Cursus is goed, to the point. De videobegeleiding is leuk en ik vond het de stem van begeleidster Sterre aangenaam om naar te luisteren. De oefenmogelijkheden kunnen wat beter. De spelletjes na afloop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben begonnen met twee weken lang twee cursussen per dag te doen, zodat ik vrij snel kon overstappen naar het altijd gebruiken van 10 vingers tijdens het typen. Uiteindelijk twee maanden nadat ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geen goede typecursus voor kinderen. Kinderen leten niet automatiseren. Ook kids vinden het heel saai en hebben geen motivatie voor. Ik heb spijt om deze cursus hebben gekozen, ik moest beter voor ee... Mehr ansehen
Zeer motiverend. Overzichtelijk. Prima oefeningen en directe feedback. Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst. 1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muis... Mehr ansehen
TICKEN leert jong en oud blind typen op de meest effectieve en prettige manier: interactief en online en waar je maar wilt. De TICKEN typecursus heeft een zeer hoge waardering en daar zijn we heel erg trots op.
Jacob van Lenneplaan 22, 3743 AR, BAARN, Vereinigte Staaten
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goede typecursus!
Mogelijkheid om lessen te herhalen zorgt ervoor dat je hoge snelheid kan opbouwen en alles goed kan automatiseren.
soms werkt de site langzaam of werkt het spel niet goed. Reden??

Antwort von TICKEN Typecursus
Ik vind het een erg prettige manier om te leren typen.
Duidelijke uitleg en voldoende gelegenheid om te oefenen.
Mijn zoon is af en toe gefrustreerd dat het niet perfect gaat--zo is het! Toch vind ik dit een prima keuze: spaart ons tijd heen en weer naar zijn nieuwe middelbare school te rijden: kan gewoon lekker thuis. Prima!!
TOP had nooit gedacht zo snel het typen te leren
Nu een maand bezig en maak al goede vorderingen. Hardop spellend typen nu niet echt het leukste wat er is maar het werkt wel.
De spelletjes na elke les wel erg gebaseerd op kinderen maar wel even een leuke afleiding.
Prima basis alleen wel heel erg jammer dat je voor het behalen van je typediploma dan weer apart extra moet betalen. Daarom gestopt na de lessen en het oefenexamen. Nu wel kunnen typen maar geen papiertje!

Antwort von TICKEN Typecursus
Ook op oudere leeftijd helpt Ticken om snel en op een prettige manier blind te leren typen.

Antwort von TICKEN Typecursus
Makkelijk, overzichtelijk en prettig. Probeer het, je zal merken dat je heel veel aan hebt. Gewoon in je eigen tempo....
Gemakkelijk uit te voeren cursus. Je kind kan het zelf en jij kunt het volgen per melding via de mail. Leerzaam en leuk.
Leuke leerzame cursus. Anouk is nu het 2e kind van het gezin die deze cursus volgt. Ze is bijna aan het examen toe en het gaat hartstikke goed.
Er zijn veel dingen vernieuwd en ik heb het idee dat ze er doorheen gevlogen is. Heel leuk.
Wij hebben deze cursus aangeboden gekregen via de basisschool. De combinatie van 2x per week op school een half uurtje typen en thuis nog een half uur per week, gaf een goede basis.
Na heel veel oefenen, heeft mijn zoon het type diploma gehaald. De gevraagde snelheid halen was voor hem heel lastig. Fijn dat het kindvriendelijke teksten waren en dat motiveert echt.
De afwisseling tussen woorden of teksten overtypen en letterspelletjes waren heel goed.
Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn voor vragen.

Antwort von TICKEN Typecursus
erg fijne training ook prettig dat ik na een lange periode van geen training toch weer aan de gang kon om het af te maken,
Duidelijk, efficiënt en leren wanneer het jou uitkomt.
Het is echt waar. Iedereen kan het leren. Gevaar: door overenthousiasme wil je soms te snel (ondanks de waarschuwing dit NIET te doen, hahaha).
Snel hoeft ook niet in mijn geval. Allang blij dat ik straks op het beeldscherm kan blijven kijken tijdens het typen: nooit meer stukken tekst (per ongeluk) in hoofdletters ;o)
FIX JE BUGS
De typecursus synchroniseert niet goed met mijn toetsenbord! fix dit please!

Antwort von TICKEN Typecursus
Het is een snelle en handige site om goed met tien vingers te leren typen.
Ik heb in het verleden via een andere thuiscursus geprobeerd om blind te leren typen maar dat werkte niet voor mij. Ben nu 4 dagen bezig via Ticken en het bevalt prima! De manier waarop de cursus is opgebouwd zorgt ervoor dat je constant uitgedaagd wordt en daardoor snel vordert.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.