Thomas' Køreskole Sædding Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varm anbefaling til denne køreskole! Ulla og Thomas har formået at gøre teoriundervisningen vedkommende og interessant, så det har været en fornøjelse for vores søn at deltage. Ulla er som kørel... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

En lille køreskole beliggende i Esbjerg

Hervorragend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, det er virkelig et sted jeg kan anbefale.

16. Januar 2022

Hej Isabella.
Tak for de fine ord og tak for en skøn tid sammen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt sted med skønne lærere

21. Dezember 2021

Hej Anders.

Tak for anmeldelsen - det har været en dejlig oplevelse at få lov til at lære dig at kende - pøj pøj fremover med det hele.

Fantastisk køreskole

Thomas køreskole kan klart anbefales. Køreskolens hold af kørelærer er super søde og der tages hånd om alle elever. Alt tages i det tempo den enkelte har brug for, hvilket gør man føler sig tryg hele vejen gennem forløbet.
Teori- og køretimerne er meget lærerige, samtidig med at man hygger sig og har det sjovt
En kæmpe stor anbefaling, til alle der skal tage kørekort

1. Dezember 2021

Hej Stine.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det har bestemt været en sjov og hyggelig tid at have dig i køreskolen - held og lykke fremover

Jeg kan anbefale, at tage ens kørekort ved Thomas Køreskole

Jeg kan anbefale, at tage ens kørekort ved Thomas Køreskole.
Det har været nogle gode timer man har ude i bilen sammen med en kørelærer, det er nogle sjove turer.
Teori undervisning skulle man tro var kedelig, men kørelærerne var gode til, at lave sjov med os på hver deres måde, TAK for en fed oplevelse.

29. November 2021

Hej Emil.
Tusind tak for den fine anmeldelse, det var en fornøjelse at have dig i køreskolen. Hils Thomas og resten af familien.

Det sikre valg!

Et sikkert valg for alle der skal have kørekort. Man bliver klædt godt på til at køre bil af et fantastisk hold kørelærere, der går ligeså meget op i at lære dig at køre, som i at lære dig at kende. Hver teori- og køretime har været en fornøjelse, så helt kort; man går ikke galt i byen hos Thomas' Køreskole.

28. November 2021

Tusind tak Mathias.
det har nærmest været en ære at få lov til at lære dig at kende, du er simpelthen noget af det med facinerende og interresante menneske jeg længe har mødt. Håber virkelig jeg får lov til at møde dig en gang igen.

b/e kørekort

Har lige taget b/e kørekort ved thomas's køreskole. Virkelig en go service man får ved dem. Kørelektionerne er de gode til at få passet ind uden at det går ud over ens arbejdstid, og godt humør.
Klart en anbefaling herfra.
Vh Thomas

20. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefalelse her fra !!

Jeg har virkelig nydt tiden på køreskolen med de tre mest fantastiske kørelærer !!
Man bliver mødt med respekt til hver lektion.
Ulla, Thomas og Brian har virkelig hjulpet med at bryde nogle grænser.
Jeg har været tryg til alle teori - og køretimer, fordi jeg har vidst, at jeg har været i de bedste hænder.

9. September 2021

Hej Anne.
Tusind tak for de flotte ord - og tak for besøget for snart længe siden, Thomas og jeg er ikke færdig med at spise af gaven endnu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt, sjovt og helt i gennem fantastisk

Det har været en suveræn oplevelse at tage kørekort hos Thomas køreskole! Alle elever bliver mødt der hvor de er, med respekt og en forståelse for at ingen to mennesker er ens. Thomas, Ulla og Brian har total styr på det hele!

29. August 2021

Antwort von Thomas' Køreskole Sædding

Tusind tak Eva- og tak for tilliden at du nu overlader junior i vores varetægt.

Fantastisk køreskole
Thomas køreskole er en fantastisk køreskole. Både Thomas, Ulla og Brian er super gode til at få undervisningen til at være spændene.
De er rigtig gode til at tage sig alle elever, og tilpasse sig efter hvor utryk eller tryk man er bag rattet.
De forstår virkelig at gøre det spænede at tage kørekort.

16. August 2021

Hej Joan.

Mange tak og tak for besøget for snart længe siden - vi er stadig ikke færdig med at spise.

Min oplevelse af Thomas' Køreskole

Jeg har igennem hele mit forløb hos Thomas' Køreskole følt mig tryg og har haft den største hjælp og opbakning. Thomas, Ulla og Brian er venlige, skaber god humør i teorilokalet og tager hånd om hver enkelte elev. Ulla var altid hjælpsom og tålmodig, hvilket gav en ro igennem hele forløbet. Jeg kan sige til enhver som spekulere over hvilken køreskole de skal vælge, at jeg ville helt klart anbefalde Thomas' Køreskole i Sædding.

13. Juni 2021

Hej Matilde.

Tak for anmeldelsen, selvom jeg har skrevet til dig før.
Det var en sjov og hyggelig tid - vi havde mange gode snakke i skolevognen.
Pas godt på dig selv.

Stor fornøjelse

Stor fornøjelse at have været elev hos Thomas' køreskole! Har kun positive ting, at sige om mit forløb hos dem. Jeg er blevet godt behandlet og har følt mig tryg ved at køre med Ulla. Ulla er god til at lære fra sig, og har gjort undervisningen nem at forstå. Jeg giver hermed Thomas' køreskole min varmeste anbefalding:-)

29. April 2021

Antwort von Thomas' Køreskole Sædding

Tusind tak for den flotte anmeldelse Laura, det var bestemt også en dejlig oplevelse at lære dig at kende.

Generhvervelse

Tidligere på året fik jeg desværre en betinget frakendelse af mit kørekort. Ved at søge lidt rundt på nettet, valgte jeg Thomas Køreskole, grundet deres i forvejen gode anmeldelser og positive kommentarer. Derfor var forventningerne ret høje, men jeg må sige at de levede fuldt op til det. Thomas selv havde jeg personligt kontakt til nogle gange, Ulla over telefonen og Brian da jeg skulle have mine køretimer op til køreprøven. God, nem og høflig kommunikation hele vejen igennem fra alle 3. Man får klart indtrykket af at de gør det de gør, fordi det er deres passion, og ikke bare et "job der skal give mad på bordet". Det eneste de skal arbejde med, er at blive lidt mere punktlige (Brian) .. ;-) Men det er sagt med et smil på læben og jeg vil give Thomas Køreskole mine varmeste anbefalinger. Jeg håber IKKE at vi ses!! :-)

24. Dezember 2020

Hej Simon.
Tak for den fine anmeldelse.
Du har ret i hvert et ord, også det med tiden - det kniber en gang imellem, men ofte fordi det er så vigtigt at få afsluttet på den rigtige måde. Og ganske rigtigt - nej- her skal man helst ikke mødes for tit- ha ha- men skulle det ske igen er du velkommen.

Verdens klase køreskole

Efter en øv oplevelse fra anden køreskole skiftede jeg, og fik Ulla som kørelærer. Dette har jeg aldrig fortrudt!
Der har altid været grin og sjov i skolevognen, og en masse opmuntring og ros med på vejen.
Thomas´ køreskole har mine varmeste anbefalinger!

2. September 2020

Hej Ditte
Så lige jeg ikke havde fået svaret herinde, men vi har jo skrevet sammen alligevel- det var en skæg oplevelse at overtage dig og dit kørekort - pøj pøj med det hele

Min tid på køreskolen

Min tid på køreskolen har været både sjov og lærerig. Kørelærerne har været gode til at gøre os trygge under køretimerne, og man kunne snakke med dem om næsten alt

22. August 2020

Hej Signe.

Tak for de rosende ord.
Det har været en kort men meget hyggelig tid vi havde sammen i skolevognen. Håber vi ses ude i trafikken .
Coronafri knus fra Ulla

Fantastisk sted!

Jeg kan ikke andet end at anbefale Thomas' køreskole for enhver - Det er en seriøs køreskole, hvor der bliver taget hånd om alle, også dem, der har det lidt svært med denne nye 'voksne' verden. Man bliver godt klædt på til begge prøver, og de er alle ærlige, når det kommer til ens kørefærdigheder, og deres forventning til, om man kan bestå ud fra lovpakken. På den måde kommer man langt med den ærlige vurdering. Teoriundervisningen havde det den skulle have - meget seriøsitet men også plads til humor, især også i bilen, hvor der bliver fulgt det samme princip hver evig eneste gang. Der er ikke andet end roser at give til dem alle tre, for deres engagement, passion til faget og måden at tage god hånd om deres elever på. Det har godt nok været en fornøjelse.

16. Juli 2020

Hej Lukas.
Selvom du har fået et personligt svar for længe siden, vil jeg da godt lige skrive et herinde også.
Først og fremmest tak for anmeldelsen - den er meget rørende og varmer helt ind hvor det gør godt.
Tak for en dejlig tid, både i skolevogn og i lokalet. Du er en fantastisk ung mand.

Absolut de bedste

Kan stærkt anbefale Thomas køreskole. Det har været en fornøjelse at få taget kørekort hos dem. Teoriundervisning er seriøs, men alligevel plads til humor, så undervisningen ikke er tung og derfor meget nemt at følge med. Kørslen er det samme, meget seriøst, men plads til sjov. Perfekt forløb med de dejligste minder!

6. Juli 2020

Hej Danni. Tak for din anbefaling - viste ikke jeg var en mand - ha ha /Ulla

Byens bedste køreskole

Kan varmt anbefale Thomas’ Køreskole. Min søn har netop taget sit kørekort der, og han har fået den mest fantastiske behandling hele vejen igennem. Søde, sjove og virkelig kompetente kørelærere!

12. Februar 2020

Hej Lotte.
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det har været en fornøjelse at have Alex hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk køreskole, hvis ikke den bedste

Thomas’ køreskole, består af 3 utrolig professionelle, interessante og sjove kørelære. Ulla, Thomas og Brian, forstod virkeligt at gøre både teori men også kørslen, så interessant som muligt. Der var altid plads til sjov og ballade, mens der stadig blev overholdt et professionelt niveau. Alle 3, stod altid klar ved ens side, både hvad angik spørgsmål til selve undervisningen eller kørslen, men også hvis man følte sig utryk eller lign. Jeg kan rart anbefale thomas’ køreskole, hvis man ønsker at blive taget godt imod, og gerne vil have et professionelt niveau, men på samme tid at kunne have Det sjovt Mens man er igang.

6. Oktober 2019

Hej Oliver.
Hold da op, for en anmeldelse - tusind tak - det har været en rigtigt hyggelig tid imens du tog kørekort. Pas godt på jer selv, dig og Victoria.
Knus fra og alle 3

En dejlig køreskole

En dejlig køreskole, med plads til sjov og spas. God undervisning med nærvær og grin. Kunne ikke ønske mig en bedre køreskole.

30. September 2019

Kære Ditte.

Tusind tak for de smukke ord - det har været en dejlig oplevelse at få lov til at have dig i vores køreskole.
Pas godt på dig selv.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Send trygt jeres guld afsted!

En fantastisk kørestole med kompetente kørelærere, som har hjertet på rette sted! Vil give de varmeste anbefalinger, og forældre kan trygt sende deres børn afsted i håbet om at deres unge, får det de forventer og meget mere til.

17. September 2019

Kære Valgerô.
Tusind tak for den varme anbefaling. Det går lige i hjertet på os alle 3. Tak for godt samarbejde og de gode snakke der har været i forløbet. Det har været en dejlig oplevelse at få lov til at lære Rùni at kende.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr