Tivoli Hotel & Congress Center Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fint værelse og god morgenmad. Ved ankomst til værelset er der lavet opredning til barn (1 ,5 år) i fodende af dobbeltseng. Der gøres opmærksom på i receptionen at der skal bruges en rejse/babyseng... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pris stemmer ikke overens med oplevelse. Ringe service og dårlig rengøring af værelser imellem overnatninger - ingen opredning, genopfyldning af kaffe eller kaffekopper. Ikke rent ved ankomst. Hove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde et skønt ophold på Tivoli Hotel, som nok er det mest børnevenlige hotel, jeg har oplevet i Danmark. Der opstod en mindre fejl under bestillingen, men personalet håndterede det professio... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har booket Tivoli mange gange vi er 5 2 voksende 3 børn Damen i receptionen bookingen prøver at bilde mig ind vi skal have 3 værelser for at få adgang til deres lounge . Vi kan ikke nøjes med at b... Mehr ansehen

Mangelhaft

28 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fine værelser, men...

Fine værelser, men der burde forefindes mere exclusiv sæbe på værelserne.
Der er lang ventetid på elevatorne og receptionisterne er snoppede.
Priserne mener jeg er lidt kunstigt opskruede. Det er ikke det værd.

7. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service - mon personalet stjæler?

Hotellet er helt ok. Dårlig morgenmad og stresset personale.
Jeg havde medbragt min egen pude (det gør jeg altid) og glemte den. Ringede til hotellet 1 time efter jeg havde forladt rummet…den var ikke fundet! Har ringet flere gange og endda været derinde. Ingen stor vilje til at prøve at finde den. Virker meget lidt kundeservice-interesseret.

25. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt ophold, trods blodig tilgang

Fantastisk flot sted med god morgenmad og flotte værelser.
Vi var på hotellet i en overnatning og synes egentig det var helt i orden.

Gode ting:
Morgenmad
Badeværelse
Pool
Træningscenteret

Knap så godt:
Blod på vores dyne
AC virkede ikke særlig godt. Vi er stadig i tvivl om den overhovedet virkede.

Alt i alt et godt besøg med små mangler. Egentlig kun det med blodet på vores dyne som altså med sikkerhed ikke er hverken mit eller min kærestes.

Tak for det, det er nok ikke sidste gang😃

18. Oktober 2024

Et særdeles attraktiv hotel

Et særdeles attraktiv hotel, de holder hvad de lover, service lige fra man træder ind ad døren og til man forlader hotellet igen. Fantastisk morgenmad og brasserie, mangler man noget kunne man henvende til i receptionen og stod det i deres magt så fik de skam også vores ønske klaret, det er et super formidabel hotel, som jeg helt sikkert vil besøge igen. FANTASTISK

16. August 2024

Beskidt værelse

Desværre er Tivoli Hotel ikke noget vi vil anbefale eller benytte os af igen når vi skal på weekendophold til København.

Rengøring halter på værelserne, støv omkring håndvasken, hår på håndklæder og i sengen da vi ankom. Emballage fra formentlig tidligere gæsters hygiejnebind efterladt på gulvet under møblerne.
Trods det bød hotellet på en skøn morgenmadbuffet med udvalg til enhver smag, samt super opfyldning af mad/drikke og opmærksomme afryddere ved bordene. - dog er det ikke nok til at opveje for den manglende rengøring.

19. Juli 2024

Super oplevelse.

Jeg vil give de kærligste hilsner til jeres medarbejder Sevre. Utrolig sød, og mega behjælpelig. Super professionel. Vi glemmer ikke vores ophold pga hende!

23. Juni 2024

Super lækkert ophold

Jeg elsker Tivoli Hotel.
Super professionelt personale, alle steder på hotellet.
Lækre excutive værelser, lækker lounge, lækker morgenmad på 11. Sal.
Kan helt sikkert anbefale andre dette hotel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. Mai 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Good choice for families on the weekend.

Nice and well appointed rooms, efficient and friendly reception, good food with several dining options and varied breakfast choices, reasonably close to attractions.
Minor issues, no room cleaning unless requested, some rooms suffer a bit from noise from nearby busy railway lines.

6. April 2024

Fantastisk ophold

Min datter og jeg synes det har været et helt fantastisk ophold, lækkert værelse pæn og rent, dejligt pool område med god temperatur i vandet, super lækker morgenmad. Fantastisk at i har aktiviteter for børn i deres ferie og dejligt at mærke der var plads til børnene. Et dejligt personale smilende og venlige. Min datter og jeg er enig vi kommer klart igen i næste ferie

1. April 2024

Ligegyldighed

Vi havde glædet os til en hotel oplevelse udover det sædvandlige. Derfor booker jeg en suite hos jer pr mail, det hele skulle være en overraskelse og derfor skriver tydeligt i mailen hvad jeg ønsker og fremhæver det flere gange. Mailen bliver sendt 3 måneder før besøget og kommunikation virker fin, og I virker indforstået med hvad jeg ønsker. Virkeligheden er en anden. Alt hvad havde fremhævet i mailen bliver IKKE overholdt, så det hele går fra noget jeg havde glædet mig til, nu er fuldstændig ligegyldigt. Jeg henvender mig i receptionen kort efter indtjekning og fortæller om vores mailkorrespondance og at værelset ikke lever op til det aftalte. Receptonisten beklagede sig med at min mail blot var et ønske som i ikke kunne love. Jeg forstår intet af jeres måde og håndtere gæster og deres ønsker på, hvis I ikke kan imødekomme deres ønsker med 3 måneders varsel. I er virkelig til grin og jeg ærgerlig mig gul & blå over at jeg har betalt så mange penge for så ligegyldig en oplevelse. Så tak for at smadre en god weekend. Jeg ligger mine penge et andet sted næste gang. Øv!

30. März 2024

Fantastisk

Fantastisk modtagelse, skønt værelse , pænt og rent , Fantastisk personale, mega lækker morgenmad , særlig tak til Kate oppe i loungen , Fantastisk imødekommende og det sødeste man kan møde en mandag morgen ❤️
Kommer helt sikkert igen

26. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Njah

Jeg kom til et værelse som var viiirkelig koldt. Køleskabet var meget beskidt, samt ville jeg gøre brug af den service af noget sytøj man kan bruge.. Den var så brugt i forvejen, så den kunne jeg ikke benytte. Det havde ellers været perfekt i situationen.
Afslutningsvis, havde vi også fået et beskidt håndklæde.
Det er tredje gang jeg benytter tivolihotel, og har altid været glad for at bruge hotellet. Jeg betaler altid det ekstra, for at få et flot værelse, i de øverste etager. Det første gang jeg oplever det her, men jeg var godt nok ærgerlig, da det var i forbindelse med nytårsstemningen og forventningerne.

30. Dezember 2023

Poor standard for a 4,5 star hotel

We are staying right now in this hotel for 5 nights . We booked 2 rooms. The rooms are oké , the beds as well. But we are not satisfied . The cleaning is very poor. The carpet in the room and hallway is not vacuumed. Every where stains. No water and soap is used for the floor and bathroom. The blanket on the bed and pillows have stains. The hotel is not praktisch build. There is a swimming pool but no bathrobe so you have to walk in your towel and bathing suit through the congres center towards the swimming pool. If you have a swimming pool we think it is a normaal procedure to provide a bathrobe. If we want one than we have to pay. Every day ! With 2 rooms and 5 nights staying we deserve not to pay I think. So we will not come back here.

26. Dezember 2023

I was expecting more from a 4 star hotel

The service was way tooo bad, i was staying with my wife and son and our room needed proper service but instead the front desk or reception asking me if the room really needs cleaning. Like what the hell, i dont know what the room service means for them, when we checked in, the toilet been used before, they are way short staff for cleaning because it was taking the whole day to clean one room. And very little stuff were not available like disposable slippers, bath robe which should have been given.

19. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele familien skulle have en hyggelig…

Hele familien skulle have en hyggelig tur til København.
hvor vores mor gerne ville ind i Tivoli og se alt julelyset, da hun aldrig havde været det.
vi var 4 voksne og 2 børn på 10 og 2 år. selve modtagelsen på hotellet var ganske fint. søde medarbejder, Julemand der lige kunne underholde børnene imens vi tjekkede ind.
men det var egentlig også det der er for fortælle af gode ting.
når man booker opholdet står der, "at man falder i søvn i tivoli inspirerede farver og mønstre" der hang godt nok 4 kedelige plakater hvor der stod tivoli på, men fjernede man dem, kunne man ligeså godt have boet på Scandic Hotel. værelserne var så små, at vi på det værelse med børn på var nød til at have alt vores bagage på badeværelset, under vasken. gulvvarmen var slukket på begge værelser, selv om, at det var en af de koldeste weekender vi var der, så det skulle man lige selv finde frem til at få tændt. i skriver der er lækker legerum til de små. hvilket jeg måske vil kalde en overdrivelse, fair nok der var masser af Bobles og bolde på det store lilla gulvtæppe, og malet lidt mønstre på væggene, men så er det vist også det.
uheldigvis var vi der jo så lige i Julefrokost sæsonen, det giver jo sig selv, når det er tivolis julelys man tager over for at se. det resulterede så i Party busser der hentede og bragte folk til og fra hotellet, måske 100 meget feststemte mennesker der var til julefrokost på hotellet, der fyldte hele for området ved hovedindgangen.
så jeg syntes ærligtalt temaet "Tivoli Hotel" bliver lidt oversolgt her. næste gang bliver det er helt almineligt hotel.

1. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr