Hondenwinkel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds maart onzichtbare omheining aangeschaft en werkte na 5 maanden niet meer, na contact gehad te hebben alles opgestuurd en binnen een paar dagen een nieuw set thuis gekregen. Ik ben heel blij m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had niet goed gekeken bij het bestellen van een product en de verkeerde besteld. Een e-mailtje gezonden en daar is zeer snel op gereageerd, super. Alles in de puntjes verzorgd, zonder problee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas kan ik, Heidy blankestijn, niet reageren op de reactie van jullie dus doe ik het op deze manier. Waarom hebben jullie dan geprobeerd dat deze eerste review verwijderd zou worden? De batter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden problemen met de honden antiblafband. Een 2e aankoop was binnen het jaar kapot. Na melding hiervan hebben wij heel snel en kosteloos een nieuwe ontvangen. De communicatie en afwikkeling was... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Halsband

Ben snel en adequaat geholpen. De website is duidelijk en geeft zelfs nog aanvullende informatie waar ik wat aan had . Ben blij dat ik jullie gevonden heb . Ook voor een eventuele volgende aankoop. Evelyn

12. Mai 2023

Super service!

Een nieuwe afstandsbediening voor onze trainingsband. Zonder verzendkosten. Wat een service na meer dan een jaar zelfs!!

20. April 2023

Snelle levering, goede service

Halsband gekocht. Werkte goed, maar slechts 5 dagen en toen niet meer. Snelle reactie op mijn klacht gekregen. Na wat probeersels de handel teruggestuurd en probleem is keurig en snel verholpen.
Inmiddels een maand verder en alles werkt nog steeds prima.

Dit is service zoals het moet

31. März 2023

Slechte service

Ik lees goede reviews over de service van deze website. Helaas is dat niet mijn ervaring. Ik heb bij deze website een hondenomheining gekocht. Na een maand of drie gebruiken ging om de haverklap de antennedraad kapot en werkte de zender onstabiel. Wij waren dus zeer ontevreden over de kwaliteit van het product. Na enkele keren contact te hebben gehad, werd alleen aangeboden de zender na te kijken. Aan de veel te kwetsbare antennedraad kon niks gedaan worden. Met andere woorden, ik blijf zitten met een veel te duur product wat niet werkt. Slechte service.

30. Mai 2022
Hondenwinkel-Logo

Antwort von Hondenwinkel

Beste Sanne,

Zou je eens contact op willen nemen met info@trainingshalsband.nl t.a.v. LEONARD

Dan lossen we dit voor je op.

Helaas kan ik

Waarom hebben jullie dan geprobeerd dat deze eerste review verwijderd zou worden? De batterij was NIET leeg en het probleem waren de krasjes. Dus verdraai de boel niet maar wees gewoon eerlijk

12. Mai 2022

probleem netjes verholpen

mijn probleem is gelukkig opgelost. Heb deze band inderdaad vandaag binnen gekregen en hij werkt na installatie van de batterijen . Hoop dat de 10 jaar garantie die vermeld staat ook echt garantie zal zijn in geval van niet werken. Ik mis alleen nog het beloofde e-boek , maar dat zal vast nog wel komen. nou hartelijk bedankt voor het oplossen van het probleem.
Had dit eerlijk gezegd niet verwacht maar zoals je ziet de wonderen zijn de wereld nog niet uit !!

11. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pet 619 besteld, goede webshop.

Wij hebben op zondag de Pet 619 besteld en op dinsdag netjes geleverd gekregen. Prima band voor te oefenen en tevens waterdicht.

Ontvangst is prima, door het hele huis en op open veld verder dan dat onze hond van ons af loopt.

Contact met trainingshalsband.nl via mail gehad en binnen notime reactie gekregen. Dat is altijd een pluspunt.

22. Dezember 2021

Goede ervaring

Goede ervaring, 2 halsbanden hier besteld. Eerste ging de vibratiefunctie stuk en hierover netjes mailcontact gehad. Wij hebben toch voor een nieuwe gekozen omdat de huidige soms niet handig in gebruik was. Halsband wordt geleverd met een uitgebreide handleiding van trainingshalsband zelf.

21. Dezember 2021

Top gasten

TOp gasten! Na 3 jaar intensief gebruikt te hebben gemaakt van mijn trainingsset (merk weet ik niet meer) was de display van mijn afstandsbediening kapot. Mailtje gestuurd naar de winkel en werd gelijk gratis nieuwe opgestuurd. Netjes!!!!

10. Februar 2021

Goed opgelost

Uiteindelijk passend opgelost. Ben uiteindelijk tevreden over de geleverde service

24. Dezember 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na 2 keer een kat in de zak te hebben…

Na 2 keer een kat in de zak te hebben gekocht in het buitenland toch maar eens contact opgenomen met trainingshalsband. Telefonisch lastig te bereiken, maar per mail binnen een half uur antwoord.

Uiteindelijk gekozen voor de furline band met spray, en deze besteld.

Je krijgt er een kaartje bij dat de bestelling gecontroleerd is en compleet, en een linkje naar een soort uitleg over trainingsbanden en hoe je er mee om moet gaan.

10. Dezember 2020

Super service

een aantal maand geleden.
heb ik hier iets besteld.
product was keurig beschreven en de levering was zeer snel.

onlangs was ik een onderdeeltje kwijt geraakt. Contact gezocht met hun,om te vragen als deze los te bestellen was.
kreeg al vrij vlot een mailtje terug dat ze het onderdeeltje met de post hadden opgestuurd.

perfecte service ze gaan net een stapje verder.

5. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr