Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij he... Mehr ansehen
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... Mehr ansehen
Erg fijn om te winkelen omdat je hier ook als particulier terecht kan. Ruim assortiment en kwaliteit, leuke prijzen voor een ieder. Na bestellen alles keurig optijd in huis.
Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog immer bestelling niet ontvangen. Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über TennisPlanet.nl
Vom Unternehmen geschrieben
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Niederlande
- klantenservice@etrias.nl
- www.tennisplanet.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Super snelle levering
Super snelle levering, vandaag besteld morgen geleverd.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Vertraging++
2x op enkele maanden iets besteld en 2x een mail “vertraging van de bestelling”. Ondertussen al bijna twee weken over tijd en nog altijd niets ontvangen.

Antwort von TennisPlanet.nl
Op de site stond dat ik het product…
Op de site stond dat ik het product binnen 24 uur zou ontvangen. Uiteindelijk heeft het veel langer geduurd (4 dagen)waardoor het pas binnenkwam nadat ik het kon meenemen op de vakantie waarvoor ik het bestelde… heb het dus eigenlijk voor niks besteld

Antwort von TennisPlanet.nl
Snel geleverd wat er besteld is
Snel geleverd wat er besteld is. Wel jammer dat de tennistas van Indian eigenlijk net iets te klein is voor twee rackets.
HET PAKKET IS HEEL VLUG GELEVERD
HET PAKKET IS HEEL VLUG GELEVERD. OOK DUIDELIJKE COMMUNICATIE
Altijd snelle levering en goede…
Altijd snelle levering en goede producten, retour ook altijd goed geregeld
Snelle levering en geen problemen bij…
Snelle levering en geen problemen bij retourzending...je krijgt zelfs de verzendkosten terug!!!
Topper...
Ik wilde mijn vriendin een tennisshirt…
Ik wilde mijn vriendin een tennisshirt geven dat zij graag wilde hebben. Bestel er twee om haar te verrassen en ivm verzendkosten.
Sturen jullie de verkeerde op. Hele verrassing naar de maan. Ook omdat zij nu de kosten van retourneren moet betalen.
Ze heeft jullie een mail gestuurd maar ik heb nog niet gehoord of ze daar een reactie op heeft gekregen.
Ik ben hier helemaal niet blij mee.

Antwort von TennisPlanet.nl
Super snelle levering van fijn racket
Super snelle levering van fijn racket. En tegen de laagste prijs van het hele internet.
Bedrijf levert niet
Bedrijf levert niet. Let op zijn oplichters!
Ik wordt nu al drie weken aan het lijntje gehouden.
Klantenservice medewerker is heel vriendelijk en kan niets doen.
Ga er van uit dat als je een bestelling doet er geen levering is.

goede kwaliteit!
goede kwaliteit!
fijne klantenservice, ik zal dit zeker aanraden op de tennisclub!!
Verzenden mag vlotter
Ik heb 8 dagen op mijn bestelling gewacht, terwijl men in de mail 3 dagen aangaf. Daar baalde ik behoorlijk van. Les voor de volgende keer: optijd bestellen.
De klantenservice is erg snel met het beantwoorden van emailberichten.
De producten waren super mooi en netjes verpakt.

Antwort von TennisPlanet.nl
Prima website, goed product, goede prijs/kwaliteit verhouding. Slechte levertijd. Wel goede communicatie rond slechte levertijd.

Het product is prima
Het product is prima. Jammer dat de levertijd langer duurt dan vermeld.

product voldoet aan verwachting
duidelijke communicatie, snelle levering, product voldoet aan verwachting
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.