Chickennchicken Bewertungen 32

TrustScore 2 von 5

1.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det her er hidtil den værste madoplevelse jeg har haft i mit liv, personligt vil jeg hellere spise rå kylling fremfor hvad end jeg blev severet. Kold, smagløs og ekstremt dyr mad, og var højst san... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle da lige prøve det nye sted i Horsens, altså kyllingen kom direkte ud af et varmeskab så de var langt fra sprøde og saftige, alt i alt en tam oplevelse, smagen var vel okay men ikke værd a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det her er hidtil den værste restaurant

Kold, smagløs og ekstremt dyr mad, og var højst sandsynlig også grunden til slem madforgiftning.

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi starter lige med det positive

Vi starter lige med det positive. De kom til tiden det var det.

1: Sodavandene var Varme
2: alt maden var koldere ind sodavandene.
3: Kyllingen var blød og på ingen måder sprød
4: pomfritter kolde bløde og soggy
5: okse urger smagsløs, kold og mangler alt hvad der gør det til en burger.

Når man vil sælge mad til de priser i tager for det kan man godt gøre sig lidt umage. det var sku den mest kedelige oplevelse jeg har prøvet i Horsens og har boret her i over 10 år. Har sku ellers prøvet meget kedelig mad men den slog i sku lige.

kan på ingen måder anbefale dette sted. det giver kun lomme smerter og en dårlig mad oplevelse.

11. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige været nede på Chicken N…

Har lige været nede på Chicken N Chicken i Horsens at spise og jeg havde glædet mig til det, for jeg havde hørt meget om stedet.
Jeg bestilte en burger med kylling og pomfritter.
Da jeg fik min burger og så den, så blev jeg allerede skuffet, den var mindre end en macbacon og pomfritterne smagte af friture og burgeren var smagsløs.
Og selv min datter sagde at det ikke smagte af noget og hun var også skuffet på maden og til den pris, der havde jeg godt nok forventet mig lidt bedre mad.
Det der smagte bedst, det var den dåse faxe kondi som jeg fik.
Men nu er det prøvet for første eneste og sidste gang.

11. April 2026

Slatten kold kylling

Prøvede nye sted i Horsens og kæft en skuffelse. Kyllingen er ikke frisk lavet det står bare i et varme skab og venter på at blive solgt. Ingen i butikken snakkede dansk. Det kylling jeg fik smagte af pap og var slatten og ikke crispy overhovedet. Desværre ikke særlig godt

9. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle da lige prøve det nye sted i…

Skulle da lige prøve det nye sted i Horsens, altså kyllingen kom direkte ud af et varmeskab så de var langt fra sprøde og saftige, alt i alt en tam oplevelse, smagen var vel okay men ikke værd at skrive hjem om

Alt i alt en skuffelse, og vil ikke undre mig de ikke er der særlig længe før det lukker

Derudover passer priserne på hjemmesiden ikke, det hele er lidt dyrere derovre, så de skal have opdateret hjemmesiden

Så første eneste og sidste gang jeg kommer der 🙏

8. April 2026

Great chicken

Honestly I don’t understand the bad reviews. We got wraps and chicken burger, everything was delicious, the fries were crispy and nice, the chicken is not deep fried which came as an amazing surprise. Staff is nice and caring.

Don’t know what happened in the opening day but surely today was a great experience.

Ps: add it on google maps

6. April 2026

Kom på åbningsdagen

Kom på åbningsdagen. Plejede at komme her, da det var KFC, så vi så meget frem til denne åbning. Vi skulle have en bucket. Kyllingen smagte af intet. Altså slet intet. Pomfritterne havde heller ingen smag. Det eneste vi kunne smage var mayonaisen. Betjeningen kunne heller ikke dansk, men ok, vi var også de eneste danskere i forretningen.

4. April 2026

Aldrig nogensinde igen..

Har lige spist hentet mad på åbningsdagen hos Chickennchicken i Horsens og hold nu op en skuffelse!
Først og fremmest: man kigger på nettet, men kan ikke bestille maden derover endnu da de ikke har fået registreret Horsens på hjemmesiden, men når man så bestiller alting på selvbetjeningen i restauranten, så er alting 5 kr dyrere end på hjemmesiden?

“Lækre smagfulde burgere”

Deres bøffer svarer til de allermindste burgerbøffer uden smag du kan købe i supermarkedet, burgerbollen var SÅ bleg at jeg troede den ikke engang var bagt i forvejen, og burgeren var så kold at osten ikke engang havde antydning at være nær smeltepunktet,,

Børnemenuerne er så små at de ikke engang kan dække en børnetallerken, samt at pomfritterne var så bløde og slatne at børnene nærmest ikke ville spise dem..

335 kr fattigere for noget mad der var lige til skraldespanden. ØV 👎🏼

4. April 2026

Hvad er det for en oplevelse

Hvad er det for en oplevelse
Maden var koldt og milkshaken smagt dag gammel sådan en jordbærsmag med gammel klam låden kakao der har stået i flere dage åben mad var alt for stærkt de kunne også skrive hvis maden er stærk
Helt ÆRLIGT EN dårlig OPLEVELSE
😡😡😡

21. Februar 2026

Mette f og fried Mink

Jeg havde lige bestilt en double piece chicken, mens jeg ventede så jeg en limosine komme hen mod butikken og ud af limosinen kom Mette f, men endelig kom in mad og Mette f satte sig ved siden af mig og sagde tror du de har fried mink, og jeg svarede jeg tror det ikke mink er lige så fede men så blev Mette f vred og RÅBTE giv mig mink eller i får bølle bank bestiller aldrig her igen RED MINK :D

4. April 2025

Fed oplevelse

Fed oplevelse - inderfilets tender/strips kunne ikke blive blødere og bedre . Siden mit første besøg derude er der sket voldsom meget på kvalitet - den har løftet sig i særdeles hed. 100% anbefaling herfra

5. November 2025

Kan ikke anbefales

Desværre en skuffende oplevelse med maden derfra.
Al mad var kold, pomfritter og løgringe var helt bløde og cheeseburgeren havde ikke noget ost på.

29. Oktober 2025

Undgå besværet

Jeg kan desværre ikke sige så meget om maden, da vi valgte at få vores ordre annulleret. Allerede fra starten kunne vi fornemme, at noget var galt. Vores bestilling dukkede aldrig op på skærmen, og vi hørte fra andre kunder, at restauranten blandt andet var løbet tør for oksekød – hvilket vores ordre indeholdt. Mange gæster blev derfor nødt til at vælge noget andet i stedet. Ekspedienten gjorde virkelig sit bedste for at få styr på kaosset, og jeg har kun medfølelse for vedkommende, som tydeligvis stod i en meget uheldig situation.

31. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr