Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij he... Mehr ansehen
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... Mehr ansehen
Erg fijn om te winkelen omdat je hier ook als particulier terecht kan. Ruim assortiment en kwaliteit, leuke prijzen voor een ieder. Na bestellen alles keurig optijd in huis.
Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog immer bestelling niet ontvangen. Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über TennisPlanet.nl
Vom Unternehmen geschrieben
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Niederlande
- klantenservice@etrias.nl
- www.tennisplanet.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Deellevering
Een deel van de bestelling tenniskleding was pas later leverbaar. Heel fijn om de keuze te krijgen om de levering in twee delen te kunnen ontvangen. Het "belangrijkste" rokje en shirt had ik daardoor mooi op tijd. Zo waren ik en mijn tennismaatje toch een eenheid op de baan. Super service.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Ik heb meer dan 2 maanden op mijn…
Ik heb meer dan 2 maanden op mijn rackets moeten wachten

HEAD Tennis shirt
De maat van het HEAD tennisshirt was perfect. Maat XXL paste perfect. De service was uitstekend en het T-shirt werd binnen 2 dagen bezorgd. Heel erg bedankt. Ik zal in de toekomst meer sportartikelen bij jullie bestellen. 🙏
Op de website geven jullie aan dat een…
Op de website geven jullie aan dat een product binnen 3-5 dagen uit voorraad wordt geleverd. Dit blijkt niet het geval. De organisatie koopt het product in bij de producent zodra wij betaald hebben. Het product kwam uiteindelijk veel te laat binnen. Dit is misleiding en levert een hoop frustratie op.

ik ben zeer tevreden.
het pakketje was goed aangekomen en op tijd zo als het is afgesproken, een week later heb ik nog een hoodie besteld met rits een andere kleur.
Levering niet conform informatie op de…
Levering niet conform informatie op de site. Twee keer uitgesteld. Laatste informatie ook niet kloppend.

Tevreden klant
Grmakkelijk de bestelling geplaatst. Correcte en snelle levering. Product niet goed en ook gemakkelijk om terug te sturen. Aanmaak retourlabel simpel.
Waardeloos
Waardeloos! houden je aan het lijntje, ben inmiddels al 2 en halve week aan het wachten op mijn bestelling. Wordt steeds vertraagd, leverancier komt niet op tijd door en ga zo maar door. Terwijl als ik bij de leverancier zou bestellen ik het de volgende dag in huis heb. Wil per direct mijn geld terug en dat gaat ook weer dagen duren zeggen ze. Wat een slecht bedrijf. Dit gaat ook via Etrias. Onbetrouwbaar!

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
Perfecte kwaliteit product, vooral gelet op de zeer aantrekkelijke prijs!
En goede, snelle levering.
gisteren besteld vandaag ontvangen…
gisteren besteld vandaag ontvangen mooie polo precies zoals op de website stond.
al eerder hoeslakens besteld via Etrias en dat ging ook altijd perfect!
Service
In eerste instantie kon niet alles geleverd worden. Toen kon ik kiezen om deelleveringen te doen. Super fijn!
Retournering van een bestelling die verkeerd op de website stond
De bestelling en levering van het product ging goed. Echter bleek het tennisracket 27 ipv 26 inch te zijn. Ik kreeg een vlotte reactie en retourlabel. Het pakket op de bus gedaan en vanaf dat moment begon het:
1. Bestelling vertraagt (na 3 dagen geen wijziging contact opgenomen met PostNL en een onderzoek gestart).
2. PostNL geeft aan dat itt hun eigen advies, het onderzoek gestart moet worden door Tennisplanet en niet door mij.
3. Tennisplanet geeft aan dat er een nieuwe bezorgmoment is gemaakt. Ook deze wordt veranderd naar een dag later en een dag later.
4. Contact met Tennisplanet om aan te geven dat het onderzoek nu, 2 weken later, toch echt gestart moet worden.
5. Onderzoek kan niet gestart worden zonder verzendbewijs. inmiddels ben ik echter met vakantie, we hebben een track en trace en postnl ka n hierop het onderzoek starten.
Het bewijs van versturen is er (track en trace code), postNL geeft aan dat Tennisplanet het onderzoek moet starten, maar hier wordt nu moeilijk gedaan. Teleurstellende ervaring

Levertijd dramatisch
Levertijd dramatisch, ze verkopen producten die ze niet eens zelf op voorraad hebben, dit geven ze op zich netjes aan op de site, maar vervolgens duurt de levering dubbel zo lang als ze aangeven. Ik ben nu 9 dagen verder en mijn bestelling is nog niet eens naar me verzonden... De helft van mijn bestelling is zelfs nog niet eens in hun eigen magazijn aanwezig en de geschatte leverdatum is al 3x verschoven...

Antwort von TennisPlanet.nl
Een fijne website om te bestellen
Een fijne website om te bestellen. Varianten en kleuren worden voorgesteld, dit is enorm fijn. Retourneren gaat ook gemakkelijk.
Uitstende informatie
Voldoende informatie over de productenzodat men een goede keuze kan maken
Er wordt gezegd vandaag besteld (voor…
Er wordt gezegd vandaag besteld (voor 22 00)morgen in huis !Nou niet dus . alleen maar lokkertjes .
Kregen 3 dagen later een kapotte doos geleverd met inhoud . Nooit meer

Antwort von TennisPlanet.nl
Zeer tevreden over timing en levering !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.