Meget skuffende oplevelse. Vi kørte hele vejen fra Kokkedal til Hillerød for at prøve Thai4You efter at have læst om deres “autentiske” mad – men det levede slet ikke op til forventningerne.... Mehr ansehen
Tom Yam suppe burde som minimum indeholde citron græs og ikke som den ret jeg fik, en erstatning af almindelig citron saft. Keang kiew wan var ikke stærk som jeg bestilte og anmodede om Thai au... Mehr ansehen
Jeg var der med to veninder, og det var desværre en meget dårlig oplevelse. Medarbejderen var flabet og slet ikke imødekommende, hvilket satte en dårlig stemning fra start. Maden levede heller ikke... Mehr ansehen
Maden var rigtig lækker og værd at vente på. Måtte desværre vente lidt længe på maden, da vores net-bestilling ikke var sat igang på afhentningstidspunktet. En lille menneskelig fejl, kørte en tur på... Mehr ansehen
Østergade 22, 3400, Hillerød, Dänemark
- post@thai4you.dk
- www.thai4you.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
I Hillerød. Lækker mad til en meget overkommelig pris og rar betjening
Jeg kan kun anbefale denne restaurant på Østergade i Hillerød. Der er en super hyggelig atmosfære og rent og pænt, og man får en meget rar og personlig betjening. Selvom man får rigtig store portioner af ægte thailandsk og yderst velsmagende mad, er priserne på maden yderst overkommelige.
Dårlig service
Var der i mandags for at spise.. Vi var 4 personer, de 3 syntes at maden var god, syntes også den var god, indtil jeg kom halvvejs igennem hovedretten. Så dukkede der lige pludselig en lille sten op i maden, godt at man ikke knækkede en tand... Jeg gjorde opmærksom på at der var denne sten og viste den til tjeneren. Det var de kede af, om jeg ville have en forret eller dessert eller have en ny ret med hjem. Næ, havde jo lige som mistet appetitten. En bedre løsning havde nok, at give retten gratis i stedet for at vi skulle betale fuld pris på en ret, hvor knap halvdelen blev spist.. Har dog efterfølgende sendt en besked til ejeren om oplevelsen, der blev svaret retur: Er da ked af din dårlige oplevelse... Kommer aldrig igen. DÅRLIG BEHANDILNG.
God mad, fantastisk service, levering til tiden!
Vi bestilte mad fra thai 4 you den fredag hvor efterårsferien startede, så man kunne nok forvente lidt ekstra ferie-pres på leveringen og lidt småstresset personale, men nej. Da vi kom forbi præcist 18.15 (hvor maden var bestilt til) var maden klar, brandvarm, rigelige portioner og blevet leveret med et smil og en venlig kommentar til ungerne. Al maden virkede frisk og lavet af ordentlige råvarer. Eneste lillebitte minus var retten med stegte nudler, der ikke lige var, hvad jeg forbinder med stegte nudler fra andre Thaisteder - men snarere lignede lidt overkogt båndpasta med lidt grøntsager i mellem. Men det er muligvis smag og behag. Thai4yous hjemmeside får vores varmeste anbefaling.
Hurtig og effektiv
Super nemt at bestille og ingen ventetid ved afhentning.
Glimrende oplevelse
Meget let at bestille over nettet. God beskrivelse af maden og sågar billeder.
Valgfrit at betale over nettet eller ved afhentning - perfekt!
Maden var klar som aftalt.
Den var veltilberedt, meget rimelig i pris og der var rigeligt.
Eneste minus var, at vi ikke kunne betale med vores forbrugsforeningskort (ved ikke om det var butikken eller kortets skyld).
God oplevelse
Der var rigeligt af maden, og den blev leveret nogenlunde til tiden på en travl lørdag aften. Det meste af maden smagte frisk. Dog var the Chicken Wings ikke særligt delikate. De var tørre og smagte ikke helt frisk
Rigtig thai der smager af noget.
Har efterhånden spist der nogen gange og også prøvet take away. Rigtig godt.
Ok mad til prisen
Forret var "æggedejspakker" med hakket svinekød, dog var det som om de kun havde brugt en buillon terning til at udgøre kødet. Hovedret særdeles udmærket, and i grøn karry/kokos sovs - som klart kan anbefales.
Kunne have været bedre
Har tidligere fået mad fra Thai 4 You, men denne gang var maden ikke klar på det aftalte tidspunkt. Det bar præg af at de havde alt for travlt. Forårsruller var ikke ordentligt gennevarme, og de to hovedretter vi havde bestilt, var heller ikke rigtig gennemstegte / gennemvarme. Tror de havde haft meget travlt, og det smittede af på kvaliteten.
Dejlig mad til meget fornuftige priser
super lækker mad i rigelige mængder, til meget fornuftige priser.
Jeg har over flere dage, skulle finde mad til mig, i forbindelse med at min kæreste var indlagt på Hillerød hospital, og alle dagene faldt valget på thai 4you da det var lækre og smagfulde retter. Det var meget nemt at bestille online.
Når far laver mad...
Da jeg skulle stå for madlavningen og var lidt presset på tiden kigger jeg på alternativer til det alm. købemad. Bestilte lidt forskelligt hos Thai 4 You på deres web. Maden var klar til afhentning som aftalt og det smagte ganske fint. Lækkert med en ekstra mulighed for købemad som smager som hj. lavet. Handler her helt sikket igen.
Rigtig dejlig mad, nem bestilling på nettet!
Vi var rigtig tilfredse, maden var dejlig, og der var rigeligt. Bestillingsprocessen på restaurantens egen hjemmeside skal også have ros, det var faktisk nemmere end justeat, og maden var klar præcis på det ønskede tidspunkt :-)
Stæææærkt
Super service, færdig til tiden . Men desværre var begge vores hovedretter meget stærke til trods for vi havde bestilt dels en mild og dels en medium. Den milde var ovenikøbet stærkest! Desuden var der meget chili( store stykker) i den milde ret uden det var nævnt i beskrivelsen. Vores forret, små forårsruller var lækre.
Udmærket
God mad med dejlig styrke, rimelig pris og perfekt service
Maden er fin
Men indpakningen på take-away er under al kritik. Beholderne lukker ikke tæt, derfor bliver det en temmelig fedtet fornøjelse at få maden ud på tallerkenerne. De må kunne fås bedre
Dårlig service
Meget dårlig betjening .... Maden var bestilt på nettet ...men da jeg hentede maden var den ikke påbegyndt så 25 min ventetid... Personalet kunne ikke dansk og meget lidt engelsk...
Take away - lækker mad
Fin service ved bestilling og lækker mad i fine bøtter
Levede ikke op til forventningerne
Desværre var maden ikke klar før 20 min efter det bestilte tidspunkt. Og da vi kom hjem med maden, blev vi også skuffede. Vi havde f.eks. bestilt stegte ris med kylling, og de var tørre og der var måske 7-8 små stykker kylling i. Sate-spyddene var også stegt for meget, så de var temmelig kedelige.
Maden var fin og kunne hentes på det præcise tidspunkt. Glad og tilfredsstillet kunde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.