Fik skiftet glas på min iPad, efter jeg fik den retur ville den slet ikke lade - var ikke et problem før de fik den - prøvet at e-maile dem 2 gange - de svarer ikke tilbage på mine henvendelser
Teleone - Professionel iPhone Reparation
Vores datter kom hjem fra skole med en mobil, hvor glasset var smadret. Vi ringede til afdelingen i Brønshøj kl. 1630 og spurgte om de kunne nå at lave den inden de lukkede kl. 1800. "Ja, hvis I kan k... Mehr ansehen
Da min datter vandskadede sin nye telefon, troede jeg at det ville blive en dyr affære. Men Teleone i Ndr. Frihavnsgade rensede den gratis og vi slap med at få skiftet et kamera til under 300,-. Ove... Mehr ansehen
Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på TrustPilot, men Teleone på Vesterbrogade 96 i København fortjener hver en stjerne de kan få. Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er værkstedet med professionel iPhone reparation, reservedele og viden. Vores dygtige teknikere er her for dig, uanset hvad din iPhone fejler. Vi tilbyder Apple iPhone reparation foruden reservedele og serviceydelser. Vores iPhone reparation omfatter alt fra problemfri glas reparation til funktionel genopretning af din vand beskadigede iPhone. Vi har en meget høj succesrate på selv de mest svære vandskader. Hos Teleone står vi indenfor alle reparationer og tjenester som vi yder, vi bruger udelukkende markedets bedste kvalitets reservedele til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5. Vi kan desuden tilbyde OEM samt originale reservedele til nogle enheder såsom iPhone 6 og iPhone 6S.
Frederikssundsvej 301, 2700, Brønshøj
- 31 41 20 21
- info@teleone.dk
- www.teleone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Tak til Trustpilot - Super hurtig og venlig service
Fandt Teleone via Trustpilot, og alle de anmeldelser som i andre har skrevet lever fuldt op til mine forventninger. Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge Teleone - tak for god service.
Super service og ditto kvalitet
Fantastisk hurtig service og reparation!
Top service. Proffesionelt arbejde og suveræn og høflig betjening!
Skulle op til jul have skiftet glas i min datter Iphone, samt løst nogle udfordringer med min Ipad. Glaset blev skiftet i løbet af 30 minutter til byens billigste pris (tjekkede Kelkoo inden besøg) og ine udfordringer med min Ipad løste de gratis trods der blev brugt 15 minutter på det.
Hurtig reperation af knust iphoneskærm
Kom til at knuse skærmen på min ipone 4. Tog ned til teleone med den. De var super søde og reparerede den på rekord tid.
Meget tilfreds med den betjening som jeg fik i fotbindelse med en ødelagt telefon, det var en super god service. Kan helt klart anbefales.
Teleone er helt klart de bedste...
Teleone, Vesterbro - fantastisk service!! Kan kun anbefales! :D
Jeg kontaktede butikken via mail vedr. køb af skruetrækker til at åbne min iPhone 4, og får hurtigt svar på hvilken skruetrækker jeg skal bruge. Jeg kunne bare komme ned og hente den. Super super.
Jeg kommer ned i butikken og der står en ung gut, venlig og imødekommende, spørger hvad han kan hjælpe mig med. Jeg nævner mailkorrespondancen og han spørger så hvad der er galt med tlf'en. Og jeg nævner at det er en løs forbindelse med skærmen, som bare lige skal klikkes på plads igen.
Han tilbyder at gøre det for mig - GRATIS! 2 min senere har jeg en funktionel tlf igen. Det er fantastisk service som man sjældent ser.
Kun positivt herfra! :D
Kom en time før lukketid, til Teleone på Østerbro. Skulle både have skiftet komplet case på min 5'er og front på en 4'er.. Ekspedienten beklagede at de ikke ville kunne nå at lave dem, før dagen efter, men da han godt kunne se det hastede for mig, fik han det alligevel fikset, samme aften.
Det er VIRKELIG mesterlig service, fra butikken og jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem til andre..
Perfekt service!
Rigtig god service og kvalitet, isär naar man skal hurtigt videre. Kan varmt anbefales.
Super service og pris
Skærmen på min Iphone4 var gået i stykker - 2 timer efter indlevering kunne jeg afhente den igen - perfekt service og kvalitet. Tak
Hurtig service
Kom ind og afleveret min defekte iPad 2 skærm som blev fixet løbet af et par timer. Super god service og fedt de ringer til en når jobbet er klaret..
Fantastisk service.
Kom med min i-phone der var helt og aldeles død, troede alt håb var ude. Men nu virker den igen takket være teleone og til en absolut god pris. Super og hurtig service 😃 Kan slet ikke sige tak mange gange nok😃 Teleone Brønshøj i får alle de stjerner man kan få af mig😄😄😄👍👍👍
Telefonen gik pludselig ud og ville ikke starte
Det tog kun ca. 5 minutter, batteriet i min iPhone skulle blot vendes, og det var uden beregning. Jeg fik endda et tip om, hvordan jeg kunne bruge AssistiveTouch, da min tænd/sluk-knap ikke virkede.
Tilfreds
Det tog to timer at få min tænd/sluk knap repareret i TeleOne i Brønshøj, til gengæld var det 100kr billigere end de andre steder i byen, som jeg har undersøgt inden jeg valgte reparatør. Meget venlig og fuldt tilfredsstillende betjening. Og nu virker min knap igen :)
FANTASTISK!
Jeg har lige fået ordnet skærmen på min Iphone 5 (som var ret så ødelagt) hos Teleone i Brønshøj. Det er flot og den ser helt ny ud! Endnu en gang har jeg fået lavet skærm der, og er meget tilfreds! Det er billigt, men godt og SUPER hurtigt! Og super betjenning! Og købte også et cover, som er pænt og billigt! Klart det sted jeg tager hen når min skærm el. lign. går i stykker!
LÆS DET HELE!
Forrige gang jeg fik ordnet min skærm (på en Iphone 4s) der, var det også flot, men min hjemknap var løs, jeg spurgte manden i butikken om det, og han forklaret det på en rigtig god måde, og fortalte om en gummidut, som de dengang ikke puttede i, så den var fast.. Og det faktisk slet ikke hang sammen med skærmen.. MEN nu sætter de også en ny gummidut(så hjemknappen er fast) i, når de ordner skærmen, selvom de ikke skal!
Super profesionel og hurtig betjening i teleone i brønshøj
Jeg var i dag nede og få skiftet skærm på en iPhone 5s til en god tilbudspris's på 888 kr hvilket er en ok pris:) jeg afleverede telefone og 20 min senere var den færdig . Denne butik i Brønshøj på Frederikssundsvej lige overfor Føtex kan jeg varmt anbefale :)
ALDRIG OPLEVET NOGET SAA PROFFESIONELT
Overskriften siger sig selv, aldrig i mit liv har jeg faaet saadan en god behandling og betjening som jeg fik hos teleone idag
Tak for denne gang og i kan tro jeg vil anbefale jer til alle i min omgangskreds
Hurtig, kompetent og venlig service til god pris!
Min søn havde været uheldig at ødelægge jackstikket på sin iPhone 4s. Dagen efter skulle køre til Italien på sommerferie og den tur kunne blive længere end godt er for min søn, hvis han skulle undvære alternativer til sine forældres top-500 80'er spilleliste. Vi ankom til Teleone's butik på Vesterbro 1/2 time før lukketid. Her blev vi mødt med en rolig og kompetent betjening: 'Kom igen om en halv time, så har jeg løst problemet'. En sodavandsis og en iskaffes tid senere var vi tilbage i butikken. Her fik vi at vide at der også var noget galt med batteriet. Jeg var kommet til at ødelægge det, da jeg selv havde forsøgt at lave telefonen. Butiksejeren havde et brugt batteri, som han satte i, uden at skulle betale ekstra. Så har du problemer med med din iPhone, kan du trygt lade Teleone tage sig af den! :-)
Perfekt - helt klart 5 stjerner med pil opad
Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik den fineste behandling fra start til slut. Min Iphone blev lavet hurtigt mens jeg ventede, prisen absolut markedets bedste, og tilmed den sødeste og mest venlige service jeg længe har oplevet. Ovenikøbet super priser på covers og kæmpe smil da jeg forlod butikken. Skal du nogensinde have lavet din Iphone så snyd ikke dig selv for et besøg her. Verdensklasse!
Kanon service!
Efter er styrt med min iphone 5c og dermed en knust skærm, tog jeg et kig på trustpilot om der var nogle gode reparations-forhandlere i København.
Tele-one havde fået gode anmeldelser, så her blev det. Bestilte min skærm onsdag og da den ikke var kommet med posten fredag aften til butikken, ringede han og sagde at han hentede den i en anden butik og jeg kunne komme lørdag formiddag - under en time så var skærmen fixet!
Super god service 👍
Sød, meget venlig og hjælpsom bejæning :)
Kan helt klart anbefale og få skiftet sin skærm her!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.