Meget skuffende oplevelse. Vi kørte hele vejen fra Kokkedal til Hillerød for at prøve Thai4You efter at have læst om deres “autentiske” mad – men det levede slet ikke op til forventningerne.... Mehr ansehen
Tom Yam suppe burde som minimum indeholde citron græs og ikke som den ret jeg fik, en erstatning af almindelig citron saft. Keang kiew wan var ikke stærk som jeg bestilte og anmodede om Thai au... Mehr ansehen
Jeg var der med to veninder, og det var desværre en meget dårlig oplevelse. Medarbejderen var flabet og slet ikke imødekommende, hvilket satte en dårlig stemning fra start. Maden levede heller ikke... Mehr ansehen
Maden var rigtig lækker og værd at vente på. Måtte desværre vente lidt længe på maden, da vores net-bestilling ikke var sat igang på afhentningstidspunktet. En lille menneskelig fejl, kørte en tur på... Mehr ansehen
Østergade 22, 3400, Hillerød, Dänemark
- post@thai4you.dk
- www.thai4you.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Elendig oplevelse !!
Elendig oplevelse !!
Tjener spilder karry sovs ned af min mand, pletter som jeg efter flere forsøg ikke kan få af. Thai4you vil tilsyneladende ikke erstatte det, de svarer ikke på mails ang dette.
Tjener tager ikke af bordet når han kommer, så vi sidder med bordet fyldt med brugte tallerkner, da han kommer med desserterne tager han stadig ikke af bordet fra forretter og hovedretter.
Min datters pandekager har fået alt for lang tid i mikrobølgeovnen, de er nogle steder stenhårde og uspiselige. En kop varm kakao tager 1/2 time at lave og så er det kun en halv kop man får serveret.
Når man spørger hvad man skal gøre hvis pletterne ikke går, kommer tjeneren blot med en våd karklud.
Kommer aldrig igen, spild af penge!! Hvad der skulle ha været en hyggelig aften ude med familien blev en stor skuffelse og ødelagt tøj som de åbenbart ikke vil erstatte!!
Maden var smagte rigtig godt.
Maden var smagte rigtig godt.
Vi ventede bare alt for længe på maden, forretterne kom alt for sent, sådan noget så simpelt sombrejechips ventede vi alt for længe på, man skulle tro at du først skulle fange rejerne og tilberede dem først 😂🤣.
En anden gang så tænk over at forretter er forretter og skal ikke komme over 20 minutter efter bestilling.
Ligledes når så hovedretterne kommer vi det være lækkert at alle ved bordet for deres hovedretter på sammen tid.
Meeeeeeeen maden smagte godt og ventetiden for lang.
Spam
Købte et enkelt, halvkedeligt og lidt for lille måltid for et lille års tid siden. Bliver nu spamnet med 'nyhedsbreve'
Kyllingen var tør i vores 2 retter med…
Kyllingen var tør i vores 2 retter med kylling, vi havde bedt om en medium stærk ret med okse, den var uspiselig stærk(vedkommende er vant til stærk mad) da vi sagde det fik vi at vide at den var bestilt som medium, men det kunne måske godt være at køkkenet havde lavet den stærkere...alt i alt en meget skuffende oplevelse.

Antwort von Thai 4 You
Dejlig mad tilpas krydret.Store…
Dejlig mad tilpas krydret.Store portioner,lækkert med friske grønsager.Kunne hentes efter 15 min.
Dejligt med en vegetar ret på menuen
Dejligt med en vegetar ret på menuen. De har oppet sig gevaldigt efter starten i december. Nu i februar er der flere retter at vælge mellem og god thailandsk smag.
Underbetalt medarbejdere
Underbetalt medarbejdere, masser af overarbejdstimer og udnyttelse af dårlige sprogkundskaber. Snyder sine medarbejdere i løn.
Jeg er faktisk normalt glad for deres…
Jeg er faktisk normalt glad for deres mad men nu er de begyndt med levering af mad og det skal de måske ikke gøre…. Skulle have haft mad kl.18.15 og nu halvanden time efter den skulle have været her, venter jeg fortsat…. Når jeg ringer siger de at det er på vej. Jeg bor 10 min væk i bil🙄
Great food great service 👍
We ordered spring rolls, deep-fried shrimp, panaeng and red curry and fried noodles. The delivery was so fast that the spring rolls and the shrimps were still burning hot and crisp! Amazing! The food is delicious and fresh. I ordered some medium hot and it was exactly that. I can recommend Thai 4 You.
Dårligt, smagsløst og har intet med thaimad at gøre
Vi bestilte mad derfra i går, og det var den mest skuffende oplevelse. Vi har bestilt derfra mange gange, og indenfor det sidste år er maden blevet dårligere og dårligere, for hver gang vi har bestilt.
Maden er smagsløst, olieret og fuldstændig ligegyldigt. Maden har intet med ægte thaimad at gøre. Jeg vil råde alle til, at bruge sine penge andet steds.
Sjældent har jeg oplevet mad der smager…
Sjældent har jeg oplevet mad der smager af så lidt. Ingen smag af Thailand overhovedet, meget skuffende.
Vi bestilte thai stærke og medium…
Vi bestilte thai stærke og medium stærke retter og meget skuffende oplevelse desværre. Det var på ingen måde stærkt. Den ene ret smagte slet ikke af rød karry og i den anden ret var smagen af kogt kylling gennemtrængende.
Næsten eller stort set ingen grøntsager, men til gengæld med masser af kød.
Virkelig en trist takeaway oplevelse
Virkelig en trist takeaway oplevelse. Absolut ikke friske råvarer, retten med, kyllingeklumper/soya, majs og løg, var der overhovedet ingen smag i. Forårsrullerne, da skulle man have lup, for at se indholdet,
Underbetaler ansatte
Underbetaler ansatte, ikke noget en Dansker bør støtte.
Støjende・Skuffende mad・Langsomt
Støjende・Skuffende mad・Dårlig præsentation
Virkelig dårlig oplevelse! Spiste der 30/8 med min kæreste. De giver hende et virkelig beskidt glas til sin sodavand, jeg beder om et nyt, får et nyt også beskidt (forsøgt tørret af?), vi stiller glasset til side, og det bliver taget væk uden kommentarer eller tilbud om nyt. Forretterne var egentlig okay, men garneret med tør, ikke frisk-revet gulerod, som ingen har lyst til at spise, så de havde åbenbart for travlt til at rive en gulerod. Hovedretterne var virkelig dårlige: Tynd sjap-sovs, rå løg, kold kogt kylling/oksekød - det hele inkl. smagen bar præg af at være blandet sammen i sidste øjeblik, uden at give smag. Der var bare en masse larm ude i køkkenet, når endelig en var tilstede i restauranten, var det en sur og stresset betjening. Kunne heller ikke bare få lov at betale, men måtte vente længe på at de var 2 om at tømme ris ud af en gryde. Kan virkelig ikke anbefales, vi fik ødelagt vores oplevelse og bytur på det, og tak for diarré!
Den bedste thaimad
Den bedste thaimad, og god service. Vi elsker at både spise i restauranten og afhente hos jer. Altid hurtigt og effektivt, og man får noget for pengene :)
Super mad og god betjening
Virkelig god mad:)
Øvøv
Det tog en time at lave en takeaway bestilling til to mennesker, vi stod og ventede en halv time efter angivet afhentningstidspunkt, selvom der ikke var voldsomt mange mennesker derinde. Og maden var ikke engang særligt overdådig ..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.