Hondenwinkel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds maart onzichtbare omheining aangeschaft en werkte na 5 maanden niet meer, na contact gehad te hebben alles opgestuurd en binnen een paar dagen een nieuw set thuis gekregen. Ik ben heel blij m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had niet goed gekeken bij het bestellen van een product en de verkeerde besteld. Een e-mailtje gezonden en daar is zeer snel op gereageerd, super. Alles in de puntjes verzorgd, zonder problee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas kan ik, Heidy blankestijn, niet reageren op de reactie van jullie dus doe ik het op deze manier. Waarom hebben jullie dan geprobeerd dat deze eerste review verwijderd zou worden? De batter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden problemen met de honden antiblafband. Een 2e aankoop was binnen het jaar kapot. Na melding hiervan hebben wij heel snel en kosteloos een nieuwe ontvangen. De communicatie en afwikkeling was... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gehoorzaam door halsband

Onze hond van 1 jaar liep steeds weg en weigerde te luisteren. We konden haar niet loslaten en probeerde steeds te ontsnappen. Na een paar weken met deze halsband was dat probleem voorbij :-) Een paar keer een schok moeten geven in combinatie met positief belonen om dit te bereiken. Af en toe is nog een waarschuwingspiepje nodig (je kan kiezen uit geluid, trillen of schok), ze komt dan meteen aanrennen.
De ontvanger raakte na 2 maanden defect door vocht ondanks dat hij waterproof is. De afdichting van de contacten is vrij basic. Onze hond zwemt graag dus daar ligt een risico. Trainingshalsband.nl heeft vlot een nieuw exemplaar toegestuurd, goede service!

22. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben 2 trainingshalsbsnden gekocht…

We hebben 2 trainingshalsbsnden gekocht die geen connectie maken. Je kunt zogenaamd 7 dagen in de week mailen, maar een antwoord krijgen, ho maar. Ik stuur het product maar terug en beroep mij op de 30 dagen geld terug garantie, zo niet, zal ik een juridische procedure starten tegen dit bedrijf, geen aanrader dus!

22. März 2020

Beste mevrouw Swijgman,

Uw aankoopbedrag is netjes binnen de wettelijke termijn teruggestort. Normaliter is dit binnen enkele dagen, echter wegens de corona maatregelen werkt ons team grotendeels thuis en heeft het in dit geval 7 kalenderdagen geduurd. We vinden het dan ook erg jammer om deze beoordeling te ontvangen.

Trainingshalsbandshop.com

Unieke service !

Een verkoper met zeldzaam geworden goede service !
Toen mijn opladen defect was gegaan,snoerbreuk kreeg ik onmiddellijk een nieuwe vervangende toegezonden.
Later pech met halsband gehad en werd direct een compleet nieuw set geleverd !!! Chapeau ,Complimenten.

21. Oktober 2019

Goede klantenservice

We hebben op 18 september een halsband besteld en hoewel het met de levering niet heel soepel ging heeft trainingshalsbandshop het heel netjes afgehandeld. We zijn zeer tevreden over de nazorg en zullen de volgende keer weer bij hun bestellen.

11. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes te woord gestaan nadat ik een…

Netjes te woord gestaan nadat ik een vraag stelde via het contactformulier. Nadat ik de band had uitgeprobeerd bleek hij toch niet te bevallen, en heb hem daarom teruggestuurd. Na bezorging kreeg ik na 2 dagen bericht van afterpay dat de rekening was gecrediteerd. Prima geregeld dus.

17. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn hond krijgt een stroomstoot door een defecte halsband!

Uiteindelijk toch geen fijn bedrijf.. de band ging na 3 maanden stuk, mijn hond kreeg een stroomstoot terwijl hij alleen op vibreren stond ik heb dit met foto's en een filmpje (die zij niet wilden bekijken) aangetoond! Ik kreeg, bleek later uit coulance.. een nieuwe band opgestuurd dus ik blij maar helaas na een week was deze ook stuk en vertellen zij mij dat de eerste band toch niet stuk was maar ach.. laten wij die meneer maar uit coulance een nieuwe sturen.

Beste trainingshalsband.nl meneer ik wil geen gratis nieuwe kapotte band maar een deugelijke goeie of m'n geld terug aub. Het indienen van een klacht bij het "Webshop Keurmerk" die zij voeren helpt ook niet veel.. zij zeggen mij nu, dat ik iemand moet aandragen.. een onafhankelijk bedrijf die dan in overleg met trainingshalsband.nl goedkeuring hiervoor moet krijgen. HUH WAT!?..ik moet de groenteboer om de hoek vragen of zij willen bemiddelen of zo!? Ik vermoed dat deze twee onder een hoedje spelen.. tenslotte is vaak de regel 'degene die betaald, bepaald!'

ps. De reacties op emails (telefoonnummer staat er mijns inziens alleen louter voor het idee dat men telefonisch bereikbaar is maar er wordt nooit opgenomen) is ronduit slecht!

Een ractie op het antwoord van trainingshalsband.. u stuurt kapotte halsbanden.. ook al zijn deze nieuw, ik wil een goed werkende halsband! Ondanks dat ik u een filmpje had gestuurd over de werking en dat ik dat graag mondeling wilde toelichten bleef u volharden in .. de halsband is nieuw dus automatisch goed!. FOUT dus niet! Er veranderd daarom niets aan deze review.

1. April 2019

Beste heer Geerlof,

Ondanks dat wij geen defect konden ontdekken hebben wij u tweemaal geheel kosteloos een gloednieuw artikel toegestuurd.Voor de goede orde, het betreft hier een bestelling van februari 2017.

Helaas gaf u aan toch nog niet tevreden te zijn, waarop u een klacht heeft ingediend bij webshop keurmerk. Ook zij hebben aangegeven dat wij dit keurig hebben opgepakt en prezen ons voor de coulante oplossing.

We vinden het dan ook erg jammer om deze review te ontvangen.

Met vriendelijke groet, Trainingshalsband.nl

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

retour zenden zelf betalen

De levering van de halsband was snel. Hij bleek echter kapot te zijn. Dus retour gestuurd. Ik kreeg keurig netjes binnen twee weken mijn geld terug. Het grote nadeel is dat je de kosten van het retour zenden (6,95) zelf moet betalen en ook niet terug krijgt. Het is de eerste winkel waar me dit gebeurd dat vind ik echt een minpunt. Verder kreeg ik telkens snel antwoord op mijn vragen.

19. Februar 2019

Beste Angelique,

Wanneer een artikel niet bevalt zijn de retourkosten inderdaad voor eigen rekening. Echter als er door ons een kapot artikel geleverd is, dan nemen wij deze kosten uiteraard geheel voor onze rekening.

Als je even een mailtje stuurt naar onze klantenservice met je gegevens maken we dit voor je in orde.

Met vriendelijke groet, Trainingshalsbandshop

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Via deze webshop een trainingshalsband…

Via deze webshop een trainingshalsband besteld voor de 2e keer, maar helaas deze keer werkte een functie niet op de R4, na een mailtje gestuurd te hebben 1x een reactie terug gehad! Ik zou dit product graag om willen ruilen voor een nieuwe.

28-01-2019: netjes antwoord gehad met excuses voor de late reactie. En het word opgelost.

27. Januar 2019

niet te vreden

ik heb een trainingshalsband gekocht 2 in 1 aetertek pro na een paar keer gebruikt te hebben heb ik gemerkt dat de ontvanger al na een paar uur leeg is ik heb dit gemeld aan de firma ,en zij wisten mij te vertellen dat ik het kan terug sturen maar de kosten zijn voor mij .
ik vind dit niet kunnen .
het eboek dat je er bij krijgt zogezegd is 1 blad groot met weinig info en dit zou dan 12 euro 95 kosten je moet het wel zelf afdrukken.
dus ik raad niemand deze firma aan.
zeer slechte service

18. Dezember 2018

Beste heer Goris,

Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Ik zie bij uw profiel dat u enkel zeer slechte reviews plaatst bij andere bedrijven die net als wij een uitstekende reputatie hebben.

Wij hebben u diverse keren aangegeven dat de set retour mag, en wij bij een defect de retourkosten voor onze rekening nemen. Helaas hebben wij tot op heden de set nog niet mogen ontvangen, en ook geen reactie van u gekregen.

Mocht u toch nog met ons op zoek willen naar een prettige oplossing, mag u gerust alsnog contact met ons opnemen!

Met vriendelijke groet, Trainingshalsband.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb een vraag ik heb bij…

Ik heb een vraag ik heb bij Trainingshalsbandshop een trainingshalsband gekocht, nu is mijn vraag. is er ook een Nederlandse beschrijving bij want ik kan geen engels. De 2 rubbertjes op de halsband moeten die er ook af, en ik heb 2 reserve rubberen doppjes wat kan ik daar mee.Verder heel goed
tevreden over alles.
Artikel :Trainingshalsband met Highlevel remote nr: WT-677
Bestelling : 1300072642.
Graag wacht ik op u reactie,
Gr. Tonny.

11. Dezember 2018

Beste Tonny,

Als je even een mailtje stuurt via het contactformulier op de website, dan krijg je altijd binnen 24 uur een reactie hierop.

Met vriendelijke groet, trainingshalsbandshop

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr