Theamericanfields Bewertungen 94

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var på vej til CPH og skulle lige finde noget mad over McDonalds gennemsnittet. Drønede ind i Fields og høvlede efter kort votering ind på The Americans. Gudskelov var her stor forståelse for at vi ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skal aldrig spise der igen. Hold op noget dårligt mad! burger og kartofler havde den klammeste lugt og bismag, og alligevel skulle vi betale fuld pris. Hold jer langt væk, kødet er udefinerbart,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste oplevelse Mig og min veninde spiste her for leden hvor vi fik serveret maden men den var ikke helt som det skulle være, vi tilkaldte en af tjenerne hvor Abdullah hurtigt stod til tjeneste o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi ville spise ved Dalle Valle til at starte med men der var mad overalt på gulvet og personalet var flabet så vi valgte at spise ved The American. Personalet var virkelkgt flink og maden var lækker.... Mehr ansehen

1. Amerikanisches Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

The American er det perfekte sted at nyde en lækker middag inden en koncert eller begivenhed på Royal Arena. Vi er stolte af at tilbyde vores gæster de lækreste steaks og burgers samt et fantastisk udvalg af øl og vin. Vores beliggenhed i Field's Shoppingcenter gør os let tilgængelige for både Københavnere og besøgende udefra. Og med Royal Arena lige i nærheden, er vi den perfekte destination for en hyggelig aften med venner og familie, inden man tager til koncert eller anden begivenhed på Royal Arena. Vi er kendt for vores fantastiske udvalg af steaks og burgers, der vil forkæle selv den mest kræsne gane. Og vores menu tilbyder også et stort udvalg af bl.a. steaks, burgers, øl og vin, så du kan finde den perfekte drik til at ledsage dit måltid. Vi stræber altid efter at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor vores gæster kan nyde god mad og godt selskab. Så hvis du vil have en lækker middag og en dejlig oplevelse før din næste koncert på Royal Arena, så kig forbi The American. Vi garanterer, at du vil nyde vores mad, drikke og atmosfære.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

94 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Rådden mad

Jeg spiste her med min kone og 2 årige søn, hvor vi måtte sende min kones tunsandwich tilbage da brødet var gammelt og tørt(uspiseligt).

Tjeneren kom tilbage med en ny slags brød og som tjeneren selv sagde "og noget smør hvis det også er tørt", - så kunne min kone selv få lov at flytte indmaden fra den ene sandwich til den anden.

Udover det var mærkelig service at man selv skal sidde og lave den nye mad, i stedet for at blive bragt en ny sandwich - var det stadig dårligt.

Kort efter, fandt vi ud af at grunden til vores søn som normalt elsker pomfritter med mayo - ikke ville spise ret meget, var fordi Mayonaisen var rådden.

Den lugtede vanvittigt surt af noget der mindede om eddike.

Jeg gik op for at klage, og for at sige jeg ikke ville betale fuld pris for så lavsig service og mad. Mit forslag var at vi betalte for min burger, og min søns burger, og at min kones sandwich blev strøget fra regningen samt drikkevarene som kompensation for at blive serveret råden mayonaise. Det skal lige siges at den rådne mayo fulgte med til både min søns pomfritter, mine og min kones. Dvs ingen af os spiste af vores tilbehør.

Det nægtede de at gå med på, da de mente det var for stor en kompensation - de ville gerne styge min kones sandwich - men mente ikke at det var rimeligt at vi ikke ville betale for drikke varene pga råden mayo.

Jeg foreslog derefter at der som minimum da blev strøget én drikkevare, som kompensation for de 3x dårlig mayo. Hvilket også blev afslået.

Først af tjeneren, derefter telefonisk af deres chef.
Jeg fik selv lov at tale med deres chef efterfølgende, hvorefter han gik med til at tage 10% af prisen for min søns og min burger. Dvs. 25 kr,- prisnedsættelse for at have serveret RÅDDEN mad.

Dårlig service, og endnu dårligere mad. Hvor er det dog ulækkert.

25. Januar 2026

Kære Christian

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi tager alle henvendelser og anmeldelser meget alvorligt, da kvalitet, fødevaresikkerhed og god service er helt grundlæggende værdier hos os.

Vi vil dog gerne understrege meget tydeligt og professionelt, at vi aldrig sælger eller serverer gammel eller fordærvet mad. Vi har et stort dagligt kundegrundlag, arbejder udelukkende med friske råvarer og bliver løbende kontrolleret af Fødevarestyrelsen, hvor vi konsekvent har opnået top-smileys. Det er noget, vi er stolte af, og som vi aldrig går på kompromis med.

Hvad angår mayonnaisen, anvender vi produkter med korrekt holdbarhed, opbevaring og temperaturkontrol. En sur eller eddikeagtig lugt kan i nogle tilfælde skyldes produktets sammensætning eller individuel smagsopfattelse, men det betyder ikke, at produktet er råddent. Havde vi på noget tidspunkt haft den mindste mistanke om, at et produkt ikke levede op til vores standarder, var det naturligvis straks blevet kasseret.

Vi beklager, hvis oplevelsen omkring håndteringen af situationen ikke levede op til dine forventninger. Vores personale forsøgte på stedet at finde en løsning inden for rimelighedens grænser, og der blev givet prisnedslag som et udtryk for imødekommenhed – ikke som en anerkendelse af servering af fordærvet mad.

Vi tager feedback seriøst og bruger den konstruktivt, men vi kan ikke genkende beskrivelsen af hverken rådden mad eller manglende fødevaresikkerhed, da dette ikke stemmer overens med vores daglige praksis, kontrolresultater eller generelle gæsteoplevelser.

Vi håber, at du på trods af denne oplevelse vil give os muligheden for at byde jer velkommen igen og give jer den oplevelse, som langt de fleste af vores gæster kender os for.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spis ikke her. Der snydes med maden.

Har spist på denne restaurant flere gange - sidste gang for 2 år siden. I eftermiddags tog jeg min kone og søn med, og jeg forventede et anstændigt måltid - MEN. Nej. Vi bestilte 2 oksefileter, tjeneren fortalte os, at det ville være 250 gr. stykket. Min var filet, min søn fik en slags svinekød, det smagte mærkeligt. Ingen af ​​dem var i nærheden af ​​250 gr. Min oksekød var kun spiselig i omkring 50%, resten var ikke muligt at skære, selv med en kødkniv. Min kone fik fisk, ikke ok til den pris. Vi fortalte tjeneren om problemet, men han var ny og forstod ikke dansk, og engelsk var ikke bedre. Hvorfor klagede vi ikke, da vi fandt ud af problemerne? For jeg tror ikke, de kunne gøre det bedre i en anden omgang. Og måske ville vi få en ny tallerken, hvor kokken har spyttet i retten. Det ville vi ikke risikerer. INGEN KVALITET OVERHOVEDET. Besøg ikke dette sted.

10. Dezember 2025

Kære Lars

Tak for din anmeldelse. Vi tager alle henvendelser seriøst, men det er vigtigt for os at forholde os til fakta.

Vi vil indledningsvis understrege, at vi ikke snyder med maden. Vores portionsangivelser følger branchestandard og er baseret på råvægt før tilberedning, hvilket kan medføre naturlige variationer efter stegning. Vores oksefileter udskæres og tilberedes efter faste kvalitetsprocedurer, og vi serverer ikke kød, der ikke lever op til vores standarder.

Derudover er det vigtigt at præcisere, at vi ikke sælger eller serverer svinebøffer eller svinekød i den form, som beskrives i anmeldelsen. Den del af oplevelsen, du henviser til, stemmer derfor ikke overens med vores menukort eller vores udbud og er faktuelt forkert.

Oksekød er et naturprodukt, og der kan forekomme variationer i mørhed. Netop derfor opfordrer vi altid vores gæster til at gøre personalet opmærksom på eventuelle problemer under besøget, så vi kan rette op på det med det samme. I dette tilfælde blev der ikke givet mulighed for at løse situationen på stedet.

Antydninger om uhygiejniske forhold eller manglende professionalisme i køkkenet tager vi stærkt afstand fra. Vi overholder alle gældende fødevarekrav og bliver løbende kontrolleret af Fødevarestyrelsen, hvor vi konsekvent har opnået top-smileys.

Vi beklager, hvis besøget ikke levede op til forventningerne, men vi kan ikke genkende beskrivelsen af manglende kvalitet, da den ikke stemmer overens med vores praksis eller den generelle feedback fra vores gæster.

Fantastisk

Jeg havde en fantastisk oplevelse på denne restaurant! Maden var utroligt lækker, og servicen var helt i top. Personalet var venlige og opmærksomme, og atmosfæren var hyggelig og indbydende. Jeg vil helt sikkert anbefale denne restaurant til alle, der leder efter en god madoplevelse

13. Dezember 2025

Very delicious food

Very delicious food! Had the truffle burger and it was one of best burgers I have ever had. The atmosphere is nice and the staff is really friendly! 100% recommend trying the American 👌👌👌

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good food and staff

The staff was very friendly and helpful! The food was amazing! Very tasty and delicious! Ate a burger and the dessert which was the perfect dinner I had in Copenhagen the last days!

10. Oktober 2025

God mad god service

Rigtig god mad rigtig god service, og butikken rigtig flot indrettet til amerikansk koncept ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. August 2025

Lækker mad

Lækker mad, god service og fornuftig priser. Er blevet mit nye faste spisested, når jeg skal i Field’s. Kan helt klart anbefales herfra.

27. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This is one of the best Restaurants I…

This is one of the best Restaurants I have ever visited in Orested. The burger was amazing and the service was bery good. All the staff were behaving very nice. I suggest you all to visit it once when you go to field shopping centre.

10. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rædsom sted, tager intet ansvar for noget, & høje priser ovenikøbet

Rædsom sted, der ikke tager noget som helst ansvar.
Der var en sten i min salat, jeg knækkede en tand.
Ejerens bror kom til bordet(han sagde, det var hans bror, der ejer stedet), tjeneren(som var flink nok, omend han hverken talte dansk eller engelsk) tilkaldte ham.
Han ville ikke give os sit navn,
han undskyldte ikke spor,
han sagde blot(tydeligvis presset af os), af de ville bekræfte hændelsen, hvis mit forsikringsselskab henvendte sig.
Intet andet skete.

Efter maden kom tjeneren og bød os "kaffe eller te på husets regning".
Kun en af os tre sagde ja.
Da regningen kom, stod der (foruden maden, og andre drikkevarer, hvoraf ingen af tingene er spor billige i sig selv) også en kaffe.
Da vi gjorde opmærksom på, at kaffen jo var på husets regning, sagde (nu en anden) tjener, at den kaffe på regningen var den, jeg havde bestilt og drukket sammen med min salat (før stenen i salaten knækkede min tand), og at den derfor ikke var gratis.
Min kammerats kaffe var gratis, for den var bestilt, efter min tand var knækket. Altså måtte jeg af med 40 kr for en alm kop kaffe (mælken, jeg 2 gange bad om, kom aldrig. Jeg lånte noget flødeskum fra min kammerats milkshake)
Forrykt sted,,,,Vi kommer IKKE igen!

9. Mai 2025

Kære Roxanne

Tak for din anmeldelse. Vi tager hændelser, der vedrører vores gæsters sikkerhed og oplevelse, meget alvorligt, og vi finder det derfor nødvendigt at præcisere forløbet korrekt.

Da situationen blev gjort os bekendt, blev der straks taget dialog ved bordet. Vi beklagede hændelsen og informerede tydeligt om, at vi har forsikring, og at vi tilbød at dække tandlægebesøg, så sagen kunne blive håndteret korrekt og professionelt. Vi gjorde samtidig opmærksom på, at vi naturligvis ville samarbejde fuldt ud med både tandlæge og forsikringsselskab.

Efter denne dag har vi imidlertid aldrig hørt yderligere fra dig, og vi har heller ikke modtaget nogen henvendelse fra hverken tandlæge eller forsikringsselskab. Vi kan derfor ikke genkende påstanden om, at vi ikke har taget ansvar – tværtimod forsøgte vi aktivt at finde en løsning.

Hvad angår beskrivelsen af personalet og servicen, stemmer den ikke overens med vores praksis eller intention. Der blev tilbudt kaffe/te som en venlig gestus, og eventuelle misforståelser omkring regningen var ikke udtryk for manglende vilje til at tage ansvar, men for en konkret afklaring af, hvad der var bestilt før og efter hændelsen.

Vi tager kraftigt afstand fra fremstillingen af, at vi skulle have været ligeglade eller afvisende. Vores mål har hele tiden været at håndtere situationen korrekt og professionelt, men dette forudsætter også, at der følges op efterfølgende – hvilket desværre ikke skete.

Vi beklager, at oplevelsen har efterladt et negativt indtryk, men vi kan ikke genkende beskrivelsen af hverken hændelsesforløbet eller vores håndtering af sagen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg startede med en okay forret laks m

Jeg startede med en okay forret laks m. Brød, derfor får restauranten 2 stjerner, men herefter gik det desværre galt.
Min kones Long Beach pasta lignede noget fra indkøbsdisken i Coop365.
Og smagen var der heller ikke.
Min kalvefilet var kold, uden smag og halv rå...desværre en skuffelse.
Vi skulle nok have valgt deres pizza og burgere, som så ud som om, at de kan de godt finde ud af at lave.

5. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kan kun give 2 stjerner

Kan kun give 2 stjerner, maden var ok. Dog donerede tjeneren et helt glas vand ned i skødet på min datter. Vi var på vej til koncert, så vi skulle købe nye bukser. Der blev ingen kompensation givet, jeg forlanger ikke de skal betale for nye bukser, dog kunne de muligt have givet drikkevarerne.. Der lå også en del vand, de tørte lidt op dog slet ikke det hele..

21. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr