridiculous, insulting, and fraudulent.

Update: travelgenio likes to react very quickly on sites like this, but when you follow the instructions and write the mail with the booking number and the question they don't rush to respond or provide any service

5. Mai 2021

Antwort von Travelgenio

Good morning Namanda, We would like to study your case. Please send an e-mail to customer.service@travelgenio.com, indicating the Booking ID (8-digit code) in the subject line. Remember to use the e-mail address you used to make your reservation. You will immediately receive instructions

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 2 juli schreef ik reeds een review…

Op 2 juli schreef ik reeds een review over travelgenio. Ze zijn niet of moeilijk te bereiken. Ik kreeg een standaard antwoord. Als ik bij My trips kijk zie ik Aanvraag in behandeling. Dit blijft maar zo.
Lufthansa bevestigde reeds maanden geleden dat onze vlucht in aanmerking kwam voor terugbetaling. Waarom moet dit zo lang duren? Zien wij ooit ons geld nog terug? Dit is echt geen service.

21. April 2021

Antwort von Travelgenio

Bedankt, IDH, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Tickets business class

Tickets geboekt in business class en erna geannuleerd door geannuleerde vlucht door COVID. Terugbetaling gevraagd november 2020 en nog steeds geen reactie meer langs hun kant! Zelf gestuurd dat ze een waardebon eventueel mochten sturen maar helemaal geen response!

20. April 2021

Antwort von Travelgenio

Bedankt voor je opmerking, Joey. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar customer.service@travelgenio.com, en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In oktober 2019 hebben wij 4 tickets…

In oktober 2019 hebben wij 4 tickets geboekt, helaas is in jullie 2020 is dit geannuleerd door corona , in augustus krijgen we een email dat we binnen 2 maanden ons geld terug zouden krijgen. In november, december tot maart, meerder mails gestuurd om terug te betaal , heeft iemand vertelt hoe veel jaren moet we wachten voor ons geld terug?

23. März 2021

Antwort von Travelgenio

Hartelijk dank om contact met ons op te nemen. Een van onze gespecialiseerde agenten zal jouw zaak bestuderen. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het adres dat je hebt opgegeven in het aankoopproces, en geef in het onderwerp alleen de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Wij laten je vervolgens weten welke stappen je kan volgen.

Update op eerdere reactie Travelgenio

UPDATE: alle informatie aangeleverd zoals gevraagd, toezegging dat we het geld weken geleden teruggestort zouden krijgen maar helaas wederom een loze belofte. Het geduld is op! Wij gaan de NL media opzoeken en juridische stappen ondernemen, wie sluit aan?! Oorspronkelijk bericht: Inmiddels precies een jaar later na onze booking bij Travelgenio voor een (geannuleerde) vlucht met 2 tickets op 27-4-2020 voor IJsland maar tot op heden, ondanks meerdere verzoeken om te komen tot een oplossing nog niets van Travelgenio terug gehoord, wat ons betreft is het geduld nu dan ook op.

21. März 2021

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Daags voor vertrek een mail gestuurd…

Daags voor vertrek een mail gestuurd dat ik mijn vertrek wilde vervroegen wegens een overlijden in de familie, had een verzekering betaald bij hen.
Kreeg als antwoord dat dit niet kon en dat dit moest aangevraagd worden binnen de 24u voor vertrek. Daags nadien werd deze aanvraag terug ingediend,met als reactie dat dit niet kon binnen de 24u voor vertrek maar moest ingediend worden ten laaltste 24u voor vertrek. Vond dit heel eigenaardig waarna ik een vlucht rechtstreeks met dezelfde vliegtuigmaatschappij gebooked heb nl. Turkish Airlines. Ik hoop dat ze mijn geld terugstorten!

15. März 2021

Antwort von Travelgenio

Bedankt voor je opmerking, HW. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar customer.service@travelgenio.com, en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr