I ordered a few stickers which I never received and got slapped with a $30 subscription to God knows what. Their phone doesn't work and they so far have not answered their email
Thought I was just buying a few cute National Park Stickers (about $7). Was charged for that, then another $30 charge a few days later. Apparently, buying the stickers also "registers" you for some... Mehr ansehen
This organization makes it difficult to trace status of your account, redeem any value for your membership and will charge you random amounts that are not authorized! Then they make it nearly imposs... Mehr ansehen
BBB Rating: F Reasons for rating: ▪︎Failure to respond to 15 complaint(s) filed against business ▪︎16 complaint(s) filed against business ▪︎Length of time business has been operating You make... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Buyer beware...
Order a decal become a betatester i ordered the decal still not sure it will come. I keep getting emails from Jim saying there are a few spots left I should order decals to qualify. There is something very off center about this company. Buyer beware.
Update: I received my decal that I paid $8.95 its a 2 1/2" x 4" which i would value about $.50.
This isn't a review to tell anyone to use or not use this company I am just sharing my experience and results
Do not sign up with this company
This company created a monthly t-shirt subscription, charging me $29.95 for a monthly t-shirt that is 1. Poor quality 2. HUGE and won't let me choose a size. Didn't even respond to my request about choosing a size. When trying to cancel, they do not respond to emails or answer their phone and continue to charge you. Do not get involved with this company.