Toolstation - Arnhem Bewertungen 310

TrustScore 4 von 5

4.2

Snelliusweg 24, 6827 DH Arnhem, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk zoeken op de internetpagina wat je zoekt. Ook fijn dat wordt aangegeven hoeveel artikelen nog op voorraad zijn. Vriendelijke medewerker die klanten correct te woord staat en het gevoel geeft... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tool station is altijd vriendelijk, in de buurt en een goede collectie tegen ok prijzen. 4m hijsband gekocht en voldoet prima. Kleine misser; eerder in de vestiging in Helmond de verkeerde hijsband... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestellen via websitebezoek is handig en eenvoudig. Snel een bevestiging van gereed in locatie. Ligt keurig klaar. Alles heel correct dus. Top bedrijf

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima product en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel top. Auto voor de deur kunnen zetten zonder parkeergelden. En vooraf betalen is ook snel de spullen mee kunnen nemen alleen maar voordelen word... Mehr ansehen

1. Werkzeuggeschäft
  2. Baumarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Snelliusweg 24, 6827 DH, Arnhem, Niederlande

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

310 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

telefonisch onbenaderbaar.

Twee en half uur geprobeerd in te loggen. geen contact. De telefonische informatie was zeer frustrerend. Wil de slecht luisteren geen bestelling aannemen, stuurde me naar inloggen. Sorry ik heb uiteindelijk ruzie gemaakt. magnement wilde het zo was het antwoord.

23. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en levering.

Ik had een bestelling geplaatst. Ten eerste konden ze het al niet vinden. Daarna was het niet het juiste. Maar met de uitleg dat er in het pakket ook een ring zat voor het juiste asgat, zou dit ok zijn. Maar wantrouwend als ik ben,m, pakketje opengemaakt er natuurlijk zat de ring er niet in. Heb ik daarvoor gewacht en niet gekregen. Koop niets meer bij Toolstation. Komt vaker voor.

18. April 2026

Het betrof een slagschroevendraaier

Het betrof een slagschroevendraaier. Toen hij uit de verpakking kwam vlogen de
onderdelen (veertjes en kogeltjes) in het rond. Kon hem zonder problemen terugbrengen en geld retour. Samengevat: product was troep, service Top!

17. März 2026

Beste Jacques,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend om te horen dat de slagschroevendraaier niet voldeed aan de verwachtingen en zelfs direct uit elkaar viel. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor.

Fijn om te lezen dat het retourneren en de afhandeling naar wens zijn verlopen. We waarderen uw positieve feedback over onze service.

Uw opmerking over het product nemen wij serieus en zullen wij ook delen met de betreffende leverancier/het merk, zodat dit verder onderzocht en verbeterd kan worden.

We hopen dat u de klus waarvoor u dit artikel had aangeschaft alsnog heeft kunnen afronden zonder al te veel vertraging.

Toolstation

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Aankoop artikel niet op voorraad zeggen…

Aankoop artikel niet op voorraad zeggen ze in de winkel maar het was er wel 2 keer voor nop gereden je moet ze zelf er op wijzen dat het er wel is waardeloze boel lastste keer wat gekocht¡!!!!!

15. Januar 2026

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat het artikel niet op voorraad leek en dat u tevergeefs naar de winkel bent gekomen. We vinden het vervelend dat u dit heeft ervaren. Dit afgelopen weekend zijn wij begonnen met een nieuw systeem waardoor dit in de toekomst niet meer voor zou moeten komen. Bedankt voor uw feedback.

Toolstation

Goedemorgen,

Wat fijn dat het omruilen zo gemakkelijk ging! Dank voor uw feedback.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, neem contact met ons op via info@toolstation.nl of 071-5815050.

Fijne dag!

Klantenservice Toolstation

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr