Cursus is goed, to the point. De videobegeleiding is leuk en ik vond het de stem van begeleidster Sterre aangenaam om naar te luisteren. De oefenmogelijkheden kunnen wat beter. De spelletjes na afloop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben begonnen met twee weken lang twee cursussen per dag te doen, zodat ik vrij snel kon overstappen naar het altijd gebruiken van 10 vingers tijdens het typen. Uiteindelijk twee maanden nadat ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geen goede typecursus voor kinderen. Kinderen leten niet automatiseren. Ook kids vinden het heel saai en hebben geen motivatie voor. Ik heb spijt om deze cursus hebben gekozen, ik moest beter voor ee... Mehr ansehen
Zeer motiverend. Overzichtelijk. Prima oefeningen en directe feedback. Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst. 1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muis... Mehr ansehen
TICKEN leert jong en oud blind typen op de meest effectieve en prettige manier: interactief en online en waar je maar wilt. De TICKEN typecursus heeft een zeer hoge waardering en daar zijn we heel erg trots op.
Jacob van Lenneplaan 22, 3743 AR, BAARN, Vereinigte Staaten
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fijne cursus! De lesmethode werkt goed. Het enige minpuntje vind ik dat je de oefeningen alleen online kan doen. Als je altijd beschikt over een stabiele internetverbinding is het echt een aanrader!
Cursus met goede opbouw. Duidelijke uitleg. Er worden veel lettercombinaties geoefend die in de Nederlandse taal veel voorkomen. Voor kinderen ook leuke spelletjes om te oefenen.
In twee weken van snel typen met 6 vingers met veel tikfouten naar blind typen met tien vingers en minder fouten. De snelheid gaat nog wel komen.
De manier van deze typecursus is echt heel erg goed. Maar het is wel erg jammer dat je niet altijd het filmpje kunt kijken waar het in uitgelegd wordt. Als je na de typelessen even naar 'studieresultaten' gaat, kun je het filmpje al niet meer kijken. Het filmpje is NIET te bekijken bij het blauwe 'i'tje, want dan komt alleen de tekst te staan. Het leuke aan deze typecursus is, dat je zo snel heel erg goed leert typen. Dit is echt een pluspunt!

Antwort von TICKEN Typecursus
Prima typecursus. Fijn dat je het vanuit thuis kunt doen.
Ik vind het een goede site omdat je snel leert typen, het wordt ook goed uitgelegd.
super!!!!
Zeer motiverend.
Overzichtelijk.
Prima oefeningen en directe feedback.
Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst.
1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muisklik.
Met name bij spelletjes begint spel anders zo snel omdat je eerst begin positie van vingerzetting nog moet vinden terwijl spel al begonnen is.
Maar wellicht is dat alleen bij mijn computer zo?
Ik vond het een fijne typecursus, het enige wat ik wel vreemd vind is dat alleen de cijfers 1 2 voorkwamen in de cursus.

Antwort von TICKEN Typecursus
Het is een fijne typcursus. Ik vind het jammer dat er bij een les staat dat je de backspace leert en je die helemaal niet leert. Ik ben nog bezig met de cursus maar vind hem heel fijn. Goede cursus

Antwort von TICKEN Typecursus
Een duidelijke cursus met goede uitleg en hulpmiddelen.
Hele duidelijke en motiverende type cursus voor kids. Mijn zoon (11 jaar) gaat er als een razende door heen. En ook goeie dat Ticken VOKK steunt.
ik ben bij les 8 en ik kan nu al alle letters die we hebben geleerd blind en heel snel tikken dus ik raad dit programma echt aan mensen aan en je kan binnen 5 weken blind typen, je heb er je hele leven wat aan, dus leer met dit programma. Gr luuk louwerens
Het is een makkelijke en eenvoudige cursus om snel te leren typen
Effectieve cursus. Ietwat saaie oefeningen met wel leuke spelletjes na elke les. Video met uitleg kan soms korter; de positie van de letters hoeft niet 2x getoond te worden.
ik hoop dat het bij jullie wel lukt

Antwort von TICKEN Typecursus
De cursus is heel gebruikersvriendelijk. Het enige is, dat je hierna toch echt zelf verder moet oefenen, omdat je ( ik althans ) nog niet de nodige vaardigheid hebt om in je dagelijkse dingen ook blind en vlot kan typen.
Het is een goede curcus als je wilt leren typen zonder al dat gedoe dat ze bij sommige andere typecurcussen hebben (Dat met spionnen of in de ruimte.).
Pas op het laatst gingen we oefenen met de type snelheid. Dit zou je eigenlijk na iedere les moeten doen.
ik vond het jammer dat je nog apart moet betalen voor het examen

Antwort von TICKEN Typecursus
Mijn zoon van 11 is begonnen met de cursus. Het gaat best goed. Heeft wel motivatie nodig want uit zichzelf gaat ie niet aan de slag. Het is een gewoon goede en degelijke cursus. De uitleg helder en opbouw tot nu toe prima. Hij vindt wel dat het veel herhaling is maar dat is dan ook nodig om goed te kunnen automatiseren. Kortom gewoon goed.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.